Dodaj do ulubionych

Burak w muszce - gratuluję wyborcom tego pana....

13.01.15, 22:22
JKM po raz kolejny dał dowód swego buractwa (te wygłupy z laptopem, potem rechot podczas wystąpienia Junckera). Ciekawe co jeszcze wymyśli: głośne puszczanie bąków?
Burak i tyle.
Zastanawiam się, kto mógł na niego glosować. Nikogo takiego nie znam, jestem więc ciekawy kim jest wyborca tego indywiduum.....
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: Burak w muszce - gratuluję wyborcom tego pana 13.01.15, 22:28
      podobno wybrała go była POlikociarnia,ale szedł zmasakrować lewaków w EU i masakruje...niech się cieszy pan Juncker że w pysk nie dostał ;-)
      • x2468 Re: Burak w muszce - gratuluję wyborcom tego pana 13.01.15, 22:37
        Palikociarnia z pis na polecenie rodziny K.? Dobre.
    • antyprawak Re: Burak w muszce - gratuluję wyborcom tego pana 13.01.15, 22:49
      Pogratulować to trzeba Michnikowi, Polsatowi, TVP i TVNowi. Gdyby nie nachalne promowanie go w ww. to w dup.. by był.
      • x2468 Re: Burak w muszce - gratuluję wyborcom tego pana 13.01.15, 22:50
        Tyż racja.
        • 13kisiel Re: Burak w muszce - gratuluję wyborcom tego pana 13.01.15, 22:54
          jedyny polityk co dotrzymał słowa...Boni coś o tym wie ;-)
          • dr.krisk Re: Burak w muszce - gratuluję wyborcom tego pana 13.01.15, 23:20
            JKM nie jest politykiem - tylko Jego Klaunowską Mością.
    • behemot17-13 Re: Burak w muszce - gratuluję wyborcom tego pana 13.01.15, 22:55
      No cóż, pozwolisz, że będę uszczypliwy. Znasz, przyglądnij się bardziej, studenci mają fantazję i na ogół idą pod prąd, bo chcą. Ale mogę się mylić.
      • behemot17-13 Re: Burak w muszce - gratuluję wyborcom tego pana 13.01.15, 22:56
        Klimat znasz, zapomniałem dodać.
        • dr.krisk Chyba masz rację... 13.01.15, 23:19
          Studenci: czyli duże dzieci. Jak miałem dwadzieścia kilka lat, to też myślałem że jestem bardzo mądry, świat jest prosty, a recepty na jego uzdrowienie leżą na wyciągnięcie ręki.
          Z wiekiem dowiedziałem się (boleśnie) , że jednak nie.
        • jabbaryt Korwin to chyba jedyny normalny w Europarlamencie 13.01.15, 23:22
          Mam wrażenie że PE to jakies siedlisko szaleńców, samobójców i poprostu wariatów.
          Korwin chociaż ekscentryczny w zachowaniu ale jeżeli chodzi o poglady jest poprostu normalny. Mysli to co wielu normalnych ludzi w Polsce, Niemczech czy Anglii. Większośc Europejczyków jest za ostrym ograniczeniem emigracji. I sie im nie dziwię. Niektóre miasta niemiecki wygladają w połowie jak mały Istambuł.
          • dr.krisk Normalny ale burak. 13.01.15, 23:28
            O ograniczeniu imigracji myśli i mówi wielu - tylko że ten burak nic innego wartościowego nie potrafi wykoncypować. To bardziej szkodzi niż pomaga w rozwiązaniu tego problemu.
            Korwin nie jest ekscentryczny - ekscentryczny to był Dali...
            Korwin jest po prostu źle wychowanym burakiem.
            • kaczeziobro Napewno ograniczanie imigracji jest dobre? 13.01.15, 23:32
              Hitler stracil Einsteina i szanse na bombe atomowa. Nie najmilszy przyklad, ale ilustruje dylemat.
              • jabbaryt Re: Napewno ograniczanie imigracji jest dobre? 13.01.15, 23:37
                a to źle że stracił szanse:)
                Troche to od czapy co napisałeś.
                • kaczeziobro Re: Napewno ograniczanie imigracji jest dobre? 13.01.15, 23:42
                  zaznaczylam, ze przyklad jest niemily, ale TY chialbys sile Polski zwiekszyc? Moze jakis imigrant zrobi wiecej w sprawie niz Polacy moherowo/narodowo poprawni.?
                  rasizm to ucieczka slabych i glupawych. Popatrz ile antysemityzm polski zrobil szkody w kraju. Zachod dostal duzo talentu a ty wrogow silnych i skutecznych.
                  • jabbaryt Re: Napewno ograniczanie imigracji jest dobre? 13.01.15, 23:53
                    Nie jestem rasistą i wcale nie jestem zadowolony z faktu że w Polsce nie ma juz Żydów.
                    Oczywiście, Żydzi wnieśli ogromny wkład w rozwój cywilizacyjny Polski bo cięzko pracowali.
                    Oczywiście były konflikty polsko-żydowskie co jest nieuniknione przy dwóch róznych nacja rywalizujących o wpływy. Jednak mysle że gdyby nie niemiecki Holokaust to mieszkaliby to nadal powoli się polonizowali i w końcu bysmy sie dogadali. Oni wiedza że tu przetrwali jako naród.
                    Troche inna sprawa z muzułmanami którzy nie chca za bardzo pracować wola szerzyć islam.
              • dr.krisk A jednak... 13.01.15, 23:40
                Przecież nie chodzi o to, aby zamknąć się wewnątrz jakiegoś Muru Chińskiego - ale Europa nie wchłonie milionów przybyszów z ubogich rejonów świata, przybyszów bez wykształcenia, umiejętności, oraz niezdolnych do asymilacji. Po prostu nie da rady i już.
                Każde społeczeństwo ma ograniczone możliwości asymilacyjne: pisała o tym Dubravka Ugresic w gorzkim felietonie z Amsterdamu. Starszemu panu spacerującemu ze swoim psem zwrócono uwagę, że tuż obok jest meczet, modlą się ludzie a pies jest zwierzęciem nieczystym. Tylko że rodzina tego pana mieszkała na tej ulicy od dwustu lat.....
            • szwampuch58 Re: Normalny ale burak. 13.01.15, 23:36
              to burak pastewny ,zaden normalny,pastewny do tego nie umyty
          • kaczeziobro Re: Korwin to chyba normalny rasista 13.01.15, 23:30
            ty tez. Poalkow tez ija w miastach Europy za to ze sa Polakami, a nie miejscowymi. To tez popierasz?
            • jabbaryt chyba troche przesadziłem 13.01.15, 23:44
              JKM jako ultraliberał jest za swoboda poruszania gdzie kto chce.
              Wg Korwina: Problem jest raczej taki, że emigranci przyjeżdzaja do Europy głównie po to aby korzystac z Europejskiego socjalu. Druga sprawa fanatycy islamscy próbuja narzucać państwom do których przybywają swoje wartości, przekonania i prawo.
              Jeżeli, ktoś przyjeżdza do obcego kraju to podstawowa zasada morda w kubeł i do pracy bo nie ty jestes tutaj gospodarzem.
              Co do emigracji polskiej to bardzo bym chciał aby UK lub Niemcy kazali im spakować manatki i wracać do Polski, ale na to raczej sie nie zanosi. Kraje te robia wszystgko aby wydrenowac Polske z młodych, wykształconych pracowników. A rząd polski w tym im usilnie pomaga.
              • kaczeziobro Kto te zasade wymyslil? Hitler? 14.01.15, 02:38
                Jeżeli, ktoś przyjeżdza do obcego kraju to podstawowa zasada morda w kubeł i do pracy bo nie ty jestes tutaj gospodarzem.
                • jabbaryt Re: Kto te zasade wymyslil? Hitler? 14.01.15, 08:47
                  To sa ogólnie pojęte zasady gościnności. Jeżeli jesteś gościem to szanujesz gospodarza i ne narzucasz mu swoich przekonań i nie wykorzystujesz go.A jeżeli przybywasz z kraju biedniejszego i chcesz się osiedlić w kraju bogatszym i lepiej zorganizowanym to tym bardziej szanujesz i respektujesz zastane prawo i zwyczaje.
                • dr.krisk Re: Kto te zasade wymyslil? Hitler? 14.01.15, 12:55
                  kaczeziobro napisała:

> Jeżeli, ktoś przyjeżdza do obcego kraju to podstawowa zasada morda w kubeł i do
                  > pracy bo nie ty jestes tutaj gospodarzem.
                  Dokładnie tak. Bacznie obserwujesz lokalne zwyczaje, zachowanie ludzi, co ich razi a co nie - i stosujesz się do tego.
                  Czy sądzisz że nie mam racji?
                  • jabbaryt Ja pracowałem trochę w kraju muzułmańskim 14.01.15, 20:05
                    konkretnie w Dubaju (UAE). I starałem się szanować lokalne zwyczaje. Nigdy nie przerywałem komuś modlitwy i zachowywałem się cicho jak ktoś obok sie modlił w pracy. Nigdy nie kładłem nóg na biurku mimo, że bardzo lubie pracę w takiej pozycji. Poprostu nie mój kraj, jestem tu gościem i respektuje miejscowe zwyczaje. Jedynie nie mogłem do jednego przywyknąć aby starsi ludzie zwracali sie do mnie per 'sir'. W Dubaju nie ma terroryzmu, radykalizmu bo nie ma tam też ani bezrobocia ani socjalu. Ludzie zapier..ja od rana do wieczora i sa szczęsliwi że mogą pracować i płacić niskie podatki. Jak jest święta narodowe to wiekszośc gastarbaiterów nakleja na samochody plakietki z podobiznami emirów. Naprawdę ci władcy mają duży respekt bo stworzyli system gdzie normalny emigrant może zyć i zarobić na rodzinę.
                    A Dlaczego wielu muzułmanów tak nie postępuję przyjeżdzając do Europy. Bo w Europie jest biurokracja, wysokie podatki, socjal i brak kary śmierci.
    • szwampuch58 Re: Burak w muszce - gratuluję wyborcom tego pana 14.01.15, 17:51
      Janusz Korwin-Mikke (NI, PL), wezwał , między innymi do wprowadzenie kary śmierci i zniszczenia UE.
      www.europarl.europa.eu/news/de/news-room/content/20150109IPR06307/html/Sicherheit-und-der-%27Juncker-Plan%27-Themen-bei-Debatte-mit-Ratspr%C3%A4sident-Tusk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka