Dodaj do ulubionych

Podoba mi się stanowisko SLD

22.06.14, 13:06
w sprawie tych taśm, słyszałem jak Wenderlich mówił, że nie będą brali udziału w tej hecy, którą próbuje grać PiS. To jest zbyt łatwe do przewidzenia, mam na myśli te zagrywki PiSu, im wcale nie chodzi o przedterminowe wybory, oni chcą jak najbardziej pogrążyć PO, i, w ich mniemaniu, zdobyć pełnie władzy.
Mam tylko nadzieje, że ludzie zniechęceni językiem działaczy PO, zagłosują na którąś z normalnych partii, a do takowych PiSu zaliczyć się nie da w żaden sposób.

PS. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby za tym stał Kaczyński i reszta tej bandy zwanej nie wiedzieć czemu partią.
Obserwuj wątek
    • instant.crush Re: Podoba mi się stanowisko SLD 22.06.14, 13:09
      A te normalne partie to...????
      • czan-dra Re: Podoba mi się stanowisko SLD 22.06.14, 13:11
        Żebym ja to wiedział.
        Podobno jakieś istnieją, tak słyszałem, przynajmniej.
        • instant.crush Re: Podoba mi się stanowisko SLD 22.06.14, 13:17
          Domyśliłem się z komentarza, że za normalną uważasz SLD, ale użyłeś liczby mnogiej, więc ciekawiło mnie, kogo jeszcze. Nic nowego się raczej nie wykluje.
      • der-chef Re: Podoba mi się stanowisko SLD 22.06.14, 13:13
        instant.crush napisał:

> A te normalne partie to...????
        >
        >
        NSDAP - Nasi Są Daleko Ale Przyjdą.
    • zbite_wisnie Re: Podoba mi się stanowisko SLD 22.06.14, 13:14
      Jest oczywiste. Trzeba zgarnąć emocje. W PIS są tylko negatywne.

A z drugiej strony? Gniewu protestu bierze Palikot, a elektorat lewicowy, który poszedł do PO i jest lekko zdegustowany, ale "stabilny" bierze SLD.
      • taniarada Re: Podoba mi się stanowisko SLD 22.06.14, 13:23
        Głosujcie na tych skąd Wasz ród .Czyli Miller ,Kwaśniewski ,Kalisz .Nie wspomnę o zmarłym Jaruzelskim ,któremu ta organizacja wyprawiała fetę na urodziny.Wyklęty powstań i daj się nabrać.Rozumiem ,że agitatorzy PO na gwałt szukają alternatywy .Ale po co gwałcić jak można dostać za darmo.
        • zbite_wisnie Re: Podoba mi się stanowisko SLD 22.06.14, 13:26
          "Item aryjskie rzeczoznawce,
          Wypierdy germańskiego ducha
          (Gdy swoją krew i waszą sprawdzę,
          Werzcie mi, jedna będzie jucha),"
        • alicja3838 Re: Podoba mi się stanowisko SLD 22.06.14, 19:03
          Synku nie zamieniłeś z głową i tym co poniżej .Rzadko odpisuję trollowi co nosi głowę poniżej majtek.Trzy w jednym .
    • znadwisly Re: wręcz przeciwnie, zyskają wszystkie partie 22.06.14, 13:30
      Prawdą jest tylko to że PO straci najwięcej, ale zyskają wszystkie inne partie bo elektorat ktory odpłynie od PO rozejdzie się w różnych kierunkach w tym do tych małych które obecnie nie znalazły by się w sejnie jak np RP czy SP.
      Ale nasi politycy nie po raz pierwszy wykazują brak logiki i nyślą że naszybciej lrzeprowadzone wybory dadzą im szybko stołki poselskie, ostatnie wybory do PE zdaje się niczego nie nauczyły tych latlerków. Emocje przysłaniają im chłodną kalkulację i logiczne myślenie.
      • znadwisly Re: wręcz przeciwnie, zyskają wszystkie partie 22.06.14, 13:37
        A na dowód tego jest to o czym mówi tusk przebąkując o przyspieszonych wyborach licząc na to że w tak krótkim czasie nie ubędzie mu dużo elektoratu.
    • cillian1 Re: Podoba mi się stanowisko SLD 22.06.14, 13:37
      jeśli sld ma inny język - to proszę to nagrać, bo liżącym jaja kleru, nie wierzę jak psom.
      :)

Wściekłym psom.. dla jasności.
      • remez2 Prostactwo szerzy się cichcem. ntx 22.06.14, 13:41
      • gtxl2 Re: Podoba mi się stanowisko SLD 22.06.14, 13:46
        cillian1 napisał:

> jeśli sld ma inny język - to proszę to nagrać, bo liżącym jaja kleru, nie wierz
        > ę jak psom.
        > :)
        >
        > Wściekłym psom.. dla jasności.

Fajnie opisałeś samego siebie....
        • cillian1 Re: Podoba mi się stanowisko SLD 22.06.14, 14:18
          myślisz, że bym udawał dziewicę - chociaż dowodów na tym forum masa, że nią nie jestem?
          więc po co takie zagrywki ze strony SLD?
    • don.kichote Miller, zdaje się nie podzielać Twojego stanowiska 22.06.14, 13:52

• douglasmclloyd Re: Podoba mi się stanowisko SLD 22.06.14, 19:05
      Mam przekonanie, graniczące z pewnością, że za tym stoi prezes z Maciorą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka