volupte 05.12.13, 20:32 Właśnie sie dowiedziałem że Polsce potrzebna jest agencja kosmiczna , czy cos tak z budżetem 20mln. A to nie lepiej w ramach nnowacji dofinansowac ta kasa agencje towarzyskie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volupte Re: Agencja 05.12.13, 20:40 Zgoda , mój komp stale mi robi literówki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Agencja 05.12.13, 20:41 Gdyby przypadkiem chodziło jednak o KOSMICZNĄ,to takie coś istnieje w Polsce już kilkadziesiąt lat :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Agencja 05.12.13, 20:43 chateau napisał: > To literówka. Chodziło o agencję komiczną. > Taka już jest...nawet tragi-komiczna; sejm. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Agencja 05.12.13, 20:41 tylko tyle? Kruca fix,cieniutko, studeci juz majsterkuja pojazd marsjanski. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Agencja 05.12.13, 20:49 Czechy mają, Ausria ma , Bułgaria... pl.wikipedia.org/wiki/Lista_agencji_kosmicznych Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Agencja 05.12.13, 23:23 aniechto.only napisała: > Czechy mają, Ausria ma , Bułgaria... Wszystkie te agencje obserwują co USA, Rosja i Chiny wysyłają w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Agencja 05.12.13, 23:22 volupte napisał: > Właśnie sie dowiedziałem że Polsce potrzebna jest agencja kosmiczna Ta agencja zajmuje się kosmicznym jajami, które w Polsce powjawiają się bardzo często. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Agencja 05.12.13, 23:29 OK ale niech to robi za swoje pieniadze , a nie moje.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Agencja 05.12.13, 23:31 volupte napisał: > OK ale niech to robi za swoje pieniadze , a nie moje.:-) Oszalałeś? Nie ma takiej agencji. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Agencja 05.12.13, 23:34 Jeszcze nie , ale jest powazna propozycja. Wypowiadali sie za ej powołaniem powazni (?) naukowcy Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Agencja 05.12.13, 23:35 volupte napisał: > Jeszcze nie , ale jest powazna propozycja. Wypowiadali sie za ej powołaniem pow > azni (?) naukowcy Źle mnie zrozumiałeś. Nie ma agnecji, która utrzymywałaby się za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Agencja 05.12.13, 23:37 No właśnie. Widac ze za swoje zadna nie chce, bo inaczej to by były. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Agencja 06.12.13, 04:41 volupte napisał: > Właśnie sie dowiedziałem że Polsce potrzebna jest agencja kosmiczna , czy cos t > ak z budżetem 20mln. A to nie lepiej w ramach nnowacji dofinansowac ta kasa age > ncje towarzyskie? ;-) Na prezesa mamy wielu kandydatów: Pitera, Nowak, Mucha...... Odpowiedz Link Zgłoś