anwad 18.11.14, 22:26 Dlaczego jedną z pierwszych inicjatyw ustawodawczych Komorowskiego była nowelizacja ustawy o stanie wojennym i stanie wyjątkowym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: Stan wojenny 18.11.14, 22:30 anwad napisała: > Dlaczego jedną z pierwszych inicjatyw ustawodawczych Komorowskiego była noweliz > acja ustawy o stanie wojennym i stanie wyjątkowym? Żeby konus z Maciorą nie mogli go łatwo wprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Stan wojenny 18.11.14, 22:32 Może chciał stworzyc idealne warunki pracy sędziemu stanu wojennego, prlowskiemu aparatczykowi Januszowi Wojciechowskiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Stan wojenny 18.11.14, 22:43 Napisz do Kancelarii Prezydenta.Odpowiedzą zapewne.Przy okazji zapytaj ile viagry zostało po Lechu K w apteczce. Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: Stan wojenny 19.11.14, 00:01 alistair-p napisał: > .... zapytaj ile viagry zostało po Lechu K w apteczce .... wątpie czy coś jeszcze zostało! Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: Stan wojenny 19.11.14, 00:15 aaa rozumiem! .... chciałeś kupić taniej, z wyprzedaży?! Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Stan wojenny 18.11.14, 22:49 Dawno tu nie zaglądałem, ale ty Wandzia jak byłaś durna tak jesteś, nic się nie zmieniło... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki żartujesz? jak to nic się nie zmieniło? 18.11.14, 23:17 Jest już coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: żartujesz? jak to nic się nie zmieniło? 19.11.14, 11:48 mietowe_loczki napisała: > Jest już coraz gorzej. Jest już tak źle, że gorzej być może i ciągle się pogarsza. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: No dlaczego? 18.11.14, 23:54 ... niestety, ja mam czasu za mało, ty masz mózgu za mało a poza tym są inne sekrety. /L. Carroll: Wyprawa na żmirłacza/ Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Napisałem ci :-) 19.11.14, 00:00 Odpowiedż uzyskasz w Kancelarii Prezydenta.Tam będą nawet wiedzieć ile viagry zostało po poprzedniku w apteczce. Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Napisałem ci :-) 19.11.14, 00:06 A co, problemy z potencja alister? Wspolczuje ci bardzo. Konczysz sie najwyrazniej. Niemoznosc ciupciania to koniec faceta, jak mowia klasycy gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Napisałem ci :-) 19.11.14, 00:14 To chyba zbyt daleko idący wniosek.Moja potencja nie ma wielkiego wpływu na intelekt założyciela wątku,na twój też.Unikam personalnych wycieczek,bo to dowodzi nędzy umysłu,teraz też się powstrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: Napisałem ci :-) 19.11.14, 00:19 ... masz racje Twoja potencja nie ma wpływu na intelekt osób trzecich ..... tylko na Twój stan ogólny, w tym psychiczny! . ... a nędzą umysłowa i nie tylko, jest wyciąganie starej viagry z apteczki nieżyjącej osoby! .... (?);-/ Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: No dlaczego? 19.11.14, 08:22 Ja najlepiej to wytłumaczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: No dlaczego? 19.11.14, 09:31 To uzasadnienie projektu było tajne? Czy może twoja słynna głupota sprawia, że dopiero ktoś ci musi je tłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Stan wojenny 19.11.14, 00:08 Jaki prezydent, takie ustawy......anwad napisała: > Dlaczego jedną z pierwszych inicjatyw ustawodawczych Komorowskiego była noweliz > acja ustawy o stanie wojennym i stanie wyjątkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Stan wojenny 19.11.14, 00:23 anwad napisała: Dlaczego jedną z pierwszych inicjatyw ustawodawczych Komorowskiego była nowelizacja ustawy o stanie wojennym i stanie wyjątkowym? Żeby się głupi dziwowali. A głupi (-pia) się znalazł i dziwuje się zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Stan wojenny 19.11.14, 09:10 anwad napisała: > Dlaczego jedną z pierwszych inicjatyw ustawodawczych Komorowskiego była noweliz > acja ustawy o stanie wojennym i stanie wyjątkowym? Wądziu, ale wiesz, czego dotyczyła ta nowelizacja? Tak właśnie przypuszczałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: no i Gołębica smolenska 19.11.14, 09:41 nie napisala.....siEm nie dowiem,soooowo daje szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-termin Re: no i Gołębica smolenska 19.11.14, 09:58 dlaczego "szwampuch" jeszcze nigdy tu na forum nie napisałeś czegokolwiek NA TEMAT ? Myślisz że jesteś dowcipny, a wychodzi - że jesteś głupkowaty... Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: no i Gołębica smolenska 19.11.14, 11:50 A tobie się kiedykolwiek zdarzyło napisać na temat? Forumowa idiotka zadaje pytanie obłudnie sugerujące, że jedną z pierwszych rzeczy zrobionych przez Komorowskiego było ułatwienie (?) wprowadzania stanów nadzwyczajnych. A że było dokładnie odwrotnie - zmyła się jak niepyszna. Oczywiście wróci z kolejnymi kłamstwami, insynuacjami i pluciem. Odpowiedz Link Zgłoś