Dodaj do ulubionych

to Hofmana pogrąży:

09.11.14, 19:16
Fakt Faktem, ale "filmik o Hofmanie" zdobył i upublicznił.
... ciekawy ma sposób, ten Hofman (i reszta), pracy na delegacji parlamentarnej... :D:D:D
Obserwuj wątek
    • sclavus ... link! 09.11.14, 19:17
      www.fakt.pl/polityka/adam-hofman-w-madrycie-tak-wygladal-pobyt-poslow-pis-w-madrycie,artykuly,501874.html
      ;)
      • douglasmclloyd Warchoły na zagranicznych występach 09.11.14, 21:14
        Niczego gorszego od nich nie oczekiwałem. Wypudrowany buc ma posprzątane.
        • zoil44elwer Re: Warchoły na zagranicznych występach 10.11.14, 00:03
          douglasmclloyd napisał:

> Niczego gorszego od nich nie oczekiwałem. Wypudrowany buc ma posprzątane.
          > Okazuje się że to żony HKR posprzątały trochę polską scenę polityczną.Będzie źle w 3 małżeństwach ale czyściej w polskiej polityce.Ale czy żony wezmą ich teraz na swoje utrzymanie bo taki np mgr nauk politycznych poza posłowaniem co UMI?
          Adam H:Ziobro chciał być delfinem,robił u Kaczora za rekina a okazał siem leszczem.Na bezrybiu PiSu AH był wielorybem(waleniem),koniecznością wigilijnego karpia i ostatecznie facetem co ma kiełbie we łbie.
      • zoil44elwer Re: ... link! 09.11.14, 23:21
        sclavus napisał:

> www.fakt.pl/polityka/adam-hofman-w-madrycie-tak-wygladal-pobyt-poslow-pis-w-madrycie,artykuly,501874.html
        > ;)
        Był kotem(kocicą) Jarka w Warszawie więc dlaczego nie może być pieskiem swojej żony na Plaza de Mayor w Madrycie,Lasku Bulońskim w Paryżu czy suku w Izmirze.Emeryt(1000 zł) nie żałuje że jego podatki idą na szampańskie dolce życie przedstawicieli narodu.Niechaj narody wżdy postronni znają że Polak to szwoleżer(ułan) z fantazją a nie (rzecz)pospolity szarak czyli zając albo gańś EUROPY jak mówił Lloyd George czy bękart traktatu wersalskiego-Mołotow.
    • m.c.hrabia Re: niejaki(a) 747 09.11.14, 19:22
      Jak popatrze w Fuckt jak to sie Hofman bawil I oczywista Polak go nagral ( juz po godzinach pracy bo ciemno w tem Madrycie bylo) to dziwi mnie ze takie fakty mozna serwowac gawiedzi :-)
      • a74-7 Re: niejaki(a) 747 09.11.14, 22:28
        m.c.hrabia napisał:

> Jak popatrze w Fuckt jak to sie Hofman bawil I oczywista Polak go nagral ( j
        > uz po godzinach pracy bo ciemno w tem Madrycie bylo) to dziwi mnie ze takie fak
        > ty mozna serwowac gawiedzi :-)

jak widze gazjetka bez napletka niedokladnie ciela :-D
      • zoil44elwer Re: niejaki(a) 747 10.11.14, 00:36
        m.c.hrabia napisał:

> Jak popatrze w Fuckt jak to sie Hofman bawil I oczywista Polak go nagral ( j
        > uz po godzinach pracy bo ciemno w tem Madrycie bylo) to dziwi mnie ze takie fak
        > ty mozna serwowac gawiedzi :-)

Bo HOFMAN dla polactwa to je cuś wielkiego.Dla Hiszpana to polski,exportowy głupek na idiotycznej delegacji służbowej delegata polskiej grupy parlamentarnej RADY EUROPY której szefem ma być Donald T który dla 100 tys PLN/M-C olał premierostwo w RP 3,5.
    • inocom Za dotknięcie ponoć Anny Człowiek zapłacił życiem 09.11.14, 20:08
      wiosnaludzikow napisał:

> Hofman jak małpa, podobna do człowieka małpa.
      > ...i nie napiszę jak piszą kundle, w tym Ty, tekstu typu : Twoim ulubionym żró
      > dłem wiedzy są tabloidy ?
      > Nie ma znaczenia żródło, czy kto zapłacił za ten film...jest jednoznaczny.

A Adam ją ordynarnie maca.
      • m.c.hrabia Re: Za dotknięcie ponoć Anny Człowiek zapłacił ż 09.11.14, 20:15
        A Adam ją ordynarnie maca.

ale Adam to nie zwykły człowiek ,to pierwszy kuwet-owy pierwszego kota IV rp
        • inocom Re: Za dotknięcie ponoć Anny Człowiek zapłacił ż 09.11.14, 20:19
          m.c.hrabia napisał:

> A Adam ją ordynarnie maca.
          >
          > ale Adam to nie zwykły człowiek ,to pierwszy kuwet-owy pierwszego kota IV rp

Nie pojmuję już tej logiki. Gdzie był Dawid?
          • m.c.hrabia Re: Za dotknięcie ponoć Anny Człowiek zapłacił ż 09.11.14, 20:24
            Gdzie był Dawid?

pilnował kota,ktoś musiał.
          • sclavus Re: Za dotknięcie ponoć Anny Człowiek zapłacił ż 09.11.14, 20:25
            ... może był "już" zmęczony??
            A Hofman - uparty - ciągle chce pokazywać??
            • inocom Re: Za dotknięcie ponoć Anny Człowiek zapłacił ż 09.11.14, 20:32
              sclavus napisał:

> ... może był "już" zmęczony??
              > A Hofman - uparty - ciągle chce pokazywać??

Jeszcze jakby miał co :)
        • zoil44elwer Re: Za dotknięcie ponoć Anny Człowiek zapłacił ż 09.11.14, 23:33
          m.c.hrabia napisał:

> A Adam ją ordynarnie maca.
          >
          > ale Adam to nie zwykły człowiek ,to pierwszy kuwet-owy pierwszego kota IV rp
          Adam-kociak Jara i piesek swojej starej.Więcej tolerancji dla nawet animalsowej extrawagancji AH(nie Adolfa)
    • adam111115 Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 20:27
      No i dobrze, niech ten gnój znika raz na zawsze. Tylko kto go na etat weźmie? Ta menda nic nie umie. Mam nadzieję go przegonić z mojego śmietnika za niedługo.

Mimo wszystko nadal uważam że po wyborach wróci do prezespana
      • volupte Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 20:37
        Do głąba nie dotarło że bycie politykiem to brak wolności. Zwisa mi jak sie zachowuje , bo gorsze widziałem wygłupy , ale w kraju tylu ,,porzadnych" że to go dyskwalifikuje.
        • adam111115 Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 20:49
          Hofman jest zwyczajnie głupi. Zachowuje się jak anonimowy nastolatek. Powinien w domu siedzieć i dzieci robić jak to z resztą jego partia głosi
        • snajper55 Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 21:14
          volupte napisał:

> Do głąba nie dotarło że bycie politykiem to brak wolności. Zwisa mi jak sie zac
          > howuje , bo gorsze widziałem wygłupy , ale w kraju tylu ,,porzadnych" że to g
          > o dyskwalifikuje.

Do niego dotarło, że w PiS wszystko wolno. Co najwyżej schowają go na pewien czas do szafy jak Melexa.

S.
          • volupte Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 21:18
            To buta.
      • snajper55 Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 21:12
        adam111115 napisał:

> No i dobrze, niech ten gnój znika raz na zawsze. Tylko kto go na etat weźmie? T
        > a menda nic nie umie. Mam nadzieję go przegonić z mojego śmietnika za niedługo.
        >
        >
        > Mimo wszystko nadal uważam że po wyborach wróci do prezespana

Oczywiście, że wróci. Tak jak wrócił Melex-Karski. Kruk krukowi...

S.
    • piq Jackiewicz zabija pijaków zaczepiających... 09.11.14, 20:31
      ...jego żonę. Co daj Boże, amen.
      • volupte Re: Jackiewicz zabija pijaków zaczepiających... 09.11.14, 20:37
        jego prawo , niech nie zaczepiają.
        • inocom Re: Jackiewicz zabija pijaków zaczepiających... 09.11.14, 20:44
          volupte napisał:

> jego prawo , niech nie zaczepiają.

Którego to instruktora sztuk walki jest to prawo?
          • volupte Re: Jackiewicz zabija pijaków zaczepiających... 09.11.14, 21:09
            każdy moze bronić kobiety.
            • inocom Re: Jackiewicz zabija pijaków zaczepiających... 09.11.14, 21:14
              volupte napisał:

> każdy moze bronić kobiety.

Bronić tak. Ale ślubujesz, że nie nadużyjesz przysposobionych ci umiejętności.
              • volupte Re: Jackiewicz zabija pijaków zaczepiających... 09.11.14, 21:17
                Sąd go uniewinnił , dyskusja juz zbedna.
                • aniechto.only Re: Jackiewicz zabija pijaków zaczepiających... 09.11.14, 21:41
                  No ... ,nie sąd . I w tym problem.
                • jaceq Re: Jackiewicz zabija pijaków zaczepiających... 09.11.14, 21:42
                  volupte napisał:

> Sąd go uniewinnił , dyskusja juz zbedna

Otóż nie. Nie sąd go uniewinnił, a prokurator. Po decyzji o umorzeniu prokurator ten awansowany został. Przypomnę, że o awansach decydował wtedy Ziobru. Tak więc mamy typowy przykład mataczenia władzy. Jackiewicz prawdopodobnie zabił wtedy nie tego menela, którego chciał, tylko pierwszego lepszego, którego wskazała mu żona. Dyskusja teraz jest już zbędna.
        • piq na filmie Hofman zaczepia żonę Jackiewicza,... 09.11.14, 22:21
          ...kolego. Tylko do tego się odnoszę.
          • inocom Re: na filmie Hofman zaczepia żonę Jackiewicza,.. 10.11.14, 10:31
            piq napisał:

> ...kolego. Tylko do tego się odnoszę.

Gdyby to było w Polsce facet po trzech godzinach by nie żył. W obronie własnej.
            Ala jak ty wyobrażasz sobie zapicie Adama przez Dawida by chronić cnoty Anny.

Przecie oni z jednego plemienia. Taki przypadek już był w historii.
            Rodz. 34

"1 Pewnego razu Dina, córka Jakuba, którą urodziła mu Lea wyszła, aby popatrzeć na kobiety tego kraju. 2 A gdy ją zobaczył Sychem, syn Chamora Chiwwity, księcia tego kraju, porwał ją i położywszy się z nią, zadał jej gwałt. 3 I całym sercem pokochał Dinę, córkę Jakuba, i czule do niej przemawiał. 4 Potem zaś Sychem prosił swego ojca Chamora: "Weź tę dzieweczkę dla mnie za żonę!"
            5 Gdy Jakub dowiedział się, że Sychem zhańbił jego córkę Dinę - synowie jego byli przy trzodach na pastwisku - nic nie powiedział, czekając, aż wrócą. 6 Chamor, ojciec Sychema, wybrał się do Jakuba, aby z nim porozmawiać. 7 Tymczasem synowie Jakuba wrócili z pola. I gdy się dowiedzieli, ogarnął ich smutek, a zarazem bardzo się rozgniewali, że popełniono czyn, który u Izraelitów uchodził za zbrodnię: zgwałcono córkę Jakuba, co było niegodziwością. 8 Chamor zaś tak do nich mówił: "Sychem, syn mój, całym sercem przylgnął do waszej dziewczyny. Dajcież mu ją więc za żonę. 9 Spowinowaćcie się z nami; córki wasze dacie nam za żony, a córki nasze weźmiecie sobie. 10 Będziecie mieszkali z nami i kraj ten będzie dla was. Możecie w nim się osiedlać, poruszać się swobodnie oraz nabywać sobie tę ziemię na własność". 11 Sychem rzekł też do ojca i braci Diny: "Darzcie mnie [tylko] życzliwością, a dam, czegokolwiek zażądacie ode mnie. 12 Wyznaczcie mi choćby największą zapłatę i podarunek, a gotów jestem dać tyle, ile mi powiecie, byleście tylko dali mi dziewczynę za żonę".
            13 Wtedy synowie Jakuba, odpowiadając podstępnie Sychemowi i jego ojcu Chamorowi - mówili tak dlatego, że zhańbił ich siostrę Dinę - 14 rzekli do nich: "Nie możemy uczynić tego, byśmy mieli wydać naszą siostrę za człowieka nieobrzezanego, bo byłoby to dla nas hańbą. 15 Tylko pod tym warunkiem zgodzimy się na waszą prośbę, jeśli staniecie się takimi jak my: każdy z waszych mężczyzn zostanie obrzezany. 16 Wtedy tylko damy wam nasze córki i córki wasze będziemy brali sobie za żony, zamieszkamy razem z wami i staniemy się jednym ludem. 17 Jeśli zaś nie usłuchacie i nie poddacie się obrzezaniu, weźmiemy naszą dziewczynę i odejdziemy".
            18 Chamorowi i Sychemowi, jego synowi, podobały się te słowa. 19 Młodzieniec ów nie wahał się tego uczynić bezzwłocznie, bo bardzo miłował córkę Jakuba; był zaś najbardziej szanowany ze wszystkich w rodzinie swego ojca. 20 Wszedłszy więc do bramy miasta, Chamor i jego syn Sychem tak przemówili do mieszkańców: 21 "Ludzie ci są przyjaźnie do nas usposobieni. Niechaj mieszkają w kraju i niech się w nim poruszają swobodnie. Przecież jest on dla nich przestronny. Córki ich będziemy brali sobie za żony, córki zaś nasze będziemy im oddawali. 22 Pod tym jednak warunkiem godzą się oni mieszkać wśród nas, stając się jednym ludem, że będzie u nas obrzezany każdy mężczyzna, tak jak oni są obrzezani. 23 Czyż wtedy ich stada, ich dobytek i wszystko ich bydło nie będzie należało do nas? Byleśmy tylko przystali na ich żądanie, a wtedy pozostaną z nami".
            24 I usłuchali Chamora oraz jego syna Sychema wszyscy, którzy przechodzili przez bramę swego miasta. Każdy zatem mężczyzna, który był tam, poddał się obrzezaniu. 25 A gdy na trzeci dzień doznawali wielkiego bólu, dwaj synowie Jakuba, Symeon i Lewi, bracia Diny, porwawszy za miecze, wtargnęli do miasta, które niczego nie podejrzewało, i wymordowali wszystkich mężczyzn. 26 Zabili mieczem również Chamora i jego syna Sychema i odeszli. 27 Wtedy [pozostali] synowie Jakuba przyszli do pomordowanych i obrabowali miasto za to, że zhańbiono ich siostrę. 28 Zabrali trzody, bydło i osły - wszystko, co było w mieście i na polu. 29 Całe ich mienie, wszystkie dzieci i kobiety uprowadzili w niewolę, zrabowawszy wszystko, co znaleźli w domach.
            30 Wtedy Jakub rzekł do Symeona i Lewiego: "Sprowadziliście na mnie nieszczęście, bo przez was będą mnie mieć w nienawiści mieszkańcy tego kraju, Kananejczycy i Peryzzyci. Jestem przecież małym liczebnie plemieniem i jeżeli oni wystąpią razem przeciwko mnie, poniosę porażkę - zginę ja i cała moja rodzina". 31 A oni mu na to: "Czyż [mieliśmy pozwolić na to, by] się obchodzono z naszą siostrą jak z nierządnicą?"
      • sclavus Re: Jackiewicz zabija pijaków zaczepiających... 09.11.14, 20:41
        Ba!!
        Gdyby był, może by i dał...
        ... nie wiem, czy lubiłby takie cyniczne mendy... - gdyby był!!
      • snajper55 Re: Jackiewicz zabija pijaków zaczepiających... 09.11.14, 21:15
        piq napisał:

> ...jego żonę. Co daj Boże, amen.

Kogo jeszcze ma prawo Jackiewicz zabijać, katoliku?

S.
        • piq jak zwykle nic nie rozumiesz,... 09.11.14, 22:26
          ...pajacu. Idź do twoich ulubionych zajęć, ochotnicza rezerwo admilicji cenzorskiej, wywalać wątki i banować piszących.
      • zoil44elwer Re: Jackiewicz zabija pijaków zaczepiających... 10.11.14, 00:21
        O CO biega? Przecież polactwo chce KaeSa dla pedofili z wyjątkiem dla duszpasterzy(wikarych,plebanów,biskupów i arcy)Gdyby poseł Wipler pozostał w POPiSie nie było by PObicia.Skarbnik PO więcej wierzgał nogami a skończyło się na lakonicznej notce na 16 stronie GW.
    • cronny Są 2 możliwości: albo prezes wiedział, albo nie 09.11.14, 20:51
      oczywiście - niezależnie od tego czy prezes wiedział, czy nie - oficjalna wersja będzie, że nie wiedział.
      Ani o tym tym, że panowie posłowie:
      - traktują wyjazd rodzinnie i rekreacyjnie, i nie zamierzają brać udziału w posiedzeniu komisji zagadnień prawnych i praw człowieka Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy.
      Ani o tym, że:
      - polecą tanimi liniami, a pobiorą z Sejmu zaliczki na wielodniową podróż samochodami osobowymi.
      Ani o tym, że:
      - na pokladzie samolotu urządzą sobie balangę z ekscesami.
      Ani o tym, że:
      - podobne incydenty już miały miejsce.
      Jeśli nie wiedział, to został wystawiony do wiatru, sprawa spadła na niego jak grom z jasnego nieba i może rzecz traktowac jak osobistą zniewagę.
      Jesli wiedział, a mówi, ze nie wiedział, bo mu trudno się przyznać do współudziału w skandalu politycznym i finansowej malwersacji - to sprawa jest bardziej złożona, nie ma konfliktu osobistego, ale każdy na każdego ma haka, a uklad w PiSie przypomina porzekadło: Złapał Turek (w innej wersji: Kozak) Tatarzyna, a Tatarzyn za łeb trzyma.
      Sprawa - zarówno wewnątrz PiS jak i na forum publicznym, a także w warstwie karno-prawnej jest rozwojowa.
      I w ogóle - dla jednych kupa śmiechu, dla drugich przykrość, dla prokuratorów i adwokatów - zajęcie.
    • taniarada Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 21:01
      A co takiego robi Hofman niedrogie POmatołki na tym filmie ?"Obsuwka " trzech posłów PIS przed wyborami to nie przypadek.A dlaczego mają ich zawiesić ja się pytam.Lub wyrzucić .Z PO nie wyrzucają za gorsze przekręty .Nawet jak Hofman ruszy tropem Miśka Kamińskiego lub Joanny Kluzik Rostowskiej .To przecież zdolny chłop.nie będzie już "marnował się" w PIS. Na decyzję o wyrzuceniu z partii zapracował wielokrotnie, więc miejmy nadzieję, że do łask Prezesa nigdy już nie powróci.Adam Hofman ciągle nie przeniósł się do PO, ale powoli wszystko zdaje się zmierzać ku szczęśliwemu zakończeniu.Niedrogie POmatołki z kogo się śmiejecie ?Odpowiem z samych siebie.Widać było jak po licznych aferach partii POkręconych przekrętasów murem stajecie za obwiesiami z PO .Tu zwolennicy PIS za Hofmanem nie stają murem .I ta mała różnica nas dzieli niedrogie POmatołki i inna zaraza .
      • volupte Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 21:11
        Kłamiesz:-)
        • m.c.hrabia Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 21:13
          nie , nie robi tego
          żeby kłamać trzeba mieć coś pod " kopułą" a próżnia to nic.
      • szwampuch58 Re: Odwalcie sie od Hofmana 09.11.14, 21:12
        kurna,facet wie jak siEm robi kase w towarzystwie swirnietych kawalerow,troche wazeliny ,troche sprytu,troche chamstwa,troche buty ....i zyjesz jak lord u tych Prawych i Sprawiedliwych
        • m.c.hrabia Re: Odwalcie sie od Hofmana 09.11.14, 21:14
          i worek pudru.
      • douglasmclloyd Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 21:16
        taniarada napisał(a):

> A co takiego robi Hofman niedrogie POmatołki na tym filmie ?"Obsuwka " trzech
        > posłów PIS przed wyborami to nie przypadek.A dlaczego mają ich zawiesić ja się
        > pytam.Lub wyrzucić .Z PO nie wyrzucają za gorsze przekręty .

Koleś, PiC miał być lepszy, najlepszy, z najwyższej półki, Prawo i Sprawiedliwość zobowiązuje.
        • des4 Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 21:31
          abstrahując od zadymy w samolocie, na filmiku Faktu nie ma nic nadzwyczajnego, ot grupka wygłupiających się osób na wieczornym spacerze, takich scen można zarejestrować setki w każdym europejskim mieście
          • m.c.hrabia Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 21:45
            takich scen można zarejestrować setki w każdym europejskim mieście

nawet tysiące , tak jak tysiące korzysta z usług pewnych ,
            ale jest różnica pomiędzy Kowalskim w burdelu a przydupasem prezesa w tymże.
            • don.kichote Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 21:54
              m.c.hrabia napisał:

> ale jest różnica pomiędzy Kowalskim w burdelu a przydupasem prezesa w tymże.

Przykład z doopy wzięty!
              Filmik nie z burdelu a z Plaza Mayor w Madrycie pochodzi, zatem nie ma różnicy, czy widać na nim Kowalskiego, czi przydupasa prezesa.
              • m.c.hrabia Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 21:57
                Filmik nie z burdelu a z Plaza Mayor

patrz pan ,pijany w trupa Kowalski czy przydupas bez różnicy ,fakt.
            • des4 Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 22:07
              burdel a wygłupy podpitej gromadki na placu madryckim robi sporą różnicę, ale być możę się mylę skoro jesteś bardziej doświadczony w temacie

poza tym czy jego obowiązkiem wieczorem jest siedzenie w hotelu przy szklance mleka, z zaciśniętym po wytrzeszcz krawacie?
              • m.c.hrabia Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 22:27
                czy jego obowiązkiem wieczorem jest siedzenie w hotelu przy szklance mleka

ależ oczywiste ,że nie
                ale polityk musi brać po uwagę to ,że jak się potknie o krawężnik i wywali a ktoś cyknie fotkę
                to powiedzą że nawalony ,Kowalskiemu nikt fotki nie cyknie.
          • jaceq Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 21:48
            No jak to, przecież on ją ordynarnie maca po cyckach.
            • douglasmclloyd Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 22:12
              jaceq napisał:

> No jak to, przecież on ją ordynarnie maca po cyckach.

Tylko brakowało, żeby poganiacza wyciągnął.
          • douglasmclloyd Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 22:11
            des4 napisał:

> abstrahując od zadymy w samolocie, na filmiku Faktu nie ma nic nadzwyczajnego,
            > ot grupka wygłupiających się osób na wieczornym spacerze, takich scen można zar
            > ejestrować setki w każdym europejskim mieście

A ilu posłów?
            • don.kichote Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 22:20
              douglasmclloyd napisał:

> A ilu posłów?

Nie wszyscy wolny czas spędzają u "Sawy i Przyjaciół"!

I żeby była jasność!
              Hofman jest palantem i nic nie usprawiedliwia tego co zrobił, jednak filmik, którym się tak podniecacie nic do sprawy nie wnosi i nie jest na nic dowodem, chyba że...
              w czasie w którym spaceruje po Madrycie, powinien brać udział w obradach.
              To jednak z tego filmiku nie wynika.
              • m.c.hrabia Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 22:33
                jednak filmik, którym się tak podniecacie nic do sprawy nie wnosi

no i co z tego ,
                dla polityka i jego partii liczy się odbiór społeczny owego "dzieła" a to już inna para gumiaków,
                wiadomo jak coś takiego odbiera "hołota" trzy poziomy niższa , jednoznacznie.
                • don.kichote I tym mnie przekonałeś 09.11.14, 22:56
                  "Kaczory" jednak miały rację...
                  I z "wyższą półką", i "trzema poziomami" :-(

m.c.hrabia napisał:

> wiadomo jak coś takiego odbiera "hołota" trzy poziomy niższa , jednoznacznie.
                  • m.c.hrabia Re: I tym mnie przekonałeś 09.11.14, 22:58
                    cieszy mnie
      • dystans4 Re: to Hofmana pogrąży: 09.11.14, 22:06
        Szkoda do Platformy ich bo to orły PIS.
        Nie do Platformy.
        Zła kochanka POrzuci.
        Chłodne noce i POranki
        Hofman nie bądź głupi
        Bądź wycieraczką prezesa
        Uciekaj od kochanki. Słuchaj piosenki.

• piq miętosił żonę kolegi z partii, Taniu /nt 09.11.14, 22:28
        • douglasmclloyd PiSowskie wartości zobowiązują ;) nt 09.11.14, 22:41
          • x2468 Re: PiSowskie wartości zobowiązują ;) nt 09.11.14, 23:26
            Widać bolszewiki z pis majom wspólne samice ale oberpissiurek nic im nie zrobi bo najwyraźniej Hofman ma na kurdupla kwity.
        • zoil44elwer Re: miętosił żonę kolegi z partii, Taniu /nt 10.11.14, 00:45
          A TA żona była flagowym,medialnym,katolickim aniołkiem Jarkacza(Ładna ale....zgrabna)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka