Dodaj do ulubionych

Początek wojny polsko polskiej, która trwa do dziś

11.11.13, 09:31
i zapewne będzie trwała do dnia kiedy odejdzie z polityki, albo i najlepiej z tego padołu ten co ją wywołał:
www.youtube.com/watch?v=X8z4HVNYYhE
Zresztą kłamał:www.youtube.com/watch?v=Boj-yKeahvw
Obserwuj wątek
    • lionold Re: I wszystko jasne! 11.11.13, 09:38
      Kurdupel jest ja gó... przyklejone do dna statku i wrzeszczące PŁYNIEMY - wmawiając wszystkim ale nie wiem czy sam będąc święcie przekonanym, że jest kołem sterowym. Francowaty skunks. To gó...ane koło sterowe zaprowadziło nas do szamba.
      • zapijaczony_ryj Re: I wszystko jasne!Bez patentu, ale marzy mu 11.11.13, 11:32
        lionold napisał:

> Kurdupel jest ja gó... przyklejone do dna statku i wrzeszczące PŁYNIEMY - wmawi
        > ając wszystkim ale nie wiem czy sam będąc święcie przekonanym, że jest kołem st
        > erowym. Francowaty skunks. To gó...ane koło sterowe zaprowadziło nas do szamba.

się sterowanie:t0.gstatic.com/images?q=tbn:bVxknsyl9-IzhM:http://www.jarkosfera.pl/kaczynski_jaroslaw_banner2_240x250.jpg&t=1
    • piotr7777 ale to był 2006 rok 11.11.13, 11:37
      ...a zerwanie rozmów koalicyjnych nastąpiło rok wcześniej. Na co zwrócił uwagę wczoraj Cezary Michalski (raczej nie "P-iS-owski" publicysta.
      • zapijaczony_ryj Re: ale to był 2006 rok 11.11.13, 15:02
        piotr7777 napisał:

> ...a zerwanie rozmów koalicyjnych nastąpiło rok wcześniej. Na co zwrócił uwagę
        > wczoraj Cezary Michalski (raczej nie "P-iS-owski" publicysta.

Zerwanie tych rozmów nie ma nic wspólnego z wojna, bo Kaczyński od zawsze dążył do wojny
        • piotr7777 Re: ale to był 2006 rok 11.11.13, 15:22
          > Zerwanie tych rozmów nie ma nic wspólnego z wojna, bo Kaczyński od zawsze dążył
          > do wojny

Tak, tak, zawsze ział nienawiścią i siał jad.
          • zapijaczony_ryj Re: ale to był 2006 rok 11.11.13, 15:26
            piotr7777 napisał:

> > Zerwanie tych rozmów nie ma nic wspólnego z wojna, bo Kaczyński od zawsze
            > dążył
            > > do wojny
            >
            > Tak, tak, zawsze ział nienawiścią i siał jad.

i z powodzeniem zrobił to wczoraj i zapewne zionie nim dziś w Krakowie.
            Oj dostanie się nieprawdziwym Polakom, takim jak Tusk, czy Komorowski
            • alojsp To był 2005 rok 11.11.13, 15:47
              Kampania wyborcza do sejmu. Wszystkie sondaże wskazywały, że wygra PO przed PiS-em.Wszyscy, łącznie z jarozbawem przekonywali wyborców, że po wyborach rząd utworzy "POPIS". Kiedy po wyborach okazało się że wygrało PiS przed PO jarozbaw dostałMAŁPIEGO ROZUMU i zaczął knuć, jakby tu rządzić samodzielnie. Od awantury z obsadą stanowiska marszałka sejmu, poprzez utworzenie koalicji z LPR i Szambobroną, kolejne pakty stabilizacyjne, wyrzucenie Leppera i trymfalny powrót, a następnie objęcie teki wicepremiera. Potem już było z górki, do akcji wkroczyło CBA z tomciem kopulantem i innymi agentami, kosztem milionów złotych seryjnie produkowali fałszywe dokumenty przeciwko koalicjantom i opozycji jednocześnie prowadząc akcję wykupu posłow z prawa i lewa, a kiedy w końcu ten pisdzielczy matrix się zawalił ogłoszono nowe wybory.
              • zapijaczony_ryj Znaczy Jarozbaw dowiódł, ze jest nie tylko pedałem 11.11.13, 17:32
                alojsp napisał:

> Kampania wyborcza do sejmu. Wszystkie sondaże wskazywały, że wygra PO przed PiS
                > -em.Wszyscy, łącznie z jarozbawem przekonywali wyborców, że po wyborach rząd ut
                > worzy "POPIS". Kiedy po wyborach okazało się że wygrało PiS przed PO jarozbaw d
                > ostałMAŁPIEGO ROZUMU i zaczął knuć, jakby tu rządzić samodzielnie. Od aw
                > antury z obsadą stanowiska marszałka sejmu, poprzez utworzenie koalicji z LPR i
                > Szambobroną, kolejne pakty stabilizacyjne, wyrzucenie Leppera i trymfalny pow
                > rót, a następnie objęcie teki wicepremiera. Potem już było z górki, do akcji wk
                > roczyło CBA z tomciem kopulantem i innymi agentami, kosztem milionów złotych se
                > ryjnie produkowali fałszywe dokumenty przeciwko koalicjantom i opozycji jednocz
                > eśnie prowadząc akcję wykupu posłow z prawa i lewa, a kiedy w końcu ten pisdzie
                > lczy matrix się zawalił ogłoszono nowe wybory.

ale i idiotOM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka