Dodaj do ulubionych

Podoba Wam się Jaruga- Nowacka?

18.08.04, 23:09
Co sądzicie o tym babsku? Lewicowa wrażliwość co?
Obserwuj wątek
    • warka_strong Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? 18.08.04, 23:13
      domix napisał:

> Co sądzicie o tym babsku? Lewicowa wrażliwość co?
      >
      ===
      Zależy,co masz na myśli. Czy ją, jako kobietę; czy też ją, jako polityka?
    • Gość: JAC Mi się bardzo podoba!!! IP: 213.17.204.* 18.08.04, 23:14
      Mi się bardzo podoba!!!
      Jest idealna do straszenia dzieci, jak nie chca pic mleka!!!
      • Gość: KAGAN jemu tez sie podoba!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:16
        www.hillcity-comics.com/poster_archive/poster126.htm
      • warka_strong Re: Mi się bardzo podoba!!! 18.08.04, 23:19
        Gość portalu: JAC napisał(a):

> Mi się bardzo podoba!!!
        > Jest idealna do straszenia dzieci, jak nie chca pic mleka!!!
        >
        ===
        Uważasz, że Linda to za mało by tego dokonać?
        • Gość: jac Re: Mi się bardzo podoba!!! IP: 213.17.204.* 18.08.04, 23:22
          Wolą Lindę niż mleko.
          Ale przy Jarudze wymiękają
          • warka_strong Re: Mi się bardzo podoba!!! 18.08.04, 23:26
            Gość portalu: jac napisał(a):

> Wolą Lindę niż mleko.
            > Ale przy Jarudze wymiękają
            >
            ===
            Mówiąc uczciwie, leko ma przynajmniej jakąś wartość odżywczą. Musiałbym się
            poważnie zastanowić nad wartościami artystycznymi Lindy.
    • Gość: Piter Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 18.08.04, 23:24
      Feministyczne uciechy
      Ponad 2 miliony złotych wydała Izabela Jaruga-Nowacka na rauty, imprezy a
      przede wszystkim podróże gdy pełniła obowiązki Pełnomocnika Rządu ds. Równego
      Statusu Kobiet i Mężczyzn.
      Departament Kontroli, Skarg i Wniosków Prezesa Rady Ministrów zbadał wydatki
      pani pełnomocnik (aktualnie wicepremier) za rok 2003 i I kwartał tego roku
      (razem 15 miesięcy). Wynika z nich, że ówczesna szefowa, pani Izabela Jaruga-
      Nowacka wydała w sumie 2,2 miliona publicznych pieniędzy na potrzeby walki o
      równouprawnienie.
      Pani pełnomocnik, jej współpracownicy i goście lubili dobrze zjeść. Ponad 50
      tysięcy złotych poszło na "zakup usług gastronomicznych" i to bardzo często w
      czterogwiazdkowym hotelu. Dużo też podróżowali. Jaruga-Nowacka poleciała za
      granicę 11 razy, jej pracownicy aż 93 razy. Kosztowało to ponad 500 tysięcy
      złotych! Dla porównania, warto zauważyć, że kwota ta stanowi 35% łącznych
      wydatków Kancelarii Premiera na zagraniczne wyjazdy służbowe w badanym
      okresie.
      Na razie trudno ustalić cel i efekty wystawnego zarządzania biurem i ważnych
      podróży służbowych. W tej chwili pani Jaruga-Nowacka zarządza państwem w
      randze wicepremiera.
      prawy.pl
      I ci wy na to?
      P.
      • warka_strong Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? 18.08.04, 23:28
        Dziękujemy, ale ktoś Cię już wyprzedził:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=15011132
        Pozdrawiam.
    • yossarian18 Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? 18.08.04, 23:31
      Jak dla mnie-za bardzo postępowa.
      Widziałem ją w "Taryfie ulgowej" jak jeździła taksówką, starała się robić
      wrażenie naturalnej i uśmiechniętej, co jej w ogóle nie wychodziło.
      • domix Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? 19.08.04, 09:02
        No właśnie...
        • Gość: HaHa Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? IP: *.proxy.aol.com 19.08.04, 09:32
          Z Pana i yossariana wpisow wnosze, ze gdyby p.Jaruga-Nowacka jezdzila np:
          Maybachem kupionym z WYLUDZONYCH od biednych i starych ludzi, robila PRZEKRETY
          celno-podatkowe (he, he: "w celach kultu religijnego"), prowadzila
          populistyczna, oszolomska, klamliwa i WROGA Panstwu "robote", deprawowala
          ministrantow i inne niedorosle dzieci oraz popularyzowala CIEMNOTE,
          antysemityzm, nienawisc (wrogosc) do inaczej myslacych i wierzacych (lub
          niewierzacych)w przerwach klepiac "zdrowaski" - byla by:
          1.wspanialym politykiem,-
          2.uczciwym czlonkiem Rzadu,-
          3.piekna kobieta?

Poczekajcie Panowie (mam nadzieje iz sie nie doczekacie!) na czasy gdy Rydzyk i
          inne oszolomy bedzie "demokratycznie" decydowal o tym kto (naturalnie Gietrych!)
          bedzie Premierem a ministrem d/s rownouprawnienia zostanie ktoras "pieknosc" z
          Kol Przyjaciol Radyja.
          Zamiast "paskudnej" Jarugi Nowackiej - bojowki lysoli z MW za pomoca kijow do
          basseballa i walenia piescia w pysk kazdego kto (zdaniem Rydzyka) nie jest
          Radyjo-katolik przywoca wymarzony przez Was "porzadek".
          Bedzie "demokracja" :))))
          • yossarian18 Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? 19.08.04, 11:02
            Z twoich wpisów można wnieść wrażenie, że cała Polonia to sami idoci, ale na
            szczęście tak nie jest.
            • Gość: HaHa Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? - bardzo! IP: *.proxy.aol.com 19.08.04, 12:01
              Jezeli te glupki rozpaczajace, ze RESORT Rzadu duzego, europejskiego Panstwa
              na (obojetnie jakie!) zwiazane z wykoniem nalozonych przez Parlament zadan
              wydal:" .. pani Izabela Jaruga-Nowacka wydała w sumie 2,2 miliona publicznych
              pieniędzy na potrzeby walki o równouprawnienie. ...." - to jest MADRA "Polonia"
              - to ja mysle DOKLADNIE tak jak Ty mnie o to "posadzasz"! -:)

Ty - jestes "MADRY" rydzykowa madroscia to moze podasz ile kosztowalo
              wybudowanie sanktuarium w Licheniu, jakie STRATY ponioslo i ponosi
              spoleczenstwo (Skarb Panstwa)z powodu PERZEKRETOW i lamania prawa podatkowego
              przez Rydzyka - milosnika wozenia WLASNEJ d.... Maybachem i speca od OKRADANIA
              najubozszych.

Zeby nie byc goloslowna.
              2,2 mln zlotych nad ktorymi tak "rozpacza" jeden z Twoich MADRYCH "polonusow"
              tj.: ca: 5,5 mln € - fakt "sporo" pieniedzy.
              Wlacz TV-Eurosport jest teraz transmisja z Olimpiady i zawodow slalomowych w
              kajakarstwie na torze "gorskim".
              Ten tor (ca 200 mb) kosztowal ca. 10 mln € !.
              Widziales Greka, Atenczyka czy mieszkanca Krety co z tego powodu "zalewa sie
              lzami" - nie!, NORMALNI tego nie robia!.
              Faktycznie - w Grecji nie ma Radyja, przyglupow jak Rydzyk, Gietrych Ty i twoi
              "madrzy" Polonusi.
              Na ROZUM - trzeba widac czasu, w twoim przypadku ca 1000 lat, bo jak sobie
              przypominam Grecy byli KATOLIKAMI (jak NIBY Gietrych i Ty)jak Rydzyka i Twoi
              oraz twych "Polonusow" protoplasci siedzieli na drzewach i obgryzali zoledzie
              i kasztany, rzucajac kamieniami w strone przebiegajacego dzikiego zwierza.
              Niewiele sie, niestety zmienilo.
              • Gość: Oozie Ty HaHa naucz się liczyć. IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 19.08.04, 14:07
                Gość portalu: HaHa napisał(a):

> Zeby nie byc goloslowna.
                > 2,2 mln zlotych nad ktorymi tak "rozpacza" jeden z Twoich MADRYCH "polonusow"
                > tj.: ca: 5,5 mln € - fakt "sporo" pieniedzy.

2,2 mln złotych to c.a. 492 000 euro a nie 5,5 miliona.
                Może i toto mądre are podstaw matematyki nie ma.
                • Gość: HaHa Re: ucze sie! :) IP: *.proxy.aol.com 20.08.04, 06:24

Przeoczylam przecinek i podalam 22 mln zamiast 2,2 mln zl- sorry Masz racje.
                  Zeby bylo "weselej" chodzi o sume 10-krotnie MNIEJSZA! - czyli koszt ca. 20 m
                  toru do kajakarstwa gorskiego na Olimpiadzie.

Relacja tych niby "wyrzuconych" przez resort p.Jrugi-Nowackiej pieniedzy do
                  miliardow zlotych niezrowazonego budzetu Panstwa staje sie w ten sposob 10 x
                  mniejsza.
                  Z "problemow" pp.Yossariana (od gen.Fanco-he, he demokraty) i Jego Polonusow
                  juz nawet smiac sie nie mozna :(
                  Dziekuje za zwrocenie uwagi na moje braki "arytmetyczne".
                  HaHa

• Gość: michal Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.04, 09:56
      Jest okropna. Jak na nia patrze zaczynaja mnie bolec zeby. Jest klasycznym,
      wrecz podrecznikowym przykladem pasozyta.
    • Gość: Emeryt Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.04, 12:30
      Mi się tam podoba. Walczyła ostro o równouprawnienie. Dzięki temu mam dzis
      pełne prawo nakazać babci położenie kafelek w łazience.
    • Gość: Towarzysz Baba Ja[ru]ga - czarująca No[wa]cka IP: 206.54.158.* 20.08.04, 06:40
    • nowy.oszolom.z.radia.maryja NIE!!!!!!!!!! 20.08.04, 15:23

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka