Dodaj do ulubionych

"PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Środa

13.11.14, 17:14

"to głównie prawica celuje we wpadkach, które odsłaniają jej niebotyczną hipokryzję, cynizm i hucpę" (link)

Na pewno tylko konserwatyści i tylko w Polsce? Może postępowa feministka Środa od czasu do czasu powinna wystawić głowę z polskiego grajdołka i rozejrzeć po szerokim świecie.

"Deputowany brytyjskiej Izby Gmin z ramienia Partii Konserwatywnej właśnie się dowiedział, że jego żona jest prostytutką. Pracuje w trzech domach publicznych, gdzie zarabia 70 funtów na godzinę"

www.rp.pl/artykul/533265.html
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 13.11.14, 17:19
      z ramienia Partii Konserwatywnej

ichniejszy pis.
      • indeed4 Myślisz, że Środa kiedyś o tym słyszała? 13.11.14, 17:43
        bardzo wątpię - jest tak samo kołtuńska i zacofana jak większość środowiska GW.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,125585653,125598080,Re_200_lat_zamordyzmu_na_ziemiach_polskich.html
    • indeed4 I jeszcze jedno - co z hipokryzją samej Środy? 13.11.14, 17:24
      tu oddaję głos Wielgusowi

forum.gazeta.pl/forum/w,28,155485051,155492730,Re_a_teraz_Polakom_opadna_szczeki_jak_to_przecz.html
      • sclavus I jeszcze jedno - co z hipokryzją samej Środy??? 13.11.14, 18:28
        biedny tw_wielgus...
        Od przypadku Polańskiego minęło prawie 40 lat i nic innego/nowego mu się nie przydarzyło...
        Druga rzecz - spodziewałbym się po tobie, że wiesz, co to jest pedofilia i potrafisz ją odróżnić od hebefilii i efebofilii... - a tu doopa!!
        A tymczasem: przypadek Polańskiego mieści się w przedziale hebefilia-efebofilia: niby dziewczyna miała 13 lat, ale ... matka zrobiła z niej 19-to latkę i wyrajfurzyła ją Polańskiemu... żeby zrobiła karierę :D
        ... demagogia nie popłaca!!
        • indeed4 Re: I jeszcze jedno - co z hipokryzją samej Środy 13.11.14, 20:44
          > niby dziewczyna miała 13 lat, ale ... matka zrobiła z niej 19-to latkę i wyrajfurzyła ją
          > Polańskiemu... żeby zrobiła karierę :D

Bredzisz - była już o tym mowa, nie chce mi się 100 razy pisać tego samego.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,155311587,155316782,Wspomnienia_S_Geimer_.html

EOT.
    • porannakawa01 Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 13.11.14, 17:25
      Buk, kasa i przekręt a oni na pokaz głoszą Bóg, Honor i Ojczyzna.
      Hłe, hłe - kaczyński buk, Kaczyńskiego kasa!
      Hłe, hłe!
      • indeed4 Za to lewica nie jest obłudna i zakłamana 13.11.14, 17:46
        wcale a wcale...
        • jabbaryt tzw lewica a defacto ubecja 13.11.14, 17:49
          do spółki z liberałami rozkradła ten kraj. (prosze sobie wstukac na wiki: program powszechnej prywatyzacji). Jak ktos ukradł miliony to nie musi się laszczyc na parę czy nawet paredziesiąt tysięcy pln.
          • indeed4 Re: tzw lewica a de facto ubecja 13.11.14, 17:57
            ja ujmuję to dużo delikatniej - postkomuna, ale i tak zaraz są śmiertelnie obrażeni i mają o to pretensje ;-)
          • tw_wielgus Re: tzw lewica a defacto ubecja 14.11.14, 10:58
            Chciałbym się nie zgodzić, ale mi uczciwość zabroniła.

jabbaryt napisał:

> do spółki z liberałami rozkradła ten kraj. (prosze sobie wstukac na wiki: progr
            > am powszechnej prywatyzacji). Jak ktos ukradł miliony to nie musi się laszczyc
            > na parę czy nawet paredziesiąt tysięcy pln.
        • wiosnaludzikow Re: Za to lewica nie jest obłudna i zakłamana 14.11.14, 13:22
          indeed4 napisał:

> wcale a wcale...
          Lewica postkomunistyczna ? jaguary, cygara, fabryki, ogrodzone osiedla ....:)
          • x2468 Re: Za to lewica nie jest obłudna i zakłamana 14.11.14, 13:28
            Zapomniałaś o ośmiorniczkach po 28 zl za kg.
            • wiosnaludzikow pamiętam 14.11.14, 14:46
              x2468 napisał:

> Zapomniałaś o ośmiorniczkach po 28 zl za kg.
              ...ale pamiętam za to o konkordacie podpisanym przez postkomunistycznego, lewicowego prezydenta, o komisji majątkowej gdzie majątek był przekazywany również głosami lewicy w łapska biskupów , o ekstremalnej korupcji, dzięki które do władzy dostał się PiS, za rządów postkomunistycznej lewicy , o tolerancji bezprawnych działań Rydzyka i kolejnych częstotliwościach Mu przyznawanych też za lewicy itd. itp.

• indeed4 Też jesteś ewangelikiem? 14.11.14, 15:01
                > komisji majątkowej gdzie majątek był przekazywany również głosami lewicy w łapska biskupów

Co tak nagle zgrzeczniałeś - zwykle się nie pisałeś "czarnych". Przypomnisz nam panie ewangelik ile tym "czarnym" jeszcze się należy?

• indeed4 Re: Też jesteś ewangelikiem? 14.11.14, 15:05
                  *zwykle się nie cackałeś i pisałeś "czarnych"
                  • wiosnaludzikow Re: Też jesteś ewangelikiem? 14.11.14, 16:00
                    indeed4 napisał:

> *zwykle się nie cackałeś i pisałeś "czarnych"
                    W pyskówki wdawaj się z kimś innym. Kiedy będzie mi to pasowało będę pisał "czarnych" a kiedy inaczej , będę pisał inaczej. Moja wypowiedż, moje prawo. Podyskutować chętnie ale popyskować to nie ze mną .....spróbuj z Adamem albo hrabią.
                • wiosnaludzikow Re: Też jesteś ewangelikiem? 14.11.14, 15:58
                  indeed4 napisał:

> > komisji majątkowej gdzie majątek był przekazywany również głosami lewicy
                  > w łapska biskupów
                  >
                  > Co tak nagle zgrzeczniałeś - zwykle się nie pisałeś "czarnych". Przypomnisz nam
                  > panie ewangelik ile tym "czarnym" jeszcze się należy?
                  Jestem agnostykiem.
    • sclavus Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 13.11.14, 18:16
      Uważasz, że nie ma racji?
      Ja uważam, że ma!!
      ... bo to typówka w kręgach żaro-gorliwych: przekręt-spowiedź-rozgrzeszenie; przekręt-spowiedź-rozgrzeszenie... i abarotna!
      Czyli: w kółko Macieju!
      ... i tylko gęby pełne frazesów o moralności, uczciwości, bogu, honorze, ojczyźnie...
      • adam111115 Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 14.11.14, 11:03
        Bingo, i niech indyk to sobie nad łóżkiem zawiesi
        • sclavus Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 14.11.14, 15:34
          ... nie powiesi!! ;)
          Skrzętnie omija od wczoraj... :D
    • tw_wielgus Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 14.11.14, 10:57
      Ta ikona feminizmu,występująca postacią kobiety, jest wyjątkowo zakłamanym typem i po tym, co czytałem w jej felietonie o hebrajskim pedofilu Polańskim to nieprędko sięgnę po jej -publikowane przez Wyborczą -przemyślenia.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 14.11.14, 11:00
        Podejrzewam że nie wytrzymasz i jednak sięgniesz.
        • tw_wielgus Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 14.11.14, 15:40
          Nie chcę Cię deprymować, w tych bolesnych próbach samodzielnego myślenia, ale jak na razie "podejrzewanie" musisz zostawić mądrzejszym od siebie. Na tym etapie nauki to zbyt trudna sztuka i przedwcześnie mógłbyś się zrazić do samodzielnych ćwiczeń.
    • a74-7 Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 14.11.14, 11:44
      " Może postępowa feministka Środa
      > od czasu do czasu powinna wystawić głowę z polskiego grajdołka i rozejrzeć po s
      > zerokim świecie. "
      Wystawila glowe w Londynie i zostala obrzucona jajami :-D
      Zupelnie nie rozumiem(y) dlaczego Poolandia zaachlystuje sieM w tej fascynacji pogladami Srody :-)
      >
      • x2468 Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 14.11.14, 13:33
        Jajami? To nie byli prawdziwi Polacy. Une rzucajom butelkamy z benzynom z przymocowanymi petardami ewentualnie brukowcami.
    • bogucjusz Indeed wytężył swój ćwierk-móżdżek... 14.11.14, 12:05
      i sieknął jakże ciętą riposta - "a w UK to Murzynów biją". Czekamy na dalsze, równie finezyjne posty.
    • a74-7 Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 14.11.14, 12:23
      ale tak bez plucia na nikogo ,
      bardziej mnie interesuje co tam" splonelo "w prokuraturze na Chocimskiej :-)
      • erte2 Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 14.11.14, 12:59
        a74-7 napisał:
        bardziej mnie interesuje co tam" splonelo "w prokuraturze na Chocimskiej :-)
        Już ci mówię: "wrażliwe" dokumenty dotyczące Art-B, Telegrafu, Srebrnej oraz te których nie zdołał "zutylizować" sędzia Andrzej Kryże dotyczące udziału braci w rozkradaniu kasy FOZZ.

P.S. Lepper też za dużo wiedział o kulisach rządów braci?
    • wariant_b A tu właśnie ubyło nam trzech hipokrytów. 14.11.14, 12:44

• indeed4 Podwójne standardy feministki Środy 14.11.14, 12:59
        i hipokryzja innych partii ci nie przeszkadzają, tylko prawicy?

forum.gazeta.pl/forum/w,28,155485051,155492730,Re_a_teraz_Polakom_opadna_szczeki_jak_to_przecz.html

Jakoś nie jestem zdziwiony...
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Podwójne standardy feministki Środy 14.11.14, 13:02
          Czyli jednak wielgus pasjonacko czyta felietony Środy.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Podwójne standardy feministki Środy 14.11.14, 13:03
            Nie wspomnę już oczywiście że wynurzenia wielgusa w podanym linku są jak zwykle głupawe.
        • wariant_b Re: Podwójne standardy feministki Środy 14.11.14, 14:33
          > i hipokryzja innych partii ci nie przeszkadzają, tylko prawicy?

Czy ty widziałeś kiedyś na oczy prawicę?
          Przecież z poglądami na gospodarkę Kaczyści są na lewo od komuchów.
          • indeed4 Re: Podwójne standardy feministki Środy 14.11.14, 15:38

> Czy ty widziałeś kiedyś na oczy prawicę?

A myślisz, że kogo ma na myśli GW pisząc "prawicowe media", "prawicowi dziennikarze" etc.
    • indeed4 Drzyzga: Polacy nie są zacofani, ani zaściankowi 14.11.14, 13:11
      "Kiedy słyszę, że jesteśmy zacofani, nietolerancyjni i nienowocześni, to wszystko się we mnie burzy – mówi autorka programu „Rozmowy w toku”. I podkreśla, że Polacy są przede wszystkim bardzo różni. Nasi naukowcy wygrywają rankingi medyczne, o naszych lekarzy zabijają się czołowe ośrodki medyczne świata, a o sportowców biją się najlepsze kluby sportowe. Kiedy słyszę, że jesteśmy zacofani, nietolerancyjni i nienowocześni, to wszystko się we mnie burzy. Dzisiejszy Polak to Europejczyk z krwi i kości, z takimi samymi aspiracjami, marzeniami i obawami, jak inne narodowości – mówi Drzyzga"

www.wprost.pl/ar/479196/Bojowniczka-nie-jestem/

Ups! No to piętnująca "wszechobecne polskie kołtuństwo" lewaczka Środa i wierni czytelnicy "apolitycznej, bezstronnej" GW znów mają zagwozdkę :->
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Drzyzga: Polacy nie są zacofani, ani zaściank 14.11.14, 13:17
        No to wielgus w takim razie znów ma zagwozdkę jako wierny czytelnik GW.
      • kotek.filemon Re: Drzyzga: Polacy nie są zacofani, ani zaściank 14.11.14, 13:48
        Ups. Indyk szuka ałtoryteta moralnego i chwilowo ma na celowniku Drzyzgę. Ale znalazł!
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Drzyzga: Polacy nie są zacofani, ani zaściank 14.11.14, 13:55
          Cóż, niedługo może będzie cytował mamę Madzi?
        • indeed4 Jest w pierwszej dziesiątce rankingu "Wprost" 14.11.14, 14:40

media.point-group.pl/pr/288993/wprost-polacy-nie-sa-zasciankowi-ranking-najbardziej-wplywowych-polakow

Będę ją rekomendował mietowym_loczkom, zamiast Anny "nie będę walczyć o Polskę, bo to sami faszyści i homofobi" Muchy :->
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Jest w pierwszej dziesiątce rankingu "Wprost" 14.11.14, 15:02
            To przesądza sprawę.
    • wiosnaludzikow Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 14.11.14, 13:18
      Krótką ma pamięć pani profesor. Może starzeje się ?
    • erte2 Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 14.11.14, 13:33
      To nie hipokryci. Po prostu na tym polega słynne "wzmożenie moralne" oraz "zasady (które) zobowiązują".
      Nie wiem czemu, ale jak dowiedziałem się o wyczynach tych trzech "młodych zdolnych" jakoś mnie to nie zdziwiło. Przecież większość przekrętów, awantur i alkoholowych wpadek dotyczy posłów PiS-u. Kruk, Dorn, Wipler, Hofman z kutasem na wierzchu, Karski (dzisiejszy rzecznik dyscypliny!), Zbonikowski, "agęt" Kaczmarek...
      Jeśli do tego dodamy wszystkie afery i przekręty finansowe towarzyszące narodzinom tej partii (FOZZ, Art-B, Telegraf itd. które, niestety, uległy już przedawnieniu) to trudno się dziwić że "cudowne dziecko" Jarosława Kaczyńskiego - Adam Hofman - mógł sobie pomyśleć: "Jeśli bracia Kaczyńscy z Zakonem PC (Glapiński, Siwek, Zalewski) mogli kraść miliony to moje drobne tysiączki na pewno ujdą mi płazem".
      A i w dziedzinie tzw. "katolickiej moralności" o której tak chętnie i głośno próbują nas pouczać specjalnie pochwalić się nie mają czym. Ot, choćby "wicechazan" czyli Bolesław Piecha, współtwórca (razem z Chazanem zresztą) tysięcy "aniołków", matka-Polka Martusia Kaczyńska co to "dwoje dzieci, trzech tatusiów" czy stada rozwodników - że wymienię dwóch najsłynniejszych - Gosieskiego i Dorna wzajemnie wypominających sobie niepłacenie alimentów. No to czy "agęt" nie mógł pójśc krok dalej i zagrożić pobiciem facetowi któremu właśnie "wyrwał" zonę?
      Trudno się tedy dziwić że cham, prostak i złodziej Hofman (przypominam - przez lata frontman tej partii) jest jej wiernym odbiciem a nawet kwintesencją.
      • x2468 Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 14.11.14, 13:38
        Hofman prawie synek prawie prawdziwego prezydenta.
    • zoil44elwer Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 14.11.14, 14:06
      Spieszmy się kochać PiSmeny,tak szybko odchodzą....ze sceny.
      Jednoczenie prawicy:zbieranie do kupy,byłych członków PiS.Wcześniej wyrzuconych,dezerterów,frajerów,moherów,lawirantów,birbantów....
      • indeed4 Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 14.11.14, 14:18
        Śpieszmy się towarzyszu z SLD kochać Palikota - miłość do "naćpanej hołoty" to lewicy największa cnota...

natemat.pl/108141,leszek-miller-i-janusz-palikot-zostali-sojusznikami-zarzad-sld-przyjal-dekret-o-wspolpracy
        • zoil44elwer Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 14.11.14, 14:33
          Błąd Millera że odrzucił zaloty naćpanej hołoty? Mam o tym swoje z którym się zgadzam.Nawet dla psa Mezalians z PaliKotem byłby obciachem.
          • indeed4 Re: "PiS to hipokryci" płonie oburzeniem prof. Śr 14.11.14, 15:02
            > Błąd Millera że odrzucił zaloty naćpanej hołoty?

Nie, błąd że nie czytasz linkowanych tekstów.
    • tw_wielgus Środa potrafi się jednak wyrwać ze świata 14.11.14, 15:36
      hipokryzji. Niemałym wysiłkiem, ale potrafi.
      I tak oto poparła swojego kolegę Hartmana w temacie jego upodobań godowych:
      "Kazirodztwo nie jest zagrożeniem dla żadnego społeczeństwa. To mocno zakorzenione tabu, którego nikt nie chce łamać - pisze profesor Środa."
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Środa potrafi się jednak wyrwać ze świata 14.11.14, 15:37
        Czyli jednak nie wytrzymałeś i przystąpiłeś do czytania.
        • tw_wielgus Re: Środa potrafi się jednak wyrwać ze świata 14.11.14, 15:43
          Musiałem zacytować fragment homilii Środy. Rzeczywiście możesz mi to mieć za złe ale nie uczę się ich na pamięć.
      • indeed4 Re: Środa potrafi się jednak wyrwać ze świata 14.11.14, 16:20
        > To mocno zakorzenione tabu, którego nikt nie chce łamać

Środzina ma dzieci? Może zademonstruje swoje postępowe poglądy i złamie tabu osobiście... Patrz pan, wykładowca Hartman wywalony z Ruchersów (plus nagana od władz uniwersytetu) a taka Środa żadnych konsekwencji - rozumiesz pan coś z tego?

PS. Nie karm trolla, bo znów obs*a pustym bełkotem i głupkowatym loginem cały wątek.
        • tw_wielgus Re: Środa potrafi się jednak wyrwać ze świata 14.11.14, 16:30

Zauważam pewną prawidłowość. Otóż Ci z lewicy po prostu się prześcigają w ekstremalnych doznaniach. Przypomnijmy, że zanim Hartman a za nim Środa popełnili kazirodczy "coming out" nijaki "Marek Domaracki z "Twojego Ruchu" napisał na fejsbuku, że wolałby bzyknąć kozę ..."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka