Dodaj do ulubionych

Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta?

28.10.14, 10:56
wiadomosci.gazeta.pl/cytaty/170711935/Kandydat+PiS+na+prezydenta+Warszawy+o+tym%2C+dlaczego+nie+p%C5%82aci+podatk%C3%B3w+w+stolicy/p#BoxWiadTxt
Facet pasożytuje na Was. Słoik na prezydenta?! Dobre!
Choć od lat już w Warszawie nie mieszkam to jednak jej los jest mi bliski.
PiSiorom już zupełnie odbiło!
M.
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj To ten sam co wsadził na pokład jednego samolotu 28.10.14, 11:00
      tylu generałów i dowódców sił zbrojnych WP?
      Ciekawe dlaczego,taki głupi, czy tylko nieodpowiedzialny?
      • volupte Re: To ten sam co wsadził na pokład jednego samol 28.10.14, 11:24
        Ruski agent. Przyczynił sie do zabójstwa tylu generałów. ;-(
      • mariner4 jeden palant urodził się w Warszawie i chce 28.10.14, 11:28
        być wieśniakiem. Drugi urodził się na wsi i chce być Warszawiakiem i to od razu chce być prezydentem stolicy.
        To może kurdupel zamierza wziąć się za orkę?
        M.
    • niszcz.faszyzm Jedno barachło! 28.10.14, 11:35
      i.wp.pl/a/f/jpeg/22733/gronkiewicz_waltz_mina550.jpeg
    • taniarada Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 28.10.14, 11:39
      mariner4 napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/cytaty/170711935/Kandydat+PiS+na+prezydenta+Warszawy+o+tym%2C+dlaczego+nie+p%C5%82aci+podatk%C3%B3w+w+stolicy/p#BoxWiadTxt
      > Facet pasożytuje na Was. Słoik na prezydenta?! Dobre!
      > Choć od lat już w Warszawie nie mieszkam to jednak jej los jest mi bliski.
      > PiSiorom już zupełnie odbiło!
      > M.
      weź melisę na uspokojenie .oddychaj głęboko .i zadaj sobie pytanie?jestem normalny ,zdrowy człowiek ?i oczywiście Hanka Gronkiewicz Waltz prezydentem do 67 lat .Póki śmierć ją nie odłączy .Nowe logo Platformy Obywatelskiej :długi język ,lepkie ręce .
      • mariner4 I bardzo dobrze 28.10.14, 11:43
        HGW jest dobrym prezydentem.
        Możesz sobie co najwyżej wyć z bezsilności.
        Ona ma reelekcję jak w banku.
        W pierwszej turze.
        M.
      • x2468 Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 28.10.14, 11:45
        Sasinowie zawsze prowadzili realpolitik.Kiedys podpisali Volksliste dzisiaj rzadza w Wolominie slynnej stolicy mafi:
        www.google.de/imgres?imgurl=http://www.przeglad-tygodnik.pl/pl/sites/default/files/styles/large/public/dsc_9518.jpg&imgrefurl=http://www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/wolomin-kiedys-miasto-mafii-dzis-pis&h=532&w=800&tbnid=g6njhV0z9YTJmM:&zoom=1&tbnh=92&tbnw=138&usg=__xAElqiqkt1qv8hAnaeLvPeiu1Pg=&docid=ZkxaTEUq-tWC_M&sa=X&ei=A3BPVLDEPMemygONsoGACw&ved=0CC8Q9QEwAQ&dur=9861
        • mariner4 Wołomin to poligon doświadczalny PiS 28.10.14, 11:57
          Trenują przed ewentualnym przejęciem władzy.
          Ale mieszkańcy Wołomina sami są sobie winni miana mafijnej stolicy Polski.
          Chyba Dziad był lepszy od Sasina.

• alistair-p Re: Wołomin to poligon doświadczalny PiS 29.10.14, 15:42
            Niewiadomski-Dziad mieszkał w Ząbkach i to jedyne co go łączy z Sasinem.Dziad nie był spisiałym idiotą.
      • volupte Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 28.10.14, 11:48
        Cała opozycja wystawia przeciw HGW same miernoty. Dlaczego?
        • mariner4 Bo maja tylko miernoty. 28.10.14, 11:51
          M.
        • x2468 Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 28.10.14, 11:54
          Dlatego ze taka jest opozycja.
        • x2468 Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 28.10.14, 13:07
          Zdaje sie ze jedynie Rozenek do miernot sie nie zaliczy.
          • volupte Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 28.10.14, 13:31
            Socjalista , więc dla mnie skreślony.
            • wiosnaludzikow Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 28.10.14, 17:15
              Ale PO lubisz :) ...za socjalizm ?
            • x2468 Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 29.10.14, 08:47
              To prawda ze socjalista lecz wyjatkowo rozsadny. Wyglada na to ze w dyskusjach kieruje sie rozsadkiem ktorego mu nie brakuje a nie szczeka bezmyslnie niczym jakis Ziobro, Hofman czy inny z pis a ostatnio dolaczyl do nich rowniez beznadziejny rzecznik sld.(czyzby szykowali koalicje?)
              • volupte Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 29.10.14, 12:06
                Niech ci bedzie , da sie z nim wytrzymać :-) Ten start to tylko promocja własnej osoby , ma sens , bo musi zbijać kapitał głosów , aby do jakiejs partii za rok sie przytulić.
      • alistair-p Warszawiacy nie zechcą takiego prezydenta 28.10.14, 19:18
        Jako warszawiak z dziada,pradziada oświadczam,że Pani Hanna zrobiła dla miasta najwięcej z dotychczasowych prezydentów.Sporo pracy było ze sprzątaniem po kurduplowatym i ogarniętym manią prześladowczą dotyczącą korupcji poprzedniku.Teraz np.wg kursów autobusów można regulować zegarki.To jeden z przykładów.
        • zapijaczony_ryj Re: Warszawiacy nie zechcą takiego prezydenta 30.10.14, 16:59
          alistair-p napisał:

> Jako warszawiak z dziada,pradziada oświadczam,że Pani Hanna zrobiła dla miasta
          > najwięcej z dotychczasowych prezydentów.Sporo pracy było ze sprzątaniem po kurd
          > uplowatym i ogarniętym manią prześladowczą dotyczącą korupcji poprzedniku.Teraz
          > np.wg kursów autobusów można regulować zegarki.To jeden z przykładów.

Dokładnie kurduple tylko sobie dobrze robili, albo chcieli.
          Jakies podgrzewane chodniki przed pałacem, nowy asfalt i światła pod domem Mamrota ...
    • x2468 Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 28.10.14, 11:49
      To jest wlasnie prawo naturalne. Rodzina sie powiekszyla wiec Sasin potrzebuje wiecej dobrze platnych stanowisk. Wolomin gdzie rzadzi jego rodzina stal sie zbyt ciasny wiec zawalczy o Warszawe:
      www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1578363,1,posel-sasin-i-jego-rodzina-posad-pelna.read
    • stary_anonim Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 28.10.14, 13:43
      jak to słoik słoika rozpozna w tłumie

jak pedał pedała

czy SBek Sbeka

:)
      • x2468 Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 29.10.14, 08:50
        Masz doswiadczenie.Nie dziwie sie nie dosc ze jestes sloikiem to do tego esbekiem pedersta. Tego nie wiedzialem lecz mnie nie zaskoczyles.
    • adam111115 Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 28.10.14, 13:55
      Eee u nich to normalne. Ten chce decydować o podatkach warszawskich sam ich nie płacąc, panprezes coś non stop gada o dzietności, achim o uczciwości, młody Kamiński i kurski o wierności małżeńskiej a posłanka, tfu, wróbel o życiu seksualnym.

Niech się zajmą tym co UMIĄ najlepiej czyli parowkami, puszkami i czarnymi kartami KLM. przynajmniej nie będą udawać normalnych
    • w_v_w a ja zaglosuje na Piotra Guziała!! 28.10.14, 16:54
      ...mam dosc tej przekupy spod Plocka, wiedzionej przez Ducha swietego.

Wawerka
      • m.c.hrabia Re: a ja zaglosuje na Piotra Guziała!! 28.10.14, 16:55
        cóż , każdy na swój poziom.
        • w_v_w Re: a ja zaglosuje na Piotra Guziała!! 28.10.14, 16:59
          ...rozumiem, ze lubisz mohery z Opus Dei :)
          Wawerka
          • m.c.hrabia Re: a ja zaglosuje na Piotra Guziała!! 28.10.14, 17:01
            nie lubię pajaców, chyba ,że w cyrku.
            • w_v_w Re: a ja zaglosuje na Piotra Guziała!! 28.10.14, 17:03
              ...a ja dewotek, nie mam zludzen, bufetowa wygra, 10 tys urzedasow z rodzinami, to spory elektorat.

Wawerka
              • m.c.hrabia Re: a ja zaglosuje na Piotra Guziała!! 28.10.14, 17:13
                nie mam zludzen, bufetowa wygra

ocena warszawiaków .
                ale nie zawsze większość ma rację. :)))
          • x2468 Re: a ja zaglosuje na Piotra Guziała!! 31.10.14, 17:41
            Kolo d..mi to lata czy jest z Opus Dei czy nie. Wazne jest dobra gospodynia.
      • zapijaczony_ryj Re: a ja zaglosuje na Piotra Guziała!! 28.10.14, 17:03
        w_v_w napisał:

> ...mam dosc tej przekupy spod Plocka, wiedzionej przez Ducha swietego.
        >
        > Wawerka

Na przygłupa tez ktos musi głosować
        • w_v_w Re: a ja zaglosuje na Piotra Guziała!! 28.10.14, 17:04
          zapijaczony_ryj napisał:

> w_v_w napisał:
          >
          > > ...mam dosc tej przekupy spod Plocka, wiedzionej przez Ducha swietego.
          > >
          > > Wawerka
          >
          > Na przygłupa tez ktos musi głosować

...to tera wiem dlaczego ona wygrywa ;)

Wawerka
      • mariner4 Biednyś boś głupi. 28.10.14, 17:34
        Głupiś boś biedny.
        M.
        • w_v_w Re: Biednyś boś głupi. 28.10.14, 18:48
          a tak bardziej na temat

Wawerka
        • adam111115 Re: Biednyś boś głupi. 28.10.14, 20:01
          Wawerka była fanką PO ale tak się jej zguziałowało :)
          • w_v_w chyba cie pogielo 28.10.14, 21:08
            Wawerka
          • x2468 Re: Biednyś boś głupi. 29.10.14, 08:52
            Nie mogla byc fanka PO zawsze byla durnowata.
    • taniarada Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 28.10.14, 21:23
      Nie chcemy już Hanki niech wskoczy do Wisły i płynie do Gdańska .Wzbogaciła się niewspółmiernie do swojej pracy. .Niech płynie ,czy niech żyje .Ale daleko od Warszawy.
      • m.c.hrabia Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 28.10.14, 21:25
        Nie chcemy już Hanki

a co Wąchock ma do Hanki ?
      • mariner4 Kto nie chce? 29.10.14, 07:41
        Ty? Jesteście w mniejszości.
        To się okaże podczas wyborów.
        Znasz inny sposób?
        Nigdy w Warszawie tyle nie wybudowano, co za kadencji HGW.
        Będziesz jeszcze musiał pocierpieć.
        M
      • adam111115 Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 29.10.14, 09:34
        Ciekawe jak głupiarada przeboleje kolejną wygraną hgw? Pewnie zmieni nicka i będzie udawać dziewice
    • adam81w Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 28.10.14, 21:36
      Chcemy. I to nie jest słoik. Urodził się w Warszawie i mieszka w aglomeracji warszawskiej.
      • m.c.hrabia Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 28.10.14, 22:04
        to go sobie wybierzcie :))
        • taniarada Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 28.10.14, 22:30
          I wybierzemy .
          • volupte Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 28.10.14, 23:49
            chyba na ciecia PKINu :-)
            • w_v_w Po tak "wspanialej" pracy HGW powinna 29.10.14, 06:27
              ...otrzymac 100% glosow, soryy nie otrzyma, bo powiatu na szczescie , nie ma jeszcze w takiej ilosci.

Wawerka
              • mariner4 A jakies konkretne 29.10.14, 07:46
                zastrzeżenia masz? Kto był lepszy od niej? Kurdupel?
                M.
          • mariner4 w Wołominie? 29.10.14, 07:44
            M.
            • w_v_w mariner mowimy o bufetowej i jej szansie 29.10.14, 07:47
              na kolejna kadencje i jej powiatowym elektoracie, okupujacym Warszawe :P
              Jednym zdaniem, sloiki wybieraja mi prezia.

Wawerka
              • volupte Re: mariner mowimy o bufetowej i jej szansie 29.10.14, 12:10
                Na nią głosuja przede wszystkim Warszawiacy. Nie jest wspaniała , ale wystarczajaco dobra i doswiadczona aby zostac na nastepna kadencję.
      • mariner4 To sobie wybierzcie 29.10.14, 07:43
        Ale on nie płaci podatków w Warszawie, czyli pasożytuje.
        Jego szanse są na szczęście podobne do moich.
        M.
      • adam111115 Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta? 29.10.14, 09:36
        I co z tego? Niech startuje na wójta Ząbek
    • haen2010 Słoików w Warszawie od ch... 29.10.14, 08:29
      W moim otoczeniu co trzeci. Pomysł Sasina darmowej komunikacji dla płacących podatki w Warszawie uważam za świetny. Na pewno wpływy pokryją na nią wydatki.

Nie rozumiem tej nagonki na faceta tylko dlatego, że pisowiec. Ja popieram Rozenka, dość tej stęchlizny z kadzideł w Duchu Świętym.
      • x2468 Re: Słoików w Warszawie od ch... 29.10.14, 08:55
        Wplywy z czego pokryja?
        • haen2010 Re: Słoików w Warszawie od ch... 30.10.14, 09:10
          Wpływy z tych, którzy zechcą zdeklarować się jako mieszkańcy Warszawy. To drobiazg, wystarczy tylko zadeklarować płacenie podatków w dowolnym US warszawskim. No problem.
          • x2468 Re: Słoików w Warszawie od ch... 30.10.14, 16:38
            Ci co placa podatki i mieszkaja po za Warszawa maja w d..komunikacje publiczna i z pewnoscia nie zmienia adresu dla biletu tramwajowego..
            Jesli jednak tak by sie stalo to kto uzupelni finanse gmin z okolic Warszawy? Janosikowe?
      • w_v_w Re: Słoików w Warszawie od ch... 29.10.14, 09:00
        ...kazdy glos oslabiajacy HGW jest na wage zlota. ;)

Wawerka
        • adam111115 Re: Słoików w Warszawie od ch... 29.10.14, 09:37
          I co będziesz miała w zamian?
          • w_v_w Re: Słoików w Warszawie od ch... 29.10.14, 09:50
            ...uwazasz, ze trwanie HGW jest dobre dla Wawrszawy?

Wawerka
            • adam111115 Re: Słoików w Warszawie od ch... 29.10.14, 09:59
              Uważam dokładnie tak samo jak w skali kraju, PO mnie zawiodło, nie rządzą najlepiej, powiem, przeciętnie. Wku****wia mnie zwłaszcza stosunek poddańczy do KK.

Ale nic innego nie ma. Jeśli PO to grypa to pis to ebola. Albo inaczej, jeśli SLD osiagneloby ponad 20 procent, mają mój głos.

Jeśli Rozynek w sondażu będzie rokowal na drugą turę z hgw, ma mój głos.

NIGDY WIĘCEJ PISU
              • w_v_w Re: Słoików w Warszawie od ch... 29.10.14, 10:05
                Widzisz, w samorzadach chodzi o cos innego, uwazam, ze kazda partia szkodzi samorzadowi.

Wawerka
      • adam111115 Re: Słoików w Warszawie od ch... 29.10.14, 09:42
        Pomysł Sasina darmowej komunikacji dla płacących po
        > datki w Warszawie uważam za świetny. Na pewno wpływy pokryją na nią wydatki

Otóż heniu na pewno nie. Żeby pokryć 800 baniek trzeba 70 tyś nowych podatników od których 100 proc na to bierzesz. A co ze szkołami, zlobkami itp

> Nie rozumiem tej nagonki na faceta tylko dlatego, że pisowiec. dość tej stęchlizny z kadzideł w Duchu Świętym.

nie widzisz że sam sobie zaprzeczasz? Hgw to ta stęchlizna, to prawda. Ale pisowiec to jeszcze gorsza!
        • haen2010 Re: Słoików w Warszawie od ch... 30.10.14, 09:02
          Nic sobie nie zaprzeczam, bo uważam, że kościelny POPIS razem z SLD to złajdaczenie państwa do fundamentu, o czym świadczy Wielka Emigracja. Dlatego mój głos ma Rozenek.
          • x2468 Re: Słoików w Warszawie od ch... 31.10.14, 17:45
            Wielka emigracja Hendryczku rozpoczela sie za rzadow SLD.
      • volupte Re: Słoików w Warszawie od ch... 29.10.14, 12:13
        haen2010 napisał:

> W moim otoczeniu co trzeci. Pomysł Sasina darmowej komunikacji dla płacących po
        > datki w Warszawie uważam za świetny. Na pewno wpływy pokryją na nią wydatki.
        To nie pomysł Sasina. Już dawno był walkowany i wyliczany , nie dopina się.
      • alistair-p Sasin nie płaci podatków w Warszawie 29.10.14, 12:48
        Nie też zamiaru tego robić.Słyszałem na własne uszy jego wypowiedż.Jemu bliżej do tego towarzystwa,w końcu sąsiedzi.
        Wołomińskie kasy miały udzielać milionowych pożyczek między innymi bezdomnym, którzy regularnie je spłacali. Jak pisze w tym miesiącu "Polityka", na sprawę prokuratura została naprowadzona przez jedną z takich osób - tzw. "słupów" - która opowiedziała agentom ABW o tym, jak namówiono go na wzięcie kredytu na ponad 3 mln zł na podstawie między innymi fałszywego zaświadczenia o dochodach. Taki preceder miał się odbywać na masową skalę.
        • volupte Re: Sasin nie płaci podatków w Warszawie 29.10.14, 13:08
          zapewne w SKOKach?
          • alistair-p Re: Sasin nie płaci podatków w Warszawie 29.10.14, 15:34
            Własnie zamknęli kolejnego członka zarządu SKOK Wołomin
    • aw2139 Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta jak 29.10.14, 09:20
      HGW, która jako hasło wyborcze głosi fakt iż jest to jej ostatnia kadencja i już nie będzie więcej startowała.
      Cztery lata marazmu - czego jeszcze więcej chcieć?!
      • w_v_w Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta, ktory 29.10.14, 09:52
        ...spowaodowal rozrost administracji:(

Wawerka
        • m.c.hrabia Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta, ktor 29.10.14, 13:18
          ..spowaodowal rozrost administracji:(

jak nie ma sensownych argumentów ,to bełkot o rozroście administracji,

a ja pamiętam ile czasu trwała rejestracja samochodu za Piskorskiego, a ile trwa dzisiaj,
          obsługa w urzędach dzielnicowych jest bez porównania .
          • volupte Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta, ktor 29.10.14, 13:32
            Zgoda , tez różne sprawy załatwiam , ale to raczej wynik informatyzacji a nie wzrostu liczby urzędników. HGW tlumaczy to programami finansowanymi z UE i wzrostem inwestycji , co jest faktem , a czy do tego trzeba rozrostu biurokracji to nie mam przekonania. wiadomosci.onet.pl/warszawa/projekt-budzetu-warszawy-na-2014-r-2-9-mld-zl-na-inwestycje/nbxz5
            Mamrot miał oszczednosci. Obawa przed korupcja nie pozwalała inwestować.
            • x2468 Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta, ktor 31.10.14, 17:49
              Skoro mamrot nic nie robil to gdzie mial wydac pieniadze? Na malpki?
          • w_v_w Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta, ktor 30.10.14, 14:08
            ...a ja pamietam jak bylo ze smieciami a jakie burdello jest teraz, oczywiscie koszty wzrosly.

Ile razy na miesiac rejestrujesz samochod?

A wiesz, ze Wydzialy Obslugi Mieszkancow wprowadzil PiS za L. Kaczynskiego?

Wawerka
            • volupte Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta, ktor 01.11.14, 16:11
              Dziwne , ja płace mniej niz płaciłem.
              • w_v_w Re: Warszawiacy, chcecie takiego prezydenta, ktor 01.11.14, 16:13
                ...jak mieszkasz w bloku, to moze mniej.

Wawerka
    • mariner4 Kumple kandydata Sasine? 29.10.14, 13:28
      www.tvn24.pl/prokuratura-zatrzymala-prezesa-i-wiceprezesa-skok-wolomin,482853,s.html
      Słoiki z Wołomina chcą go do Warszawy na prezydenta dac?
      HGW zje go bez problemu.
      M.
      • volupte Re: Kumple kandydata Sasine? 29.10.14, 13:34
        Teraz będzie dyskusja o zbieżnosci aresztowań z terminem wyborów :-)
      • w_v_w Re: Kumple kandydata Sasine? 29.10.14, 14:52
        ...no dobrze, niech zje, ale co potem, HGW pojdzie sobie, moze namasci Julke P, albo innego platfonsa, jesli jeszcze beda, tego chcesz?

Wawerka
        • volupte Re: Kumple kandydata Sasine? 29.10.14, 15:03
          Pójdzie sobie za cztery lata , a moze zmieni zdanie:-) Przez cztery lata jednak cos w Warszawie sie zbuduje.
          • w_v_w Re: Kumple kandydata Sasine? 30.10.14, 14:09
            ...z takim budzetem , to kazdy matol cos zbuduje :P

Wawerka
            • x2468 Re: Kumple kandydata Sasine? 31.10.14, 17:52
              Np 100 pomnikow Kaczynskiego na Nowym Swiecie.
              To jedyne plany inwestycyjne oligarchy Kaczynskiego. Pomniki jego brata.Co jeszcze?
        • mariner4 Własnie tego chcę. 29.10.14, 15:04
          M.
        • m.c.hrabia Re: Kumple kandydata Sasine? 29.10.14, 15:28
          albo innego platfonsa, jesli jeszcze beda, tego chcesz?

masz jakąś sensowną propozycję?
          • w_v_w Guzial, wiem kto to jest, nie przeraza mnie to 30.10.14, 14:11
            Wawerka
            • alistair-p Re: Guzial, wiem kto to jest, nie przeraza mnie t 30.10.14, 16:30
              Małpa z brzytwą zawsze jest niebezpieczna.Należy zachować ostrożność.
              • w_v_w Re: Guzial, wiem kto to jest, nie przeraza mnie t 30.10.14, 17:20

...dewotka tym bardziej.

Wawerka

alistair-p napisał:

> Małpa z brzytwą zawsze jest niebezpieczna.Należy zachować ostrożność.
                • alistair-p Re: Guzial, wiem kto to jest, nie przeraza mnie t 31.10.14, 16:03
                  Spróbuj sprawdzić.Nie musisz sprawdzać na tym Guziale,który własnie się nawrócił,jak oświadczy ł w TV.A taki neofita może być gorszy od dewotki.
                  • w_v_w Re: Guzial, wiem kto to jest, nie przeraza mnie t 31.10.14, 16:12
                    ...jestes w mylnym bledzie, wlasnie neofici sa najbardziej wiarygodni, pomysl o sw. Pawle, najlepiej wyksztalconym apostole, bardzo pracowitym ;)

Wawerka
        • alistair-p Oczywiście,że tego właśnie !! 29.10.14, 15:37
          Pamiętam rządy Lecha-kurdupla i Kazia-trupiej czachy.To się nie może powtórzyć,nigdy !!!
          • w_v_w Re: Oczywiście,że tego właśnie !! 30.10.14, 14:13
            Gdyby mieli taka kase jaka ma bufetowa tez by zbudowali co trzeba.

Nie mowie o Piskorskim, mialabym w Warszawie i metro i kolejne mosty.

Wawerka
            • alistair-p Re: Oczywiście,że tego właśnie !! 30.10.14, 16:29
              A tak starczyło na ponad 70 donosów do prokuratury na Piskorskiego,żaden się nie potwierdził.Na to szła energia ratusza za czasów Lecha K.
              • w_v_w Re: Oczywiście,że tego właśnie !! 30.10.14, 17:17
                ...no nie mow, bufetowa tez usilowala dopasc Piskorskiego, ale jakos nie dopadla.
                Tusk obawial sie Piskorskiego, to wywalil go z organizacji, posapil podobnie z wieloma kolegami.

Wawerka
                • alistair-p Re: Oczywiście,że tego właśnie !! 30.10.14, 18:37
                  Lech Kaczyński zajmował się wyłącznie tym.To się nazywa psychoza maniakalna.A Pani Hania ma następną kadencję w kieszeni.
                  • w_v_w Re: Oczywiście,że tego właśnie !! 30.10.14, 19:06
                    ...a niech sobie ma, do smierci, moze opatrznosc zlituje sie nad Warszawa :D

Wawerka
                    • alistair-p Re: Oczywiście,że tego właśnie !! 30.10.14, 22:18
                      Opatrzność na razie jest łaskawa dla Warszawy.Nawet dla takich pół-słoikowych jej części jak Wawer,Falenica Ursus i Rembertów :-)
                      • w_v_w Re: Oczywiście,że tego właśnie !! 31.10.14, 05:43
                        ...bredzisz, ale to dla wyznawcow platfonsow norma.

Faktycznie, bufetowa niestety mieszka na terenie Wawra i zastanawiamy sie dlaczego opatrznosc nas ukarala.

Wawerka
                        • alistair-p Re: Oczywiście,że tego właśnie !! 31.10.14, 16:01
                          No,no coraz bardziej nerwowo.Nie podoba ci się p.Hania? Nie głosuj na nią.A że zechciała zamieszkać obok ciebie,to tylko jej problem.Przynajmniej forumowicze będą wiedzieli kto jej paskudzi na wycieraczkę,albo pod furtką.
    • zapijaczony_ryj Jeden idiota z PiSu nam wystarczył 30.10.14, 17:08
      Warszawa jest stolicą Polski , nie Wolski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka