Dodaj do ulubionych

na cały kraj rozprzestrzenia się zaraza

03.07.14, 13:58
katolska .

www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,16264347,Wystep_kabaretu_Limo_odwolany_za_zarty_o_papiezu_.html
Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Re: na cały kraj rozprzestrzenia się zaraza 03.07.14, 14:15
      Cenzura prewencyjna. Mysia w akcji.
      • lech.junosza 25 lat wolności. Zaczynamy kolejne ... . 03.07.14, 14:24
        ChWDSolidaruchom!
      • polon2014 Re: na cały kraj rozprzestrzenia się zaraza 03.07.14, 14:27
        Ciesz się że żyjesz e liberslnym kraju jak Polska. W takim USA za niewybredne żarty z religii mojżeszowej poszedł byś siedzieć
        • religijnych.uczuc.obraza Re: na cały kraj rozprzestrzenia się zaraza 03.07.14, 14:37
          Oni śmiali się tylko z sekcijaństwa, rzeczy szkodliwej dla ludzkości.
        • witek.bis Re: na cały kraj rozprzestrzenia się zaraza 03.07.14, 14:53
          To Woody Allen chyba z mamra nie wychodzi, a te swoje filmy na spacerniaku kręci.
          • lech.junosza Re: 25 lat wolności. Zaczynamy kolejne ... . 03.07.14, 15:15
            witek.bis napisał:

> To Woody Allen chyba z mamra nie wychodzi, a te swoje filmy na spacerniaku kręc
            > i.
            Obchody 25-lecia „wolności” były okazją aby po raz kolejny i zmasowany można było wysłuchać o obaleniu w Polsce komunizmu, którego nigdy nie było. Można było posłuchać bredni o „wolności” polegającej na tym, że paru cwanych politykierów po grzbietach robotników dostało się do koryta i mają teraz wolność, którą się cieszą i zmuszają do cieszenia się z tego cały naród. I wyrazów niepohamowanej wdzięczności dla czarnych zboczeńców.
    • l_zaraza_l Re: na cały kraj rozprzestrzenia się zaraza 03.07.14, 16:30
      Poselski projekt ustawy o zmianie ustawy - Kodeks karny
      projekt dotyczy depenalizacji czynu określonego w art. 196 kk (obraza uczuć religijnych innych osób, znieważenie publicznie przedmiotu czci religijnej lub miejsca przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych)
      Głosowanie: wniosek o odrzucenie projektu ustawy w I czytaniu
      Wynik: 389 za, 66 przeciw, 0 wstrzymało się (głos. nr 6)
      Decyzja: odrzucony
    • piq zaraza lewackiej politpoprawności jest gorsza,... 03.07.14, 18:19
      ...ja osobiście nia mam problemu, jeśli ktoś się nabija z religii, papieża i kościoła. Ale racja, tarzyszu, wyląduje po waszej stronie tylko wtedy, jeśli będzie się można nabijać w kabarecie z homosiów, lesb, grodzkich, Żydów, Murzynów, a także np. prezydenta RP itp. I jeśli przyznacie takie prawo - wy osobiście - każdemu, co chce sobie podworować z cycków wiadomego posła albo z obrzezania. Jeśli nie, to wara. Jak wszyscy to wszyscy, babcia też. To lekcja logiki dla postępej tłuszczy. I po pierwsze.

A po drugie: płatnik ma prawo dysponować własnymi (bo są jego) oraz powierzonymi mu (ponieważ za to odpowiada) pieniędzmi. Jeśłi mu się nie podoba produkt "Limo", to ma prawo zrezygnować z zakupu, podobnie jak ma prawo zrezygnować z zakupu butów - bez podania przyczyny, szanowny towarzyszu. Płatnik, gmina Rabka, nie ma obowiązku wynajmowania kabaretu "Limo", i ma prawo odmówić zatrudnienia owej formacji. Wbijcie sobie to w pusty łeb, albowiem to elementarna zasada przestrzegana na całym świecie - poza kraikami komunistycznymi, mafijnymi oraz zamordystycznymi satrapiami.

Chyba że zamierzacie w ramach postępej koncepcji "wolności artystycznej" wprowadzić ustawowy obowiązek zatrudniania oraz parytet występów słusznych artystów wybranych przez postępe koterie na front ideolo.

Artykuł w GWnie jest na zwykłym dla tego GWna poziomie manipulacji postępymi idiotami, żeby się wzmogli. Został przeto napisany dla takich jak wy, tow. hrabio.
      • lumpior Czy ta szefowa jest już bezrobotną? 03.07.14, 18:29
        I niech szuka pracy u plebana.Amen.
        • piq mieszkasz w tej gminie?,... 04.07.14, 00:08
          ...wybrałeś sobie demokratycznie tamtejsze władze? Jeśli nie, to spadaj, bo to tamtejsze władze z tzw. demokratyczną legitymacją decydują, kto jest szefem owego ośrodka kultury, a nie jakiś głupawy lumpior skądinąd, i na dodatek z niedowładem umysłowym.
          • jola.iza1 Re: Tyle tylko piqU, iż 04.07.14, 01:00
            Rabka to niekoniecznie gmina li tylko, to dzieciom wszelkim uzdrowisko, wraz z rodzicami.
            To może nie bądź taki chybki , piquu? Zanim się spostrzeżesz, z Rabki zostanie taaka gmina, na czele z dYrektorką.
            Jak myślisz? Gdzie ja Wnuczęta wyślę:
            -Rabka
            -Wisła
            -Ciechocinek
            :)
            • piq no i?... 04.07.14, 01:14
              przyjezdni nie wybierają - i nie decydują. Jak im się nie podoba demokratyczne urządzenie gminy przez mieszkańców, mogą sobie jechać gdzie indziej, gdzie w gminnym ośrodku występuje wyłącznie Limo na zmianę z odczytami Magdaleny Środy.
              • jola.iza1 Re: no i?... I tu sie mylisz 04.07.14, 01:41
                piq napisał:

> przyjezdni nie wybierają - i nie decydują. Jak im się nie podoba demokratyczne
                > urządzenie gminy przez mieszkańców, mogą sobie jechać gdzie indziej, gdzie w gm
                > innym ośrodku występuje wyłącznie Limo na zmianę z odczytami Magdaleny Śro..
                To nie są przyjezdni, to cała machina skierowań na leczenie, ale Ty wiesz lepiej.
                Rabka PRZYJEZDNYMI żyje, zapamiętaj!
                • piq Rabka przyjezdnymi żyje,... 04.07.14, 09:31
                  ...a jak się przyjezdnym nie podoba, to padnie albo zbiednieje. Ale to mieszkańcy na drodze "procedury demokratycznej" na własne ryzyko organizują sobie gminę poprzez wybieranie tych, a nie innych władz lokalnych.
      • m.c.hrabia Re: zaraza lewackiej politpoprawności jest gorsza 03.07.14, 18:52
        Został przeto napisany dla takich jak wy, tow. hrabio.
        wiem
        wiem też ,że dla ciebie, na twój rozumek pisze Gazeta Polska Codzienna,
        każdy czyta pismo dostosowane do intelektu.
        • piq przywołany przez was, tarzyszu hrabio,... 04.07.14, 00:05
          ...organ przemysłi smoleńskiego, zwany "gazeta" "polska" codziennie, jest na takim samym poziomie sekciarstwa i cyngielstwa jak "gazeta" wybiórcza, tylko odwrotnie, przeto ludzie na moim poziomie intelektualnym traktują oba te góvvienka jednakowo. Zatem 'g''p'c jest, tarzyszu hrabio, wymyślona przez tarzysza sakiewkiewicza dla takich jak wy, tylko durnych w drugą stronę.

A poza tym: macie może jakiś merytoryczny kontrargument, czy tylko potraficie napaskudzić na wycieraczce?
          • jane-panzram Re: przywołany przez was, tarzyszu hrabio,... 04.07.14, 00:44
            piq, widze, ze jestes myslacym czlowiekiem. Piona.

Tak poza tym, to tez teraz widze, ze tak jak istnieje sekta PiS, to jest tez sekta PO. Uswiadomila mi to dopiero afera tasmowa, ale lepiej pozno niz wcale.
        • mayaca Re: zaraza lewackiej politpoprawności jest gorsza 05.07.14, 05:41
          m.c.hrabia napisał:

> Został przeto napisany dla takich jak wy, tow. hrabio.
          > wiem
          > wiem też ,że dla ciebie, na twój rozumek pisze Gazeta Polska Codzienna,
          > każdy czyta pismo dostosowane do intelektu.

I to jest sedno sprawy . Jedni czytają GW ,drudzy uszatka ,trzeci znowu GP. Nikogo nie zwalnia to jednak z myślenia ,samodzielnego . Gazety swoje ,życie swoje . Ważne jest to co się dzieje naprawdę ,a nie okraszone propaganda sukcesu wypociny redaktorów .
          Manipulacja słowem to doskonała broń ,zwłaszcza w przypadku ludzi bez jaj .
          By dyskutować w temacie GPC ,trzeba by choć raz w tygodniu ja przeczytać .Nie powtarzać bredni zasłyszanych , lub przeczytanych w innym dzienniku .
      • sverir Re: zaraza lewackiej politpoprawności jest gorsza 04.07.14, 00:33
        > Jak wszyscy to wszyscy

W takim razie, zgodnie z przedstawioną logiką, powinieneś gorąco popierać uchylenie art. 196 kk, ponieważ nie ma on odpowiednika wobec jakichkolwiek innych uczuć niż religijne. A jednak, jak widzę, wykazujesz odmienne tendencje.

> Wbijcie sobie to w pusty łeb, albowiem to elementarna zasada przestrzegana na całym
        > świecie - poza kraikami komunistycznymi, mafijnymi oraz zamordystycznymi satrapiami.

Wbij sobie do swojego pełnego łba: płatnik ma prawo dysponować środkami na podstawie i w granicach prawa, a nie wg własnego widzimisię. Poza właśnie kraikami komunistycznymi, mafijnymi i zamordystycznymi satrapiami, gdzie faktycznie dysponent ma nieograniczoną władzę i pieniądze traktuje jak prywatne.

• piq napisałem, biedaczku, wprost:... 04.07.14, 00:48
          ...nie przeszkadza mi szydzenie z papieża, religii czy świętych. Nie jest mi potrzebny art. 196 kk i popieram jego zniesienie. Oraz zniesienie wszystkich innych artykułów karnych ograniczających swobodę wypowiedzi. Niech sobie ludzie dochodzą krzywd na drodze cywilnej. To po pierwsze. Jak już się bierzesz za swoją pisaninę, to przynajmniej przeczytak tekst, na który odpisujesz.

A po drugie: wyjawcie mi, szanowny tarzyszu, w którymże to miejscu pani szefowa ośrodka kultury naruszyła prawo? Hę? No już, szybciutko, skoroś taki pociesznie mądraliński. Ma twoim zdaniem jakiś obowiązek zatrudnić do występu wyznaczony przez pajaców z postępii kabaret? Nuże, do roboty.
          • sverir Re: napisałem, biedaczku, wprost:... 04.07.14, 08:51
            > Nie jest mi potrzebny art. 196 kk i popieram jego zniesienie.

Widzę, co napisaliście, towarzyszu piq. Może towarzysz tego nie widzi? "wyląduje po waszej stronie tylko wtedy, jeśli będzie się można nabijać w kabarecie(...)". Wyjaśniam zatem towarzyszowi piq po raz kolejny: z takiej ochrony, jaką wierzącym gwarantuje art. 196 kk, nie mogą korzystać wymienieni homosie, lesby, grodzkie i inne. Zgodnie zatem z logiką powinniście byli, towarzyszu piq, "wylądować po naszej stronie", albowiem to właśnie religijni są w tym momencie uprzywilejowani wobec innych.

> Niech sobie ludzie dochodzą krzywd na drodze cywilnej.

Tak jest, towarzyszu piq. Widzę, że tworzymy tę samą frakcję wśród postępaków.

> A po drugie: wyjawcie mi, szanowny tarzyszu, w którymże to miejscu pani szefowa
            > ośrodka kultury naruszyła prawo?

Towarzyszu piq, widzę, że pomimo pewności siebie, nie rozumiecie podstawowych prawd. Po pierwsze, wyjawcie mi, w którym miejscu zarzuciłem pani szefowej naruszenie prawa? Dopowiadacie sobie, towarzyszu, różne rzeczy, obrażając przede wszystkim własną inteligencję.
            Po drugie, szanowny towarzysz myli się tworząc zasadę "płatnik ma prawo dysponować własnymi(...)" (cytuję, co by towarzysz zrozumiał, do którego fragmentu jego wypowiedzi się odnoszę). Zasadą jest dysponowanie na podstawie i w granicach prawa, co oznacza, że instytucja publiczna może w ramach tych granic dysponować cudzymi pieniędzmi, a poza granicami nie może dysponować własnymi. W związku z tym, towarzyszu piq, prawidłowość postępowania ocenia się pod kątem legalności, gospodarności, celowości i rzetelności, a nie pod kątem prawa do dysponowania środkami. I żeby było jasne, towarzyszu piq, nie oznacza to zarzucania pani szefowej ośrodka złamania prawa.

• piq bardzo nieładnie, biedaczku,... 04.07.14, 15:35
              ...jest odnosić się do wybranych wg własnego widzimisię fragmentów cudzej wypowiedzi. Dla ułatwienia podam biedaczkowi pełny cytat z siebie:
              "Ale racja, tarzyszu, wyląduje po waszej stronie tylko wtedy, jeśli będzie się można nabijać w kabarecie z homosiów, lesb, grodzkich, Żydów, Murzynów, a także np. prezydenta RP itp. I jeśli przyznacie takie prawo - wy osobiście - każdemu, co chce sobie podworować z cycków wiadomego posła albo z obrzezania. Jeśli nie, to wara."
              Jest tam kluczowy spójnik (ma wartość logiczną) "I" oraz określenie "wy osobiście". Jeśli mam tłumaczyć jak matołkowi, to proszę: chodzi w tym zdaniu o osobistą postawę tow. hrabiego, która dawałaby mu moralne i uzasadnione intelektualnie oraz logicznie prawo powiedzenia tego, co powiedział.
              Mój wpis odnosił się także do medialnego cyngielstwa, które linczuje każdego osmielającego się coś zrobić i wziąć odpowiedzialność za coś, co się ideologicznym bezmózgom nie podoba - zarówno ze strony postępoty (jak w cytowanym artykule GWna), jak i ze strony krzyżomłotów spod znaku tępego kołtuna (przykład: Tekst linka.)
              Przy okazji: Żydzi, Murzyni, prezydent RP i władze państwowe z ochrony prawnej przed nabijaniem się - nie wprost wprawdzie, ale - korzystają, odnotowano także doniesienia do prokuratur o "szerzeniu nienawiści ze względu na orientację seksualną" (np. Na Lecha Wałęsę), a w sejmie jest złożona poprawka do art. 256 kk uwzględniająca "wrodzone lub nabyte" cechy, w tym orientację seksualną. To co napisałem nie jest zatem kompletnie pozbawione podstawy prawnej.
              Moim zdaniem przeniesienie "obrażenia" z karnej do sfery cywilnej byłoby zdrowsze dla wszystkich, a zapobiegłoby nadużywaniu organów państwa do prześladowania tych, co się komuś nie podobają.

Nie tworzymy, tow. sverir, tej samej frakcji wśród postępaków. Jeśli ktoś wyraża się logicznie i sensownie, to nie obchodzą mnie jego przekonania. Jeśli ty sprzeciwiasz się seksowi z dziećmi, i ja też, to nie znaczy, że przyłączasz się do mojego stronnictwa konserwatywnych idiotów. Natomiast z pewnością propagujące otwarcie od lat 1980. pedofilię postępe środowiska homoseksualistów w USA uznałyby cię za amerykański odpowiednik mohera. (patrz: Tekst linka ).

Naruszanie prawa zarzuciliście, sverir, tej pani, w kontekście oczywiście, tu:
              "Wbij sobie do swojego pełnego łba: płatnik ma prawo dysponować środkami na podstawie i w granicach prawa, a nie wg własnego widzimisię."
              Skoro to nie jest po prostu wygłoszenie banału (czy też truizmu), to rozumiem, że ta pani naruszyła waszym zdaniem prawo. Czy też po prostu wyraziliście się nie do końca jasno?
              Dalej wszak piszecie:
              > prawidłowość postępowania ocenia się pod kątem legalności,
              > gospodarności, celowości i rzetelności
              ...domyślam się, że słowo "legalność" oznacza "zgodność z prawem? A za ofertę programową odpowiada ta pani osobiście z mandatem od demokratycznie wybranych władz Rabki. I ma prawo odmówić zatrudnienia kabaretu "Limo". Tak czy nie?
              • sverir Re: bardzo nieładnie, biedaczku,... 04.07.14, 19:05
                > ...jest odnosić się do wybranych wg własnego widzimisię fragmentów cudzej wypow
                > iedzi.

Towarzyszu piq! Toż cytuję określony fragment, żeby nie powtarzać już tego, co zostało napisane. To, że cytuję fragment nie oznacza, że nie odnosze się do reszty wypowiedzi.

> Dla ułatwienia podam biedaczkowi pełny cytat z siebie:

Towarzyszu piq! Nie bądź śmieszny: w jaki sposób cytowanie pełnej wypowiedzi zmienia sens tego, co napisałem? Nie jesteście za uchyleniem art. 196 kk ("wyląduje po waszej" co wskazuje czynność na przyszłość), choć aktualnie preferencje są po stronie katolików, nie po stronie wymienionych grup.

> Jest tam kluczowy spójnik (ma wartość logiczną) "I" oraz określenie "wy osobiście".

Uprzejmie zatem informuję towarzyszu piq, że nabijać się (w kabarecie) z prezydenta można. Wiem, że was nie przekonam, towarzyszu piq, ale bardzo proszę, nie brnijcie dalej w bzdety. Nie przystoi.

> Moim zdaniem przeniesienie "obrażenia" z karnej do sfery cywilnej byłoby zdrows
                > ze dla wszystkich, a zapobiegłoby nadużywaniu organów państwa do prześladowania
                > tych, co się komuś nie podobają.

Tu, towarzyszu piq, zgadzamy się.

Natomiast z pewnością propagujące
                > otwarcie od lat 1980. pedofilię postępe środowiska homoseksualistów w USA uzna
                > łyby cię za amerykański odpowiednik mohera.

Ch... im w dupę. Postępe środowiska - homoseksualistów czy nie - nie są mniejszym zagrożeniem dla wolności obywatelskiej niż faszyści. W gruncie rzeczy pod pewnymi względami są nawet gorsze.

> Naruszanie prawa zarzuciliście, sverir, tej pani, w kontekście oczywiście, tu:

Szanowny towarzyszu piq! Wyjaśniłem już wam, że przedstawiłem zasadę. Zasadę, towarzyszu piq. Jeżeli napiszę teraz: "administracja działa na podstawie i w granicach prawa", to nie oznacza, że właśnie oskarżyłem wszystkich urzędników o działalność przestępczą.

> I ma prawo odmówić zatrudnienia kabaretu "Limo". Tak czy nie?

Moim zdaniem tak.
                • piq no to jeżeli się ze mną zgadzasz... 05.07.14, 04:25
                  ...w zasadniczych kwestiach, to czemu się awanturujesz, trujesz mi tyłek i zabierasz mi czas?
                  • lech.junosza Re: no to jeżeli się ze mną zgadzasz... 23.07.14, 13:58
                    piq napisał:

> ...w zasadniczych kwestiach, to czemu się awanturujesz, trujesz mi tyłek i zabi
                    > erasz mi czas?
                    Wypad zasrańcu!!!
      • religijnych.uczuc.obraza A nie można się nabijać z homosiów czy grodzkich? 04.07.14, 08:10
        W tym samym programie w którym Limo nabijali się z papieża inny kabaret (nie pamiętam który) opowiedział dowcip:
        -Gdzie jest teraz Biedroń?
        - Na Grodzkiej.

Były jakieś konsekwencje za to? Jakiś parlamentarny zespół otwierał paszczę?
        • mayaca Re: A nie można się nabijać z homosiów czy grodzk 05.07.14, 05:51
          religijnych.uczuc.obraza napisał(a):

> W tym samym programie w którym Limo nabijali się z papieża inny kabaret (nie pa
          > miętam który) opowiedział dowcip:
          > -Gdzie jest teraz Biedroń?
          > - Na Grodzkiej.
          >
          > Były jakieś konsekwencje za to? Jakiś parlamentarny zespół otwierał paszczę?

A czyjeż to "uczucia " zostały w tym przypadku zranione?. Dwóch ,trzech osób ? Porównywanie papieża , do Grodzkiej ,czy Biedronia ,jest tak samo przystające do rzeczywistości ,jak nazwanie Tuska mężem stanu .
          spróbuj jednak nazwać homosi po imieniu , w jakimkolwiek kabarecie czy przedstawieniu ,a lobby pedalskie zeżre cię na przystawkę.
          Obrażanie papieża jest tym samym co obrażenie prezydenta RP,USA,Rosji . To głowa państwa watykańskiego .Oficjalna ,uznana i niezaprzeczalna . Pominę tutaj watek religijny ,by twojej wrażliwości nie nadwerężać .
          • religijnych.uczuc.obraza Re: A nie można się nabijać z homosiów czy grodzk 21.07.14, 13:39
            Przyrównywanie Biedronia i Grodzkiej do jakiegoś papieża jest bardzo dobre. I to i to to celebryci poddani takiej samej krytyce. A to że czyjeś "uczucia" się poczuły urażone nikogo nie powinno obchodzić.
            Co to znaczy "nazwać homosi po imieniu"? Widzimy co się dzieje jak się nazwie syfilizację sekcijańską po imieniu i jak w efekcie wściekłe katolstwo gryzie.
            Jesteś za tym żeby był zakaz obrażania twego prezydenta Putina w mediach?
          • kolter-nr Re: A nie można się nabijać z homosiów czy grodzk 21.07.14, 15:01
            mayaca napisał:

> Obrażanie papieża jest tym samym co obrażenie prezydenta RP,USA,Rosji . To głowa państwa watykańskiego .Oficjalna ,uznana i niezaprzeczalna . Pominę tutaj watek religijny ,by twojej wrażliwości nie nadwerężać .

Ciekawe na czym ta obraza ma polegać , skoro dopiero co prokurator uznał nazwanie ch..em papieża za brak obrazy.
    • eldoradus Papież jest w samym założeniu kabaretem 03.07.14, 18:29
      i niezłym materiałem na skecze. Nie chcę do niczego porównywać mentalności moherowej,
      bo mógłbym obrazić jakieś rzeczy martwe lub niewinne istoty żywe.
      No to mamy w Polsce niezły kabaret.
      • lech.junosza Re: Papież jest w samym założeniu kabaretem 03.07.14, 23:15
        eldoradus napisał:

> i niezłym materiałem na skecze. Nie chcę do niczego porównywać mentalności mohe
        > rowej,
        > bo mógłbym obrazić jakieś rzeczy martwe lub niewinne istoty żywe.
        > No to mamy w Polsce niezły kabaret.
        Tylko egzorcyzmy mogą nasz ukochany bantustan uratować !!!
        • taziuta Re: Papież jest w samym założeniu kabaretem 04.07.14, 06:08
          lech.junosza napisał:

> Tylko egzorcyzmy mogą nasz ukochany bantustan uratować !!!

Myślę, że pomocne mogą też być modlitwy w sejmie. Za mało również modlimy się w szkołach, że o zakładach pracy nie wspomnę.
      • mayaca Re: Papież jest w samym założeniu kabaretem 05.07.14, 05:57
        eldoradus napisał:

> i niezłym materiałem na skecze. Nie chcę do niczego porównywać mentalności mohe
        > rowej,
        > bo mógłbym obrazić jakieś rzeczy martwe lub niewinne istoty żywe.
        > No to mamy w Polsce niezły kabaret.

Mentalność moherowa? Co to takiego ? Czy kilkunastoletni katolik jest moherem ? Materiałem na skecze jest każdy pedał czy lesba . O transach nie wspomnę . Kazdy polityk ,każdy człowiek . Spróbuj bezkarnie poruszać się w tym temacie . Napisz cokolwiek obraźliwego na Tuska ,Sikorskiego ,a zobaczysz własne drzwi jako kołderkę .
        Równość wobec prawa,jaka próbujecie na każdym kroku propagować ,dotyczy również ,czy wam się to podoba czy nie ,sfery religijnej . I tylko dlatego ,że jesteśmy ludźmi mądrymi i wybaczamy idiotom ,nie maci setek i tysięcy spraw o naruszenie godności . Ale to szybciutko można zmienić . Lepiej ważyć słowa .
        • kolter-nr Re: Papież jest w samym założeniu kabaretem 21.07.14, 15:06
          mayaca napisał:

> Mentalność moherowa? Co to takiego ? Czy kilkunastoletni katolik jest moherem ?

Nie o wiek chodzi ,ale o to jak ma nawalone pod kopułą . Ostanio przy okazji kampanii jakaś smarkata zakochana w PIS udowodniła ze 17 lat i ma już zryty beret jak najbliższe otoczenie Tadzia z Torunia.

> Materiałem na skecze jest każdy pedał czy lesba . O transach nie wspomnę .

Chodzi ci o ich ubiór ?

> Równość wobec prawa,jaka próbujecie na każdym kroku propagować ,dotyczy również ,czy wam się to podoba czy nie ,sfery religijnej . I tylko dlatego ,że jesteś
          > my ludźmi mądrymi i wybaczamy idiotom ,nie maci setek i tysięcy spraw o narusze
          > nie godności . Ale to szybciutko można zmienić . Lepiej ważyć słowa .

No to zaczynaj , i zobaczymy kto się śmieje ostani
    • man_sapiens Re: na cały kraj rozprzestrzenia się zaraza 04.07.14, 06:29
      "Prawdziwy" katolik nie różni się umysłowo od zażartego komunisty. Marks, Engels, Lenin czy Trójca św. - ten sam model intelektu.
      • mariner4 To jest prawda podstawowa. 22.07.14, 08:20
        Umysły zniewolone tak właśnie pojmują rzeczywistość.
        Musi być ktoś, kto za nich myśli.
        M.
    • ponte_aronte a to? 04.07.14, 06:57
      kolejny front walki
      natemat.pl/108653,joga-to-dzielo-szatana-katolicy-nawoluja-do-protestow-przed-darmowymi-zajeciami-jogi-w-poznaniu
      • religijnych.uczuc.obraza Re: a to? 04.07.14, 08:14
        To postempactwo jest i można tego zakazywać.
        • lech.junosza Egzorcysty sprawnego i niedrogiego szukam! 04.07.14, 09:57
          Komunistyczne bydlaki z GPW chciały byka i misia na placu cara Aleksandra powiesić albo postawić.
      • lech.junosza Re: a to? 05.07.14, 17:53
        ponte_aronte napisał:

> kolejny front walki
        > natemat.pl/108653,joga-to-dzielo-szatana-katolicy-nawoluja-do-protestow-przed-darmowymi-zajeciami-jogi-w-poznaniu
        Czarni oszaleli i trzeba będzie pokazać im ich właściwe miejsce w Państwie.
    • kotek.filemon Re: na cały kraj rozprzestrzenia się zaraza 04.07.14, 14:23
      Kolejni zwolennicy kneblowania Marysi Wyklętej!!!!
      • lech.junosza Re: na cały kraj rozprzestrzenia się zaraza 05.07.14, 17:21
        Jak przekonali się Czesi najskuteczniejszym lekarstwem na czarną zarazę watykańską jest zwykły cep w rękach zdolnego ateisty.
        • mayaca Re: na cały kraj rozprzestrzenia się zaraza 06.07.14, 06:33
          lech.junosza napisał:

> Jak przekonali się Czesi najskuteczniejszym lekarstwem na czarną zarazę watykań
          > ską jest zwykły cep w rękach zdolnego ateisty.

Czyli cep ,cepa cepem pogania . Zwykły ateistyczny cep. Argumenty macie niezmienne . Żadne .Cieniasy .
          • lech.junosza Re: na cały kraj rozprzestrzenia się zaraza 06.07.14, 10:37
            mayaca napisał:

> lech.junosza napisał:
            >
            > > Jak przekonali się Czesi najskuteczniejszym lekarstwem na czarną zarazę w
            > atykań
            > > ską jest zwykły cep w rękach zdolnego ateisty.
            >
            > Czyli cep
            Tak, bo wygląda na to, że to jedyny argument na czarnych zboczeńców! Nie dziękuj.
    • wykress Re: nie rozśmieszjcie mnie!!! ;-)) 24.07.14, 08:23
      .... moje wpisy usuwają z tego forum za trzy słowa "aborcja to barbarzyństwo" ..... to jest prawdziwa cenzura! ...... jesteście zmanipulowanymi naiwniakami! (?);-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka