Dodaj do ulubionych

Prawicowi dziennikarze oszaleli

25.10.14, 21:09
to już nie rusofobia to istne szaleństwo
tu chyba tylko psychiatra pomoże...

Czy wybuch gazu w Katowicach to działanie rosyjskiej agentury, która chce dyscyplinować swoich ludzi w Polsce - zastanawia się w Radiu Wnet Ewa Stankiewicz.

Dzielę się tylko i wyłącznie swoją intuicją i pytaniem, które mi przychodzi do głowy. Nie twierdzę, że tak jest jest. Na pewno rzucą się na mnie wszystkie oszołomy z sekty użytecznych idiotów w Polsce. Mi przychodzi do głowy pytanie czy jeśli ginie rodzina dziennikarzy razem z dzieckiem, czy to nie jest jakiś rodzaj prewencji środowiska, które chce zdyscyplinować po prostu swoich ludzi w Polsce - mówiła Ewa Stankiewicz w Radiu Wnet. - Oczywiście to może być bardzo oderwane od rzeczywistości i nie twierdzę, że tak jest, natomiast zadaję sobie to pytanie - dodała.

Agentura rosyjska w Polsce jest i ponieważ w tej chwili coraz bardziej nasila się konflikt Polska-Rosja to jakby mocodawcy tej agentury muszą zdyscyplinować środowisko, które ma i wśród nich na pewno są dziennikarze, to wiemy - snuje teorie dziennikarka.
Obserwuj wątek
    • marbor1 Re: Prawicowi dziennikarze oszaleli 25.10.14, 21:32
      Miał rację Dorn, kiedy pisał o niektórych dziennikarzach: ścierwojady.
      To jest przypadek szczególny, nadaje się do psychiatryka.
      • zdybex Re: Prawicowi dziennikarze oszaleli 25.10.14, 21:38
        Chińskie dętki rowerowe są do dupy. Zdemontowanie licznika gazu menelowi wewnatrz mieszkania daje ten efekt.. Nad ranem ciśnienie gazu w sieci jest wyższe . a menel upojony głęboko. A dętka albo słsaba albo cybanty niedociągnięte. Ten z parteru co przezył zabił trzy osobu bo gaz do góry .poleciał
        • m.c.hrabia Re: Prawicowi dziennikarze oszaleli 25.10.14, 21:42
          ten typ tak ma od urodzenia.
    • indris Re: Prawicowi dziennikarze oszaleli 25.10.14, 21:43
      Ewa Stankiewicz wypowiada się jak autentyczna wariatka nie od wczoraj. Kiedyś mówiła publicznie o dobijaniu przez Rosjan ofiar katastrofy smoleńskiej. Od tego czasu nic mnie u niej nie zaskoczy
    • jan_zizka oni nie są prawicowi, ... 25.10.14, 21:44
      ... a że wielu z nich jest stukniętych lub zwyczajnie sprzedajnych - to oczywiste.

Akurat Ewę Stankiewicz bym oszczędził, bo ona zetknęła się z czystym złem w postaci tego sqrvvego syna Maleszki. Co wrażliwsi nie wytrzymują takiego stężenia góvvnianości, podłości i przekonania, że dzięki Michnikowi nikt mu nigdy nic za to wszystko nie zrobi i że wszyscy mogą mu skoczyć na pukiel. Ja osobiście chętnie bym go dopadł i starł uśmieszek z tej krosty, którą nazywa twarzą.
      • m.c.hrabia Re: oni nie są prawicowi, ... 25.10.14, 21:57
        starł uśmieszek z tej krosty, którą nazywa twarzą.

tak niewiele trzeba dla uzyskania ............... no cóż.
        • piq tak, masz rację, oświsie,... 25.10.14, 22:02
          ...a w ogóle to zauważyłem, że masz problem z wyrażaniem swoich myśli - i żeby to zademonstrować dopisujesz się w rozmaitych wątkach.

m.c.hrabia napisał:
          > starł uśmieszek z tej krosty, którą nazywa twarzą.
          > tak niewiele trzeba dla uzyskania ............... no cóż.

No i przyznaj się: uzyskałeś? Bo to "no cóż" jakieś takie zrezygnowane - tyle wysiłku i dalej nic.
          • sten44 Re: tak, masz rację, oświsie,... 25.10.14, 22:10
            Wybuchł ruski gaz. Te ruskie są przebiegłe.
            • zoil44elwer Re: tak, masz rację, oświsie,... 26.10.14, 18:19
              sten44 napisał:

> Wybuchł ruski gaz. Te ruskie są przebiegłe.
              Przebiegłe bo nawet w dawnej kopalni im Lenina w Mysłowicach-Wesołej zapalili polski gaz metan.Za "polskie" lekceważenie zasad,przepisów bezpieczeństwa,za brak zdrowego rozsądku po katastrofie winą można obarczyć masonów,cyklistów,żydów a najlepiej ruskich.
          • m.c.hrabia Re: tak, masz rację, oświsie,... 25.10.14, 22:10
            spostrzegawczy z ciebie gościu.

• snajper55 Re: tak, masz rację, oświsie,... 26.10.14, 01:58
              m.c.hrabia napisał:

> spostrzegawczy z ciebie gościu.

Spostrzegawczy i dopisujący się w cudzych wątkach. Pewnie ma problemy z wyrażaniem swoich myśli.

S.
              • piq tak, snajper,... 26.10.14, 04:33
                ...a jak już się dopiszę za bardzo, to na szczęście ty, jako społeczny admilicjant, to wypieprzysz, gdyż - jakże słusznie i postępowo - uważasz, iż debata ma być otwarta, "no ale, obywatele, w rozsądnych granicach i nie wolno dopuszczać do głoszenia niewłaściwych poglądów". Gardzę tobą, snajper. A teraz won - i nie zapomnij wypieprzyć niniejszego postu.
      • don.kichote Re: oni nie są prawicowi, ... 25.10.14, 22:39
        jan_zizka napisał:

> Akurat Ewę Stankiewicz bym oszczędził, bo ona zetknęła się z czystym złem w pos
        > taci tego sqrvvego syna Maleszki.

Czystym złem było SB, którego ofiarą był Maleszka.
        Jest wysoce prawdopodobnym, że gdyby Ewusia urodziła się 10 lat wcześniej, ze swym charakterem mogłaby zrobić tam - w SB - karierę.
        • piq Maleszka ofiarą SB??? ... 25.10.14, 23:07
          ... aaa, rozumiem, czyli Amon Goeth był ofiarą SS, a Ludwik Kalksztajn - gestapo. Bardzo odkrywcze. Dostaniesz chyba jakiegoś nobla z etyki.
        • wiosnaludzikow Re: oni nie są prawicowi, ... 26.10.14, 05:16
          >Czystym złem było SB, którego ofiarą był Maleszka.
          Odbiło Ci jak Stankiewicz tylko w drugą stronę. Maleszka działał na rzecz eSBe również w wolnej Polsce. Za czasów komuny był agentem działającym świadomie i z przekonania ideologicznego . wykazując aktywnie własną inicjatywę.
          >Jest wysoce prawdopodobnym, że gdyby Ewusia urodziła się 10 lat wcześniej, ze swym charakterem >mogłaby zrobić tam - w SB - karierę.
          Wyjątkowo podłe. To tak jakby napisać , że gdyby Miller. Kaczyński czy Tusk urodzili się 25 lat wcześniej i w Rosji sowieckiej to ze swoimi charakterami strzelaliby w tył głowy , polskim oficerom w Katyniu.
          • x2468 Re: oni nie są prawicowi, ... 26.10.14, 17:43
            Maleszka? To ten kumpel Wildsteina?
            • m.c.hrabia Re: oni nie są prawicowi, ... 26.10.14, 17:54
              Maleszka? To ten kumpel Wildsteina?

ten sam ,te same ciągoty.
      • snajper55 Ona jest prawicową dziennikarką /nt 26.10.14, 03:22
        jan_zizka napisał:

> ... a że wielu z nich jest stukniętych lub zwyczajnie sprzedajnych - to oczywis
        > te.
        >
        > Akurat Ewę Stankiewicz bym oszczędził, bo ona zetknęła się z czystym złem w pos
        > taci tego sqrvvego syna Maleszki. Co wrażliwsi nie wytrzymują takiego stężenia
        > góvvnianości, podłości i przekonania, że dzięki Michnikowi nikt mu nigdy nic za
        > to wszystko nie zrobi i że wszyscy mogą mu skoczyć na pukiel. Ja osobiście chę
        > tnie bym go dopadł i starł uśmieszek z tej krosty, którą nazywa twarzą.
      • mietowe_loczki Re: oni nie są prawicowi, ... 26.10.14, 19:11
        jan_zizka napisał:

> ... a że wielu z nich jest stukniętych lub zwyczajnie sprzedajnych - to oczywis
        > te.
        >
        > taci tego sqrvvego syna Maleszki.

A niby dlaczego z tego powodu ma mieć szczególne względy? Nie ona jedna, więc to, że się z nim zetknęła, nie może być usprawiedliwieniem dla jej ścierwodziennikarstwa. "Trzech kumpli" to arcydzieło polskiego dokumentu. Zamiast rozwijać swój talent, skupia się obecnie na tworzeniu teorii z de, a to już świadczy o jej oportunizmie i cynizmie. Lektura jej wypocin wprawia ludzi w osłupienie. Nie mów, piqu, że ciebie nie.
    • fiu-bzdziu2010 Re: Prawicowi dziennikarze oszaleli 26.10.14, 17:35
      a czy podejrzliwa Ewa zlikwidowała kuchenkę gazową u siebie w mieszkaniu????
      • snajper55 Re: Prawicowi dziennikarze oszaleli 26.10.14, 18:46
        fiu-bzdziu2010 napisała:

> a czy podejrzliwa Ewa zlikwidowała kuchenkę gazową u siebie w mieszkaniu????

Przecież to był trotyl a nie gax. Wysyarczy zdjęcia obejrzeć aby dojść do takich wniosków. Tym razem nawet sztuczmej mgły ruskim nie chciało się robić ani helu rozpalić.

S.
        • zoil44elwer Re: Prawicowi dziennikarze oszaleli 26.10.14, 18:54
          Wielkie halo,ruskie szpiony dały menelowi kasiorę na 2 halby gorzoły i było po ptokach.
        • a74-7 Re: Prawicowi dziennikarze oszaleli 26.10.14, 19:42
          przytnij sobie paznokietki srajper , bo palcoweczki szCzelasz na keybordzie , az starch czytac :-)
          Ona ( ta Ewa) nie taka znowu podejrzliwa , slusznie glowkuje :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka