Dodaj do ulubionych

Jak poseł Owoc Pierożka promował

IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.04, 23:11
Temat pracy nie wiem czy za bardzo kwalifikuje się na pracę magisterską a co
dopiero doktorską, śmiech na sali i ten tekst z literami. Jeżeli więcej w
Polsce jest takich pseudo naukowców to biada nam w przyszłości...
Obserwuj wątek
    • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Jak poseł Owoc Pierożka promował 12.09.04, 23:30
      pierożki z owocami..mniam..pycha!
      • Gość: NOS OWOCA PIEROZEK WYDZIELA SPECYFICZNE DEZODORO IP: *.sympatico.ca 13.09.04, 04:23
        Tam nie trzeba sie gleboko zastanawiac o co chodzi. Poprostu dwaj Gentelmeni
        sie zwachali. Byl trzeci, ale mu sie podwinela noga i moze tylko siedziec. Moze
        oni znaja tez niejakiego Wrobla i pospolu dali dyplom Chonorowego Doktora Stasi
        Gierkowej a dzis marza aby taki sam Chonorowy Doktorat wcisnac na sile
        Kapusniakowej. Niezbadane sa wyroki losu.
    • Gość: gryb Re: Jak poseł Owoc Pierożka promował IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 12.09.04, 23:31
      > Temat pracy nie wiem czy za bardzo kwalifikuje się na pracę magisterską a co
      > dopiero doktorską, śmiech na sali i ten tekst z literami. Jeżeli więcej w
      > Polsce jest takich pseudo naukowców to biada nam w przyszłości...

Nie wiem, w jaki sposob mozesz ocenic zawartosc merytoryczna pracy po samym
      tytule, ale masz racje - doktorat w Polsce zrobic jest bardzo latwo na byle
      czym, wystarczy, ze sie promotor dogada z recenzentami.
      Wiem co mowie, sam jestem doktorem :D
    • Gość: jac I czym tu sie podniecać?? IP: 213.17.204.* 12.09.04, 23:44
      I czym tu sie podniecać??
      Wiadomo, że nasza "klas polityczna" jest do cna skorumpowana.
      Dzis dziennikarze jeżdżą sobie po Owocu. Oczywiście słusznie. Ale Owoc jest tylko maleńkim pioneczkiem w tej pookrągłostołowej układance polityczno-bisnesowo-kumpelsko-mafijnej.
      Z jakiegos powodu polityczna mafia, rzuciła, akurat tę płotke na pożarcie.
      A zrobiła to po to, aby chronic TUZY i ich interesy.
      Niech se ludzie podyskutuja o jakims Owocu, niech podyskutuja o jakimś Jankowskim, czy Rydzyku, a "MY" w spokoju możemy KRAŚĆ DALEJ.
    • Gość: Jogurt Re: Jak poseł Owoc Pierożka promował IP: *.chello.pl 12.09.04, 23:53
      "Jak ustaliliśmy, kilka miesięcy później Pierożek miał już tytuł doktora w
      kieszeni. Obronił się 10 grudnia 2003 r. Niestety, Mariusz Łapiński nie był już
      wtedy ministrem zdrowia i nie mógł skorzystać z owoców pracy Pierożka."

:))))
      Tytuł artykułu i powyższy cytat mnie zachwyciły. Dlaczego autor(rzy) tego
      dowcipu skrywają się za jakimiś ksywkami?
    • Gość: maciek JEDNYM SLOWEM "PIEROGI Z JAGODAMI" - hehe IP: *.ne.client2.attbi.com 13.09.04, 04:52
    • Gość: kondorek habilitacja IP: *.chomiczowka.waw.pl 13.09.04, 07:59
      Moim zdaniem niesłusznie się czepiacie naszych dzielnych naukowców.Pierożek
      powinien niezwłocznie otworzyć przewód habilitacyjny - podpowiadam temat bardzo
      aktualny i dotychczas zupełnie, aż wstyd powiedzieć, zaniedbywany w
      nauce: "KSIĄŻECZKA ZDROWIA DZIECKA"
    • Gość: steku Re: Jak poseł Owoc Pierożka promował IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.09.04, 08:43
      dla czerwonej mafii nie ma w tym nic dziwnego
      • Gość: rzeznik z T pierozki to najlepsze sa z kapusta IP: *.is.net.pl 13.09.04, 10:20
        a owocow nie lubie
    • Gość: marcin TUTTI FRUTT DI SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 10:23
      Oto "OWOCE" działania SLD.
    • Gość: Karol Pan Pierożek teraz to pewnie dr med ma napisane IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.09.04, 14:01
      Pan Pierożek teraz to pewnie dr med ma napisane na wizytówce i na drzwiach
      gabinetu lekarskiego, a pacjęci sie cieszą, że świetny fachowiec - doktor.

Najsmieszniejsze, że ten doktorat robił z tego co nie istnieje. RUM nigdy nie
      wszedłw życie i żadnej tego typu ewidencji usług medycznych nie ma
      • Gość: gaga Re: Pan Pierożek teraz to pewnie dr med ma napisa IP: *.icpnet.pl 13.09.04, 22:31
        Jakby wszystkie doktoraty były z tego, co istnieje, to by ich było duuużo mniej..

A co dochtór, to dochtór..

Nie po to się człowiek (bezużytecznie) napracował, żeby nie czerpać owoców z
        tych paru literek przed nazwiskiem..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka