Dodaj do ulubionych

P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę.

11.11.14, 15:13
Czy to nie jest element przekupstwa, dopingu, do udziału w prezydenckim marszu dla zadłużonych we frankach szwajcarskich mieszkańców miasteczka Wilanów?
Obserwuj wątek
    • indeed4 Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 15:15
      Z wkładką, czy bez?
      • zapijaczony_ryj Grochówkę 11.11.14, 15:19
        indeed4 napisał:

> Z wkładką, czy bez?

a na dodatek test zwieraczy po spożyciu
        • indeed4 Re: Grochówkę 11.11.14, 15:25
          Wilanów i grochówka?! Nigdy w życiu - chyba, że ekologiczna, bez GMO i z różnymi takimi bajerami, to wtedy może...
    • man_sapiens Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 15:26
      Co się czepiasz, msza była.
      • indeed4 Byłeś grzecznie na mszy? 11.11.14, 15:39
        Wiesz - bycie elektoratem chadeckiej PO zobowiązuje, hehehe...
        • man_sapiens Re: Byłeś grzecznie na mszy? 11.11.14, 17:01
          Nei, nie byłem na mszy. Czemu to dla ciebie takie ważne? Pewnie chcesz wydać swoją siostrę albo mamusię za mnie.
          • tw_wielgus Re: Byłeś grzecznie na mszy? 11.11.14, 17:19
            Chyba brata...
            • man_sapiens Re: Byłeś grzecznie na mszy? 11.11.14, 19:06
              Za ciebie już wydał, domyślam się.
              • tw_wielgus Re: Byłeś grzecznie na mszy? 11.11.14, 19:43
                Dysponując tak ułomnym aparatem pojmowania nie podejmuj tak ryzykownych eksperymentów, jak chociażby ta próba domyślenia się. Jeszcze Ci w wyniku tego nieludzkiego wysiłku przymocowany butaprenem dekiel odskoczy.
          • indeed4 Re: Byłeś grzecznie na mszy? 11.11.14, 19:48
            Dla mnie ważne? To nie ja o mszy pisałem.

man_sapiens napisał:

> Nei, nie byłem na mszy. Czemu to dla ciebie takie ważne?
            • man_sapiens Re: Byłeś grzecznie na mszy? 11.11.14, 20:37
              Ja nie pisałem ani o sobie ani o tobie, a ty koniecznie chcesz wiedzieć, czy byłem dzisiaj na mszy. Zastanawiam się, czemu to dla ciebie takie ważne.
              Co jeszcze chciałbyś o mnie wiedzieć? No bo nie będę prosić, żebyś napisał cokolwiek na temat życia politycznego w kraju. Wiem, że to za trudne dla ciebie i dlatego w kółko piszesz tylko o forumowiczach. Niektórzy nazywają takie pisanie trollowaniem :)
              • indeed4 Re: Byłeś grzecznie na mszy? 11.11.14, 21:25
                > Ja nie pisałem ani o sobie ani o tobie, a ty koniecznie chcesz wiedzieć, czy byłem dzisiaj na mszy

Ale ja nie pisałem, że pisałeś o sobie czy o mnie, tylko, że pisałeś o mszy. Dlatego mnie zaciekawiło, czy byłeś.
    • a74-7 Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 15:43
      Za zupe zdzierali buty ? aj waj :-)
      Powinni raczej zainwestowac we flagi polskie. Tu ich Narodowcy zakasowali :-)
    • porcellus1 Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 17:35
      Widać że kryzys jest, w zeszłym roku był czekoladowy gonzo. Bida jakaś
      • a74-7 Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 19:10
        :-D :-D
        Tera ucieszy sie ja uslyszy o tych stu tysiacach na marszu niepodleglosci :-)
    • purchawkapuknieta Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 19:37
      A nie politycznie wielce! bo trzeba było jabłecznikiem tfu cydrem kusić.
      • taniarada Tłumy na marszu Komorowskiego 11.11.14, 20:42
        Tak samo jest z tym poparciem 70% .Ciekawe dlaczego marszu Komorowskiego nie transmitowali z błękitnego 24 .
    • porcellus1 Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 20:40
      Czemu nie było już manifestacji z różowymi flagami i czekoladowym stworkiem i czemu już lemingi nie dostają metki fajnopolaka jak w zeszłym roku? Tylko jakaś wsiowa grochówka? Co Anna Komorowska gotowała obiad i jej zostało?
      • tw_wielgus Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 21:18
        Marsz był nadzwyczaj liczny. Resztki? Nie. Sytuację ratowały "chińskie zupki". Tanie smaczne, patriotyczne.
        • porcellus1 Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 21:21
          Ty nie wiesz jaki rozmach na w kuchni Anna Komorowska z domu Dziadzia, została jej zupka z wczorajszego obiadu i wykarmiła tysiące...cuda panie cuda.
          • tw_wielgus Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 21:26
            Powaga???
            Może to pokażą w TVN, w programie Hell Kitchen z Magdą Gesler.
    • adamszem Grochówką a nie bigosem? 11.11.14, 20:51
      Bul Komorowski częstował swoich wiernych ubowców grochówką, a nie bigosem jak przystało na Naczelnego Gajowego?
      • porcellus1 Re: Grochówką a nie bigosem? 11.11.14, 20:54
        na bigos nie było mięsa i kapusty... wszystkie kapuściane łby i świnie maszerował z Pą Prezydą
    • indeed4 Grochówka grochówką... 12.11.14, 12:38
      trzeba docenić, że po zamieszkach nie trzasnął drzwiami Pałacu i nie wyjechał jak pewna rozhisteryzowana blond-mieszkanka miasteczka Wilanów... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka