volupte 13.05.14, 09:44 Jarosław to szatan , lub jest diablami otoczony, tak twierdzi sławny znachor dusz ludzkich:-)natemat.pl/101281,serbski-znachor-zobaczyl-zdjecie-jaroslawa-kaczynskiego-wizja-go-przerazila Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Re: Szatan? 13.05.14, 09:49 z1.demoty.pl/326f6776efd3a0b28c608a75e86ff27320da63f3/trup-polityczny Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Szatan? 13.05.14, 11:11 ... to też o czymś świadczy: www.skubi.net/IV-RP-6.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Szatan? 13.05.14, 11:45 Na to samo wskazywał pewien gość z Rosji, z zawodu archeolog. Powiedział nawet "wcielony Antychryst". Twierdził, że się napatrzył na różnych i swoje wie. bul. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Szatan? 13.05.14, 13:40 Przepraszam, on napisał to o Antonim - należy do najbliższego otoczenia prezesa. Sam Kaczyński robi podobne wrażenie, ale w daleko mniejszym stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarek Re: Szatan? 13.05.14, 11:58 Myślący Polacy zauważyli to już dawno. Dziwne, że Rydzyk z nim w konszachty wchodzi - pokrewieństwo mentalne? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Głęboka wiara myślących Polaków 13.05.14, 15:27 lodziarek napisał: > Myślący Polacy zauważyli to już dawno. (podobieństwo do szatana i diabłów - przypisek mój) Na marginesie tej sprawy- ja bardzo się cieszę , że myslący Polacy tacy głęboko wierzący , religijni. Skoro wierzą w szatana i diabłów to jeszcze mocniej w Boga musza wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Głęboka wiara myślących Polaków 13.05.14, 15:54 ja bardzo się cieszę , że myslący Polacy tacy głęboko wierzący , religijni sprzeczność sama w sobie , myślący nie =wierzący. tak jak 1 nie = 0 to tylko tak dla ścisłości, w czasie matur. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Głęboka wiara myślących Polaków 13.05.14, 16:49 remik.bz napisał: > lodziarek napisał: > > > Myślący Polacy zauważyli to już dawno. > (podobieństwo do szatana i diabłów - przypisek mój) > > Na marginesie tej sprawy- ja bardzo się cieszę , że myslący Polacy tacy głęboko > wierzący , religijni. Skoro wierzą w szatana i diabłów to jeszcze mocniej w Bo > ga musza wierzyć. Tusk jako wierzący też wierzy w cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarek Re: Głęboka wiara myślących Polaków 13.05.14, 17:08 Oszczędź mi Remiku swojej wiary w gusła bliskowschodnie! A Kaczora w trakcie elokwencji pokaż na vidio jakiemuś psychologowi/psychiatrze, to się dowiesz...! ps. poczytaj Biblię, a nie katechizm, to szatan/diabeł nie będzie Cię straszył. W najstarszych księgach Bóg jest dobrem i złem - Bóg nagradza i karze! Tam nie ma mowy o niebie, piekle i życiu pozagrobowym. Nagrody i kary dotyczą tylko życia doczesnego! remik.bz napisał: > lodziarek napisał: > > Myślący Polacy zauważyli to już dawno.<< (podobieństwo do szatana i diabłów - przypisek mój) > Na marginesie tej sprawy- ja bardzo się cieszę , że myslący Polacy tacy głęboko wierzący , religijni. Skoro wierzą w szatana i diabłów to jeszcze mocniej w Boga musza wierzyć.< Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Bóg przeraził znachora ? 13.05.14, 21:14 lodziarek napisał: > Oszczędź mi Remiku swojej wiary w gusła bliskowschodnie! Toż to Ty Lodziarku ( a nie ja)pisałeś o wierze, o szatanie, o podobieństwach niektórych ludzi do w/w szatana. Ba....nawet napisałes ,że myslący Polacy zauwazyli to podobioeństwo. No...no.... alez Wy myslący Polacy macie mocna wiarę i niebywałą zdolność kojarzenia rzeczywistości z elementami tej wiary! Zazdroszczę Wam tej wiary:) A Kaczora w trakcie el > okwencji pokaż na vidio jakiemuś psychologowi/psychiatrze, to się dowiesz...! Nie chce mi sie pierdo.ami zajmować. Wolę czytac przed wyborami programy. > ps. poczytaj Biblię, a nie katechizm, to szatan/diabeł nie będzie Cię straszył. > W najstarszych księgach Bóg jest dobrem i złem - Rany Boskie, sugerujesz ,że Jarosław Kaczyński jako szatan jest równoczesnie dla nowoczesnych Polaków bogiem ??? Czyli to bóg=szatan przeraził znachora i zainspirował Cie do dyskusji o boskości/diabelstwie Kaczyńskiego? Dziękuje Ci po stokroc. Sam bym takiego dowodu na "madrość" przeciwników PiS-u nigdy nie osmielił sie (z wrodzonej dobroci i skromności) publikowac. Ale skoro sam publicznie starasz się dowieść ,ze Kaczyński jest i szatanem i bogiemi? No cóż , wolno Ci, jak to w demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Szatan? 13.05.14, 17:08 Coś musi być na rzeczy. Ks. Małkowski nie na darmo odprawiał egzorcyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
sowietolog1 Ot, i tak wygląda cała ta "nowoczesność" i 13.05.14, 17:57 "jewropejskość" polskiej leminżerii. Bałkańskie gusła i szamanizm; a nawet nie to, tylko jakiś przekręciarz dojący miejscowy plebs (leminżerię, hehe). Oczywiście, pierwszym alarmującym był kłamczuszek Kużniar, we własnym programie - "Wstajesz i łżesz"... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarek Re: Ot, i tak wygląda cała ta "nowoczesność" i 13.05.14, 18:16 Kilof mnie nie zaskoczył i jak zwykle, pod płaszczykiem ateizmu broni dyskretnie bożków, diabłów i innych wynalazków ludzkiej głupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Ot, i tak wygląda cała ta "nowoczesność" i 13.05.14, 18:17 > Oczywiście, pierwszym alarmującym był kłamczuszek Kużniar, we własnym programie > - "Wstajesz i łżesz"... ;-) Musi byc Tój ulubiony program, skoroś taki zorientowany. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Szatan? 18.05.14, 12:37 Szatan sie broni nazywając Tuska antychrystem. Mgła... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Szatan? 18.05.14, 13:01 volupte czy ty to czytasz co napisałeś? Czy tylko automat ci drukuje?Można by ci rzucić bluzga ,wyzwać .Ale po co.Swoim pisaniem sam się pogrążasz .I grzeszysz synu marnotrawny. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Szatan? 18.05.14, 18:44 Nie wierzysz w szatana ? Miłosć bliźniego nie pozwala ci bluzgać? Odpowiedz Link Zgłoś