volupte 10.03.15, 20:17 In vitro powraca . Pewnie dlatego ze idzie kampania wyborcza i trzeba ugruntować łatę ciemnogrodu PiSu i spółka (KK). Osobiście uważam że ta metoda powinna być swobodnie dopuszczona ale nie za moje pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volupte Re: Powrót 10.03.15, 20:20 Oko u Stokrotki wyciaga jakies głupawe badania i usiłuje przekonać o szkodliwości in vitro i gejostwa. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Powrót 10.03.15, 20:24 z wlasnego podworka - w UK kosciol anglikanski jak i katolicki sa przeciwko kombinacjom z invitro . I nikt ich nie szykanuje w zwiazku z tym . Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Powrót 10.03.15, 20:35 Ale to chyba nie przeszkadza aby ta metoda była w UK dopuszczalna? Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Powrót 11.03.15, 07:00 Ciekawostka - na Twoim podwórku in vitro jest dopuszczalne, kościół jest przeciw i nie nazywasz tego szykaną. Ciekawostka nr 2 - na naszym podwórku in vitro jest niedopuszczalne i zgoda na nie nazywane jest szykaną. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Powrót 11.03.15, 11:50 a74-7 napisał: > z wlasnego podworka - w UK kosciol anglikanski jak i katolicki sa przeciwko ko > mbinacjom z invitro . > I nikt ich nie szykanuje w zwiazku z tym . Hmmm, może dlatego, że nie usiłują stanowić prawa...? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Powrót 11.03.15, 17:15 > I nikt ich nie szykanuje w zwiazku z tym . To zupełnie jak w Polsce. U nas też nikt nie szykanuje przeciwników ustawy o in-vitro. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Powrót 10.03.15, 20:31 dokładnie...stać cie na dziecko,stać cie tez na in-vitro Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Powrót 10.03.15, 21:05 in vitro wPoolandii jeszcze kowboje robia :-) My juz jestesmy w kolejnym etapie . time.com/3693489/three-person-babies-united-kingdom/ Ciekawe co z tego wasi sZpecjalisci kowboje wyprodukuja - oczy na szypulkach poza organizmem ? Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: "...ale nie za moje pieniadze. " Jestem za. 10.03.15, 22:11 Bo po jakimś czasie jacyś obrońcy dzieciaków przed szkołą zażądają by im płacić za spółkowanie na oświadczenie, że to robili w celu prokreacyjnym a nie tylko dla bara bara. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: "...ale nie za moje pieniadze. " Jestem za. 10.03.15, 23:10 Moje motywy sa bardziej prozaiczne. Jesli kogoś pragnacego dziecka nie stac na in vitro , to go nie stać i na utrzymanie dziecka i zaraz do mnie wyciagnie rekę o wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: "...ale nie za moje pieniadze. " 11.03.15, 07:11 ...idac dalej, rodziny "niewydolne spolecznie", kastrowac! Takie dziecioroby rowniez ciagna ze Skarbu Panstwa. No chyba, ze sie zrobi z nich np. prezia.;) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: "...ale nie za moje pieniadze. " 11.03.15, 08:51 > ...idac dalej, rodziny "niewydolne spolecznie", kastrowac! Ach, cóż za błysk, co za polot! Napisał volupte,żeby nie wspierać patologii, a już pelikan wypisuje, że to oznacza kastrację. Celne, że dech zapiera. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w podobny polot reprezentuja przedpiscy :D 11.03.15, 09:34 na szccescie, moga tylko baki puszczac na FK Milego dnia! Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: podobny polot reprezentuja przedpiscy :D 11.03.15, 11:51 Skoro puszczają bąki, a ty na to reagujesz, widać taka forma komunikacji ci odpowiada. Cóż, miłego pławienia się w wiadomo czym. Na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: podobny polot reprezentuja przedpiscy :D 11.03.15, 15:07 Tez sie dziwie, ze wiekszosc userow FK lubi ten charakterystyczny smrodek :D Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: podobny polot reprezentuja przedpiscy :D 11.03.15, 15:10 Czemu się dziwisz, skoro też lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: podobny polot reprezentuja przedpiscy :D 11.03.15, 15:21 ...nie jestem stalym bywalcem, wpadam czasami;) Sprawdzam, czy smrodek ma tendencje wzrostowa, niestety ma. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: podobny polot reprezentuja przedpiscy :D 11.03.15, 17:44 Grunt, że to cię rajcuje. Trzeba mieć w życiu drobne przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: "...ale nie za moje pieniadze. " 11.03.15, 11:45 Zaszokował mnie tym ,,przedłuzeniem" myśli :-) Niestety to jego autorski pomysł , chory. Odpowiedz Link Zgłoś