Dodaj do ulubionych

Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkowy dla

16.11.13, 21:21
Wszystkich!

Gender jest równie niebezpieczne jak nazizm i stalinizm, gej jest równoznaczny z pedofilem, PO to partia oszustów, a politycy od Janusza Palikota są na poziomie rynsztoka - tego dowiedzieli się uczestnicy I Kujawsko-Pomorskiego Kongresu Katolików "Stop ateizacji" w bydgoskiej Bazylice

Cały tekst: bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,14964399,Kongres_katolikow__Gender_jak_nazizm__gej_to_pedofil.html#BoxSlotII3img#ixzz2kqFo9pLi
Obserwuj wątek
    • pan74 Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 16.11.13, 21:23
      badania wskazuja ze 50% pederastow to hihowcy a odsetek pedofili jest w srod nich 20 razy wiekszy niz w srod innych.

• pies_na_czarnych Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 16.11.13, 21:26
        "Hihowcy" .??
        To jakiś zakon jest?
        • lumpior Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 16.11.13, 21:35
          pies_na_czarnych napisała:

> "Hihowcy" .??
          > To jakiś zakon jest?
          >
          >
          Chciał powiedzieć,to niby faceci,ale chodzący w sukienkach i przemawiający z ambon.Ot co.
        • pan74 Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 16.11.13, 21:36
          polowe pederastow jest nosicielami wirusa hiv
          • pies_na_czarnych Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 16.11.13, 21:39
            pan74 napisał(a):

> polowe pederastow jest nosicielami wirusa hiv

Strach do kościoła chodzić. :(
            • pan74 Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 16.11.13, 21:46
              i znow zygowiny mowy nienawisci
              • pies_na_czarnych Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 16.11.13, 21:55
                pan74 napisał(a):

> i znow zygowiny mowy nienawisci

Np właśnie. Poczytaj sobie:
                bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,14946059,Posel_od__pedalskiej_teczy__organizuje_kongres_katolikow.html#TRrelSST
                • pan74 Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 16.11.13, 21:56
                  znow zygowiny nienawisci , a dlaczego katolicy maja byc pozbawieni prawa do zorganizowania kongresu?
                  • m.c.hrabia Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 16.11.13, 21:58
                    a dlaczego katolicy maja byc pozbawieni prawa do zorganizowania kongresu?

bredzisz ..
                  • pies_na_czarnych Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 16.11.13, 22:01
                    pan74 napisał(a):

> znow zygowiny nienawisci , a dlaczego katolicy maja byc pozbawieni prawa do zor
                    > ganizowania kongresu?

Kto im zabrania?
                    • chateau Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 16.11.13, 23:04
                      Jak to kto - hihowcy.
                      Hihają się tacy jeden z drugim i kongresu przez nich nie można zorganizować.
                      • sclavus ja bym dał mu spokój, temu ... "panu74" 17.11.13, 15:49
                        ... jakiś ci on taki, niecytaty-niepisaty-niekumaty... ot! - najprawdziwszy,, żaro-gorliwy katopolak narodowy, czyli najzwyklejszy, genetyczny patrIDiota ;)
          • porannakawa01 Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 16.11.13, 21:58
            pan74 napisał(a):

> polowe pederastow jest nosicielami wirusa hiv

Czy Epidiaskop robił jakieś badania pracowników swojej korporacji, że tak zdecydowane wyniki podali?
            Tylu księży, zakonnic i zakonników zarażonych HIVem?
            Aż nieprawdopodobne!
            Skąd nasz te dane?
            • pan74 Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 16.11.13, 22:07
              z portalu gejowo.pl :)
            • pan74 Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 16.11.13, 22:07
              immami tez robili takie badania??
              • sclavus przepraszam pana, panie74 :D:D:D 17.11.13, 17:22
                Cóż to za zwierz, ten "immami"??? :D:D:D:D:D
                pan-eś Polak? Prawdziwy? Katolik? Bo cóś mi się zdaje, że to literacki wolski jest!!! :D:D:D
                • homosovieticus Na FK misczem wolskiego jestes Ty sam, 17.11.13, 17:54
                  sclavusie!
                  • sclavus Re: Na FK misczem wolskiego jestes Ty sam, 17.11.13, 18:04
                    jakiś przykładzik? homosovieticusie...
                    (czyżby immami pana74 tobie też zrobili badania??? a jeśli - to na co??)
      • alistair-p Dlaczego piszesz o sobie "pan" ? 17.11.13, 18:49
        Jesteś zwykły cham,człowiek gminny wyrwany z czworaków chyba siłą.Moge jeszcze zrozumieć to "74",twoje IQ,jasne.Ale "pan" ??? Na tobie chyba nawet nowy waciak kiepsko będzie leżał.A tolerancji i rozumu w tobie tyle co w kołku w płocie.
        • sclavus Re: Dlaczego piszesz o sobie "pan" ? 17.11.13, 18:52
          ;)
          ... wziął przykład z tego pana nikt a skoro jest "siedemdziesiąty czwarty nikt" z rzędu, to musiał to zaznaczyć :)
    • kucyk-z-humorem Watykańska mafia jest w opałach 16.11.13, 22:10
      i puszczają nerwy. Uważam, że dla narodu jest to bardzo pozytywny objaw.
      • pies_na_czarnych Re: Watykańska mafia jest w opałach 16.11.13, 22:13
        kucyk-z-humorem napisał:

> i puszczają nerwy. Uważam, że dla narodu jest to bardzo pozytywny objaw.

Coś w tym jest. Nawet tego Nowego grypą zarazili co by się nie wpierwdzielał.
        • pan74 Re: Watykańska mafia jest w opałach 16.11.13, 22:23
          slownictwo godne palikota
    • mila2712 Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 16.11.13, 22:59
      Brak słów.

Ciemnogród.
      Zagrożenie.
    • piiiii-bziuuuuu Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 16.11.13, 23:06
      polskojęzycznym księżom stringi się ze strachu telepią gdyż żurnaliści wzięli ich pod lupę
      --
      pl-pl.facebook.com/pages/WIATER-w-oczy/127997970614738
    • chasyd_z_czerskiej Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 17.11.13, 13:09
      pies_na_czarnych napisała:

>
      > Gender jest równie niebezpieczne jak nazizm i stalinizm, gej jest równoznaczny
      > z pedofilem,

W artykule nie ma takich sformułowań ...

> PO to partia oszustów,

A nie ?!... :)

a politycy od Janusza Palikota są na poziom
      > ie rynsztoka -

Z Palikotem na czele...

--
      Wilki LBGT
      www.naszdziennik.pl/swiat/59814,wilki-w-owczarni.html
      • pies_na_czarnych Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 17.11.13, 13:24
        chasyd_z_czerskiej napisał:

> pies_na_czarnych napisała:
        >
        > >
        > > Gender jest równie niebezpieczne jak nazizm i stalinizm, gej jest równozn
        > aczny
        > > z pedofilem,
        >
        > W artykule nie ma takich sformułowań ...

nie?
        Kolega czytać nie potrafi?
        • homosovieticus Nie wiem jakie masz wykształcenie, nie wiem czy 17.11.13, 14:23
          jesteś dorosłym i samodzielnie myślącym człowiekiem, nie wiem w jakiej patologicznej rodzinie wyrastałeś, wiem natomiast i potrafię to wykazać podczas rozmowy z Tobą, jeśli się na nią odważysz, że Twoja niechęć do wierzeń nie wynika z wiedzy ani o życiu, ani o podstawach ateizmu.
          ps
          Być jakimkolwiek psem to nie być człowiekiem wolnym.
          • pies_na_czarnych Re: Nie wiem jakie masz wykształcenie, nie wiem c 17.11.13, 15:34
            "Niechęć do wierzeń"?
            Mógłbyś mój wykształcony kolego wskazać gdzie ja w tym wątku o wierzeniach piszę?
            • homosovieticus Re: Nie wiem jakie masz wykształcenie, nie wiem c 17.11.13, 15:46
              Ty, niedouku,żyjesz problemem wiary i religii. Swiadczą o tym Twoje posty na FK, które czynią Ciebie zagorzałym wrogiem jakiejkolwiek Wiary i Religii.
              • pies_na_czarnych Re: Nie wiem jakie masz wykształcenie, nie wiem c 17.11.13, 15:51
                homosovieticus napisał:

> Ty, niedouku,żyjesz problemem wiary i religii. Swiadczą o tym Twoje posty na FK
                > , które czynią Ciebie zagorzałym wrogiem jakiejkolwiek Wiary i Religii.

Matołku ten wątek jest o głupocie. Widzę, że swietnie w nim się znajdujesz.
                BTW
                Mógłbyś mi naukowcu wyjaśnić dlaczego słowa wiara i religia piszesz z dużej litery?
                • homosovieticus Re: Nie wiem jakie masz wykształcenie, nie wiem c 17.11.13, 16:20
                  Znajdz sprzecznosci w swoim poście!
        • chasyd_z_czerskiej Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 17.11.13, 19:52
          > > W artykule nie ma takich sformułowań ...

> nie?
          > Kolega czytać nie potrafi?

To zacytuj je z artykułu...

--
          www.naszdziennik.pl/swiat/59814,wilki-w-owczarni.html
          • pies_na_czarnych Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 17.11.13, 21:32
            chasyd_z_czerskiej napisał:

> > > W artykule nie ma takich sformułowań ...
            >
            > > nie?
            > > Kolega czytać nie potrafi?
            >
            > To zacytuj je z artykułu...
            >
            >
            > --
            > www.naszdziennik.pl/swiat/59814,wilki-w-owczarni.html

:)))))))))))))
            Pierwszy post w tym wątku to jest wklejka z artykułu.
            Nie pij tyle bo całkiem oślepniesz.
      • sclavus Chasydzie!!! 17.11.13, 16:11
        ... dlaczego cię tam nie było????
        Byłbyś jednym z najświatlejszych prelegentów-znawców!!!
        :D:D:D:D:D:D
    • sclavus Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 17.11.13, 15:41
      Ja to już napisałem...
      "na zakończenie kongresu, wszyscy uczestnicy powinni wypić kielich trucizny, podawany każdemu z osobna przez tego arcyBe Meringa, na znak, że zło zostało zwyciężone" (taki ci to gender)
      Mielibyśmy Narodową Świątynię Słońca!!!
      A gdyby ten kongres, nie był tak przepełniony hipokryzją, byłby wspaniałym dziełem niegdysiejszego undergroundu ;)
      • homosovieticus Znasz bezposrednio materiały kongresowe? 17.11.13, 15:48
        Słuchałeś sam wykładów ?
        • sclavus Re: Znasz bezposrednio materiały kongresowe? 17.11.13, 16:09
          ... a nie wiesz po co znać te "materiały"???
          Mnie (w przeciwieństwie do ciebie) wystarczyły skrótowe wypowiedzi niektórych "udziałowców" tego kongresu...
          A już sam kongres, i to na samym wstępie został zdeprecjonowany, przez samego "zwoływacza" - na miejscu tego "Kownackiego-adwokaciny", nie tyle do mysiej dziury, ile pod kościelną miotłę bym się schował...
          Debatować o czymś, o czym się nie ma zielonego pojęcia, mogą tylko tacy katolicy, którzy nie mają najmniejszego pojęcia o swojej wierze: skąd, gdzie, kiedy, jak, po co i dlaczego!
          Najmniejszego!!!
          Zgadnij, kto może tego bronić!!! (ja wiem!)
          • homosovieticus Trudno z tak naiwnym człekiem rozmawiac 17.11.13, 16:18
            powaznie.
            • sclavus Re: Trudno z tak naiwnym człekiem rozmawiac 17.11.13, 17:10
              ... masz rację!!
              Zacznij z zayką i jej podobnymi, nawet możesz z tym zbysiem45 (:D)...
              Nie będę taki: z zzardą i zapijaczonym też :D - w nich powinieneś uznać, siebie godnych partnerów!!!
              • sclavus PeeS -... :D:D:D 17.11.13, 17:16
                ... od niedawna, masz jeszcze takiego ... (hihihi) ... pana74 :D:D:D
                Też mógłby być godny! ... ciebie (gdybyś tylko zechciał)
                ... à propos - cóż takiego "niepoważnego" znalazłeś w moim poście???
                Może cóś, na co samemu byłoby ci trudno odpowiedzieć??... albo przyznać się do czegoś???
                (lubię lakoniczność, ale nie do tego - - stopnia!!)
              • homosovieticus Z jakiego powodu Concordat nie jest waznym? 17.11.13, 17:24
                Uważam, że jeśli taki powód znasz to powinieneś o tym powiadomić zarówno władze PR jak i Watykanu.
                • sclavus Re: Z jakiego powodu Concordat nie jest waznym? 17.11.13, 18:35
                  Mój drogi (hihihi) homosovieticusie...
                  ... nie jest ci ważny ten konkordat, z powodu tego, że "wlazł" w życie potrójnym gwałtem na konstytucji RP...
                  - gwałt pierwszy: jak pamiętasz, rząd Suchockiej, po rozwiązaniu sejmu (1993), "trwał" do nowych wyborów parlamentarnych... jako, tak zwane, interegnum, czyli mógł zarządzać a już nie zawierać jakichkolwiek umów, czy traktatów; Suchocka ze Skubiszewskim podpisali ten (nieszczęsny) konkordat...
                  - gwałt drugi: po paru latach rządów lewicy, kiedy marszałkiem sejmu został Płażyński, "zdecydowano się" poddać traktat konkordatowy ratyfikacji (1998); do ratyfikacji zabrakło 18 głosów a mimo to, Płażyński uznał ratyfikację, jako ważną...
                  - gwałt trzeci: Kwaśniewski, ówczesny prezydent RP, wiedząc o dwóch poprzednich gwałtach, parafował ratyfikację, gwałcąc po raz trzeci, biedną konstytucję RP...
                  nawiasem, za ten prezent dla jp2, jakim był ten konkordat (i jak "odważano" się mówić, że trzeba i że się należy, zarówno przed, jak i po ratyfikacji), Hanka Suchocka poszła w ambasadory... do Watykanu - a jakże!!
                  Wybaczysz, drogi homosovieticusie... - jaśniej się ni da!!
                  :D:D:D
                  PeeS - nie mam po co chodzić do kogokolwiek - jest to bowiem fakt znany wszystkim... a jedynie maluczkim nie...
                  Stał się (hihihi) tajemnicą poliszynela, na zasadzie: nie dotykaj goowna bo będzie śmierdzieć... Zdajesz sobie (chyba) sprawę z konsekwencji, gdyby ktoś ze świecznika wylazł i powiedział: oqrva!!! ten konkordat nieważny przecie!!! - ja bo dokładnie widzę te konsekwencje i aż serce się raduje na samą myśl, że mogłyby dostąpić zaszczytu, stania się FAKTEM!!!
                  :D:D:D:D:D
                  .... a ty - jak sobie tam chcesz :D:D:D
                • sclavus ... nie chcesz już wiedzieć?? :D:D:D n/t 17.11.13, 20:25

• pies_na_czarnych Re: ... nie chcesz już wiedzieć?? :D:D:D n/t 17.11.13, 21:37
                    On nawet nie chce wiedzieć jak to sie pisze.
                    "Concordat" :))))))))))
                    • sclavus Re: ... nie chcesz już wiedzieć?? :D:D:D n/t 17.11.13, 23:02
                      ... może on Anglik??? ;)
                      Ale i świnia!
                      Najpierw chce wiedzieć, człek się męczy, żeby mu przystępnie, jak chłop krowie, a no spieprza... :D
    • 1zzarda Re: Amen! 17.11.13, 16:29
      Więcej tego, więcej a Palikot będzie premierem!
      • homosovieticus Jeśli Palikot zostanie Premierem to będzie to 17.11.13, 17:46
        świadectwo jakie spustoszenie w umysłach Polaków uczynili ludzie "wymowni", interesowni i pyszni ( Michnik) a także wszyscy ci ,którzy nie byli zakorzenieni w polskiej kulturze, ludzie obcy .
        • alistair-p A jednak Lech Kaczyński został Prezydentem RP 17.11.13, 18:56
          A w polskiej kulturze był tak samo zakorzeniony jak jego braciszek i dziadkowie.Braciszek jego do dzisiaj sciąga jakichś "profesorów" degeneratów z zagranicy by udowodnić swoje chore rojenia i otacza się ruskimi agentami.
    • wujaszek_joe Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 17.11.13, 17:58
      rzygnęli miłosierdziem.
      Kościół katolicki przypomina socjalizm z końca lat 80tych.
    • zbysio45 Re: Bardzo pouczający kongres. - wątek obowiązkow 17.11.13, 19:09
      Bardzo słuszne bo idiotyzmy zwiazane z gender o kawior + nalezy wyeksportowac do Wetnamu lub Koreii pólnocnej.
      • sclavus zbysiu45... 17.11.13, 19:37
        ... a wytłumaczysz mi, co to jest ten "gender"???
        • pies_na_czarnych Re: zbysiu45... 17.11.13, 21:41
          Zbysie daj tym ludziom spokój. Oni mają wystarczająco dużo problemów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka