Dodaj do ulubionych

Prawdopodobnie żanujące

26.10.14, 10:12
To jest żenujące ale jestem pewna, że to jeszcze nie szczyt żenady i wiele przed nami.

Prawdopodobnie wiadomo, kto wprowadził rosyjskiego szpiega do Sejmu.
Prokuratura przesłucha pracowniczkę klubu parlamentarnego Janusza Palikota w sprawie rosyjskich szpiegów w Polsce. To właśnie ona według informacji Faktu miała wprowadzić jednego z podejrzanych do Sejmu.

Rozenek twierdzi, że w żadnych rejestrach nie ma info o wejściu tego pana szpiega ale nawet jeśli wszedłby na zaproszenie któregokolwiek z posłów (opcji dowolnej) to ja się zapytowywuję: Gdzie są służby? Dlaczego to sekretarki klubów poselskich lub posłowie mają rozpracowywać obce siatki szpiegowskie a nie nasze służby?

Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Prawdopodobnie żanujące 26.10.14, 10:21
      a konkretnie to co jest Prawdopodobnie żanujące
      • l_zaraza_l Re: Prawdopodobnie żanujące 26.10.14, 18:25
        m.c.hrabia napisał:

> a konkretnie to co jest Prawdopodobnie żanujące

Możliwe, że zaczęłam pisać "żałosne" a potem coś mnie rozproszyło i dokończyłam z myślą o "żenującym".
    • zoil44elwer Re: Prawdopodobnie żanujące 26.10.14, 18:49
      Gdy Obywatele czy posły "współpracują" ze służbami o tyż źle.
      • l_zaraza_l Re: Prawdopodobnie żanujące 26.10.14, 20:37
        zoil44elwer napisał:

> Gdy Obywatele czy posły "współpracują" ze służbami o tyż źle.

Bardzo źle. Ale czy ktoś tych obywateli czy posłów poinformował, że ten pan jest panem szpiegiem. Czy szpiedzy mają nadane im jakieś konkretne znaki szczególne (świecenie na zielono, tatuaż na czole itp.)? A może zakładamy, że każdy kto choć trochę nie Polak to szpieg. Ale Kukliński był Polakiem i ten wojskowy od orkiestr, którego to ostatnio pojmano, też 100% Polak.

Jesteśmy skłóceni i totalnie nie ufamy sobie. Codzienne komunikaty o aferach nie pomagają. Jeśli teraz założymy, że wszyscy są szpiegami (dowolnego mocarstwa, którego nie lubimy) to już nie wiem.

• x2468 Re: Prawdopodobnie żanujące 26.10.14, 20:42
          Zenujace jest to z sejmu to co bylo do wyniesienia wyniosl Macierewicz i jego ludzie, zaniesli do rosyjskiej ambasady i pozostaja bezkarni.
          • l_zaraza_l Re: Prawdopodobnie żanujące 26.10.14, 21:54
            x2468 napisał:

> Zenujace jest to z sejmu to co bylo do wyniesienia wyniosl Macierewicz i jego l
            > udzie, zaniesli do rosyjskiej ambasady i pozostaja bezkarni.
            >

No właśnie. Wiadomo, jakby rządziła PO takiego syfu z bezkarnością by nie było.
    • jola.iza1 Re: Na bank żałosne 26.10.14, 21:32
      Smutne, i bardzo groźne :(
      Szpiega wprowadziły służby wszelkiej maści, ale dobre są ponoć. Jak to leciało
      według ministra ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka