12.09.14, 10:56
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16629464,Znany_fotograf_robi_Korwin_Mikkemu_i_Wiplerowi_zdjecia.html#BoxSlotIMT
I tak oto doczekaliśmy czasów gdy pajace wkroczyły do polityki. I najwyraźniej dobrze im z tym pajacowaniem idzie.
Żałosne.
Obserwuj wątek
    • indeed4 Ty geniuszu w ogóle zrozumiałeś 12.09.14, 11:04
      o co w tej sesji zdjęciowej idzie? Bo widzę, że nie za bardzo - znów przeczytałeś tylko tytuł i oglądnąłeś kolorowe obrazki?
      • dr.krisk Niestety - zrozumiałem..... 12.09.14, 11:17
        Bez wysiłku zresztą - pajace są z natury mało skomplikowane.
        • indeed4 Niestety - nie. 12.09.14, 11:54
          Ale nie tracę nadziei - jak się postarasz, na pewno ci się uda.

Powodzenia.
    • indeed4 W punkt: 12.09.14, 11:33
      - Ta sesja to projekt artystyczny, pomysł medialny. Dość spontaniczny. Paru dziennikarzy ogłosiło bojkot Korwin-Mikkego, gdy doszło do niepublicznego spoliczkowania Michała Boniego, który sam się tym pochwalił, a kilka dni później Rafalala sama wrzuciła do sieci filmik, na którym bije i upokarza mężczyznę. Stało się to powodem jej popularności medialnej, poważni dziennikarze tych samych mediów zaczęli ją zapraszać. Abstrahując od okoliczności, skutek mamy taki, że jak jeden bije, to go usuwamy z życia publicznego, a gdy ktoś inny robi to samo i staje się medialną gwiazdą - mówi Szymczuk w rozmowie z Gazeta.pl.
    • pies_na_czarnych Re: Pajace... 12.09.14, 11:41
      Fotograf powinien Wiplerowi flaszkę w łapę włożyć, a nie pistolet.
      Żenada.
      • indeed4 To na nic. 12.09.14, 11:45
        i tak nie dorównają idolce wszelkiego lewactwa - Rafalali...

:-)))
        • gtxl3 Re: To na nic. 12.09.14, 12:13
          indeed4 napisał:

> i tak nie dorównają idolce wszelkiego lewactwa - Rafalali...
          >
          > :-)))

Ja jestem lewicowiec, dlaczego imputujesz mnie i innym lewicowcom, że Rafalala jest idolką "wszelkiego lewactwa".
          A Maryja - królowa Polski jest idolką wszelkiego prawactwa?
          • indeed4 Re: To na nic. 12.09.14, 12:24
            A twoim zdaniem ci dziennikarze są apolityczni?

"Paru dziennikarzy ogłosiło bojkot Korwin-Mikkego, gdy doszło do niepublicznego spoliczkowania Michała Boniego, a kiedy kilka dni później Rafalala sama wrzuciła do sieci filmik, na którym bije i upokarza mężczyznę stało się to powodem jej popularności medialnej - poważni dziennikarze tych samych mediów zaczęli ją zapraszać" - Jakub Szymczuk, autor sesji.
            • gtxl3 Re: To na nic. 12.09.14, 12:36
              > A twoim zdaniem ci dziennikarze są apolityczni?

Nie są apolityczni, przynajmniej w 97%.

Ja mam inne pytanie...kto jest apolityczny a powinien nim być?
              Czy np. pan prezydent Bronisław Komorowski jest apolityczny? a jego doradcy są apolityczni?
              • indeed4 Re: To na nic. 12.09.14, 13:29
                > Czy np. pan prezydent Bronisław Komorowski jest apolityczny?

No a cofnij się myślą wstecz - czy Wałęsa był apolityczny, albo Kwaśniewski? Czy apolityczny jest Demokrata Obama? Rzecz w tym, że dziennikarz to nie polityk i musi dokonać wyboru - albo zajmuje się dziennikarstwem i działaniem w interesie społecznym, albo polityką, a jeśli wybierze to drugie niech idzie aktywnie działać w polityce i nie opowiada bajek, że jest "bezstronnym, obiektywnym dziennikarzem".
                • gtxl3 Re: To na nic. 12.09.14, 13:39
                  indeed4 napisał:

> > Czy np. pan prezydent Bronisław Komorowski jest apolityczny?
                  >
                  > No a cofnij się myślą wstecz - czy Wałęsa był apolityczny, albo Kwaśniewski? Cz
                  > y apolityczny jest Demokrata Obama? Rzecz w tym, że dziennikarz to nie p
                  > olityk i musi dokonać wyboru - albo zajmuje się dziennikarstwem i działaniem w
                  > interesie społecznym, albo polityką, a jeśli wybierze to drugie niech idzie akt
                  > ywnie działać w polityce i nie opowiada bajek, że jest "bezstronnym, obiektywny
                  > m dziennikarzem".

Przecież odpowiedziałem ile procent w tym kraju- to apolityczni dziennikarze.
                  • indeed4 Re: To na nic. 12.09.14, 13:57
                    > Przecież odpowiedziałem ile procent w tym kraju- to apolityczni dziennikarze.

Większość jest tak apolityczna, jak "apolityczna" jest lewicowa GW i kurczące się mikrostadko jej wyznawców. Zapytaj takiego lewaka (nie lewicowca!) Kriska, czy wie o tym, że jego umiłowana GW jest lewicowa to się przeżegna - całe to ateistyczne lewactwo tutaj jest święcie przekonane, że jest "apolityczne" tak jak ich idol, kumpel Kiszczaka Michnik.
                    • indeed4 Określenie "prawicowe media" w GW to norma 12.09.14, 14:38
                      jak często spotykasz określenie "lewicowe media", "lewicowa GW"?

Taktyka szczucia i atakowania prawicy pod szyldem "obiektywnych, apolitycznych mediów", "obiektywnej GW" opracowana do perfekcji i stosowana z powodzeniem od 20 lat - do dziś dziesiątki tysięcy naiwnych pelikanów na to się nabrały i jestem pewny, że będą nabierać dalej.

• pies_na_czarnych Re: To na nic. 12.09.14, 17:03
                      Indeed! Dziennikarz rownież ma swoje sumienie. O debilach nie musi pisac, a tym samym robic im klakę. Dziwi mnie, że dziennikarze nie ignorują Kaczora. Zaprzestanie pisania o każdym jego bąku dobrze zrobiłoby polskiej polityce.
    • remik.bz żałosne to są "elity" 12.09.14, 12:06
      dr.krisk napisał:

> I tak oto doczekaliśmy czasów gdy pajace wkroczyły do polityki. I najwyraźniej
      > dobrze im z tym pajacowaniem idzie.
      > Żałosne.

W polityce nigdy nie brakowało pajacy, błaznów, nawiedzonych "mędrców" czy koni Kaliguli . A więc to co podajesz to żadna nowina.
      A żałosne to jest to , ze za niemal identyczne działanie jeden (Korwin) jest przez tzw "elity" oceniany negatywnie , wręcz gnębiony a drugi (Rafalala czy jakoś tak) wynoszony na nowoczesno-europejskie ołtarze z okrzykiem "santo subito".
      • gtxl3 Re: żałosne to są "elity" 12.09.14, 12:54
        A żałosne to jest to , ze za niemal identyczne działanie jeden (Korwin) jest przez tzw "elity" oceniany negatywnie , wręcz gnębiony a drugi (Rafalala czy jakoś tak) wynoszony na nowoczesno-europejskie ołtarze z okrzykiem "santo subito".

Kto wzniósł taki okrzyk? jakiś przykład prócz okrzyków "dziennikarscy ścierwojadów"?
    • gtxl3 Re: Pajace... 12.09.14, 12:51
      Pajace, wkroczyli do polityki już dawno temu.Pajacy jest oczywiście wielu w polskiej polityce od lat.
      Ja znam jednego pajaca, który ciągle coś obiecywał i na tych obiecankach się kończyło. Był tak "dobry" że awansował na szefa RE.
    • xystos Re: Pajace... 12.09.14, 13:20
      polsce i ludzkosci wogóle jest potrzebny armagedon
      moze z resztek tego fermentujacego g..na po wielu
      milleniach powsytanie gatunek prawdziwo-ludzki
      moze nawet osiagna poziom technologi lupania kamieni
      i robienia z nich narzedzi ...

.. puki co cala nadzieja w rosji i w nato-ze sie wezma za lby !

ZEN
      • gtxl3 Re: Pajace... 12.09.14, 13:22
        puki co cala nadzieja w rosji i w nato-ze sie wezma za lby !

Jeżeli mówisz "puki co" to znaczy, że wiesz o czym mówisz.
    • antyprawak Re: Pajace... 12.09.14, 13:36
      Fotograf "Gościa Niedzielnego", czyli o co ten szum
    • aw2139 Re: Pajace... 12.09.14, 13:59
      To może PO zacznie nimi teraz straszyć:)
    • douglasmclloyd Re: Pajace... 12.09.14, 17:06
      dr.krisk napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16629464,Znany_fotograf_robi_Korwin_Mikkemu_i_Wiplerowi_zdjecia.html#BoxSlotIMT
      > I tak oto doczekaliśmy czasów gdy pajace wkroczyły do polityki. I najwyraźniej
      > dobrze im z tym pajacowaniem idzie.
      > Żałosne.

Najwidoczniej jest na taki produkt zapotrzebowanie.
    • volupte Re: Pajace... 12.09.14, 17:46
      Znów media ich ignorują? To tylko nakreci ich popularność.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka