Dodaj do ulubionych

Cały czas...

18.08.04, 12:22
...jeden obywatel usiłuje się tu dowiedzieć ile żyd Gocłowski dostał z
Izraela za głowę prałata, ale bezduszny GiWi stale go wycina. Spieszę zatem z
odpowiedzią: 15.000 szekli w bolszewickim złocie + ryczałtem 200 l krwi
chrześcijańskich niemowląt, do sprzedaży na wolnym rynku bez akcyzy (źródło:
Abraham Cwibelsztajn, "Nasi cadycy na eksponowanych stanowiskach wśród
gojów - cz. III", w: "Podbijemy Świat" nr 23/5386 - organ Związku Masonów i
Syjonistów Województwa Podkarpackiego)
Obserwuj wątek
    • Gość: zapomniałem nicka Re: Cały czas... IP: *.neonet.gliwice.pl 18.08.04, 12:30
      dziękuję Żydku żeś mnie poinformował.
      • Gość: zapomniałem nicka Re: Cały czas... IP: *.neonet.gliwice.pl 18.08.04, 12:35
        poza tym ciekawe jak bardzo śledzisz moje wypowiedzi.Czy już masz mnie na
        swojej liście jak zaczniecie po bankach ,gospodarce i ziemi zabierać się za nas
        samych?
        • kapitan.kirk Re: Cały czas... 18.08.04, 12:38
          Przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi, ale musiałem szybko odszukać w
          Talmudzie jaka kara jest dla Ciebie odpowiednia. Wygląda na to, że będziemy Cię
          musieli toczyć po Nalewkach w beczce nabitej od środka zardzewiałymi
          gwoździami, a to co zostanie przeznaczymy na macę, którą zajadają się nasi
          agenci w Brukseli.
          Szalom!
          • Gość: zapomniałem nicka przynajmniej jeden Żyd nie kryje się ze.... IP: *.neonet.gliwice.pl 18.08.04, 12:47
            ....swoimi planami.Za soje czyny na pewno dostaniesz order "wielkiej gwiady
            dawida" czyli "pentagram Szatana" .Przyznasz ,że podobieństwo niebywałe.Coś
            jest w tych dwóch znakach.............
            • kapitan.kirk Re: przynajmniej jeden Żyd nie kryje się ze.... 18.08.04, 13:02
              Nie mam aż tak wielkich nadziei - nie masz pojęcia jak ciężko się u nas
              przepchnąć w hierarchii; gdyby nie fartuszek i kielnia,skropione rytualnie
              krwią Palestyńczyka w synagodze na Tłomackiem, które udało mi się oddziedziczyć
              po dziadku Mojżeszu, do tej pory byłbym szeregowym chasydem potajemnie
              ulokowanym w strukturach LPR. Liczę co najwyżej na skromną posadkę po
              wszechświatowej rewolucji syjonistycznej - jakieś dowództwo w obozie
              koncentracyjnym w Watykanie, może szefowanie protokołem w Radzie Mędrców
              Syjonu... Bylebym tylko mógł bezcześcic jakieś 5-6 chrześcijańskich dziewczynek
              na tydzień, to już się nawet o ordery i pensję wykłócał nie będę.
              • Gość: zapomniałem nicka [...] IP: *.neonet.gliwice.pl 18.08.04, 13:26
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • kapitan.kirk Po którym pustym łbie? (nt.) 18.08.04, 13:30

• Gość: zapomniałem nicka [...] IP: *.neonet.gliwice.pl 18.08.04, 17:23
                    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                    • kapitan.kirk Re: a tak na marginesie.... 19.08.04, 15:56
                      Jeżeli tylko obrzezany - to spoko.
                      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka