wiosnaludzikow 23.04.14, 19:32 ...zgodnie popierają uchwałę z okazji kanonizacji JPII. POPiS razem z katabasami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: Kopacz, Tusk i PiS 23.04.14, 22:38 wiosnaludzikow napisał: > ...zgodnie popierają uchwałę z okazji kanonizacji JPII. > POPiS razem z katabasami. Naród z katabasami, a POPiS z narodem. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Tusk to jednak wredna i podla osoba. 23.04.14, 23:07 Tusk to jednak wredna i podla osoba. Wydawalo sie juz, ze sie o drobine zmienil i zszedl z drzewa. A tu prosze ! Poparcie tej skandalicznej wiernopoddanczej uchwaly w Sejmie godzi w samo serce demokracji. Demokratyczny Sejm to instytucja w calosci swiecka i nie ma tam miejsca na religijne obrzedy i kazania. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tusk to jednak wredna i podla osoba. 24.04.14, 04:55 katrina_bush napisała: > Tusk to jednak wredna i podla osoba. > > Wydawalo sie juz, ze sie o drobine zmienil i zszedl z drzewa. To ponoć gnojek. To nie moja opinia ale jego żony. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Nikt nie chce się narazić katabasom, co wcale nie 24.04.14, 07:53 oznacza, ze istnieje jakiś POPiS Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Nikt nie chce się narazić katabasom, co wcale 24.04.14, 07:58 zapijaczony_ryj napisał: > oznacza, ze istnieje jakiś POPiS Ci co mają klapki na oczach albo głowy w piasku...nie widzą POPiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj.123456789.12345 Jeszcze trochę i NI z Palikotem ożenisz 24.04.14, 08:48 wiosnaludzikow napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > oznacza, ze istnieje jakiś POPiS > Ci co mają klapki na oczach albo głowy w piasku...nie widzą POPiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Ja żenię tylko NI i NG 24.04.14, 08:52 Ta oczywista prawda boli. Rozumiem. Ty również uosabiasz POPiS. Pomijając Twój osobisty i wyjątkowy stosunek do Kaczyńskiego to jesteś i pisoidem i lemingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Nikt nie chce się narazić katabasom, co wcale 24.04.14, 17:41 Kiedy jakis polski rzad "narazi" sie pazernemu KRK ????!!!!! Czy bedziemy sie tak dawali dymac bez mydla przez kolejne 25 lat .....?????!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Misiu Kamiński w imieniu PiS i PO zapewne razem 24.04.14, 05:11 Poparł uchwałę kanonizacyjną a tutejsze wojsko leminże okrzyknęło, że zrobił to sprytnie :) www.tvn24.pl/sejm-nie-powinien-zajmowac-sie-swietoscia-jana-pawla-ii-kaminski-mozna-nie-glosowac,421349,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: Kopacz, Tusk i PiS 24.04.14, 08:42 wiosnaludzikow napisał: > POPiS razem z katabasami. I z milionami Polaków, zapomniałeś dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Kopacz, Tusk i PiS 24.04.14, 08:52 instant.crush napisał: > I z milionami Polaków, zapomniałeś dodać. Z iloma milionami ? Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: Kopacz, Tusk i PiS 24.04.14, 09:02 wiosnaludzikow napisał: > instant.crush napisał: > > > I z milionami Polaków, zapomniałeś dodać. > Z iloma milionami ? Dokładnych wyliczeń teraz nie przedstawię, ale nie będziemy chyba udawać, że osoba JPII nie jest pozytywnie odbierana i akceptowana przez zdecydowaną większość Polaków? Dlatego też jeden głos w tej sprawie większości posłów w parlamencie nie jest żadnym zaskoczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Kopacz, Tusk i PiS 24.04.14, 09:33 instant.crush napisał: . > > Z iloma milionami ? > > Dokładnych wyliczeń teraz nie przedstawię, ale nie będziemy chyba udawać, że os > oba JPII nie jest pozytywnie odbierana i akceptowana przez zdecydowaną większoś > ć Polaków? > Wybacz ale to są Twoje rojenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: Kopacz, Tusk i PiS 24.04.14, 09:39 wiosnaludzikow napisał: > Wybacz ale to są Twoje rojenia :) wiadomosci.onet.pl/kraj/cbos-dla-94-proc-polakow-jan-pawel-ii-jest-autorytetem-moralnym/g1wst Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: Kopacz, Tusk i PiS 24.04.14, 09:42 instant.crush napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > > Wybacz ale to są Twoje rojenia :) Urojenia w tym wypadku to raczej wmawianie sobie, że poparcie dla JPII w Sejmie nie ma żadnych podstaw społecznych i jest jakimś spiskiem Tuska, Kaczyńskiego i kleru. Pomijam tu kwestię słuszności tej uchwały, ale faktem jest, że postawa większości posłów jest po prostu odzwierciedleniem społecznym. > wiadomosci.onet.pl/kraj/cbos-dla-94-proc-polakow-jan-pawel-ii-jest-autorytetem-moralnym/g1wst > Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: Kopacz, Tusk i PiS 24.04.14, 14:24 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15848152,Polacy_przypisuja_ogromne_znaczenie_kanonizacji_Jana.html?lokale=szczecin#BoxWiadTxt Dalej się będziesz upierał, że to moje urojenia, a rzeczywistość wygląda całkiem inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Kopacz, Tusk i PiS 24.04.14, 15:13 No i co to ma wspólnego, że sejm głosuje kanonizację. > rel="nofollow">wiadomosci.onet.pl/kraj/cbos-dla-94-proc-polakow-jan-pawel-ii-jest-autorytetem-moralnym/g1wst Zresztą dzisiaj PO i PiS zgodnie obcięli edukację seksualną w szkołach. Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: Kopacz, Tusk i PiS 24.04.14, 15:42 wiosnaludzikow napisał: > No i co to ma wspólnego, że sejm głosuje kanonizację. Po pierwsze Sejm nie głosuje kanonizacji, a po drugie zobacz, o czym dyskutowaliśmy, to będziesz wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Kopacz, Tusk i PiS 24.04.14, 15:45 instant.crush napisał: Skrót myślowy. > Po pierwsze Sejm nie głosuje kanonizacji, Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: Kopacz, Tusk i PiS 24.04.14, 12:04 Chyba nie wszyscy go kochają www.tvp.info/14914888/krakow-zdewastowano-glaz-papieski-na-bloniach Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: Kopacz, Tusk i PiS 24.04.14, 14:27 antyprawak napisał: > Chyba nie wszyscy go kochają > > www.tvp.info/14914888/krakow-zdewastowano-glaz-papieski-na-bloniach Po pierwsze nigdzie nie pisałem, że wszyscy go kochają. A po drugie gratuluję podpierania się jakąś patologią i chuligaństwem w celu udowodnienia tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Kopacz, Tusk i PiS 24.04.14, 16:41 instant.crush napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > > POPiS razem z katabasami. > > > I z milionami Polaków, zapomniałeś dodać. Dokładnie to samo napisałem, ciut wyżej. forum.gazeta.pl/forum/w,28,150662899,150666058,Re_Kopacz_Tusk_i_PiS.html Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: Kopacz, Tusk i PiS 24.04.14, 17:02 taziuta napisał: > Dokładnie to samo napisałem, ciut wyżej. > > forum.gazeta.pl/forum/w,28,150662899,150666058,Re_Kopacz_Tusk_i_PiS.html Dokładnie. I nie ma nic dziwnego w postawie większości posłów, bo przygniatająca większość, głosujących za to uchwałą, jest odzwierciedleniem przygniatającej większości wśród społeczeństwa, jeśli chodzi o ocenę JPII. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Kopacz, Tusk i PiS 24.04.14, 17:05 instant.crush napisał: > taziuta napisał: > > > Dokładnie to samo napisałem, ciut wyżej. > > > > forum.gazeta.pl/forum/w,28,150662899,150666058,Re_Kopacz_Tusk_i_PiS.html > > > Dokładnie. I nie ma nic dziwnego w postawie większości posłów, bo przygniatając > a większość, głosujących za to uchwałą, jest odzwierciedleniem przygniatającej > większości wśród społeczeństwa, jeśli chodzi o ocenę JPII. ....i Plemiel też. www.tvn24.pl/czy-premier-wierzy-w-cud-jpii-sam-bylem-swiadkiem-nadzwyczajnych-cudow,421630,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Zdziwienie? 24.04.14, 09:23 Platfusy tyle nasypali forsy Imperium Watykanu, że muszą dostać papieskie błogosławieństwo. Po to jadą do Watykanu na klęczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: Zdziwienie? 24.04.14, 09:28 haen2010 napisał: > Platfusy tyle nasypali forsy Imperium Watykanu, że muszą dostać papieskie błogo > sławieństwo. Po to jadą do Watykanu na klęczkach. Gdyby Januszek nie skalkulował jakiś czas temu, że bardziej mu się opłaca być anty, to pewnie byłby w tym Watykanie w pierwszym szeregu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Zdziwienie? 24.04.14, 09:33 instant.crush napisał: > Gdyby Januszek nie skalkulował jakiś czas temu, że bardziej mu się opłaca być a > nty, to pewnie byłby w tym Watykanie w pierwszym szeregu:) To fakt ! Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Zdziwienie? 24.04.14, 09:57 Mnie ewolucja Palikota pasuje, bo przez podobną przeszedłem. Np. już trzeci rok katabas łapserdak ma odmowę poświęcenia mieszkania. Cztery lata temu przyszedł jakiś kościelny ubek i rozliczał nas z wiary i posłuszeństwa. Po prostu brzydzę się tymi chamami w sutannach. Mam dość ich obłudnego qrestwa. Dlatego palikociarnia ma mój głos. I chyba nie tylko mój. Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: Zdziwienie? 24.04.14, 10:07 haen2010 napisał: > Mnie ewolucja Palikota pasuje, Ale on żadnej ewolucji nie przeszedł. Po prostu zobaczył, że bardziej kalkuluje mu się bycie anty, dorobił jakąś idiotyczną, żenującą i kompletnie niewiarygodną bajeczkę na temat swojej przemiany i teraz szuka naiwniaków, którzy w to uwierzą. I jak widać, nie brakuje ich. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Zdziwienie? 24.04.14, 10:44 instant.crush napisał: > haen2010 napisał: > > > Mnie ewolucja Palikota pasuje, > > > Ale on żadnej ewolucji nie przeszedł. Po prostu zobaczył, że bardziej kalkuluje > mu się bycie anty, dorobił jakąś idiotyczną, żenującą i kompletnie niewiarygod > ną bajeczkę na temat swojej przemiany i teraz szuka naiwniaków, którzy w to uwi > erzą. I jak widać, nie brakuje ich. Maria wypowiadała się, że : Janusz się po prostu bawi :) Odpowiedz Link Zgłoś