Dodaj do ulubionych

"Spisek generałów"

27.02.15, 10:39
Sensacyjne doniesienia w GW dotyczące tropów afery podsłuchowe,j która jak wiemy ze słów niezapomnianego Donalda Tuska (niegdyś premiera) była zamachem stanu.
Okazuje się że minister Sienkiewicz korzystał z metod IV RP i podsłuchiwał po wsiech ....
Zapominając oczywiście założyć podsłuchy kelnerom, we wszystkich warszawskich restauracjach.

wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/483992,afera-w-msw-tajna-grupa-tropila-spisek-generalow-nadzorowal-ja-bartlomiej-sienkiewicz.html
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: "Spisek generałów" 27.02.15, 11:15
      nie na darmo Tusk ewakuował się do Brukseli,bo wątpię że Sienkiewicz działał sam
      • tw_wielgus Re: "Spisek generałów" 27.02.15, 11:44
        No przecież że nie działał z własnej inicjatywy. Podsłuchiwanie osób stojących na czela służb specjalnych to jest dopiero granda. I zobacz Pan nikogo na tym forum to nie interesuje.
        Lemingi dalej tańczą taniec chochoła w rytm wystukiwany przez mainstreamowe media.
        • gtxl-3 Re: "Spisek generałów" 27.02.15, 12:22
          tw_wielgus napisał:

> No przecież że nie działał z własnej inicjatywy. Podsłuchiwanie osób stojących
          > na czela służb specjalnych to jest dopiero granda. I zobacz Pan nikogo na tym f
          > orum to nie interesuje.
          > Lemingi dalej tańczą taniec chochoła w rytm wystukiwany przez mainstreamowe med
          > ia.

Kogo ma zainteresować? płatnych cyngli PO na FK?
          Ja, wiem, że nic nie wiem dlatego się nie wypowiadam.
          • tw_wielgus Re: "Spisek generałów" 27.02.15, 12:52
            Właśnie na nich liczyłem, a tu masz... Temat niebezpieczny wiem lepiej nie zabierać głosu, bo można się wpakować w kłopoty.
            • gtxl-3 Re: "Spisek generałów" 27.02.15, 13:05
              tw_wielgus napisał:

> Właśnie na nich liczyłem, a tu masz... Temat niebezpieczny wiem lepiej nie zabi
              > erać głosu, bo można się wpakować w kłopoty.

Dokładnie tak...jak widać czekają na polecenia z centrali. SMS-sy docierają z pewnym opóźnieniem?

• tw_wielgus Re: "Spisek generałów" 27.02.15, 13:09
                Jakaś awaria w Play?
    • tw_wielgus No i po sprawie... 27.02.15, 12:06
      "W wydanym dziś oświadczeniu Bartłomiej Sienkiewicz napisał, że informacje podane przez "Gazetę Wyborczą" są nieprawdziwe i absurdalne. Stwierdza, że dziennikarze "mijają się z prawdą i wprowadzają w błąd opinię publiczną".

Były minister jeszcze dziś ma złożyć wniosek do Prokuratury Generalnej, która ma wyjaśnić tę sprawę."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka