13.05.14, 09:44
Jarosław to szatan , lub jest diablami otoczony, tak twierdzi sławny znachor dusz ludzkich:-)natemat.pl/101281,serbski-znachor-zobaczyl-zdjecie-jaroslawa-kaczynskiego-wizja-go-przerazila
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj Re: Szatan? 13.05.14, 09:49
      z1.demoty.pl/326f6776efd3a0b28c608a75e86ff27320da63f3/trup-polityczny
      • volupte Re: Szatan? 13.05.14, 09:56
        To zdjęcie jakiegoś zombi.
    • sclavus Re: Szatan? 13.05.14, 11:11
      ... to też o czymś świadczy:
      www.skubi.net/IV-RP-6.jpg
      ;)
    • dystans4 Re: Szatan? 13.05.14, 11:45
      Na to samo wskazywał pewien gość z Rosji, z zawodu archeolog. Powiedział nawet "wcielony Antychryst". Twierdził, że się napatrzył na różnych i swoje wie.
      bul.
      • dystans4 Re: Szatan? 13.05.14, 13:40
        Przepraszam, on napisał to o Antonim - należy do najbliższego otoczenia prezesa.
        Sam Kaczyński robi podobne wrażenie, ale w daleko mniejszym stopniu.
    • lodziarek Re: Szatan? 13.05.14, 11:58
      Myślący Polacy zauważyli to już dawno. Dziwne, że Rydzyk z nim w konszachty wchodzi - pokrewieństwo mentalne?
      • remik.bz Głęboka wiara myślących Polaków 13.05.14, 15:27
        lodziarek napisał:

> Myślący Polacy zauważyli to już dawno.
        (podobieństwo do szatana i diabłów - przypisek mój)

Na marginesie tej sprawy- ja bardzo się cieszę , że myslący Polacy tacy głęboko wierzący , religijni. Skoro wierzą w szatana i diabłów to jeszcze mocniej w Boga musza wierzyć.
        • m.c.hrabia Re: Głęboka wiara myślących Polaków 13.05.14, 15:54
          ja bardzo się cieszę , że myslący Polacy tacy głęboko wierzący , religijni

sprzeczność sama w sobie ,
          myślący nie =wierzący.
          tak jak
          1 nie = 0
          to tylko tak dla ścisłości, w czasie matur.
        • wiosnaludzikow Re: Głęboka wiara myślących Polaków 13.05.14, 16:49
          remik.bz napisał:

> lodziarek napisał:
          >
          > > Myślący Polacy zauważyli to już dawno.
          > (podobieństwo do szatana i diabłów - przypisek mój)
          >
          > Na marginesie tej sprawy- ja bardzo się cieszę , że myslący Polacy tacy głęboko
          > wierzący , religijni. Skoro wierzą w szatana i diabłów to jeszcze mocniej w Bo
          > ga musza wierzyć.
          Tusk jako wierzący też wierzy w cuda.
        • lodziarek Re: Głęboka wiara myślących Polaków 13.05.14, 17:08
          Oszczędź mi Remiku swojej wiary w gusła bliskowschodnie! A Kaczora w trakcie elokwencji pokaż na vidio jakiemuś psychologowi/psychiatrze, to się dowiesz...!
          ps. poczytaj Biblię, a nie katechizm, to szatan/diabeł nie będzie Cię straszył. W najstarszych księgach Bóg jest dobrem i złem - Bóg nagradza i karze! Tam nie ma mowy o niebie, piekle i życiu pozagrobowym. Nagrody i kary dotyczą tylko życia doczesnego!

remik.bz napisał:
          > lodziarek napisał:
          > > Myślący Polacy zauważyli to już dawno.<<
          (podobieństwo do szatana i diabłów - przypisek mój)
          > Na marginesie tej sprawy- ja bardzo się cieszę , że myslący Polacy tacy głęboko wierzący , religijni. Skoro wierzą w szatana i diabłów to jeszcze mocniej w Boga musza wierzyć.<
          • remik.bz Bóg przeraził znachora ? 13.05.14, 21:14
            lodziarek napisał:

> Oszczędź mi Remiku swojej wiary w gusła bliskowschodnie!

Toż to Ty Lodziarku ( a nie ja)pisałeś o wierze, o szatanie, o podobieństwach niektórych ludzi do w/w szatana. Ba....nawet napisałes ,że myslący Polacy zauwazyli to podobioeństwo.
            No...no.... alez Wy myslący Polacy macie mocna wiarę i niebywałą zdolność kojarzenia rzeczywistości z elementami tej wiary! Zazdroszczę Wam tej wiary:)

A Kaczora w trakcie el
            > okwencji pokaż na vidio jakiemuś psychologowi/psychiatrze, to się dowiesz...!

Nie chce mi sie pierdo.ami zajmować. Wolę czytac przed wyborami programy.

> ps. poczytaj Biblię, a nie katechizm, to szatan/diabeł nie będzie Cię straszył.
            > W najstarszych księgach Bóg jest dobrem i złem -

Rany Boskie, sugerujesz ,że Jarosław Kaczyński jako szatan jest równoczesnie dla nowoczesnych Polaków bogiem ??? Czyli to bóg=szatan przeraził znachora i zainspirował Cie do dyskusji o boskości/diabelstwie Kaczyńskiego?
            Dziękuje Ci po stokroc. Sam bym takiego dowodu na "madrość" przeciwników PiS-u nigdy nie osmielił sie (z wrodzonej dobroci i skromności) publikowac. Ale skoro sam publicznie starasz się dowieść ,ze Kaczyński jest i szatanem i bogiemi? No cóż , wolno Ci, jak to w demokracji.
    • smutas13 Re: Szatan? 13.05.14, 17:08
      Coś musi być na rzeczy. Ks. Małkowski nie na darmo odprawiał egzorcyzmy.
    • sowietolog1 Ot, i tak wygląda cała ta "nowoczesność" i 13.05.14, 17:57
      "jewropejskość" polskiej leminżerii. Bałkańskie gusła i szamanizm; a nawet nie to, tylko jakiś przekręciarz dojący miejscowy plebs (leminżerię, hehe).
      Oczywiście, pierwszym alarmującym był kłamczuszek Kużniar, we własnym programie - "Wstajesz i łżesz"... ;-)
      • lodziarek Re: Ot, i tak wygląda cała ta "nowoczesność" i 13.05.14, 18:16
        Kilof mnie nie zaskoczył i jak zwykle, pod płaszczykiem ateizmu broni dyskretnie bożków, diabłów i innych wynalazków ludzkiej głupoty!
      • aniechto.only Re: Ot, i tak wygląda cała ta "nowoczesność" i 13.05.14, 18:17
        > Oczywiście, pierwszym alarmującym był kłamczuszek Kużniar, we własnym programie
        > - "Wstajesz i łżesz"... ;-)

Musi byc Tój ulubiony program, skoroś taki zorientowany.
    • volupte Re: Szatan? 18.05.14, 12:37
      Szatan sie broni nazywając Tuska antychrystem. Mgła...
      • taniarada Re: Szatan? 18.05.14, 13:01
        volupte czy ty to czytasz co napisałeś? Czy tylko automat ci drukuje?Można by ci rzucić bluzga ,wyzwać .Ale po co.Swoim pisaniem sam się pogrążasz .I grzeszysz synu marnotrawny.
        • volupte Re: Szatan? 18.05.14, 18:44
          Nie wierzysz w szatana ? Miłosć bliźniego nie pozwala ci bluzgać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka