z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j 11.11.13, 09:31 i zapewne będzie trwała do dnia kiedy odejdzie z polityki, albo i najlepiej z tego padołu ten co ją wywołał: www.youtube.com/watch?v=X8z4HVNYYhE Zresztą kłamał:www.youtube.com/watch?v=Boj-yKeahvw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lionold Re: I wszystko jasne! 11.11.13, 09:38 Kurdupel jest ja gó... przyklejone do dna statku i wrzeszczące PŁYNIEMY - wmawiając wszystkim ale nie wiem czy sam będąc święcie przekonanym, że jest kołem sterowym. Francowaty skunks. To gó...ane koło sterowe zaprowadziło nas do szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: I wszystko jasne!Bez patentu, ale marzy mu 11.11.13, 11:32 lionold napisał: > Kurdupel jest ja gó... przyklejone do dna statku i wrzeszczące PŁYNIEMY - wmawi > ając wszystkim ale nie wiem czy sam będąc święcie przekonanym, że jest kołem st > erowym. Francowaty skunks. To gó...ane koło sterowe zaprowadziło nas do szamba. się sterowanie:t0.gstatic.com/images?q=tbn:bVxknsyl9-IzhM:http://www.jarkosfera.pl/kaczynski_jaroslaw_banner2_240x250.jpg&t=1 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 ale to był 2006 rok 11.11.13, 11:37 ...a zerwanie rozmów koalicyjnych nastąpiło rok wcześniej. Na co zwrócił uwagę wczoraj Cezary Michalski (raczej nie "P-iS-owski" publicysta. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: ale to był 2006 rok 11.11.13, 15:02 piotr7777 napisał: > ...a zerwanie rozmów koalicyjnych nastąpiło rok wcześniej. Na co zwrócił uwagę > wczoraj Cezary Michalski (raczej nie "P-iS-owski" publicysta. Zerwanie tych rozmów nie ma nic wspólnego z wojna, bo Kaczyński od zawsze dążył do wojny Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: ale to był 2006 rok 11.11.13, 15:22 > Zerwanie tych rozmów nie ma nic wspólnego z wojna, bo Kaczyński od zawsze dążył > do wojny Tak, tak, zawsze ział nienawiścią i siał jad. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: ale to był 2006 rok 11.11.13, 15:26 piotr7777 napisał: > > Zerwanie tych rozmów nie ma nic wspólnego z wojna, bo Kaczyński od zawsze > dążył > > do wojny > > Tak, tak, zawsze ział nienawiścią i siał jad. i z powodzeniem zrobił to wczoraj i zapewne zionie nim dziś w Krakowie. Oj dostanie się nieprawdziwym Polakom, takim jak Tusk, czy Komorowski Odpowiedz Link Zgłoś
alojsp To był 2005 rok 11.11.13, 15:47 Kampania wyborcza do sejmu. Wszystkie sondaże wskazywały, że wygra PO przed PiS-em.Wszyscy, łącznie z jarozbawem przekonywali wyborców, że po wyborach rząd utworzy "POPIS". Kiedy po wyborach okazało się że wygrało PiS przed PO jarozbaw dostałMAŁPIEGO ROZUMU i zaczął knuć, jakby tu rządzić samodzielnie. Od awantury z obsadą stanowiska marszałka sejmu, poprzez utworzenie koalicji z LPR i Szambobroną, kolejne pakty stabilizacyjne, wyrzucenie Leppera i trymfalny powrót, a następnie objęcie teki wicepremiera. Potem już było z górki, do akcji wkroczyło CBA z tomciem kopulantem i innymi agentami, kosztem milionów złotych seryjnie produkowali fałszywe dokumenty przeciwko koalicjantom i opozycji jednocześnie prowadząc akcję wykupu posłow z prawa i lewa, a kiedy w końcu ten pisdzielczy matrix się zawalił ogłoszono nowe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Znaczy Jarozbaw dowiódł, ze jest nie tylko pedałem 11.11.13, 17:32 alojsp napisał: > Kampania wyborcza do sejmu. Wszystkie sondaże wskazywały, że wygra PO przed PiS > -em.Wszyscy, łącznie z jarozbawem przekonywali wyborców, że po wyborach rząd ut > worzy "POPIS". Kiedy po wyborach okazało się że wygrało PiS przed PO jarozbaw d > ostałMAŁPIEGO ROZUMU i zaczął knuć, jakby tu rządzić samodzielnie. Od aw > antury z obsadą stanowiska marszałka sejmu, poprzez utworzenie koalicji z LPR i > Szambobroną, kolejne pakty stabilizacyjne, wyrzucenie Leppera i trymfalny pow > rót, a następnie objęcie teki wicepremiera. Potem już było z górki, do akcji wk > roczyło CBA z tomciem kopulantem i innymi agentami, kosztem milionów złotych se > ryjnie produkowali fałszywe dokumenty przeciwko koalicjantom i opozycji jednocz > eśnie prowadząc akcję wykupu posłow z prawa i lewa, a kiedy w końcu ten pisdzie > lczy matrix się zawalił ogłoszono nowe wybory. ale i idiotOM Odpowiedz Link Zgłoś