1zzarda 19.02.14, 10:13 głosem? Qu... niemożliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookies9 Re: Jestem w szoku: Donek Kaczor Palikot gadają j 19.02.14, 10:14 Możliwe - bo sprawy bezpośrednio nie dotyczą Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Jestem w szoku: Donek Kaczor Palikot gadają j 19.02.14, 10:18 Mimo wszystko - to jest szczególny moment! Nie wierzę, nie trzaskają się po pyskach! Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Jestem w szoku: Donek Kaczor Palikot gadają j 19.02.14, 10:21 ...mają okazję zaprezentować się wyborcom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Jestem w szoku: Donek Kaczor Palikot gadają j 19.02.14, 10:23 Podejrzewam spisek: Tusk+Kaczor+Palikot? ( aby wyciąć konkurencję?) Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Jestem w szoku: Donek Kaczor Palikot gadają j 19.02.14, 10:40 Kolejny szok: Miller chwali Palikota! Co się dzieje - co oni palili dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Kleju sie nawachali. Czarno to wszystko widzę. 19.02.14, 10:53 Gest prezesa Kaczyńskiego - brawa po słowach Tuska o odpowiedzialności władzy za to, co dzieje się na Ukrainie - zostanie zapamiętany. Tak samo jak brawa premiera Tuska po koncyliacyjnym przemówieniu Jarosława Kaczyńskiego, w którym lider PiS wsparł premiera Tuska. Dobrze przyjęto także mocne i emocjonalne przemówienie posła Sycza. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Kleju sie nawachali. Czarno to wszystko widzę 19.02.14, 11:37 I Palikot chwalący Kaczkę a Miller chwalący Palikota.... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kleju sie nawachali. Czarno to wszystko widzę 19.02.14, 11:46 forumowi wielbiciele prezesa zamilkli mowę im odebrało, bo nie wiedzą co myśleć na temat oklasków dla Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Kleju sie nawachali. Czarno to wszystko widzę 19.02.14, 16:56 Scoutek - masz racje, ich zwyczajnie zamurowało, jeszcze chwila i krzyknęliby Kaczor zdrajca! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Jestem w szoku: Donek Kaczor Palikot gadają j 19.02.14, 14:47 Odpowiadasz na: 1zzarda napisał(a): > Kolejny szok: Miller chwali Palikota! Co się dzieje - co oni palili dzisiaj? Dlatego nie lubię nicków antypolskich, które twierdzą, że Polacy to baran itp. Nie ! Polacy to mądre społeczeństwo , potrafiącego jednoczyć się w sprawach ważnych. Dowodem tego , jak pisałeś dzisiaj, Okrągły Stół. Odpowiedz Link Zgłoś
ooszolom.z.radia.maryja Dramat Ukrainy pokazuje nam prawdziwa twarz Putina 19.02.14, 12:30 widzimy co się dzieje a dzieje się strasznie, ofiar jest już prawie tyle ile było po pacyfikacji polskiego wybrzeża w grudniu 1970r. Nie ma najmniejszej wątpliwości ze zakulisowo macza w tym palce Putin i jego ludzie z dawnej KGB. Ciekawe jak się czuja dziś ci którzy uwierzyli w wersje Anodiny w spr katastrofy smoleńskiej. Jesli nawet katastrofa prezydenckiego 154 był katastrofa lotnicza a nie zamachem to była to katastrofa sprowokowana przez słuzby specjalne Rosji. nie mam już żadnych wątpliwości co do tego po tym co sie teraz dzieje na Ukrainie. Putin i jego ludzie to cyniczni mordercy nie przepuszczą nikomu kto nie zgadza sie z ich wizją świata. Putin i Janukowicz to współcześni Hitler i Stalin. No może nie jest to pełna analogia bo Janukowicz jest marionetką Putina podczas gdy Hitler i Stalin byli sobie równi.Ale wydarzenia na Ukrainie tragiczne pokazują nam to co niby było wiadomo od dawna ale jakoś świat przechodził nad tym do porządku dziennego. To jest tez okazja dla nas Polaków a zwł dla polskich polityków. Pojawiła sie szansa na pojednanie miedzy PiS a PO ale warunek jest jeden. PO musi odejść od rządowego raportu o katastrofie smoleńskiej i przyjąć zgodnie z prawda że gł odpowiedzialność za katastrofę smoleńską spoczywa na stronie rosyjskiej. zresztą płk E Klich jeden z rządowych ekspertów wspominał o rosyjskiej winie.dla PO to jest niebywała szansa by zrzucić z siebie podejrzenia, wystarczy przeprosić za niedociągnięcia ze swojej strony oraz opowiedzieć sie za stanowiskiem E klicha.. w ten oto sposób tragedia Ukrainy przyczyni się paradoksalnie do pojednania między Polakami.. Tragedia Ukrainy powinna wszystkim polskim rusofilom przejrzeć na oczy. Powinnismy przede wszystkim wzmocnic nasza wschodnia granicę możliwe że ulokować też inne wojska w ramach naszej wspólpracy z NATO mam tu na mysli gł Amerykanów. Jest gorąco a może byc jeszcze gorzej. Oto test prawdy dla całego tzw świata zachodu zobaczymy ile warte sa te zachodnie zapewnienia obysmy nie zostli sami jak w 1939.. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.junosza POPiS ma się dobrze ... . 19.02.14, 12:41 Watykan też liczy na niezłe frukta ... . Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: POPiS ma się dobrze ... . 19.02.14, 14:51 lech.junosza napisał: > Watykan też liczy na niezłe frukta ... . Komuch ! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: POPiS ma się dobrze ... . 19.02.14, 14:58 wiosnaludzikow napisał: > lech.junosza napisał: > > > Watykan też liczy na niezłe frukta ... . > Komuch ! Dlaczego komuch? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: POPiS ma się dobrze ... . 19.02.14, 15:02 gtxl napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > lech.junosza napisał: > > > > > Watykan też liczy na niezłe frukta ... . > > Komuch ! > Dlaczego komuch? Wybacz ale o oczywistych rzeczach nie rozmawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dramat Ukrainy pokazuje nam prawdziwa twarz P 19.02.14, 12:42 Glupiś Osiołom! Putin sam sobie olimpiadę chce popsuć? Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Dramat Ukrainy pokazuje nam prawdziwa twarz P 19.02.14, 15:37 I wmieszać do tego Anodię - miszczu? Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Oni gadają, my płacimy :-( ! 19.02.14, 13:43 Proszę wziąć do ręki domowy rachunek za gaz i porównać z rachunkami za ten nośnik energii innych krajów europejskich. Może nawet to być Ukraina, lub kraje UE graniczące z Ukrainą to znaczy Słowacja, Węgry czy Rumunia. Szczególnie polecam to mieszkańcom Krakowa którzy chcą przejść z opalania węglem na opalanie gazem. Nie dziwne że nawet prezydent Francji wpuszcza w te maliny Tuska :-(. Odpowiedz Link Zgłoś