domix 18.08.04, 23:09 Co sądzicie o tym babsku? Lewicowa wrażliwość co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warka_strong Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? 18.08.04, 23:13 domix napisał: > Co sądzicie o tym babsku? Lewicowa wrażliwość co? > === Zależy,co masz na myśli. Czy ją, jako kobietę; czy też ją, jako polityka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAC Mi się bardzo podoba!!! IP: 213.17.204.* 18.08.04, 23:14 Mi się bardzo podoba!!! Jest idealna do straszenia dzieci, jak nie chca pic mleka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAGAN jemu tez sie podoba!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:16 www.hillcity-comics.com/poster_archive/poster126.htm Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Mi się bardzo podoba!!! 18.08.04, 23:19 Gość portalu: JAC napisał(a): > Mi się bardzo podoba!!! > Jest idealna do straszenia dzieci, jak nie chca pic mleka!!! > === Uważasz, że Linda to za mało by tego dokonać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Mi się bardzo podoba!!! IP: 213.17.204.* 18.08.04, 23:22 Wolą Lindę niż mleko. Ale przy Jarudze wymiękają Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Mi się bardzo podoba!!! 18.08.04, 23:26 Gość portalu: jac napisał(a): > Wolą Lindę niż mleko. > Ale przy Jarudze wymiękają > === Mówiąc uczciwie, leko ma przynajmniej jakąś wartość odżywczą. Musiałbym się poważnie zastanowić nad wartościami artystycznymi Lindy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 18.08.04, 23:24 Feministyczne uciechy Ponad 2 miliony złotych wydała Izabela Jaruga-Nowacka na rauty, imprezy a przede wszystkim podróże gdy pełniła obowiązki Pełnomocnika Rządu ds. Równego Statusu Kobiet i Mężczyzn. Departament Kontroli, Skarg i Wniosków Prezesa Rady Ministrów zbadał wydatki pani pełnomocnik (aktualnie wicepremier) za rok 2003 i I kwartał tego roku (razem 15 miesięcy). Wynika z nich, że ówczesna szefowa, pani Izabela Jaruga- Nowacka wydała w sumie 2,2 miliona publicznych pieniędzy na potrzeby walki o równouprawnienie. Pani pełnomocnik, jej współpracownicy i goście lubili dobrze zjeść. Ponad 50 tysięcy złotych poszło na "zakup usług gastronomicznych" i to bardzo często w czterogwiazdkowym hotelu. Dużo też podróżowali. Jaruga-Nowacka poleciała za granicę 11 razy, jej pracownicy aż 93 razy. Kosztowało to ponad 500 tysięcy złotych! Dla porównania, warto zauważyć, że kwota ta stanowi 35% łącznych wydatków Kancelarii Premiera na zagraniczne wyjazdy służbowe w badanym okresie. Na razie trudno ustalić cel i efekty wystawnego zarządzania biurem i ważnych podróży służbowych. W tej chwili pani Jaruga-Nowacka zarządza państwem w randze wicepremiera. prawy.pl I ci wy na to? P. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? 18.08.04, 23:28 Dziękujemy, ale ktoś Cię już wyprzedził: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=15011132 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? 18.08.04, 23:31 Jak dla mnie-za bardzo postępowa. Widziałem ją w "Taryfie ulgowej" jak jeździła taksówką, starała się robić wrażenie naturalnej i uśmiechniętej, co jej w ogóle nie wychodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaHa Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? IP: *.proxy.aol.com 19.08.04, 09:32 Z Pana i yossariana wpisow wnosze, ze gdyby p.Jaruga-Nowacka jezdzila np: Maybachem kupionym z WYLUDZONYCH od biednych i starych ludzi, robila PRZEKRETY celno-podatkowe (he, he: "w celach kultu religijnego"), prowadzila populistyczna, oszolomska, klamliwa i WROGA Panstwu "robote", deprawowala ministrantow i inne niedorosle dzieci oraz popularyzowala CIEMNOTE, antysemityzm, nienawisc (wrogosc) do inaczej myslacych i wierzacych (lub niewierzacych)w przerwach klepiac "zdrowaski" - byla by: 1.wspanialym politykiem,- 2.uczciwym czlonkiem Rzadu,- 3.piekna kobieta? Poczekajcie Panowie (mam nadzieje iz sie nie doczekacie!) na czasy gdy Rydzyk i inne oszolomy bedzie "demokratycznie" decydowal o tym kto (naturalnie Gietrych!) bedzie Premierem a ministrem d/s rownouprawnienia zostanie ktoras "pieknosc" z Kol Przyjaciol Radyja. Zamiast "paskudnej" Jarugi Nowackiej - bojowki lysoli z MW za pomoca kijow do basseballa i walenia piescia w pysk kazdego kto (zdaniem Rydzyka) nie jest Radyjo-katolik przywoca wymarzony przez Was "porzadek". Bedzie "demokracja" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? 19.08.04, 11:02 Z twoich wpisów można wnieść wrażenie, że cała Polonia to sami idoci, ale na szczęście tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaHa Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? - bardzo! IP: *.proxy.aol.com 19.08.04, 12:01 Jezeli te glupki rozpaczajace, ze RESORT Rzadu duzego, europejskiego Panstwa na (obojetnie jakie!) zwiazane z wykoniem nalozonych przez Parlament zadan wydal:" .. pani Izabela Jaruga-Nowacka wydała w sumie 2,2 miliona publicznych pieniędzy na potrzeby walki o równouprawnienie. ...." - to jest MADRA "Polonia" - to ja mysle DOKLADNIE tak jak Ty mnie o to "posadzasz"! -:) Ty - jestes "MADRY" rydzykowa madroscia to moze podasz ile kosztowalo wybudowanie sanktuarium w Licheniu, jakie STRATY ponioslo i ponosi spoleczenstwo (Skarb Panstwa)z powodu PERZEKRETOW i lamania prawa podatkowego przez Rydzyka - milosnika wozenia WLASNEJ d.... Maybachem i speca od OKRADANIA najubozszych. Zeby nie byc goloslowna. 2,2 mln zlotych nad ktorymi tak "rozpacza" jeden z Twoich MADRYCH "polonusow" tj.: ca: 5,5 mln € - fakt "sporo" pieniedzy. Wlacz TV-Eurosport jest teraz transmisja z Olimpiady i zawodow slalomowych w kajakarstwie na torze "gorskim". Ten tor (ca 200 mb) kosztowal ca. 10 mln € !. Widziales Greka, Atenczyka czy mieszkanca Krety co z tego powodu "zalewa sie lzami" - nie!, NORMALNI tego nie robia!. Faktycznie - w Grecji nie ma Radyja, przyglupow jak Rydzyk, Gietrych Ty i twoi "madrzy" Polonusi. Na ROZUM - trzeba widac czasu, w twoim przypadku ca 1000 lat, bo jak sobie przypominam Grecy byli KATOLIKAMI (jak NIBY Gietrych i Ty)jak Rydzyka i Twoi oraz twych "Polonusow" protoplasci siedzieli na drzewach i obgryzali zoledzie i kasztany, rzucajac kamieniami w strone przebiegajacego dzikiego zwierza. Niewiele sie, niestety zmienilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Ty HaHa naucz się liczyć. IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 19.08.04, 14:07 Gość portalu: HaHa napisał(a): > Zeby nie byc goloslowna. > 2,2 mln zlotych nad ktorymi tak "rozpacza" jeden z Twoich MADRYCH "polonusow" > tj.: ca: 5,5 mln € - fakt "sporo" pieniedzy. 2,2 mln złotych to c.a. 492 000 euro a nie 5,5 miliona. Może i toto mądre are podstaw matematyki nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaHa Re: ucze sie! :) IP: *.proxy.aol.com 20.08.04, 06:24 Przeoczylam przecinek i podalam 22 mln zamiast 2,2 mln zl- sorry Masz racje. Zeby bylo "weselej" chodzi o sume 10-krotnie MNIEJSZA! - czyli koszt ca. 20 m toru do kajakarstwa gorskiego na Olimpiadzie. Relacja tych niby "wyrzuconych" przez resort p.Jrugi-Nowackiej pieniedzy do miliardow zlotych niezrowazonego budzetu Panstwa staje sie w ten sposob 10 x mniejsza. Z "problemow" pp.Yossariana (od gen.Fanco-he, he demokraty) i Jego Polonusow juz nawet smiac sie nie mozna :( Dziekuje za zwrocenie uwagi na moje braki "arytmetyczne". HaHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.04, 09:56 Jest okropna. Jak na nia patrze zaczynaja mnie bolec zeby. Jest klasycznym, wrecz podrecznikowym przykladem pasozyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Podoba Wam się Jaruga- Nowacka? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.04, 12:30 Mi się tam podoba. Walczyła ostro o równouprawnienie. Dzięki temu mam dzis pełne prawo nakazać babci położenie kafelek w łazience. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Baba Ja[ru]ga - czarująca No[wa]cka IP: 206.54.158.* 20.08.04, 06:40 Odpowiedz Link Zgłoś