Dodaj do ulubionych

Podobizna Balcerowicza celem na strzelnicy w Łodzi

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 20:16
Ten pomysł chwycił. Od razu zaczęli przybywać klienci. Ale prokuratura wszcęła
śledztwo w tej sprawie... podejrzewam że jakby Palme umieścił podobiznę papieża
na tarczy strzelniczej nikt by się tym nie zainteresował...
Obserwuj wątek
    • Gość: Skin Re: Podobizna Balcerowicza celem na strzelnicy w Łodzi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 20:37
      też sobie zrobiłem odbitkę zdjęcia Balcerowicza (ze stron zejmowych jak był
      posłem w poprzednim sejmie) i umieściłem go na tarczy w dziesiątce. Na pięć
      strzałów trzy były celne!
      • Gość: Palme Re: Fundamentalisci debilizmu !!! IP: 172.16.1.* 09.04.02, 20:54
        Bo co takie miernoty intelektualne albo powiedzmy wprost : zwykle debilowate
        lajzy bez pszyszlosci i godnosci na tym forum jak GMR,Indris albo Osa moga
        zrobic : tylko porzucac kamieniami w obrazek znanego soc-liberala z UW.
        A on i tak robil z wami glupie swinie co chcial......)))))))
        Ja bym np. podobizne Osy,Indrisa i GMR-a umiescil na papierach toaletowych z
        napisem ULZYJ SOBIE ,dzieki temu Polacy mieliby z was ,miernoty, jakas
        korzysc.....))))))))))

ps. a Balcerowicz byl napewno nienajlepszy ( anty-lewicowy ) ale i tak
        zrobil przynajmniej to ,ze nie jest Polska druga gospodarcza Bialorusia......
        • Gość: GMR Re: Fundamentalisci debilizmu !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 20:56
          Ty komuszy pomiocie!! To nie ja ten potret Balcerka umieściłem na tej
          strzelnicy!! Idź się leczyć ty chory z nienawiści komunistyczy debilu!
        • Gość: Ania Re: Fundamentalisci debilizmu !!! IP: *.upc.chello.be 09.04.02, 21:22
          A za kogo =Ty sie uwazasz .Kim Ty jestes.Co Ty soba reprezentujesz ?Chamstwo i
          nienawisc.Indris ma wiecej wiadomosci w malym palcu niz Ty w calej
          mozgownicy.Zycia Ci nie starczy by dojsc do tego poziomu .
          • Gość: Ania Re: Fundamentalisci debilizmu !!! IP: *.upc.chello.be 09.04.02, 21:32
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> A za kogo =Ty sie uwazasz .Kim Ty jestes.Co Ty soba reprezentujesz ?Chamstwo i
            > nienawisc.Indris ma wiecej wiadomosci w malym palcu niz Ty w calej
            > mozgownicy.Zycia Ci nie starczy by dojsc do tego poziomu .

Zapomnialam napisac,ze ten post jest skierowany do PALME
            • Gość: Palme do Ani IP: 172.16.1.* 09.04.02, 22:03
              Aniu Ty bys chetnie blizej zapoznala sie z jego malym palcem .....z tad Ci to
              przyszlo ,to nieprzemyslane porownanie Mnie do tego garkotluka.....
              niestety Aniu ,Indris to pedal no i glupol ,nie mialby glowy do tego co z Taba
              robic.....
              Jego czyli Indrisa nazywaja w PPS-ie ciocia ( zdrobniale...) ,jak
              myslisz dlaczego ? ))
              • indris Re: do Ani 10.04.02, 13:04
                Informuję wszystkich, którzy przeczytali poprzedni post, że podane w nim
                informacje na mój temat nie mają nic wspólnego z prawdą. To zresztą u tego
                autora nie dziwi, podobnie jak styl.
                • Gość: Hania do Indrisa IP: 195.217.253.* 10.04.02, 13:28
                  indris napisał(a):

> Informuję wszystkich, którzy przeczytali poprzedni post, że podane w nim
                  > informacje na mój temat nie mają nic wspólnego z prawdą. To zresztą u tego
                  > autora nie dziwi, podobnie jak styl.

Indrisie, nawet przez chwile nie pomyslalam, ze te Palmowe pomyje sa prawda.
                  Pozdrawiam.
                  • Gość: GMR Re: do Indrisa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 17:27
                    Inddris nie przejmuj się . Palme nie dorasta ci do pięt! Palme to ostatni
                    Mohikanin Marskizmu-leninizmu... dla takich jak on jest miejsce na
                    tymświecie..w rezerwatach
    • Gość: , , IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 20:53
    • Gość: Balzer Proponuje podobizne Rydzyka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 21:43
      Bedzie wiecej klientow
      • Gość: Paweł Re: Proponuje podobizne Rydzyka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.04.02, 21:49
        Gość portalu: Balzer napisał(a):

> Bedzie wiecej klientow

Pomysł tak samo idiotyczny jak z podobizną Balcerowicza.
        Poziom kultury naszego narodu woła o pomstę do nieba, że już o inteligencji nie
        wspomnę.

• Gość: Hania Re: Proponuje podobizne Rydzyka IP: 195.217.253.* 10.04.02, 12:46
          Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Gość portalu: Balzer napisał(a):
          >
          > > Bedzie wiecej klientow
          >
          > Pomysł tak samo idiotyczny jak z podobizną Balcerowicza.
          > Poziom kultury naszego narodu woła o pomstę do nieba, że już o inteligencji ni
          > e
          > wspomnę.
          >

Jesli najwieksza ogladalnosc maja latynoamerykanskie seriale, Big Brother i Bar,
          to skad ten poziom kultury ma sie brac? Ze o inteligencji nie wspomne?
          Umieszczenie podobizny Balcerowicza bylo po prostu prostackim zartem, a poslowie
          UW zle zrobili skladajac do prokuratury doniesienie o przestepstwie (chociaz
          nadal nie wiem, na jakiej podstawie prawnej, bo przychodzi mi do glowy jedynie
          prywatnoskargowy tryb scigania), poniewaz zapewnili komus, kto wpadl na taki
          swietny pomysl (na poziomie naszego forumowego Skina) bezplatna reklame i
          rozglos. Gdyby Balcerowicz czul sie urazony, moglby sam zlozyc wniosek o sciganie
          albo pozwac wlasciciela strzelnicy o naruszenie dobr osobistych.
          • Gość: Paweł Re: Proponuje podobizne Rydzyka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.04.02, 12:57
            Gość portalu: Hania napisał(a):

> Gość portalu: Paweł napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Balzer napisał(a):
            > >
            > > > Bedzie wiecej klientow
            > >
            > > Pomysł tak samo idiotyczny jak z podobizną Balcerowicza.
            > > Poziom kultury naszego narodu woła o pomstę do nieba, że już o inteligenc
            > ji ni
            > > e
            > > wspomnę.
            > >
            >
            > Jesli najwieksza ogladalnosc maja latynoamerykanskie seriale, Big Brother i Bar
            > ,
            > to skad ten poziom kultury ma sie brac? Ze o inteligencji nie wspomne?
            > Umieszczenie podobizny Balcerowicza bylo po prostu prostackim zartem, a poslowi
            > e
            > UW zle zrobili skladajac do prokuratury doniesienie o przestepstwie (chociaz
            > nadal nie wiem, na jakiej podstawie prawnej, bo przychodzi mi do glowy jedynie
            > prywatnoskargowy tryb scigania), poniewaz zapewnili komus, kto wpadl na taki
            > swietny pomysl (na poziomie naszego forumowego Skina) bezplatna reklame i
            > rozglos. Gdyby Balcerowicz czul sie urazony, moglby sam zlozyc wniosek o scigan
            > ie
            > albo pozwac wlasciciela strzelnicy o naruszenie dobr osobistych.

Zgadzam sie ze wszystkim co napisałaś.Jak już pisałem ktoś się pośpieszył. W
            Polsce zbyt często miesza sie prokuraturę w sprawy, które powinny być załatwiane
            przez samych zainteresowanych. Szczególnie czesto jeśli dotycza one polityków.

• Gość: Jaceq Re: Proponuje podobizne Rydzyka IP: *.szeptel.net.pl 10.04.02, 18:32

> UW zle zrobili skladajac do prokuratury doniesienie o przestepstwie...

Też uważam, że bardziej na miejscu byłby donos do psychiatry. I obojętne, czy z powodu Rydzyka, Balcerowicza,
            Sharona, Arafata czy kogokolwiek.
    • Gość: ....... Re: Podobizna Balcerowicza celem na strzelnicy w Łodzi IP: *.upc.chello.be 10.04.02, 12:19
    • Gość: GMR Re: Podobizna Balcerowicza celem na strzelnicy w Łodzi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 17:38
      Na tym przykładzie najlepiej widać jakie są mastroje wśród pospólstwa. Rządzący
      dalej nic sobie z tego nie robia. Czy naprawdę musi dojść do jakiejś wielkiej
      tragedii żebi ci "Oni" się ocknęli? Być może jest to zapowiedź mordów na tle
      politycznym.. no a wtedy Polska w niczym już nie bedzie się odróżniać od krajów
      latynoamerykańskich typu Kolumbia Panama Argentyna czy Honduras
      • Gość: Bugi Glupie skurwysyny IP: *.korczyna.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 18:03
        Wy prymitywne skurwysyny nic nie rozumiecie.Gdyby nie prof. Balcerowicz
        wpierdalalibyscie slonione tylko na swieta.Niech was chuj trafi-zboczency.
        • Gość: GMR Re: Glupie skurwysyny IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:11
          A tak 10% opływa w dostatki a setki tysięcy ludzi głoduje w slumsach po b.
          PGRach!
          • Gość: Balzer Re: Glupie skurwysyny IP: 213.76.59.* 10.04.02, 21:23

Gość portalu: GMR napisał(a):

> A tak 10% opływa w dostatki a setki tysięcy ludzi głoduje w slumsach po b.
            > PGRach!

Trzeba po prostu ruszyc głowa, troche sie postarac i dołaczyc do tych 10 %.
            Taka mozliwosc zawdzieczamy własnie Balcerowiczowi (wolny rynek)
            • Gość: GMR Re: IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 15:09
              Te 10% zazdrośnie strzeże tegp co przez ostatnie 12 lat nakradli. To któryś z
              liberałów powiedział publicznie że pierwszy milion czy miliard trzeba ukraść a
              potem wszystko samo się kreci
          • Gość: Hania Matematyka dla GMeRka IP: 195.217.253.* 11.04.02, 10:42

> A tak 10% opływa w dostatki a setki tysięcy ludzi głoduje w slumsach po b.
            > PGRach!

10% z prawie 40 milionow to prawie 4 miliony. Czy cos znowu pokrecilam z
            matematyka? Sprawdze na kalkulatorze.
            Zgadza sie.
            • Gość: GMR Re: Matematyka dla GMeRka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 15:13
              w Polsce jest 2,5 miliona podmiotów gospodarczych ale ilu się powodzi a ili
              jest u progu bankructwa? 65% Polaków ma zarobki niższe niż średnia krajowa i to
              dużo niższe! prawie 1/3 żyje w permanentnej biedzie. 1/3= 33% 65+33=98%
              pozostałe 2% to są te opływające we wszystko krezusy
              • Gość: Ania Re: Matematyka dla GMeRka IP: *.upc.chello.be 11.04.02, 15:24
                Wiesz ostatnio dyskutowalam z facetem w watku o Broniarku i caly czas wmawial
                mi,ze w Polsce jest teraz bardzo dobrze kopalnie pozamykane nareszcie na Slasku
                czyste powietrze w Lodzi przadki juz nie musza sie zrywac i jechac na 6rano
                zatloczonym tramwajem do pracy wogole wszystkim jest dobrze a komputer to jest
                w kazdym polskim domu bo komputer to nie luksus w Polsce.No to moze ktos mi
                wyjasni jak to jest.Jest dobrze czy jest zle.
              • Gość: Hania Re: Matematyka dla GMeRka IP: 195.217.253.* 11.04.02, 15:26

> w Polsce jest 2,5 miliona podmiotów gospodarczych ale ilu się powodzi a ili
                > jest u progu bankructwa? 65% Polaków ma zarobki niższe niż średnia krajowa i to
                >
                > dużo niższe! prawie 1/3 żyje w permanentnej biedzie. 1/3= 33% 65+33=98%
                > pozostałe 2% to są te opływające we wszystko krezusy

GMeRku, przeciez pisales w poprzednim poscie, ze 10%. Zdecyduj sie na cos,
                kochanie, bo ja chodzilam do klasy humanistycznej i humanistyczne studia
                konczylam, wiec z matematyka jestem troszke na bakier i nie nadazam, za tymi
                Twoimi procentami.
                • Gość: anty Re: Matematyka dla GMeRka IP: *.slupsk.tpnet.pl 11.04.02, 15:39

> Gość portalu: GMR napisał(a):
                  >
                  > > w Polsce jest 2,5 miliona podmiotów gospodarczych ale ilu się powodzi a il
                  > i
                  > > jest u progu bankructwa? 65% Polaków ma zarobki niższe niż średnia krajowa
                  > i to
                  > >
                  > > dużo niższe! prawie 1/3 żyje w permanentnej biedzie. 1/3= 33% 65+33=98%
                  > > pozostałe 2% to są te opływające we wszystko krezusy
                  >
                  > GMeRku, przeciez pisales w poprzednim poscie, ze 10%. Zdecyduj sie na cos,
                  > kochanie, bo ja chodzilam do klasy humanistycznej i humanistyczne studia
                  > konczylam, wiec z matematyka jestem troszke na bakier i nie nadazam, za tymi
                  > Twoimi procentami.
                  Po prostu na początku grubo przesadził. Tych, którzy nie mają zmartwień
                  materialnych na poziomie biologicznym (licze ca od 7 tys wzwyż netto w zależności
                  od regionu na rodzinę 4 osobową) jest poniżej 2%. Gdybyż to było 10% !!!! Dla
                  jasnosci - bez szarej, czarnej strefy. Jak "bezrobotny" łysol jeździ BMW ser 7
                  model sprzed roku to i tak liczy sie do średniej gospodarstwa mamusi rencistki.
                  Pozdr anty

• Gość: Hania Re: Matematyka dla GMeRka IP: 195.217.253.* 11.04.02, 15:43
                    Gość portalu: anty napisał(a):

> Gość portalu: Hania napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: GMR napisał(a):
                    > >
                    > > > w Polsce jest 2,5 miliona podmiotów gospodarczych ale ilu się powodzi
                    > a il
                    > > i
                    > > > jest u progu bankructwa? 65% Polaków ma zarobki niższe niż średnia kr
                    > ajowa
                    > > i to
                    > > >
                    > > > dużo niższe! prawie 1/3 żyje w permanentnej biedzie. 1/3= 33% 65+33=9
                    > 8%
                    > > > pozostałe 2% to są te opływające we wszystko krezusy
                    > >
                    > > GMeRku, przeciez pisales w poprzednim poscie, ze 10%. Zdecyduj sie na cos,
                    >
                    > > kochanie, bo ja chodzilam do klasy humanistycznej i humanistyczne studia
                    > > konczylam, wiec z matematyka jestem troszke na bakier i nie nadazam, za ty
                    > mi
                    > > Twoimi procentami.
                    > Po prostu na początku grubo przesadził. Tych, którzy nie mają zmartwień
                    > materialnych na poziomie biologicznym (licze ca od 7 tys wzwyż netto w zależnoś
                    > ci
                    > od regionu na rodzinę 4 osobową) jest poniżej 2%. Gdybyż to było 10% !!!! Dla
                    > jasnosci - bez szarej, czarnej strefy. Jak "bezrobotny" łysol jeździ BMW ser 7
                    > model sprzed roku to i tak liczy sie do średniej gospodarstwa mamusi rencistki.
                    > Pozdr anty
                    >

GMeRek - ratuj! Jeszcze ta Twoja ulubiona szara strefa, na ktora zwrocil uwage
                    anty. To powiedz w koncu ilu jest tych burzujow w Polsce?
                    • Gość: anty Re: Matematyka dla GMeRka IP: *.slupsk.tpnet.pl 11.04.02, 15:48

> Gość portalu: anty napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: Hania napisał(a):
                      > >
                      > > > Gość portalu: GMR napisał(a):
                      > > >
                      > > > > w Polsce jest 2,5 miliona podmiotów gospodarczych ale ilu się po
                      > wodzi
                      > > a il
                      > > > i
                      > > > > jest u progu bankructwa? 65% Polaków ma zarobki niższe niż średn
                      > ia kr
                      > > ajowa
                      > > > i to
                      > > > >
                      > > > > dużo niższe! prawie 1/3 żyje w permanentnej biedzie. 1/3= 33% 65
                      > +33=9
                      > > 8%
                      > > > > pozostałe 2% to są te opływające we wszystko krezusy
                      > > >
                      > > > GMeRku, przeciez pisales w poprzednim poscie, ze 10%. Zdecyduj sie na
                      > cos,
                      > >
                      > > > kochanie, bo ja chodzilam do klasy humanistycznej i humanistyczne stu
                      > dia
                      > > > konczylam, wiec z matematyka jestem troszke na bakier i nie nadazam,
                      > za ty
                      > > mi
                      > > > Twoimi procentami.
                      > > Po prostu na początku grubo przesadził. Tych, którzy nie mają zmartwień
                      > > materialnych na poziomie biologicznym (licze ca od 7 tys wzwyż netto w zal
                      > eżnoś
                      > > ci
                      > > od regionu na rodzinę 4 osobową) jest poniżej 2%. Gdybyż to było 10% !!!!
                      > Dla
                      > > jasnosci - bez szarej, czarnej strefy. Jak "bezrobotny" łysol jeździ BMW s
                      > er 7
                      > > model sprzed roku to i tak liczy sie do średniej gospodarstwa mamusi renci
                      > stki.
                      > > Pozdr anty
                      > >
                      >
                      > GMeRek - ratuj! Jeszcze ta Twoja ulubiona szara strefa, na ktora zwrocil uwage
                      > anty. To powiedz w koncu ilu jest tych burzujow w Polsce?
                      O strefy winnaś zapytać zaprzyjaźnionego policjanta.
                      Pozdr anty
                      • Gość: Hania Re: Matematyka dla GMeRka IP: 195.217.253.* 11.04.02, 15:51
                        Gość portalu: anty napisał(a):

>
                        > > Gość portalu: anty napisał(a):
                        > >
                        > > > Gość portalu: Hania napisał(a):
                        > > >
                        > > > > Gość portalu: GMR napisał(a):
                        > > > >
                        > > > > > w Polsce jest 2,5 miliona podmiotów gospodarczych ale ilu s
                        > ię po
                        > > wodzi
                        > > > a il
                        > > > > i
                        > > > > > jest u progu bankructwa? 65% Polaków ma zarobki niższe niż
                        > średn
                        > > ia kr
                        > > > ajowa
                        > > > > i to
                        > > > > >
                        > > > > > dużo niższe! prawie 1/3 żyje w permanentnej biedzie. 1/3= 3
                        > 3% 65
                        > > +33=9
                        > > > 8%
                        > > > > > pozostałe 2% to są te opływające we wszystko krezusy
                        > > > >
                        > > > > GMeRku, przeciez pisales w poprzednim poscie, ze 10%. Zdecyduj s
                        > ie na
                        > > cos,
                        > > >
                        > > > > kochanie, bo ja chodzilam do klasy humanistycznej i humanistyczn
                        > e stu
                        > > dia
                        > > > > konczylam, wiec z matematyka jestem troszke na bakier i nie nada
                        > zam,
                        > > za ty
                        > > > mi
                        > > > > Twoimi procentami.
                        > > > Po prostu na początku grubo przesadził. Tych, którzy nie mają zmartwi
                        > eń
                        > > > materialnych na poziomie biologicznym (licze ca od 7 tys wzwyż netto
                        > w zal
                        > > eżnoś
                        > > > ci
                        > > > od regionu na rodzinę 4 osobową) jest poniżej 2%. Gdybyż to było 10%
                        > !!!!
                        > > Dla
                        > > > jasnosci - bez szarej, czarnej strefy. Jak "bezrobotny" łysol jeździ
                        > BMW s
                        > > er 7
                        > > > model sprzed roku to i tak liczy sie do średniej gospodarstwa mamusi
                        > renci
                        > > stki.
                        > > > Pozdr anty
                        > > >
                        > >
                        > > GMeRek - ratuj! Jeszcze ta Twoja ulubiona szara strefa, na ktora zwrocil u
                        > wage
                        > > anty. To powiedz w koncu ilu jest tych burzujow w Polsce?
                        > O strefy winnaś zapytać zaprzyjaźnionego policjanta.
                        > Pozdr anty

Nie mam!
                        Tez pozdrawiam.

PS. Mowie Ci, GMeRek cos na pewno bedzie wiedzial!
                • Gość: GMR Re: Matematyka dla GMeRka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 16:13
                  Klasa bogaczy też jest wewnętrznie zróżnicowana. Multibogacze tzw globaliści to
                  te 2% czy 2,5% mniej wiecej a reszta z tych bogaczy to nowobogaccy
                  • Gość: Hania Re: Matematyka dla GMeRka IP: 195.217.253.* 11.04.02, 16:20

> Klasa bogaczy też jest wewnętrznie zróżnicowana. Multibogacze tzw globaliści to
                    >
                    > te 2% czy 2,5% mniej wiecej a reszta z tych bogaczy to nowobogaccy

Czekaj, czekaj - 2%-2.5% ale czego? Calosci? 10%? 2%?
                    Czy globalisci to stara plutokracja, a reszta (ale ile to procent) to nuworysze?
                    GMeRku - powoli i bez skokow myslowych.
                • Gość: GMR Re: Matematyka dla GMeRka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 16:14

> Gość portalu: GMR napisał(a):
                  >
                  > > w Polsce jest 2,5 miliona podmiotów gospodarczych ale ilu się powodzi a il
                  > i
                  > > jest u progu bankructwa? 65% Polaków ma zarobki niższe niż średnia krajowa
                  > i to
                  > >
                  > > dużo niższe! prawie 1/3 żyje w permanentnej biedzie. 1/3= 33% 65+33=98%
                  > > pozostałe 2% to są te opływające we wszystko krezusy
                  >
                  > GMeRku, przeciez pisales w poprzednim poscie, ze 10%. Zdecyduj sie na cos,
                  > kochanie, bo ja chodzilam do klasy humanistycznej i humanistyczne studia
                  > konczylam, wiec z matematyka jestem troszke na bakier i nie nadazam, za tymi
                  > Twoimi procentami.

- Na rzie jest 10% potem zjedzie to do dwóch a sami bogacze też są zróżnicowani
                  • Gość: Hania Re: Matematyka dla GMeRka IP: 195.217.253.* 11.04.02, 16:21

>
                    > > Gość portalu: GMR napisał(a):
                    > >
                    > > > w Polsce jest 2,5 miliona podmiotów gospodarczych ale ilu się powodzi
                    > a il
                    > > i
                    > > > jest u progu bankructwa? 65% Polaków ma zarobki niższe niż średnia kr
                    > ajowa
                    > > i to
                    > > >
                    > > > dużo niższe! prawie 1/3 żyje w permanentnej biedzie. 1/3= 33% 65+33=9
                    > 8%
                    > > > pozostałe 2% to są te opływające we wszystko krezusy
                    > >
                    > > GMeRku, przeciez pisales w poprzednim poscie, ze 10%. Zdecyduj sie na cos,
                    >
                    > > kochanie, bo ja chodzilam do klasy humanistycznej i humanistyczne studia
                    > > konczylam, wiec z matematyka jestem troszke na bakier i nie nadazam, za ty
                    > mi
                    > > Twoimi procentami.
                    >
                    > - Na rzie jest 10% potem zjedzie to do dwóch a sami bogacze też są zróżnicowani

A kiedy ten 8-procentowy ubytek nastapi? Wskutek jakich zdarzen?
                    PS. Kto to jest dla Ciebie "bogacz"?
        • Gość: brzytwa Re: Glupie skurwysyny IP: *.pcz.czest.pl 11.04.02, 10:48
          Gość portalu: Bugi napisał(a):

> Wy prymitywne skurwysyny nic nie rozumiecie.Gdyby nie prof. Balcerowicz
          > wpierdalalibyscie slonione tylko na swieta.Niech was chuj trafi-zboczency.

Zboczency z powodu tej sloniny? Hmm, moze i cos w tym jest

• Gość: Hania Do Brzytwy IP: 195.217.253.* 11.04.02, 10:52
            Gość portalu: brzytwa napisał(a):

> Gość portalu: Bugi napisał(a):
            >
            > > Wy prymitywne skurwysyny nic nie rozumiecie.Gdyby nie prof. Balcerowicz
            > > wpierdalalibyscie slonione tylko na swieta.Niech was chuj trafi-zboczency.
            >
            > Zboczency z powodu tej sloniny? Hmm, moze i cos w tym jest
            >

Myslisz, ze ten ktos myslal, ze jak ktos je slonine, to jest zoofilem, na ten
            przyklad?
            • Gość: brzytwa Re: Do Brzytwy IP: *.pcz.czest.pl 11.04.02, 11:01

> Myslisz, ze ten ktos myslal, ze jak ktos je slonine, to jest zoofilem, na ten
              > przyklad?

No wlasnie nie wiem co on mial na mysli? Jak ktos lubi slonine to
              zaraz zboczeniec?!

Ale, ale Haniu, wiesz wczoraj w tym drazliwym watku wymknela ci sie
              bardzo wazna rzecz, na ktora ja glupi nie od razu wpadlem. Napisalas,
              ze 99,999% populacji nie lubi feministek. Naprawde az tyle?!
              Sadzilem, ze bedzie to najwyzej 49.999%.
              • Gość: Hania Re: Do Brzytwy IP: 195.217.253.* 11.04.02, 11:05

>
                > > Myslisz, ze ten ktos myslal, ze jak ktos je slonine, to jest zoofilem, na
                > ten
                > > przyklad?
                >
                > No wlasnie nie wiem co on mial na mysli? Jak ktos lubi slonine to
                > zaraz zboczeniec?!
                >
                > Ale, ale Haniu, wiesz wczoraj w tym drazliwym watku wymknela ci sie
                > bardzo wazna rzecz, na ktora ja glupi nie od razu wpadlem. Napisalas,
                > ze 99,999% populacji nie lubi feministek. Naprawde az tyle?!
                > Sadzilem, ze bedzie to najwyzej 49.999%.

Mala niespodzianka - kobiety (jak widac nie wszystkie, bo 0.0001% moze jednak
                mysli inaczej) uwaza feministki za zlo wcielone. I chwalac sie jak to wysylaja
                swoich mezow po zakupy, nie pozwalaja chodzic na meskie piwka i mecze, zarzekaja
                sie "ale nie, zebym byla feministka".

A propos sloniny - jesli ktos je chleb ze smalcem (przetworzona slonina), to tez
                jest zboczencem?
                • Gość: brzytwa Re: Do Brzytwy IP: *.pcz.czest.pl 11.04.02, 11:24

> Mala niespodzianka - kobiety (jak widac nie wszystkie, bo 0.0001% moze jednak
                  > mysli inaczej) uwaza feministki za zlo wcielone. I chwalac sie jak to wysylaja
                  > swoich mezow po zakupy, nie pozwalaja chodzic na meskie piwka i mecze, zarzekaj
                  > a
                  > sie "ale nie, zebym byla feministka".

Zawsze mowilem, ze w Polsce od zarania rzadza kobiety. Dlatego te
                  amerykanskie mody pewnie sie nie przyjma. Chyba zeby przeprowadzic
                  jakas akcje uswiadamiania politycznego. A te marne 0.001%
                  to nie jest zaden wynik. Nie zrozum mnie zle, ale to nawet
                  lesbijek jest ponoc wiecej :)

> A propos sloniny - jesli ktos je chleb ze smalcem (przetworzona slonina), to te
                  > z
                  > jest zboczencem?

Przeciez, to nie ja pisalem o tym, ze kto je slonine to zboczeniec.
                  • Gość: Hania Re: Do Brzytwy IP: 195.217.253.* 11.04.02, 11:38

>
                    > Przeciez, to nie ja pisalem o tym, ze kto je slonine to zboczeniec.

To bylo tylko tak luzno rzucone pytanie, ktore samo jakos sie nasunelo.
                    • Gość: brzytwa Re: Do Brzytwy IP: *.pcz.czest.pl 11.04.02, 11:40

> To bylo tylko tak luzno rzucone pytanie, ktore samo jakos sie nasunelo.

Rozumiem, ze a propos feministek przyparlem cie do muru :)
                      • Gość: Hania Re: Do Brzytwy IP: 195.217.253.* 11.04.02, 11:44

>
                        > > To bylo tylko tak luzno rzucone pytanie, ktore samo jakos sie nasunelo.
                        >
                        > Rozumiem, ze a propos feministek przyparlem cie do muru :)

Nie - juz po prostu nie chce mi sie po raze kolejny pisac a propos wizerunku
                        feministki w polskim spoleczenstwie. Smiac mi sie chce z tego i tyle, chociaz to
                        wcale nie smieszne.
        • Gość: Skorpion Re: Glupie skurwysyny IP: 195.27.162.* 12.04.02, 15:57
          Gość portalu: Bugi napisał(a):

> Wy prymitywne skurwysyny nic nie rozumiecie.Gdyby nie prof. Balcerowicz
          > wpierdalalibyscie slonione tylko na swieta.Niech was chuj trafi-zboczency.

Od razu widac, ze jestes gosciu z klasa … skromny, rzeczowy i do tego mowiacy
          jezykiem zblizonym do literackiego. Tak na marginesie, jezeli znajdziesz kiedys
          wolna chwile, to oderwij swoj ryjek od koryta i rozejrzyj sie uwazniej dookola.
    • Gość: GMR Re: Podobizna Balcerowicza celem na strzelnicy w Łodzi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 15:26

Grupa polityków Unii Wolności skierowała we wtorek do Prokuratury Generalnej
      zawiadomienie o przestępstwie, dotyczące umieszczenia na jednej z łódzkich
      strzelnic tarczy strzeleckiej z wizerunkiem prezesa NBP Leszka Balcerowicza.

"Można zasadnie obawiać się, że tego typu czyny będą prowadzić do poniżania,
      bicia i strzelania do ludzi. Fakt strzelania do podobizny człowieka jest nie
      tylko jeszcze jednym wybrykiem dowodzącym zdziczenia obyczajów. Jest też
      przestępstwem" - napisali autorzy w zawiadomieniu przesłanym PAP.

Pod dokumentem podpisali się politycy UW: Tadeusz Mazowiecki, Władysław
      Frasyniuk, Marek Edelman, Anna Popowicz, Barbara Imiołczyk, Jan Lityński,
      Henryk Wujec, Jerzy Meysztowicz, Katarzyna Lubnauer, Wiesław Sikorski, Adrian
      Furgalski, Piotr Niemczyk.
    • Gość: Hania Re: Podobizna Balcerowicza celem na strzelnicy w Łodzi IP: 195.217.253.* 11.04.02, 15:41
      GMeRek, a jak z tymi procentami? Bo juz sie pogubilam i nie moge dojsc do ladu.
      Zawolalam jeszcze pana mecenasa z sasiedniego pokoju, zeby pomogl, ale
      powiedzial, ze lepiej mu idzie recytowanie heksametrem i poszedl pod pretekstem
      wykonania pilnego telefonu. Moze do ksiegowej skocze - ona bystra w cyferkach.
    • Gość: Leon Re: Podobizna Balcerowicza celem na strzelnicy w Łodzi IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 15:50
      No coz, niektorzy nie wiedza jakie cele trzebaby bylo ustawic na strzelnicy,
      zeby w Polsce zaczelo sie naprawde poprawiac.
    • Gość: rdr Nagroda dla znalazcy IP: 213.25.164.* 12.04.02, 15:09
      Stare wraca.
      Za Stalina, mozna bylo wyladowac w lagrze za wbijanie szpilek w 'Oblicze Wodza'.
      Teraz przewodniczacy politycznej kanapy, Wlodia F. robi nagonke na biedaka.
      (Ten sam Wlodia w czasie ostatnich wyborow parlamentarnych chcial sie bic na
      piesci z innym kandydatem - taki widac z Niego zwolennik demokracji).

W zwiazku z powyzszym oglaszam konkurs na znalezienie ciekawych
      wspomnien 'styropianowych ZBOWiDowcow'. Cos w stylu: "a w celi robilismy
      figurke generala z chleba i rzucalismy w nia butami".
      Zabawa gwarantowana.

rdr
    • Gość: Oszołom Re: Podobizna Balcerowicza celem na strzelnicy w Łodzi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 20:47
      Grupa polityków Unii Wolności skierowała do Prokuratury Generalnej
      zawiadomienie o przestępstwie dotyczące umieszczenia na jednej z łódzkich
      strzelnic tarcz z wizerunkiem prezesa NBP Leszka Balcerowicza. "Można zasadnie
      obawiać się, że tego typu czyny będą prowadzić do poniżania, bicia i strzelania
      do ludzi (sic!!!).
      Fakt strzelania do podobizny człowieka jest nie tylko jeszcze jednym wybrykiem
      dowodzącym zdziczenia obyczajów. Jest też przestępstwem" - napisano w
      zawiadomieniu. Pod dokumentem podpisali się m.in.: Tadeusz Mazowiecki,
      Władysław Frasyniuk, Marek Edelman, Anna Popowicz, Barbara Imiołczyk, Jan
      Lityński, Henryk Wujec, Jerzy Meysztowicz, Katarzyna Lubnauer, Adrian
      Furgalski, Piotr Niemczyk.
      Zapewne gdyby na tejże strzelnicy pojawiły się podobizny tzw. mniej poprawnych
      politycznie polityków, sprawa ta nie znalazłaby zainteresowania w tym szacownym
      gronie. O zawiadomieniu prokuratury i zamieszczeniu informacji w "Wyborczej"
      też pewnie by nikt nie pomyślał. No chyba, że byłaby to podobizna Osamy bin
      Ladena. Tylko pewnie wtedy argumenty i komentarze byłyby "nieco" inne...
      • Gość: debil Re: Podobizna Balcerowicza celem na strzelnicy w Łodzi IP: *.dipool.highway.telekom.at 13.04.02, 21:02
        i dobrze ze strzelaja.chetnie bym zajebal skurwysyna zyda
        • Gość: Skin Re: Podobizna Balcerowicza celem na strzelnicy w Łodzi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 22:03
          dobrze mówisz. Ja też mam na to ochotę. to może się zmówimy i przygotujemy
          wspólnie jakoś akcję przeciw temu krwiopijcowi co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka