mariner4 27.11.14, 11:43 przez pomyłkę wysłano do mediów.! Jak mówić, jak interpretować i jakich słów używać. Matołom trzeba tłumaczyć, niczym pastuch krowie. Sami nie myślą, bo to w PiS jest zabronione. Mózg prezesa musi wystarczyć wszystkim. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiu-bzdziu2010 Re: Rozkazy Politbiura PiS oczywiście 27.11.14, 11:49 jednym słowem poziom posła to poziom papugi Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Ale Mastalerek si e wije. 27.11.14, 12:09 Hoffman rączki zaciera Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Rozkazy Politbiura POiS 27.11.14, 11:57 żadna pomyłka , to celowe działanie , ma rozgrzewac atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Rozkazy Politbiura POiS 27.11.14, 12:02 nawet to spitolOm,tajne wytyczne pomylkowo..... hehehehe Wolak potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Rozkazy Politbiura POiS 27.11.14, 12:25 Gdzie temu do Hofmana :-)wiadomosci.onet.pl/kraj/mastalerek-zielone-ludziki-sfalszowaly-wybory/glh7t Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Rozkazy Politbiura POiS 27.11.14, 12:47 mariner4 napisał: > przez pomyłkę wysłano do mediów.! > Jak mówić, jak interpretować i jakich słów używać. > Matołom trzeba tłumaczyć, niczym pastuch krowie. > Sami nie myślą, bo to w PiS jest zabronione. Mózg prezesa musi wystarczyć wszys > tkim. > I to juz od dawna wyborcza.pl/1,76842,14410439,Co_ma_mowic_posel_PiS__Centrala_rozsyla_instrukcje.html#TRrelSST Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Rozkazy Politbiura POiS 27.11.14, 12:54 Jak zwykle: "Jeżeli chcecie wiedzieć, co myślę, zapytajcie Jarosława Kaczyńskiego" - zaczął swoje przemówienie.< :)))) -- "Wstąpiłem do partii o nazwie bliźniacy Kaczyńscy" - mówił z kolei delegat z Rawicza. info.wiara.pl/doc/450816.Jaroslaw-Kaczynski-wciaz-prezesem-PiS - z wystąpień na Zlocie '2010. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Rozkazy Politbiura POiS 27.11.14, 13:08 > "Jeżeli chcecie wiedzieć, co myślę, zapytajcie Jarosława Kaczyńskiego" Bomba! Autentyczne? M. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Rozkazy Politbiura POiS 27.11.14, 13:15 Tak .info.wiara.pl/doc/450816.Jaroslaw-Kaczynski-wciaz-prezesem-PiS Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Rozkazy Politbiura POiS 27.11.14, 13:16 ,,nny delegat - Wiesław Zieliński - zaznaczył, że dyskusja wewnątrz partii jest potrzebna, ale nie powinna ona być upubliczniana. "Musimy być sprawnym aparatem do prowadzenia demokratycznej walki" - argumentował. Dodał, że nie może być tak, że sukces w partii zależy od "wślizgnięcia się bardzo głęboko w... łaski". "Jeżeli chcecie wiedzieć, co myślę, zapytajcie Jarosława Kaczyńskiego" - zaczął swoje przemówienie. "Wstąpiłem do partii o nazwie bliźniacy Kaczyńscy" - mówił z kolei delegat z Rawicza." Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Rozkazy Politbiura POiS 27.11.14, 13:04 mariner4 napisał: > przez pomyłkę wysłano do mediów.! > No to nareszcie wiemy dlaczego przecietny posel PiS jest przekonany, ze wybory zostaly sfalszowane "Wynik wyborów jest sfałszowany bo nie oddaje rzetelnie woli wyborców. Dowodem na to jest ogromna, ujawniona już skala nieprawidłowości, manipulacji i nadużyć wyborczych. Pytanie o to kto sfałszował jest tak naprawdę pytaniem o to kto na fałszerstwach mógł skorzystać - cui bono? - dziś wiemy, że skorzystała na tym jednoznacznie koalicja PO - PSL www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/instrukcja-pis-wyciekla-do-mediow-przekazy-dnia-dla-poslow-pis,492940.html A ja myslalem ze to PiS wygral wybory Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Rozkazy Politbiura POiS 27.11.14, 13:07 Wygrał ale nie skorzystał i .....tu jest pis pogrzebany.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Rozkazy Politbiura POiS 27.11.14, 13:07 Po udanej akcji będą awanse w ABW. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Rozkazy Politbiura POiS 27.11.14, 17:06 a może prezes też to otrzymuje, i gada co ma napisane może to pacynka, którą ktoś zręcznie pociąga za sznurki Odpowiedz Link Zgłoś