10.03.15, 20:17
In vitro powraca . Pewnie dlatego ze idzie kampania wyborcza i trzeba ugruntować łatę ciemnogrodu PiSu i spółka (KK). Osobiście uważam że ta metoda powinna być swobodnie dopuszczona ale nie za moje pieniadze.
Obserwuj wątek
    • volupte Re: Powrót 10.03.15, 20:20
      Oko u Stokrotki wyciaga jakies głupawe badania i usiłuje przekonać o szkodliwości in vitro i gejostwa. :-)
      • a74-7 Re: Powrót 10.03.15, 20:24
        z wlasnego podworka - w UK kosciol anglikanski jak i katolicki sa przeciwko kombinacjom z invitro .
        I nikt ich nie szykanuje w zwiazku z tym .
        • sclavus Re: Powrót 10.03.15, 20:31
          ... a u nas jest Piłka :D:D:D
        • volupte Re: Powrót 10.03.15, 20:35
          Ale to chyba nie przeszkadza aby ta metoda była w UK dopuszczalna?
        • sverir Re: Powrót 11.03.15, 07:00
          Ciekawostka - na Twoim podwórku in vitro jest dopuszczalne, kościół jest przeciw i nie nazywasz tego szykaną. Ciekawostka nr 2 - na naszym podwórku in vitro jest niedopuszczalne i zgoda na nie nazywane jest szykaną.
        • kotek.filemon Re: Powrót 11.03.15, 11:50
          a74-7 napisał:

> z wlasnego podworka - w UK kosciol anglikanski jak i katolicki sa przeciwko ko
          > mbinacjom z invitro .
          > I nikt ich nie szykanuje w zwiazku z tym .

Hmmm, może dlatego, że nie usiłują stanowić prawa...?
        • man_sapiens Re: Powrót 11.03.15, 17:15
          > I nikt ich nie szykanuje w zwiazku z tym .

To zupełnie jak w Polsce. U nas też nikt nie szykanuje przeciwników ustawy o in-vitro.
    • 13kisiel Re: Powrót 10.03.15, 20:31
      dokładnie...stać cie na dziecko,stać cie tez na in-vitro
    • a74-7 Re: Powrót 10.03.15, 21:05
      in vitro wPoolandii jeszcze kowboje robia :-)
      My juz jestesmy w kolejnym etapie .
      time.com/3693489/three-person-babies-united-kingdom/
      Ciekawe co z tego wasi sZpecjalisci kowboje wyprodukuja - oczy na szypulkach poza organizmem ?
    • lionold Re: "...ale nie za moje pieniadze. " Jestem za. 10.03.15, 22:11
      Bo po jakimś czasie jacyś obrońcy dzieciaków przed szkołą zażądają by im płacić za spółkowanie na oświadczenie, że to robili w celu prokreacyjnym a nie tylko dla bara bara.
      • volupte Re: "...ale nie za moje pieniadze. " Jestem za. 10.03.15, 23:10
        Moje motywy sa bardziej prozaiczne. Jesli kogoś pragnacego dziecka nie stac na in vitro , to go nie stać i na utrzymanie dziecka i zaraz do mnie wyciagnie rekę o wsparcie.
        • w_v_w Re: "...ale nie za moje pieniadze. " 11.03.15, 07:11
          ...idac dalej, rodziny "niewydolne spolecznie", kastrowac! Takie dziecioroby rowniez ciagna ze Skarbu Panstwa. No chyba, ze sie zrobi z nich np. prezia.;)

Wawerka
          • sverir Re: "...ale nie za moje pieniadze. " 11.03.15, 08:51
            > ...idac dalej, rodziny "niewydolne spolecznie", kastrowac!

Ach, cóż za błysk, co za polot! Napisał volupte,żeby nie wspierać patologii, a już pelikan wypisuje, że to oznacza kastrację. Celne, że dech zapiera.
            • w_v_w podobny polot reprezentuja przedpiscy :D 11.03.15, 09:34
              na szccescie, moga tylko baki puszczac na FK

Milego dnia!

Wawerka
              • sverir Re: podobny polot reprezentuja przedpiscy :D 11.03.15, 11:51
                Skoro puszczają bąki, a ty na to reagujesz, widać taka forma komunikacji ci odpowiada. Cóż, miłego pławienia się w wiadomo czym. Na zdrowie.
                • w_v_w Re: podobny polot reprezentuja przedpiscy :D 11.03.15, 15:07
                  Tez sie dziwie, ze wiekszosc userow FK lubi ten charakterystyczny smrodek :D

Wawerka
                  • sverir Re: podobny polot reprezentuja przedpiscy :D 11.03.15, 15:10
                    Czemu się dziwisz, skoro też lubisz?
                    • w_v_w Re: podobny polot reprezentuja przedpiscy :D 11.03.15, 15:21
                      ...nie jestem stalym bywalcem, wpadam czasami;)

Sprawdzam, czy smrodek ma tendencje wzrostowa, niestety ma.

Wawerka
                      • sverir Re: podobny polot reprezentuja przedpiscy :D 11.03.15, 17:44
                        Grunt, że to cię rajcuje. Trzeba mieć w życiu drobne przyjemności.
            • volupte Re: "...ale nie za moje pieniadze. " 11.03.15, 11:45
              Zaszokował mnie tym ,,przedłuzeniem" myśli :-) Niestety to jego autorski pomysł , chory.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka