mariner4 05.08.14, 17:00 jak chcecie wcześnie dziadkami zostać. blog.onet.pl/42319,1,archiwum_goracy.htmlM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Pozwalajcie swoim dzieciom chodzić na pielgrz 05.08.14, 17:04 mam syna Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pozwalajcie swoim dzieciom chodzić na pielgrz 05.08.14, 17:31 m.c.hrabia napisał: > mam syna Dzięki synowi też można zostać dziadkiem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Pozwalajcie swoim dzieciom chodzić na pielgrz 05.08.14, 17:35 snajper55 napisał: > Dzięki synowi też można zostać dziadkiem. > > S. Ależ skąd ! Chłopak się wyspowiada, pokutę odprawi i szlus. Dziecko będzie miała ta mała bezwstydnica, co to się nie umiała szanować Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Pozwalajcie swoim dzieciom chodzić na pielgrz 05.08.14, 17:40 o tej bezwstydnicy to mi z ust wyjęłaś, Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Nie tylko pozwole 05.08.14, 18:21 ale sam z córa pójdę. Tylko niech podrośnie, żeby dała radę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Może ją jakiś ksiądz 05.08.14, 18:27 "zauważy"? Osiągnie świętość. Powodzenia. M. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Może ją jakiś ksiądz 05.08.14, 18:39 A znasz takiego? W swojej parafii albo w dekanacie o diecezji nie wspominając? Gdyby jakiś Lemański się nawinął to szybko przepędzę przy użyciu wody święconej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Może ją jakiś ksiądz 05.08.14, 19:42 qqazz napisał: > A znasz takiego? W swojej parafii albo w dekanacie o diecezji nie wspominając? > Gdyby jakiś Lemański się nawinął to szybko przepędzę przy użyciu wody święconej A fuj, Lemański. Ale jakiś Wesołowski nie przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Może ją jakiś ksiądz 06.08.14, 00:04 Z braku laku Paetz też dobry Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Na trasie pielgrzymki sprzedaż prezerwatyw wzrasta 05.08.14, 19:15 o ok. 300%. Kumpel miał taką robotę, objeżdżał stacje benzynowe i prowadził zestawienia sprzedaży czy raporty, nie wiem, jak to się nazywa, w każdym razie nie mógł się nadziwić, że tak gwałtownie skacze utarg, dopóki nie skorelował tego z terminami i trasą pielgrzymek. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.junosza Re: Na trasie pielgrzymki sprzedaż prezerwatyw wz 05.08.14, 19:24 bogucjusz napisał: > o ok. 300%. Kumpel miał taką robotę, objeżdżał stacje benzynowe i prowadził zes > tawienia sprzedaży czy raporty, nie wiem, jak to się nazywa, w każdym razie nie > mógł się nadziwić, że tak gwałtownie skacze utarg, dopóki nie skorelował tego > z terminami i trasą pielgrzymek. Robiono też badania nad tym jaki rodzaj seksu przeważa. O dziwo 52 % SM, 32 Anal, 16 % 69 i reszta na Glempa. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Wiele lat temu, mój 05.08.14, 19:27 kolega ze studiów opowiadał, że mieszkał pod Częstochową przy drodze będącej trasą pielgrzymek. Obok był zagajnik. Pełno tam zawsze było butelek po wódce, zużytych prezerwatyw i g...... Ślad pobytu lidu bożego. M. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Swego czasu jeździłem na obozy konne. 05.08.14, 19:54 Wóda lała się tam strumieniami, wszeteczność rżała radośnie na sianie. Jednym słowem - Sex&C2H5OH&R'N'Roll. Poznałem tam jedną dziewoje, która po turnusie takich "wczasów w siodle" później zwykła była odbywać pielgrzymki w ramach pokuty :-) Ale szybko zaprzestała tego procederu. Wyjaśniła - "wiesz, te pielgrzymki to taki obóz konny, tylko wędrowny". Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Wiele lat temu, mój 05.08.14, 19:27 kolega ze studiów opowiadał, że mieszkał pod Częstochową przy drodze będącej trasą pielgrzymek. Obok był zagajnik. Pełno tam zawsze było butelek po wódce, zużytych prezerwatyw i g...... Ślad pobytu ludu bożego. M. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wiele lat temu, mój 05.08.14, 23:40 mariner4 napisał: > kolega ze studiów opowiadał, że mieszkał pod Częstochową przy drodze będącej tr > asą pielgrzymek. Obok był zagajnik. Pełno tam zawsze było butelek po wódce, zuż > ytych prezerwatyw i g...... > Ślad pobytu ludu bożego. Nie żebym chciał polemizować, ale w którym przydrożnym zagajniku w Polsce nie ma kondonów, butelek po wódce i gówien? U mojego szwagra nad stawem położonym daleko od drogi też można te rekwizyty po nocnej wizycie miejcowej dziczy znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Wiele lat temu, mój 06.08.14, 00:07 > Nie żebym chciał polemizować, ale w którym przydrożnym zagajniku w Polsce nie > ma kondonów, butelek po wódce i gówien? W każdym, który nie jest położony przy głównej drodze. A pielgrzymki, na szczęście, chodzą bocznymi drogami. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wiele lat temu, mój 06.08.14, 00:16 man_sapiens napisał: > > Nie żebym chciał polemizować, ale w którym przydrożnym zagajniku w Polsce > nie > > ma kondonów, butelek po wódce i gówien? > > W każdym, który nie jest położony przy głównej drodze. Z tym akurat bym polemizował. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Pozwalajcie swoim dzieciom chodzić na pielgrz 05.08.14, 19:30 "kolega opowiadal " czyli jedna baba drugiej babie. A co ci siem tak marynarzyku temacik po Woodstoku nagle nasunal ? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Pozwalajcie swoim dzieciom chodzić na pielgrz 05.08.14, 19:38 Przecież zawsze tak było, że stodoły na trasie pielgrzymek służące za noclegownie pielgrzymów pełne zawsze jęków posapywań i wykrzyczanych orgazmów - O Jezu, o Jezu! Miejsca na ruję i porubstwo. Tak zawsze z pielgrzymkami było. Ksiądz prowadzący nocował dyplomatycznie na plebanii na trasie. Rankiem znowu nabożne pieśni i z nowym wigorem w trasę. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.junosza Jutro o 07:00 ruszamy! Zabrać kondomy i wibratory! 05.08.14, 19:43 porannakawa01 napisała: > Przecież zawsze tak było, że stodoły na trasie pielgrzymek służące za noclegown > ie pielgrzymów pełne zawsze jęków posapywań i wykrzyczanych orgazmów - O Jezu, > o Jezu! > Miejsca na ruję i porubstwo. > Tak zawsze z pielgrzymkami było. > Ksiądz prowadzący nocował dyplomatycznie na plebanii na trasie. > Rankiem znowu nabożne pieśni i z nowym wigorem w trasę. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: a ty stara kiedy ostatnio orgazm miałas? 05.08.14, 20:05 hordolisz jak zwykle, jesli to bylo do mnie, zawsze mam usmiech na ustach ,wiec nie wyciagaj kiepskich wnioskow, za to ty zawsze miserable jestes :-D Moze wybierz sie na polski woodstock, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Hordolek chce w końcu wiedzieć, jak to jest :-) 05.08.14, 20:09 Liczy, że mu kawa naświetli sprawę :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: a ty stara kiedy ostatnio orgazm miałas? 05.08.14, 20:42 Jak to kiedy? Podczas spowiedzi,a chodzi 2 razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: a ty stara kiedy ostatnio orgazm miałas? 05.08.14, 20:55 widzisz lumpie, dla jednych -spowiedz, dla innych - sex A tobie tylko gazjetka bez napletka pozostala zamiast :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: a ty stara kiedy ostatnio orgazm miałas? 05.08.14, 21:00 a74-7 napisał: > widzisz lumpie, dla jednych -spowiedz, > dla innych - sex > A tobie tylko gazjetka bez napletka pozostala zamiast :-D Od kadzidła masz omamy,zwidy,torsje.A będzie jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: a ty stara kiedy ostatnio orgazm miałas? 05.08.14, 21:14 rozumiem ze przemawiasz jako juz doswiadczony ,hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Kończcie flaszkę i do domu ... po plecaki ! 05.08.14, 23:00 pielgrzymka bez prezewatywy , oboz harcerski z prezerwatywa . do wyboru , do koloru , kazdy sobie moze wybrac co lubi . w czym problem . Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Kończcie flaszkę i do domu ... po plecaki ! 06.08.14, 00:09 > pielgrzymka bez prezewatywy , oboz harcerski z prezerwatywa . Uważaj zanim wyślesz dzieci - jest też katolickie harcerstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Nie musisz wierzyć 06.08.14, 12:30 Uwierzysz (może) jak Ci jakiś ksiądz dziecko bzyknie. A może tego pragniesz? Dziecko dostąpi świętości? Jak to u Was jest? Z tego co wiem, to jedna pani się puściła i potem wmówiła mężowi, że ją Bóg zapłodnił. Biedny niedojda uwierzył, a Wy macie z tego religię! M. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Pozwalajcie swoim dzieciom chodzić na pielgrz 06.08.14, 00:25 Ja to nawet bym i pozwoliła moim Wnuczętom, ale one nie chcom. Praw biologii pan nie zmienisz, gdyby nie głupota młodzieńcza ludzkość by wyginęła jak dinozaury :) Niech się rozmnażają Q chwale Ojczyzny. A czy to pielgrzymka, czy in vitro, mnie to rybka. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Pozwalajcie swoim dzieciom chodzić na pielgrz 06.08.14, 00:55 man_sapiens napisał: > > pielgrzymka bez prezewatywy , oboz harcerski z prezerwatywa . > Uważaj zanim wyślesz dzieci - jest też katolickie harcerstwo. katolickie harcerstwo ... a o co chodzi ... dzieci musza sie modlic przed zabawa w podchody nie wiedzialem , ze cos takiego istnieje . dzieciom nawet na wakacjach musza podstawiac pod nos judeochrzescijanskiego boga . bidne te dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś
lech.junosza Katolickie harcerstwo tj. ZHR czy nie stanowi ... 06.08.14, 12:22 ... większego zagrożenia pedofilią?????? karbat napisał: > man_sapiens napisał: > > > > pielgrzymka bez prezewatywy , oboz harcerski z prezerwatywa . > > > Uważaj zanim wyślesz dzieci - jest też katolickie harcerstwo. > > katolickie harcerstwo ... a o co chodzi ... > dzieci musza sie modlic przed zabawa w podchody > > nie wiedzialem , ze cos takiego istnieje . dzieciom nawet na wakacjach > musza podstawiac pod nos judeochrzescijanskiego boga . bidne te dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś