Dodaj do ulubionych

Zaśmierdziało IV RP

13.02.15, 16:27
Ustawka Dudy na stoku przypomina mi Jarozbawa na komunii u dzieciaków sekretarki jego nieszczęsnego brata czy ustawki Marty Kaczyńskiej na plaży z którymś mężem. Żenada. Pisowski tok rozumowania jest dla mnie jasny - wyborca to debil, któremu wszystko się wciśnie. Dlaczego jednak dziennikarze w to wchodzą? Chciałbym ich szanować, bo ich możliwości wpływania na rzeczywistość nie sposób przecenić, jednak w takiej sytuacji przychodzi mi to z trudem.
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: Zaśmierdziało IV RP 13.02.15, 16:31
      ustawka ze złamaną nogą...trzeba być polszewickim lemngiem by w to uwierzyć :-)))
      • sclavus Re: Zaśmierdziało IV RP 13.02.15, 16:59
        ... złamanie było z przemieszczeniem??? :D:D:D
    • lionold Re: "Zaśmierdziało IV RP".Cuchnie i nic dziwnego. 13.02.15, 16:32
      Tam gdzie PiS_urman tam fetor.
    • spokojny.zenek Re: Zaśmierdziało IV RP 13.02.15, 16:34
      "Pisowski tok rozumowania jest dla mnie jasny - wyborca to debil, któremu wszystko się wciśnie."

I słusznie, bo pisowski wyborca dokładnie taki jest.
    • m.c.hrabia Re: Zaśmierdziało IV RP 13.02.15, 16:34
      Dlaczego jednak dziennikarze w to wchodzą?

Kasa misiu, kasa , wśrud braci dziennikarskiej nie ma zmiłuj przy tym bezrobociu'
      ot, rynek.
      • fiu-bzdziu2010 Re: Zaśmierdziało IV RP 13.02.15, 16:38
        ciekawe, kto zapłaci dziennikarzowi za koszty pobytu na tej ustawce???
        • spokojny.zenek Re: Zaśmierdziało IV RP 13.02.15, 16:43
          Po co ktoś miał płacić. Jeszcze by dopłacili, gdyby było trzeba.
          • 13kisiel Re: Zaśmierdzo kozłem z PO 13.02.15, 16:51
            niezalezna.pl/64181-kolega-andrzeja-dudy-czeka-w-szpitalu-na-operacje-politycy-platformy-atakuja-ustawka
            • sclavus Re: Zaśmierdzo kozłem z PO 13.02.15, 17:03
              ... no to bez księdza się nie obejdzie - tak poważnie źle się czuje, że ostatnie namaszczenie mu się przyda... :D:D:D
            • adam111115 Re: Zaśmierdzo kozłem z PO 13.02.15, 17:03
              A nie przyszło do kiślowatego mózgu że poseł przypadkiem się polamal bo za bardzo wczuł się w rolę? Bo tak mi to wygląda, miał się tylko wypier....ić ale chciał być ambitny i. ...... się przeliczyl
              • fiu-bzdziu2010 Re: Zaśmierdzo kozłem z PO 13.02.15, 17:06
                ale premia z pewnością będzie za to poświęcenie, skok na liście w najbliższych wyborach się należy
                • 13kisiel Trzeba, Grzegorza już wrócił z Mińska to... 13.02.15, 17:12
                  niech się wypowie w temacie ustawek tych na cmentarzu Mira i Zbycha też...
                • spokojny.zenek Re: Zaśmierdzo kozłem z PO 13.02.15, 17:12
                  Jak nic dostanie pozycję numer trzy na pierwszej stronie ;-)
                  • 13kisiel Ustawka dla matołków z PO...znaczenie 13.02.15, 17:19
                    pl.wikipedia.org/wiki/Ustawka
    • dobry-termin Re: Zaśmierdziało IV RP 13.02.15, 17:05
      "george" ... a'propos męża... to jak to było z tą córką Kopaczowej; ilu Ukraińców ją tam w tej Kanadzie już obróciło... ?
      • fiu-bzdziu2010 Re: Zaśmierdziało IV RP 13.02.15, 17:11
        ty się lepiej zainteresuj historiami z mężami Martusi Smoleńskiej, i kto jest ojcem, a kto nie jej córeczek
      • sclavus Re: Zaśmierdziało IV RP 13.02.15, 18:58
        No, zaśmierdziało!!
        ... ledwie dziób otworzyłeś a fetor się rozszedł... nie do wytrzymania!
    • snajper55 Re: Zaśmierdziało IV RP 13.02.15, 19:35
      l.george.l napisał:

> Ustawka Dudy na stoku przypomina mi Jarozbawa na komunii u dzieciaków sekretark
      > i jego nieszczęsnego brata czy ustawki Marty Kaczyńskiej na plaży z którymś męż
      > em. Żenada. Pisowski tok rozumowania jest dla mnie jasny - wyborca to debil, kt
      > óremu wszystko się wciśnie.

Ależ mają całkowitą rację. Pislamski wyborca to debil lub co najmniej naiwniak, któremu da się wcisnąć wszystko.

> Dlaczego jednak dziennikarze w to wchodzą? Chciałbym ich szanować, bo ich możliwości
      > wpływania na rzeczywistość nie sposób przecenić, jednak w takiej sytuacji przychodzi mi to
      > z trudem.

Dziennikarze pokazują to, co odbiorca chce oglądać/czytać. Jacy odbiorcy, takie media.

S.
      • cymber.gaj Re: Zaśmierdziało IV RP 13.02.15, 19:49
        snajper55 napisał:

> Ależ mają całkowitą rację. Pislamski wyborca to debil lub co najmniej naiwniak,
        > któremu da się wcisnąć wszystko.

W dodatku nie umie postawić krzyżyka we właściwym miejscu, przez co staje się narzędziem fałszowania wyborów.
    • a74-7 Re: Zaśmierdziało IV RP 13.02.15, 20:05
      No to ciekawe drogie zaPOcone misie lemingowate,
      kto zaplacil za ustawke I latanie z kamerka za Hofmanem ,co ?
      Nozyce siem odezwaly , ustawka, hehe:-D
      • fiu-bzdziu2010 Re: Zaśmierdziało IV RP 13.02.15, 20:52
        polscy turyści sfilmowali imć Hoffmana, myślał że jest anonimowy i w samolocie i w Madrycie, a tu d.pcia blada, za bardzo pchał się przed kamery i to go w sumie pogrążyło
    • mara571 ustawka? 13.02.15, 20:16
      widac po dzialaniach jedynie slusznych mendiow i panice niektorych forumowiczow, ze konwecja z soboty zabolala.
      Czy poniedzialkowe tlumy zurnali przed liceum, gdzie pracuje zona kandydata to tez byla ustawka?
      Tu masz zdejcia sprzed roku, z II Memorialu.
      www.podhaleregion.pl/index.php/galerie/7672-galeria-ii-memoria%C5%82-narciarski-im-marii-kaczy%C5%84skiej
      Andrzej Duda jest na kilku.
      Tylko dziennikarskiej zgraji nie bylo.
    • piotr7777 jak rozumiem D. Tusk pojechał rok temu 14.02.15, 09:12
      ...na pogrzeb córki sportowca z potrzeby serca a kamerzyści przypadkiem przechodzili obok cmentarza.
      • fiu-bzdziu2010 Re: jak rozumiem D. Tusk pojechał rok temu 14.02.15, 13:19
        tabloidy często podpatrują, co się dzieje na pogrzebie, więc kamerzyści nie byli tam przypadkiem
    • volupte Re: Zaśmierdziało IV RP 14.02.15, 10:56
      Jaki narciarz zakłada na kask kamerę? Ustawka to pewne a nasz bohater znalazł sie na miejscu. Bozia ukarała jednak , bo przedobrzyli.
      • fiu-bzdziu2010 Re: Zaśmierdziało IV RP 14.02.15, 13:17
        kto nartą wojuje, ten nogę łamie, niekoniecznie nartę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka