Dodaj do ulubionych

Nawet dzisiaj Kaczyński musi jątrzyć!

05.03.14, 20:05
Podważył morale polskich żołnierzy.
Panie Kaczyński od dziś traktuję pana jak śmiecia.
Obserwuj wątek
    • dystans4 Re: Szczególnie dzisiaj 05.03.14, 21:06
      Takie Antoni przywiózł instrukcje.
      --
      Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury.

OPOZYTURA. Pojęcie politologiczne, powstałe na FK, w celu precyzyjnego oddania unikalnej natury opozycji, unikalnej (innej) formacji kulturowej, harmonijnie łączącej funkcje partii politycznej, agentury i ekspozytury.
    • szwampuch58 Re: przeciez to... 05.03.14, 22:41
      ... Kaczyński powiedział, że jak będzie rządzić, to poprawi morale Wacek.....ale kij mu w ucho, na "waaaaadze" ma takie szanse jak ty na Nobla z literatury,hehehe
    • zupakacza on nic wiecej nie umie! 05.03.14, 22:47
      to jest zalosny czlowieczek z niedorozwojem intelektualnym, wiec musi czyms sie podeprzec. Pogarde coraz wiecej ludzi ma dla niego, ale on nie ma innego pomyslu na zycie niz byc tepym smieciem.
    • zupakacza " "Ukraina na łasce UE? tak mohery komentuja 05.03.14, 22:56
      pomoc UE. te smeici katopedofilskei juz pokazuja swoje Putinowskei korzenie. Czas rozliczyc agenta rosyjskiego, Rydzyka!
    • przeciwnik_klamstwa Re: Nawet dzisiaj Kaczyński musi jątrzyć! 05.03.14, 23:40
      tylko dlatego że TY tak napisałeś że jątrzy...ech! wy pełowiacy, durniacy...
      ...
      1. "Zaskakują dane o wykształceniu (podzieliło się nimi 70 proc. działaczy PO) - aż 14,1 tys. ukończyło tylko podstawówkę"
      2.ryj:bo nigdy nie byłem ani milicjantem ani ormowcem i nawet nie dlatego ... posiadam kat D! symulowałem i mnie się udało.
      3."jak się go słucha(czyt.:Putina)to racja jest jego", ryj=kgb
      • zupakacza Re: Nawet dzisiaj Kaczyński musi jątrzyć! 05.03.14, 23:45
        ten maly smeic jest omijany i nie zauwazany przez swiat zachodni, wiec co ma gnojek robic? smrod robi, bo tylko to umie gnojek robic. zal mi debila, bo stary i smeiszny pokraka.
    • jola.iza1 Re: Nawet dzisiaj Kaczyński musi jątrzyć! 06.03.14, 01:32
      W środę popielcową ?
    • tere.fere.a.kuku On już tak ma 06.03.14, 09:04
      oldmeryt napisał:

> Podważył morale polskich żołnierzy.
      > Panie Kaczyński od dziś traktuję pana jak śmiecia.
    • lionold Re:"P.Kaczyński od dziś traktuję pana jak śmiecia" 06.03.14, 12:10
      Spóźniłeś się i wleczesz się w ogonie ogromnego korowodu z powodu tego "dopiero od dzisiaj.."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka