Gość: KTO? IP: *.TAMP.splitrock.net 12.07.01, 05:26 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? IP: 24.22.47.* 12.07.01, 07:02 Gość portalu: KTO? napisał(a): Debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 10:13 Gość portalu: . napisał(a): > Gość portalu: KTO? napisał(a): > > > Debil cie choroba....... ciekawy koniec. haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? IP: *.TAMP.splitrock.net 13.07.01, 00:08 ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? 13.07.01, 12:34 A co to za pytanie ? Leszek M. sam mowil, jak konczy prawdziwy mezczyzna. Mowil, ze po tym go poznacie. Nigdy zas nie mowil, ze mezczyzna nie jest. A poza wszystkim co niby skonczy? On jeszcze nic nie zaczal. Do konca wiec daleko i odpowiedz moglaby wskazywac na probe proroctwa, a to jest branza odlegla Panu Leszkowi. Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
janusz1941 Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? 13.07.01, 12:51 Najprawdopodobniej, ktoregos pieknego dnia NA SZYBIENNICY razem ze swoim PREZYDENTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? IP: *.ts.pl 25.07.01, 11:25 Januniu Czy robiles dzisiaj kupe? Chyba nie bo cie pogielo rowno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? IP: *.kabel.telenet.be 25.07.01, 17:07 Ale Janusz 1941.tego nie dozyje bo bedzi wisic pierwszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruby Re: do janusza 1941 IP: *.chello.pl 23.08.01, 11:59 janusz1941 napisał(a): Odpierdol sie bydlaku od Prezydenta RP. Dostales chamie wyksztalcenie za PRL a teraz szczekasz mendo. Pan Leszek bedzie Premierem i jeszcze dobierze sie do dupy takim palantom. > Najprawdopodobniej, ktoregos pieknego dnia NA SZYBIENNICY razem ze swoim > PREZYDENTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komuch Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? IP: *.013-20-76737411.cust.bredbandsbolaget.se 13.07.01, 12:55 Jasne ze bedzie Prezydentem RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEREK Re: nie NA WACKU !!! IP: *.opnxr1.ras.tele.dk 25.07.01, 00:26 nie... mężczyzna po 50 przechodzi męskie klimakterium, wiem bo moja laska mi to wkólko wmawia, mimo że jeszcze 30 nie mam. Nie próbuję roztrząsać problemu jakim jestem kochankiem, ale po 50, mężczyzna staje się upierdliwy, nietolerancyjny, głowa siwa - łeb się kiwa, łeb siwieje - dupa szaleje... wracając do Millera... nic dobrego nie wróżę :-)))) Berek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztafeta Re: nie NA WACKU !!! IP: *.TAMP.splitrock.net 25.07.01, 02:47 Ludzie w Polsce maja dwa wyjscia. Zle i dobre. (Dobre no nie ?). Zlego nie bedziemy omawiac. Dobre to wybrac lewice - lewica powinna wprowadzic socjalizm, ogrodzic kraj i przesladowac opozycje itd. Wtedy wszyscy beda witani z otwartymi recami w hameryce. W Polsce pozostana wylacznie ci ktorym to pasuje i sa z tym szczesliwi. Dobre no nie. Dlatego trzymajmy kciuki za lewice. Lesio Miller ! Czerwony twoj sztandar podnies w gore i obszarnika... e tych niewielu.... e... chlopa, Lesio, tlucz a i tych tam kapitalistow do zbierania zlomu zagonic. Zamknac wolna prase... Moze nawet jakis STANIK WOJENNY .... Ale sie rozmarzylem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem Re: NA WACKU !!! IP: *.ts.pl 25.07.01, 11:26 nie, nie na wacku tylko w Palacu Prezydenckim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edgar Re: NA WACKU !!! IP: *.unregistered.formus.pl 21.08.01, 07:31 Bedzie walil sobie konia na czas :>) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? IP: *.TAMP.splitrock.net 24.07.01, 23:36 Oto jest pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZPR Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 01:14 Szkoda , że Leszek Miller nie przejął władzy 20 lat temu. Obecnie Polska byłaby kwitnącym krajem. Jak słucham Leszka M. to jestem pod wrażeniem jego myśli. Ma kilkanaści wariantów na rozwiazanie obecnych dolegliwości Polski i jej obywateli. Le(szek) Wałęsa przy nim to karzełek a miał też warianty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.08.01, 23:30 Kolego. Szkoda, że nie przejął wladzy tylko 4 lata temu. Popatrz na zabawę w budżet, śmieszne no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Zarypie sie na swoich towarzyszkach na śmierć IP: 217.153.50.* 25.07.01, 11:19 Czyli będzie to śmierć figurowa. Mam nadzieję, że odłoży na odpowiednie konta z małej pensyjki trochę dla swoich spadkobierców. Mam nadzieję, że starczy im na prezerwatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem Re: Zarypie sie na swoich towarzyszkach na śmierć IP: 213.231.1.* 25.07.01, 11:31 JK - i tu tez jestes? Jak zwykle twoja wypowiedz jest tak blyskotliwa, pelna tego twojego chrzescijanskiego milosierdzia, niewulgarna, no po prostu radiomaryjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem Re: Uś, emem, z gojem ty rozmawiasz ?do JK IP: *.ts.pl 25.07.01, 13:28 nie nie z gojem - z chujem Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Uś, emem, z gojem ty rozmawiasz ?do JK 25.07.01, 13:58 Gość portalu: emem napisał(a): > nie nie z gojem - z chujem Cham z chujem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem Re: Uś, emem, z gojem ty rozmawiasz ?do JK IP: *.ts.pl 25.07.01, 14:23 z nim inaczej nie mozna - no moze troche mnie ponioslo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Śmierdziel emem stale patrzy na swojego mietka IP: 217.153.50.* 25.07.01, 15:23 Nie daje się JK wcisnąć tego waszego śmierdzącego kitu co ? I to was tak denerwuje ? Jak widać wasza ideologia nie każdemu musi się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem Re: Śmierdziel emem stale patrzy na swojego mietka do JK IP: *.ts.pl 25.07.01, 15:52 Ty juz po prostu bredzisz JK. Kiedys to jeszcze cos tam ci sie kupy trzymalo w twoich wypowiedziach, ale teraz to juz po prostu bredzisz. Z braku argumentow syczysz jak zmijka nadepnieta obcasem, wypluwasz z siebie ta rydzo-wscieklosc, a tak naprawde widzisz jaki jestes malutki, prymitywny i glupi. I nic na to nie poradzisz i ten twoj czarny ojczulek i jego radiostacyjka tez nic nie zdziala w tej sprawie. Jak powiedzial Green - to jest nieuleczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Uś ale się zdenerwowałeś, aż się zielonym podpierasz IP: 217.153.50.* 25.07.01, 17:22 Cytujesz go jak ojczulka Marksa. A głupi to ty jesteś, bo albo plujesz na kraj, który udzielił ci gościny i tak cię prześladują, że możesz podobne dyrdymały wypisywać, albo plujesz na własny kraj jeśli jesteś Polakiem (w co osobiście wątpię). Tolerancja takich jak ty zasadza się na pluciu w określonym kierunku. Macie obsesję. Jesteście takim gównem, że w mózgu się nie mieści. Tak więc spadaj i dupy nie zawracaj gnojku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem Re: Uś ale się zdenerwowałeś, aż się zielonym podpierasz IP: *.ts.pl 25.07.01, 17:58 Daleko mi do tego zeby taki wal jak ty mogl mnie wyprowadzic z rownowagi. Co zas do obsesji to napewno masz ja ty i to juz wspolnie na tym forum zgodnie stwierdzilismy. Udalo ci sie wypowiedziec chociaz raz bez bluzgania? Nie - ty po prostu inaczej nie umiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK A w jakim języku to wspólne stanowisko ustaliliście ? IP: 217.153.50.* 23.08.01, 12:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziu! LESIO TO GIGANT INTELEKTU !!! IP: *.TAMP.splitrock.net 26.07.01, 01:05 Tytan pracy socjalistycznej i zdobywca glownej nagrody na konkursie ubijanie masla wyborczego. On to potrafi zrobic nawet z MLEKA SKWASNIALEGO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK To stale patrzysz w lustro ? Dziwak ! Albo narcyz. IP: 217.153.50.* 25.07.01, 15:20 Odpowiedz Link Zgłoś
pollak TRAGIVCZNIE 25.07.01, 12:10 Jak nieboszczka AWS. BO NICZYM SIE NIE ROZNIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? IP: *.chello.pl 12.08.01, 23:33 Zostanie Premierem ciulu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gość portalu: KTO? napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? IP: *.TAMP.splitrock.net 13.08.01, 23:12 Do tej pory myślałem ze zostanie premierem Polski. Ale jak sie upierasz zeby został premierem jakiegoś ciulu to niech ci bedzie. Gość portalu: Adam napisał(a): > Zostanie Premierem ciulu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > Gość portalu: KTO? napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? 07.06.02, 20:37 Gość portalu: J. napisał(a): > Do tej pory myślałem ze zostanie premierem Polski. > Ale jak sie upierasz zeby został premierem jakiegoś ciulu to niech ci bedzie. Premierem Polski juz jest. Premierem ciulu zostanie, gdy skonczy jak cipa w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnowid Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 00:12 SIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Okrzykiem: " TOWARZYSZE !!!" IP: *.TAMP.splitrock.net 21.08.01, 23:20 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? IP: 192.168.5.* / *.uznam.net.pl 14.08.01, 00:31 Sk9onczy jak na zdrajce i zbrodniarza przystalo. Czyli bardzo marnie, narodowe powstanie w obronie Radia Maryja zajmie sie zdrajcami i spotka ich odpowiedni los. Odpowiedz Link Zgłoś
jankorusj-23 Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? 14.08.01, 09:25 Gość portalu: MMM napisał(a): > Sk9onczy jak na zdrajce i zbrodniarza przystalo. Czyli bardzo marnie, narodowe > powstanie w obronie Radia Maryja zajmie sie zdrajcami i spotka ich odpowiedni > los. > dawno juz kraju nie ma- oczach klapiki>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.G. Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? IP: 212.69.68.* 17.08.01, 13:48 Już nie długo ugotuje się we własnym sosie wybornym. Dopełnia się maniera ery millera, a gdy się przechyli byli co nie byli swą czarę wypili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak to? Czy Miller ma szanse zostac Prezydentem? To znaczy pajac za pajaca...? IP: *.TAMP.splitrock.net 18.08.01, 03:09 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,., będzie leżał w cieniu i obżerał się gruszkami z wierzby !!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 15:21 z poważaniem hihi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Albo bedzie kombinowal .... jak - IP: *.TAMP.splitrock.net 21.08.01, 04:00 - spacic dlugi zaciagniete przez kolege ( to znaczy, towarzysza ) Gierka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja. Premier ?! O Mamma Mia !!!! IP: *.TAMP.splitrock.net 27.09.01, 23:57 ./ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? IP: 172.24.41.* / *.nokia.com 28.09.01, 10:00 w imie chrzescijanskiego milosierdzia dobijemy go, zeby sie juz nie meczyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? IP: *.fastres.net 07.06.02, 18:37 Gość portalu: radca napisał(a): > w imie chrzescijanskiego milosierdzia dobijemy go, zeby sie juz nie meczyl >Juz mu nie wiele zostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid Re: JAK SKONCZY LESZEK MILLER ? IP: 195.205.230.* 07.06.02, 19:11 Trudno przewidzieć. Towarzysz Gierek dokonał cudu, a nie uchroniło go to przed internowaniem przez towarzysza Jaruzelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Mam nadzieje, ze ... 07.06.02, 20:33 Mam nadzieje, ze skonczy jak cipa Odpowiedz Link Zgłoś