oldmeryt 05.03.14, 20:05 Podważył morale polskich żołnierzy. Panie Kaczyński od dziś traktuję pana jak śmiecia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dystans4 Re: Szczególnie dzisiaj 05.03.14, 21:06 Takie Antoni przywiózł instrukcje. -- Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury. OPOZYTURA. Pojęcie politologiczne, powstałe na FK, w celu precyzyjnego oddania unikalnej natury opozycji, unikalnej (innej) formacji kulturowej, harmonijnie łączącej funkcje partii politycznej, agentury i ekspozytury. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: przeciez to... 05.03.14, 22:41 ... Kaczyński powiedział, że jak będzie rządzić, to poprawi morale Wacek.....ale kij mu w ucho, na "waaaaadze" ma takie szanse jak ty na Nobla z literatury,hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zupakacza on nic wiecej nie umie! 05.03.14, 22:47 to jest zalosny czlowieczek z niedorozwojem intelektualnym, wiec musi czyms sie podeprzec. Pogarde coraz wiecej ludzi ma dla niego, ale on nie ma innego pomyslu na zycie niz byc tepym smieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
zupakacza " "Ukraina na łasce UE? tak mohery komentuja 05.03.14, 22:56 pomoc UE. te smeici katopedofilskei juz pokazuja swoje Putinowskei korzenie. Czas rozliczyc agenta rosyjskiego, Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwnik_klamstwa Re: Nawet dzisiaj Kaczyński musi jątrzyć! 05.03.14, 23:40 tylko dlatego że TY tak napisałeś że jątrzy...ech! wy pełowiacy, durniacy... ... 1. "Zaskakują dane o wykształceniu (podzieliło się nimi 70 proc. działaczy PO) - aż 14,1 tys. ukończyło tylko podstawówkę" 2.ryj:bo nigdy nie byłem ani milicjantem ani ormowcem i nawet nie dlatego ... posiadam kat D! symulowałem i mnie się udało. 3."jak się go słucha(czyt.:Putina)to racja jest jego", ryj=kgb Odpowiedz Link Zgłoś
zupakacza Re: Nawet dzisiaj Kaczyński musi jątrzyć! 05.03.14, 23:45 ten maly smeic jest omijany i nie zauwazany przez swiat zachodni, wiec co ma gnojek robic? smrod robi, bo tylko to umie gnojek robic. zal mi debila, bo stary i smeiszny pokraka. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Nawet dzisiaj Kaczyński musi jątrzyć! 06.03.14, 01:32 W środę popielcową ? Odpowiedz Link Zgłoś
tere.fere.a.kuku On już tak ma 06.03.14, 09:04 oldmeryt napisał: > Podważył morale polskich żołnierzy. > Panie Kaczyński od dziś traktuję pana jak śmiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re:"P.Kaczyński od dziś traktuję pana jak śmiecia" 06.03.14, 12:10 Spóźniłeś się i wleczesz się w ogonie ogromnego korowodu z powodu tego "dopiero od dzisiaj.." Odpowiedz Link Zgłoś