Dodaj do ulubionych

Przedstawiam się...

25.04.14, 16:47
Nazywam się Piotr Grochowski. Urodziłem się 15.07.1978 roku w Warszawie. Jestem laureatem Konkursu Historycznego dla szkół podstawowych z 1993 roku. W 2005 roku ukończyłem Wydział Historii Uniwersytetu Warszawskiego pracą magisterską pod tytułem "Tatarzy województwa nowogródzkiego w II RP". W latach 1998-2000 byłem publicystą kierowanego przez pana Antoniego Macierewicza pisma "Głos". Mam nadzieję że mnie docenicie i polubimy się.
Mam trudny wybór dotyczący wyborów do europarlamentu. Akceptuję wszystkie komitety. Czy na forum są sympatycy Polski Razem Jarosława Gowina? Piotrek Grochowski z Warszawy.
Obserwuj wątek
    • volupte Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 16:55
      Gowin cie tak interesuje? Czymś uzasadnisz?
      • p.grochowski Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 21:05
        Pan Jarosław Gowin budzi moje zaufanie. Zastanawiam się nad oparciem Pawła Kowala z listy warszawskiej. Piotrek.
    • anwad Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 17:07
      I taka to jest wartość wykształcenia uniwersyteckiego obecnie...
      • jajojara Pytanie do anwad 25.04.14, 17:20
        Co, wedlug Ciebie, sklada sie na "wartość wykształcenia uniwersyteckiego obecnie..."?

• sclavus Re: Pytanie do anwad 25.04.14, 17:31
          ... nie odpowie ci bo gdzieś to przeczytała, wydało jej się mądre, to i wkleiła...
          Nie sądzę, żeby anwad warta była czyjegokolwiek zainteresowania poza nią samą
        • anwad Re: Pytanie do anwad 25.04.14, 18:48
          Zerowa. Przychodzi dorosły facet po uniwersytecie i twierdzi, że akceptuje wszystkie komitety polityczne. A potem jeszcze, że jest zainteresowany partią Palikota z prawej strony PO. Chyba nie popisuje się bystrością umysłu, prawda?
          • dystans4 Nareszcie jesteś. 25.04.14, 19:48
            Nareszcie jesteś. Forum bez Anwadzi jest nudne, brak mu tego czegoś... (nie mam na myśli skojarzenia z Beger).
            A trzoda ryczy i kwiczy. Tudzież ptactwo. Ta nieuporządkowana panika PiSu budzi wesołość.
            • p.grochowski Re: Nareszcie jesteś. 25.04.14, 20:02
              Tak, napisałem że wśród komitetów politycznych nie mam wrogów. Również lista wyborcza PiS-u zawiera znakomite imiona i nazwiska. Piotrek.
          • p.grochowski Re: Pytanie do anwad 25.04.14, 19:56
            Obok Polski Razem podoba mi się również działalność Demokracji Bezpośredniej. Piotrek.
          • p.grochowski Re: Pytanie do anwad 25.04.14, 21:06
            Tak, bystrość umysłu nie stanowi mojej najsilniejszej strony. Piotrek.
            • der-chef Re: Pytanie do anwad 25.04.14, 21:08
              p.grochowski napisał:

> Tak, bystrość umysłu nie stanowi mojej najsilniejszej strony. Piotrek.

I dlatego pchasz się do polityki.
          • jajojara potwierdziles swoj poziom 26.04.14, 16:08
            definicji pojec, ktore uzywasz logicznie wyrazic nie umiesz. cbdu.
        • dystans4 Re: Pytanie do anwad 25.04.14, 20:45
          Anwadzi może chodzić o wartość harcerskich kursów wywiadowczych GRU, Antoniego. Widać dały jej więcej, niż studia. W obecnym czasie.
          Prawda, Skarbie?
    • witek.bis Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 17:28
      Nie mógł Pan lepiej trafić, Panie Grochowski, albowiem wszyscy byli i aktualni publicyści Pana Antoniego Macierewicza są tutaj doceniani i lubiani. Tylko dlaczego poszukuje Pan sympatyków partii Pana Jarosława Gowina? Bo są jeszcze rzadszym zjawiskiem, niż polscy Tatarzy?
      • czan-dra Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 17:32
        Wie Pan panie Witku, z ust mi pan to wyjąłeś, znaczy część pierwszą Twego postu, drugą zresztą też.
        Miło poczytać nad wyraz inteligentnego.
      • p.grochowski Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 21:07
        Tak, chciałbym zapewnić w nadchodzących wyborach poparcie Tatarów polskich ugrupowaniu Polska Razem. Piotrek.
    • piq cześć, miło że zająłeś się Tatarami polskimi... 25.04.14, 18:32
      ...zwłaszcza w II RP. Czy dalej się tym interesujesz? Jest fajny temat tradycyjnie tatarskich wiosek w Małopolsce. Co do Gowina: obserwuję go z zainteresowaniem, bo to bliskie moim przekonaniom, nawet wybrałem się na kilka spotkań. Możliwe, że to przyszłość polskiej prawicy po upadku pseudoprawicowej lewicy prezessimusa - ale to się jeszcze zobaczy. Lepiej na forach nie pisać pod nazwiskiem, bo może cię ktoś zacząć gnębić, świrów tu niemało.
      • p.grochowski Re: cześć, miło że zająłeś się Tatarami polskimi. 25.04.14, 19:55
        II RP interesuję się od 1989 roku. W 1994 roku podczas Olimpiady Historycznej dla szkół średnich napisałem dobrą pracę dotyczącą polityki wschodniej rządów II RP. Zastanawiam się nad poparciem pana Pawła Kowala z Polski Razem. Piotrek.
    • humbak Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 18:58
      Nietypowe rozpoczęcie działalności. Witam i powodzenia życzę... i cierpliwości.
      • p.grochowski Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 19:57
        Dziękuję. Mam nadzieję że będziemy stanowili zgrane grono forumowiczów. Piotrek.
    • lionold Re: Z tego co widać z tej deklaracji biograficznej 25.04.14, 19:22
      to największym twoim sukcesem życiowym jest fakt że urodziłeś się w 1978 roku. Myślę, że zrozumiałeś, że twój apel o polubienie się to rzucanie grochem - nomen omen- o ścianę. Było zostać przy Antonim - nie rzucałbyś się tak w oczy.
      • p.grochowski Re: Z tego co widać z tej deklaracji biograficzne 25.04.14, 19:58
        Tak oczywiście zrobiłem błąd odchodząc z "Głosu" w styczniu 2000 roku. Było to znakomite grono publicystów i fascynatów komputera. Piotrek.
    • zgred-zisko Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 20:01
      To miło, że się przedstawiłeś, chociaż nietypowo. Jeśli chcesz pobyć na forum a może nawet go polubić, musisz zaakceptować czasami brutalną różnorodność. Ale co to byłoby za forum dyskusyjne gdyby się wszyscy ze sobą zgadzali. Nawet ci, którzy Cie teoretycznie sponiewierają, mogą się okazać Twoimi ukrytymi zwolennikami. :)
      • p.grochowski Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 20:03
        Dziękuję. Tak, zbieram zwolenników na polskiej scenie politycznej. Piotrek.
        • des4 Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 20:06
          czyich "zwolenników"? des4
          • p.grochowski Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 20:58
            Zwolenników prawicy i katolicko-narodowego ROP. Piotrek.
            • 1tobi Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 21:01
              lubisz tatara ?
              • p.grochowski Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 21:04
                Tak.
                • 1tobi Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 21:06
                  a mówiłeś mu to ? :)
                  • des4 Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 22:16
                    a jak zbierzesz już tych egzotyków, to co dalej? des4
                    • p.grochowski Re: Przedstawiam się... 26.04.14, 08:00
                      Mam nadzieję że spotkamy się wtedy w siedzibie LPR w Warszawie. Piotrek.
        • 1tobi Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 20:07
          Jak to zbierasz zwolenników ? Będziesz tu szukał wyborców ?
          • aniechto.only Akwizytor własnej osoby? 25.04.14, 20:15
            Teraz wiadomo , dlaczego tak szczegółowo się przedstawił:)
          • p.grochowski Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 21:00
            Mam nadzieję na udział w komentowaniu polskiej polityki. Chciałbym Was przekonać do katolicko- narodowego ROP i Ruchu Katolicko- Narodowego. Piotrek.
            • kolter_mr Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 21:06
              p.grochowski napisał:

> Mam nadzieję na udział w komentowaniu polskiej polityki. Chciałbym Was przekonać do katolicko- narodowego ROP i Ruchu Katolicko- Narodowego. Piotrek.

Piotrek przeproś i spieprzaj . Wystarczy ze PIS już ogłupia .
              • p.grochowski Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 21:10
                Zawsze uważałem że katolicko- narodowy ROP jest znakomitym pomysłem. Liczę na powtórzenie sukcesu Ligii Polskich Rodzin. Piotrek.
                • taziuta Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 22:39
                  p.grochowski napisał:

> Zawsze uważałem że katolicko- narodowy ROP jest znakomitym pomysłem. Liczę na
                  > powtórzenie sukcesu Ligii Polskich Rodzin. Piotrek.

Tia, naród z kościołem, a kościół z narodem. Tyle, że to już było. :)
        • aniechto.only Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 20:18
          p.grochowski napisał:

> Dziękuję. Tak, zbieram zwolenników na polskiej scenie politycznej. Piotrek.

Zakładasz partię ,czy startujesz w wyborach?
          • p.grochowski Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 21:01
            Partii zakładać nie zamierzam. Mam nadzieję na udział w Ruchu Katolicko- Narodowym. Piotrek.
            • aniechto.only Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 21:13
              Aha . Czyli szukasz narodowo -katolickich wyborców. Trzeba było tak od razu.
          • ave.duce Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 22:14
            aniechto.only napisała:

> p.grochowski napisał:
            >
            > > Dziękuję. Tak, zbieram zwolenników na polskiej scenie politycznej. Piotre
            > k.
            >
            > Zakładasz partię ,czy startujesz w wyborach?

Dwa w jednym ... w Prima Aprilis ;)
    • dystans4 Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 20:10
      Pan Antonij M. nadal udziela się publicznie, także w wymiarze międzypaństwowym, co więcej, można mieć pewność, że nie (tylko?) Polskę reprezentuje. Anwadzia, jest prawdziwą kobietą, od razu się Tobą zajmie, polecam lekturę wątków Anwadzi poświęconych zamachowi Smoleńskiemu tow. Antonija. Z racji szerokiego spektrum Twoich sympatii politycznych pozwolę sobie zauważyć braki kadrowe w Twoim Ruchu, być może już i Twoim (Ruchu). W obu wspomnianych partiach odczuwa się brak aktywnych członków.
      Także do PO każdy skądś przyszedł. Od Antoniego przychodzą też.
      Można te uwagi kontynuować, długo. No, ale, na razie skończę.
      --
      Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury.

OPOZYTURA. Pojęcie politologiczne, powstałe na FK, w celu precyzyjnego oddania unikalnej natury formacji kulturowej, harmonijnie łączącej funkcje partii politycznej, agentury i ekspozytury.
    • kolter_mr Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 20:56
      Tadzik z Torunia nie pozwala ,robić u siebie kampanii wyborczej ??
      • p.grochowski Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 21:03
        Ojciec Tadeusz Rydzyk cieszy się moim całkowitym oparciem. Cieszy mnie udział na falach Radia Maryja polityków Solidarnej Polski pana Zbigniewa Ziobry. Piotrek.
        • kolter_mr Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 21:08
          p.grochowski napisał:

> Ojciec Tadeusz Rydzyk cieszy się moim całkowitym oparciem.

Dlaczego obrażasz jako wierzący Jezus oraz jego ojca ??

> Cieszy mnie udział na falach Radia Maryja polityków Solidarnej Polski pana Zbigniewa Ziobry. Piotrek.

No a ze Adamek to pijus łamiący prawo pod wpływem alkoholu Zbychu już wie ??
        • aniechto.only Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 21:15
          p.grochowski napisał:

> Ojciec Tadeusz Rydzyk cieszy się moim całkowitym oparciem.

A tak dobrze się zapowiadałeś...
        • x2468 Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 21:30
          Twoim oparciem? Nie bardzo rozumie, który którego opiera i o co o szafę czy o oparcie łoża małżeńskiego? Baldachim macie?
    • aniechto.only Re: Przedstawiam się... -Troll 25.04.14, 21:17
      Jeju... Gowin, Kował , Rydzyk, Antoni...
      • kolter_mr Re: Przedstawiam się... -Troll 25.04.14, 21:21
        aniechto.only napisała:

> Jeju... Gowin, Kował , Rydzyk, Antoni...

No i Tatarzy :)) Widać ze to trollisko parchate ,ale czekałem co jeszcze wymyśli :))
        • p.grochowski Re: Przedstawiam się... -Troll 25.04.14, 21:31
          Dziękuję, zawsze bardzo lubiłem Gazetę Wyborczą. Piotrek.
          • kolter_mr Re: Przedstawiam się... -Troll 25.04.14, 21:34
            p.grochowski napisał:

> Dziękuję, zawsze bardzo lubiłem Gazetę Wyborczą. Piotrek.

Do podcierania tyłka?
            • p.grochowski Re: Przedstawiam się... -Troll 25.04.14, 21:52
              Do czytania. Leczę się psychiatrycznie i na razie nie zapowiadam udziału w wyborach. Piotrek.
              • aniechto.only Prawda czy troll - nie ważne- Kosz! 25.04.14, 22:02
                p.grochowski napisał:

> Do czytania. Leczę się psychiatrycznie i na razie nie zapowiadam udziału w wybo
                > rach. Piotrek.

• kolter_mr Re: Przedstawiam się... -Troll 25.04.14, 22:06
                p.grochowski napisał:

> Do czytania. Leczę się psychiatrycznie i na razie nie zapowiadam udziału w wyborach. Piotrek.

No a twój facet wie ze tu szukasz przygodnego seksu ??
        • x2468 Re: Przedstawiam się... -Troll 25.04.14, 21:31
          Spokojnie to jest jakiś jajcarz.
          • dystans4 Re: Przedstawiam się... -Troll 25.04.14, 23:18
            Kiedyś, takie odnoszę wrażenie, na Forum Świat i tu, reprezentował jakieś katolickie radyjo z Szykago. I zwał się Zofia katoliczka, tak sądzę.
      • p.grochowski Re: Przedstawiam się... -Troll 25.04.14, 21:30
        Tak i mam nadzieję na powtórzenie sukcesu Ligii Polskich Rodzin. Piotrek.
        • magdolot Re: Przedstawiam się... -Troll 25.04.14, 22:07
          Uff.
          • ave.duce Re: Przedstawiam się... -Troll 25.04.14, 22:16
            magdolot napisała:

> Uff.

Jak gorąco...
    • volupte Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 22:02
      To ty nasłany katol jestes:-) Młody człowiek a fanatyk?
      • p.grochowski Re: Przedstawiam się... 26.04.14, 08:02
        Mniej fanatyk a zwolennik Radia Maryja. Znakomite audycje dla ludzi chorujących psychicznie. Piotrek.
        • m.c.hrabia Re: Przedstawiam się... 26.04.14, 08:08
          Znakomite audycje dla ludzi chorujących psychicznie. Piotrek.

Piotrze, czyżby brak zaufania do rodzimej służby zdrowia?
          • p.grochowski Re: Przedstawiam się... 26.04.14, 10:48
            M.c. tak, leczę się w rejonowej przychodni. Piotrek.
        • volupte Re: Przedstawiam się... 26.04.14, 12:45
          Trudno sie nie zgodzić:-)
    • sclavus Re: Przedstawiam się... 25.04.14, 22:53
      ... a ja uFielbiam tÓmaństFo!! (nie musisz się dziwić)
    • zapijaczony_ryj MAm osobiste pytanie 26.04.14, 08:09
      p.grochowski napisał:

W latach 1998-2000 byłem
      > publicystą kierowanego przez pana Antoniego Macierewicza pisma "Głos". Mam nad
      > zieję że mnie docenicie i polubimy się.

Czy w świetle ostatnich teorii spiskowych Macierewicza nadal uważasz tego pana za normalnego?
      Oczywiście ja nie kwestionuję wcześniejszych zasług Macierewicza i nadal uważam, ze kiedys dobrze służył Polsce.
      • p.grochowski Re: MAm osobiste pytanie 26.04.14, 10:51
        Przede wszystkim wysoko oceniam pana Antoniego Macierewicza za powstanie i rozwój Ligii Polskich Rodzin. W latach 1998-2000 zapewnił mi kontakt ze wspaniałym gronem publicystów pisma "Głos" i katolicko- narodowego ROP. Piotrek.
        • zapijaczony_ryj Re: MAm osobiste pytanie 26.04.14, 10:54
          p.grochowski napisał:

> Przede wszystkim wysoko oceniam pana Antoniego Macierewicza za powstanie i rozw
          > ój Ligii Polskich Rodzin. W latach 1998-2000 zapewnił mi kontakt ze wspaniałym
          > gronem publicystów pisma "Głos" i katolicko- narodowego ROP. Piotrek.

Pytałem o co innego
        • zapijaczony_ryj Panie Grochowski jest pan nieszczery, bo wstydzisz 26.04.14, 14:07
          p.grochowski napisał:

> Przede wszystkim wysoko oceniam pana Antoniego Macierewicza za powstanie i rozw
          > ój Ligii Polskich Rodzin. W latach 1998-2000 zapewnił mi kontakt ze wspaniałym
          > gronem publicystów pisma "Głos" i katolicko- narodowego ROP. Piotrek.

się pan prawdy. Musisz pan się przenieść na jakieś inne bardziej zakłamane PiS_dackie forum, moze gdzieś do Rydzyka, bo my tu się naparzamy, ale walimy prosto z mostu.
          Taki cynik tu nie pasuje
          • gtxl2 Re: Panie Grochowski jest pan nieszczery, bo wsty 26.04.14, 15:49
            się pan prawdy. Musisz pan się przenieść na jakieś inne bardziej zakłamane PiS_dackie forum, moze gdzieś do Rydzyka, bo my tu się naparzamy, ale walimy prosto z mostu.
            Taki cynik tu nie pasuje

Hihihi...dostał się na platfusie forum gdzie rej wiodą cyngle tacy jak.... hrabia,zapijaczony,alistair,szwamppuch58 - najwięksi kretyni i najlepiej płatni cyngle na FK.

• volupte Re: Panie Grochowski jest pan nieszczery, bo wsty 26.04.14, 16:03
              To przeciez pisdackie forum.
              • p.grochowski Re: Panie Grochowski jest pan nieszczery, bo wsty 26.04.14, 18:38
                Mam nadzieję że dobrze oceniacie PiS. Z Jarosławem Kaczyńskim spotkaliśmy się jesienią 1999 roku i polubiliśmy. Piotrek.
                • zapijaczony_ryj Pana Kaczyńskiego i PiS ocenili wyborcy w 2007 r. 27.04.14, 08:38
                  p.grochowski napisał:

> Mam nadzieję że dobrze oceniacie PiS. Z Jarosławem Kaczyńskim spotkaliśmy się j
                  > esienią 1999 roku i polubiliśmy. Piotrek.

Ocenili też w 2011 i nadal beda oceniać tak jak sobie na to zasłuzył
                  Znaczy cop wybory to następny kop w kaczy kuper tak ja na to zasługuje
                • witek.bis Re: Panie Grochowski jest pan nieszczery, bo wsty 27.04.14, 08:49
                  Jeśli chodzi o PiS, to oceniamy go jeszcze lepiej niż dobrze. Obawiam się nawet, że lepiej już nie można.Nie wiem natomiast, skąd u Pana ta pewność, żeście się Panowie "polubili"... W to, że Pan polubił prezesa, nie wątpię, ale czy prezes dał Panu jakieś namacalne dowody swojej sympatii?
                  • p.grochowski Re: Panie Grochowski jest pan nieszczery, bo wsty 27.04.14, 10:36
                    Przeprowadziliśmy w sympatycznej atmosferze wywiad dla pisma "Głos". Wywiad jest dostępny w zszywkach "Głosu" w Bibliotece Narodowej za 1999 rok. Piotrek.
    • szwampuch58 Re: Żelazny dowód, Piotrusia 26.04.14, 11:07
      kruca fix, system oświaty w Polsce to dno i 5 metrów mułu!
      • gtxl2 Re: Żelazny dowód, Piotrusia 26.04.14, 15:50
        szwampuch58 napisał:

> kruca fix, system oświaty w Polsce to dno i 5 metrów mułu!

Dowodem na 5 metrów mułu jesteś ty ...pampuch świński pastuchu.

• volupte Re: Przedstawiam się... 26.04.14, 12:49
      Pisał tu kiedyś Miecio Grodzki i takie bzdury wypisywał że czasem trudno było ocenic , czy to pisdzielec czy sobie jaja robi:-)
    • camille_pissarro czy nie sądzisz, że czas historyków, tak licznych 26.04.14, 15:30
      w elitach władzy III RP powinien dobiec końca ? Kondycja ekonomiczna, militarna III RP nie jest najgorsza , ale mogłaby być dziś zdecydowanie lepsza gdyby nie rządzili nami historycy tacy jak niezbyt lotny szef rządu z Sopotu, czy żyrant wszelkich przedsięwzięć premiera obecny lokator Belwederu ( okazjonalnie Dużego Pałacu ) nie zapominając o demiurgu III RP magistrze historii UW, nadredaktora z Czerskiej itd. Wymieniać można jeszcze tych zasłużonych historyków, budowniczych III RP całkiem sporo :-) - pewnie nie trzeba cię w tym ukierunkowywać i odkrywać poszczególne karty ?
      W końcu okres III RP to też historia współczesna i na twoim kierunku na pewno był szczegółowo omawiany :-) Nie powiem, że nie korci mnie by zapytać , który z historyków przez ten okres was "przeprowadzał " ? Tak czy inaczej wracam do pytania postawionego na początku wątku, czy nie sadzisz , że historycy powinni się zająć swoją naukową działką, a nie zasiadać w ministerialnych czy poselskich ławach i tworzyć chore prawo, tym bardziej , że już mieli swoje 5 minut ( o jakieś 4 za dużo :-) Życzę powodzenia i jak większości młodym ludziom pokory - pozdrawiam Camille
      • dystans4 Re: czy nie sądzisz, że czas historyków, tak licz 26.04.14, 16:08
        Dołączę się do życzeń i dodam:
        - 100 mld rocznie chłopom, najlepiej euro, skoro i tak musimy je przyjąć (Tusk się na wypłatę w euro zgodzi)
        - 10 mld euro (euro - jak już to już!) rocznie górnikom
        - emerytury dla Słodkich żygolo z CBA i całego PiS (Hofman) w wieku trzydziestu lat
        - austostrada z Warszawy do Torunia, dokładniej, bezpośrednio do najważniejszego ośrodka władzy, z odnogą do Najgłębszej Szkoły Infernalnej Ojca Dyrektora
        - nowe leśniczówki rządowe, dla Bulteriera, Hofmana i wszystkich innych członków PiS (i, hmmm... członkiń)
        - bilion (oczywiście,euro) rocznie na tworzenie nowych i nowoczesnych miejsc pracy dla Prawdziwych Polaków, budowę kanału przez Mierzeję, nowoczesnego portu bałtyckiego w Elblągu, oraz kanału oceanicznego i europejskiego portu światowego znaczenia we Włoszczowej.
        - w każdej miejscowości, każdej wsi i na każdym drób rozstaju pomnik prezesa/prezydenta PiS.
        I znów: ile to miejsc pracy, ile dochodów przyniesie to Prawdziwej Polsce.
        Wszystko z dojściem do władzy prezesa, Antoniego i ich kadr, wysoko wykwalifikowanych w FSB i GRU.
        • camille_pissarro Re: czy nie sądzisz, że czas historyków, tak licz 26.04.14, 18:15
          Ja o zupie, a ty durniu o d...
          Tak wygląda wymiana poglądów z klasycznym durniem :-)
      • p.grochowski Re: czy nie sądzisz, że czas historyków, tak licz 26.04.14, 18:36
        Dziękuję. Czy zna ktoś program stowarzyszenia Demokracja Bezpośrednia? Piotrek.
      • p.grochowski Re: czy nie sądzisz, że czas historyków, tak licz 26.04.14, 18:40
        Hmm, wiesz. Historię skończyłem na UW zaocznie jako hobby. Aktywny jestem na forum endecja. pl Piotrek.
    • superspec Witaj. 26.04.14, 16:05
      Czy my się przypadkiem nie znamy? Czy jesteś tak naprawdę arabistą?:)
      • p.grochowski Re: Witaj. 26.04.14, 18:42
        Arabistyka na UW była moim marzeniem, ostatecznie skończyłem zaocznie historię. Piotrek.
        • dystans4 Re: Witaj. 26.04.14, 20:36
          Wszystkiego najlepszego.

Wziąłem sobie do serca radę i już nie podpisuję się pod każdym wpisem buldog.
          Pozdrowienia.
          • p.grochowski Re: Witaj. 27.04.14, 10:36
            Dziękuję. Dwóch wspaniałych. Piotrek.
        • volupte Re: Witaj. 26.04.14, 20:38
          To sie nadajesz na premiera lub prezydenta. Tez historycy.
          • p.grochowski Re: Witaj. 27.04.14, 10:38
            Nie nadaję się do funkcji publicznych z powodu choroby psychicznej. Ale popieram nowe pokolenie polityków jak jest to w przypadku pana Zbigniewa Ziobry i Solidarnej Polski. Piotrek.
    • der-chef Re: Przedstawiam się... 27.04.14, 08:49
      Po wpisach widać bardzo wyrównany poziom umysłowy i intelektualny. Czy Piotruś jest waszym profesorem?
      • p.grochowski Re: Przedstawiam się... 27.04.14, 10:39
        Nie profesorem ale magistrem historii o dużym uczuciu wobec polskiego obozu narodowo- demokratycznego. Piotrek.
    • cillian1 Re: Przedstawiam się... 27.04.14, 08:53
      jako wykształcony człek, napisz dlaczego, za co, i co chcesz osiągnąć - głosując na klęcznika.

Bo rozumiem, że masz wiedzę o tym, co to klęczenie uczyniło Polsce - od 25 lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka