Dodaj do ulubionych

Komendant straży miejskiej pisze listy do ukara...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 09:50
Maly balagan sie wkradl w glowy niektorych osob.
Co do karania za przechodzenie na czerwonym swietle badz w "nieprzepisowym"
miejscu (tyczy sie rowniez policji) - takich "bandytow" udaje Wam sie ujac.
Panom mundurowym z gory trzeba chyba zalatwic jakis staz np w Londynie.
Mogliby bardzo duzo sie nauczyc.
Szkoda wiecej slow
Uzdrawiam
SLATER
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik Re: Komendant straży miejskiej pisze listy do uka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:06
      Popieram Komendanta !!!!
      Proszę jednocześnie aby strażnicy miejscy karali lub pouczli rowerzystów ,
      za przejazd rowerem po pasach stwarza to ogromne zagrożenie dla ich samych
      pozdrawiam
      • tschenstochauer Re: Komendant straży miejskiej pisze listy do uka 11.08.04, 15:37
        ja tam zlewam tych cwokow raz mniezlapali w srodku nocy w sierpniu ubieglego
        roku na alejach kolo adiasa jechalem rowerem bez oswietlenia tak jakby aleje
        byly niewystarczajaco oswietlone w nocy chcieli mi dac jakis mandat chyba 50 po
        15 minutach puscili mnie z pouczeniem zdaje misie ze jest takie prawo ze po
        zmroku jak niema oznakowanego radiowozu w poblizu to sie niemusze zatrzymac
        drugi raz ostatnio niedalejjak 5 tygodni temu zatrzymalem auto przed urzedem
        miasta na zakazie na oczach szeryfa mialem na doslownie 10 sekund wpasc do
        wydzialu komunikacjii pokazac dowod oc by odebrac karte pojazdu wczsniej
        zalatwilem wszystkie formalnosci no wiec po maksymalnie 90 sekundach zbiegam
        schodami na dol bo oczywiscie na wronia winde sie nie doczekam a pozatym
        totylko 1 pietro przy moim czarnym bmw stoi ciec i cos smeci o 300 zlotych
        mandatu i ze mam szczescie ze nie zadzwonil na policje bo by mi scholowali i ze
        mam mu byc wdzieczny bo niby jeszcze na rabatce stanolem wiec kazal
        przeparkowac ja sie pytam grzecznie gdzie bo naprawde NIGDZIE w poblizu nie
        bylo miejsca kazal mi stanac na chodniku 2 razy sie spytalem czy ma zeczywiscie
        to miejsce na mysli otoz uwaga a moze pytanie do pana holubiczko gdzie auto
        czarne wielkosci bmw 320 stwarza wieksze zagrozenie przed urzedem kolo budki
        ciecia pilnujacego parkingu pozdrowienia dla bardzo milego i profesjonalnego
        pana gdzie tylko delikatnie zwezilem droge 2 samochody mogy sie minac czy moze
        wieksze zagrozenie stwarzam wjezdzajac na chodnik za winklem um w prawo tuz pod
        oknami pana naczelnika wydzialu komunikacjii pozdrowka dla niego rowniez
        tzrymal mnie tam jelop ze 20 minut w koncu to jemu placa dniuwka musi sobie ja
        jakos umilic mnie jednak milo nie bylo...
        • Gość: ktos Re: Komendant straży miejskiej pisze listy do uka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:25
          myslisz ze jak jezdzisz beemą to mozesz wieszac psy na wszystkich dookola? moj
          boze, ze tez swiat jest zapelniony takimi łosiami.......
        • Gość: smieszne Re: Komendant straży miejskiej pisze listy do uka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:38
          Akurat jest to bardzo istotne ze bmw 320, a 316 czy 318 to juz jest zupelnie
          inne :))
          Zapomniales dodac ze BMW przytargales z raichu za psie pieniadze wyklepales i
          prawie nic nie widac:)))))))) hahaha
        • Gość: ya Re: Komendant straży miejskiej pisze listy do uka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 23:00
          WOW! Masz BMW 3 ... masiakra pogadaj o tym z nia fotka.pl/osoba.php?
          id=192298. Pasujecie do siebie. Na drodze zachowales sie jak typowy posiadacz
          wehikulu marki BMW serii 3. Jakos ludzie w 7 czasami wykazuja wiecej szacunku
          dla innych uzytkownikow i wladzy. Tyle, ze 3 jezdza dzieci.
        • Gość: koles Re: Komendant straży miejskiej pisze listy do uka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 23:07
          ale ty chwalisz sie tym swoim zasranym bmw jakby to mialo jakies znaczenie czym
          ty jezdzisz mandat i tak taki sam obojetne czym jezdzisz komuchu. a teraz do
          rzeczy pamietajcie teraz jak beda wam cos wmawiac to powiedzcie ze poskarzycie
          na nich do komendanta i ze straca robote odrazu sie zmyja dzisiaj mialem
          wlasnie taki motyw z psami w mundurkach. pozdrawiam.
        • Gość: Brutus Re: Komendant straży miejskiej pisze listy do uka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:06
          tscentscocośtam...stary,robisz markę kierowcom BMWic...co ty,do chuja
          Wacława,Polskiego w szkole nie miałeś??
    • Gość: czytelnik Re: Komendant straży miejskiej pisze listy do uka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 15:49
      Mnie osobiście ogarnia śmiech kiedy widzę te jełopy ze straży miejskiej.
      jeden mały drugi wielki trzeci chdy nasyępny gruby a kolejny kobieta.
      Nieraz patrol jest tak dobrany że przypominają mi bochaterów kreskówek ; pat i
      pataszon, lub żwirek i móchomorek.
      Natomiast wszyscy wyznają jedną zasadę trzymać się z daleka od miejsc gdzie
      przebywają smyki.
      Łatwiej przecież dobrać się do dupy spokojnemu obywatelowi, niż narazić się
      smykowi
      • Gość: czarnuch Re: Komendant straży miejskiej pisze listy do uka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:18
      • Gość: czarnuch Re: Komendant straży miejskiej pisze listy do uka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:22
        a ty to jestes kto? kobieta czy facet?wygrales moze czlowieku wybory Miss
        Świata czy Mister Świata, ze smiesz komentowac czyjs wyglad?czy kiedykolwiek
        byles swiadkiem, ze straznik badz policjant zmienial trase widzac jakichs
        podejrzanych typow? zanim cos takieko bedziesz pitolil to sie wpierw zastanow.
        mosku.
      • Gość: czarnuch Re: Komendant straży miejskiej pisze listy do uka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:36
        domyślam sie że wy drodzy komentatorzy jesteście w dość młodym wieku, więc
        Wasze opinie można trochę tłumaczyć, bo jeszcze mało wiecie o życiu i pracy.
        Natomiast gówno wiecie o naszych przełożonych i nas samych, aby się w ten
        sposób wypowiadać. Myślicie, że dlaczego dostajecie tyle mandatów? Dlatego, że
        my czarne robole to uwielbiamy? Mylicie się. Spójrzcie na to z innej strony.
        Najlepiej z perspektywy naszych przełożonych, którzy co innego mówią
        publicznie, a co innego karzą nam robić w zaciszu komendy. Wtedy dopiero
        będziecie mogli wysuwac wnioski i nas oczerniać.
        • Gość: Alonzo Re: Komendant straży miejskiej pisze listy do uka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:11
          Terefere,jesteściem wstrętn reobale(zgadnijcie które)
    • Gość: SsMyK Re: Komendant straży miejskiej pisze listy do uka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:55
      Tylko czestochowe stac na takie chore pomysły...
    • Gość: glina Re: Komendant straży miejskiej pisze listy do uka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 21:44
      W Londynie idioto nie dyskutowałbyś z policjantem,to się nie opłaci...tylko
      Polacy nie są nauczeni pewnej dyscypliny.Od londyńczyków możemy się my się
      uczyć.....o poza tym ten artykuł chyba czego innego dotyczy.Komendant chyba
      powinien już sobie odejść skoro wymyśla takie rzeczy.Mnie się to nie mieści
      normalnie w głowie.
    • Gość: marian koniuszko NIEROBY IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 12.08.04, 08:31
      Strażnik miejski - praca lżejsza od snu. Są specjalistami od łatwych pieniędzy -
      drobny handel, najlepiej starsi ludzie, nad którymi można się popastwić. A na
      Małą ćwoki się przespacerujcie !!!!
      • Gość: gogo Re: NIEROBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 08:40
        Marian czytać chyba nie potrafisz.Przeczytał baran tytuł i się wypowiada nie
        wiedząc o co chodzi.Bandzior z ciebie że ich nie lubisz. Na pewno byłeś karany
        albo na izbę cię zawieźli.
        • Gość: marian koniuszko Re: NIEROBY IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.08.04, 22:51
          szkoda mojej riposty na Ciebie
    • Gość: Mieszkaniec Cz-wy Może komendant ma problemy małżeńskie...albo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 11:14
      dostał kosza od jakiejś małolaty. Zwykła podłość,Panie, Pan już nie masz w
      firmie autorytetu! Weź Pan i się zwolnij!
    • Gość: gość Re: Komendant straży miejskiej pisze listy do uka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 23:09
      jak to się dzieje że mimo tylu skarg na komendanta straży miejskiej w naszym
      mieście on ciągle trwa ? straż nie wykonuje swoich obowiązków poza mandatami za
      parkowanie i cokolwiek innego ( a może nie ma innych ?), porządku nie pilnuje,
      złoczyńców nie gnębi i nie ściga a nawey unika ( widziałem kiedyś jak się zza
      węgła sklepu przyglądali pijaczkom piwa, tak by ci ich przypadkiem nie
      zauważyli), do trudniejszych interwencji nie przyjadą.
      Za czyje pieniądze kupuje znaczki -czy są fundusze na to w straży miejskiej ?
      • Gość: obserwator Re: Komendant straży miejskiej pisze listy do uka IP: *.prenet.pl 14.08.04, 15:14
        a pod nosem Strazy miejskiej rozkradaja bialy samochod rej. SC 19969
        jeszcze troche to tylko karoseria zostanie.
        Ale co tam,......
        To pewnie do nich nie nalezy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka