giulia123 01.05.15, 19:24 Po 25 latach tej tzw. wolności gospodarczej, po 11 latach w UE jesteśmy tylko dziadami Europy. Smutne to. www.strefabiznesu.gazetalubuska.pl/artykul/swieto-pracy-i-placy-czyli-ile-pracuja-i-zarabiaja-europejczycy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 19:38 możesz wypowiadać się w swoim imieniu i ewentualnie w imieniu swej rodzinki nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 11:59 m.c.hrabia napisał: > możesz wypowiadać się w swoim imieniu i ewentualnie w imieniu swej rodzinki nie > udaczników. Fakt,tylko Rumunia i Bułgaria gorsze dziady. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 19:40 Wy wolacy jesteście, fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 19:50 Słuchając nieustannych biadoleń pisuarów to rzeczywiście można powiedzieć,że członkowie i sympatycy to dziady.Ja bym nawet powiedział,że WYJĄTKOWE.I palanty też. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 19:51 Dziadami mało powiedziane .Biedakami.Gdyby Polacy nie pracowali zagranicą to kto by tę bandę w sejmie i ten rząd utrzymywał.Kredyty ,bieda .Gdzie dwoje pracujących rodziców nie jest w stanie utrzymać dziecka.Standarty europejskie nie u nas .Ale nikt nie protestuje ,nie ma buntu społecznego .Kłamczucha przy korycie ,macacz kur trzęsący się przed utratą koryta.To elity które rolują nas codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 21:10 nie ma buntu społecznego Oj, troszkę jesteś nie na czasie, toż to bunt w osobie Kukiza jest, tylko, na ten czas nie na rączkę A. Dudy, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 23:39 Ten macacz kur, to mowa o kimś zawoalowana (no bo mowa o kurach) i niewprost. Kim jest macacz Panaprezesa, zapytam niedyskretnie, bo po odsunięciu Bulteriera i Hofmana pogubiłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 20:00 aniechto.only napisała: > Wy wolacy jesteście, fakt. A ty kundelku na platfonsowej smyczy nie jesteś dziadem Europy? Ciebie statystyki nie obchodzą? Czy zatrudniony jesteś u koryta w ramach tzw. taniego państwa jakie deklarował ryży oszust? Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 08:10 Dedykuję ci słowa najwybitniejszego z prezydentów: Spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 19:48 Ja się za dziada nie uważam. Nie jest istotne ile czasu spędzamy w pracy tylko jaka jest efektywność wykorzystaniatego czasu.Smutne to jest ciagłe pieprzenie i narzekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 19:52 Ja się za dziada nie uważam ale pozwól żuliom ,pisdakom,nieudacznikom, na wolny wybór , uwarunkowań genetycznych nie zmienisz , nie da rady. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 20:13 az43 napisał: Smutne jest ,że tak pieprzysz.Efektywnie to jesteśmy wykorzystywani od ostaniej kropli krwi.Oczywiscie ty tego nie widzisz jak ludzie zmagają z ubóstwem .Bo real twojego kompa tego nie pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 21:13 Wy może jesteście wykorzystywani.Ja się nie daję.Nawet jak przychodzi hydraulik(z pewnością bezrobotny) po 2 tygodniach od umówionego terminu i chce 60 zł za godzinę roboty to go gonię. Widuję różnych ludzi.Najwięcej jest ubogich rozumem-oni najczęściej rzucają się w oczy i uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 08:03 ]az43 napisał: > Ja się za dziada nie uważam. > Nie jest istotne ile czasu spędzamy w pracy tylko jaka jest efektywność wyko > rzystaniatego czasu.Smutne to jest ciagłe pieprzenie i narzekanie. Jak ma sie ta >efektywnosc< w POrownaniu zarobkow pracownika i prezesow? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 19:53 Nawet Grecy stojący przed wizją bankructwa uposażenia mają wyższe niż Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 21:14 Zapomniałeś napisać,że i ceny z całą pewnoscią niższe. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 08:08 camille_pissarro napisał: > Nawet Grecy stojący przed wizją bankructwa uposażenia mają wyższe niż Polacy. - ale genetycznie uwarunkowany mc.hrabia o tym nie napisze, a bedzie za Bronkiem POwtarzal,ze zyjemy w zlotym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 19:57 volupte napisał: > Ty może tak. Takie są statystyki. Nie mówimy o MOJEJ sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 20:03 Takie są statystyki a niby dlaczego mają być inne , takie są ile wyrobiłaś . Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 08:13 m.c.hrabia napisał: > > Takie są statystyki > > a niby dlaczego mają być inne , takie są ile wyrobiłaś . - wyrobilem tyle na ile mi POzwolili- rozumiesz genetyczny idioto? Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 żulia 123 jest dziadem ? 01.05.15, 20:08 współczuj żuli i innym pisiackim DZIADOM. Było iść do pracy ! Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: żulia 123 jest dziadem ? 01.05.15, 20:10 Było iść do pracy ! druga trudniejsza opcja, to uczyć się , ale co tam żuliom siem należy. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: żulia 123 jest dziadem ? 01.05.15, 20:17 m.c.hrabia napisał: > Było iść do pracy ! Praca czyni wolnym .Naziści też tak mówili.Tylko dlaczego pracując od rana do wieczora nie widzisz tych pieniędzy.Dla ciebie m.c. hrabia jaki standart wyznaczasz w zarobkach.By starczyło na godne życie.Koniecznie napisz cyfrę . Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: żulia 123 jest dziadem ? 01.05.15, 21:10 wsk175 napisał: > a co na to tania żulia123? Czytając twoje bełkoty na tym forum to łapy opadają.Jedynie umiesz bełkotać.Nic rzetelnego napisać nie umiesz.Pisałem do hrabiego o końcową cyfrę.Morda w kubeł. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: żulia 123 jest dziadem ? 01.05.15, 21:17 Jesteś pewny,że ty potrafisz rzetelnie pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: żulia 123 jest dziadem ? 02.05.15, 08:16 wsk175 napisał: > a co na to tania żulia123? -ty to jestes kretyn do n -tej potegi,nawet fonetycznie nicka nie potrafisz napisac Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: żulia 123 jest dziadem ? 01.05.15, 21:16 [bstandart ][/b]-gdybyś się uczył to musiałbyś udzielać tanich rad. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: żulia 123 jest dziadem ? 01.05.15, 21:30 az43 napisał: > [bstandart ][/b]-gdybyś się uczył to musiałbyś udzielać tanich rad. Wow!! Jestem pod wrażeniem tej jakże merytorycznej wypowiedzi!! Hmmm, jakie ty możesz mieć IQ??? Poziom umysłowy wczesnego przedszkolaka. Odpowiedz Link Zgłoś
piq chyba wy, tarzyszko,... 01.05.15, 21:20 ...my, Polacy, jesteśmy dumnymi Europejczykami. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: chyba wy, tarzyszko,... 01.05.15, 21:28 piq napisał: > ...my, Polacy, jesteśmy dumnymi Europejczykami. Możesz zaklinać rzeczywistość, obrażać innych.. ale nie zmienisz statystyk. Jesteś tylko niewolnikiem Europy, tak jak twój pan jedynie podnóżkiem Angeli. Sorry, tak nas urządziło to styropianowe towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: chyba wy, tarzyszko,... 01.05.15, 21:31 tak nas urządziło to styropianowe towarzystwo. mylisz się ,sama sie urządziłaś ,gó... umiejąc ,gó... robiąc . Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: chyba wy, tarzyszko,... 01.05.15, 21:35 m.c.hrabia napisał: > tak nas urządziło to styropianowe towarzystwo. > > mylisz się ,sama sie urządziłaś ,gó... umiejąc ,gó... robiąc . Tak nas urządzają od ośmiu lat oszuści platfonsowi. Jeden otrzymał w nagrodę stanowisko "króla e=Europy" za to, że rozpieprzył polską gospodarkę, polskie finanse, polską edukację.. i wszystko co polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: chyba wy, tarzyszko,... 01.05.15, 21:39 Tak nas urządzają od ośmiu ... nie nas , może ciebie mnie nie , pisz w swoim imieniu nieudaczniku. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: chyba wy, tarzyszko,... 01.05.15, 21:45 Ales ty beznadziejna w swoich kompleksach. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: chyba wy, tarzyszko,... 01.05.15, 21:55 volupte napisał: > Ales ty beznadziejna w swoich kompleksach. Ja nie tworzę statystyk. Masz inne dane na temat zamożności, a raczej ubóstwa polskiego społeczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: chyba wy, tarzyszko,... 01.05.15, 22:01 Ja nie tworzę statystyk. oczywiste,że nie ,tworzysz to co ujmują statystyki, czyli wielkie żulio. Odpowiedz Link Zgłoś
piq szanowna tarzyszko, bycie dziadem to stan umysłu, 01.05.15, 22:03 ...wy tam u was w kacapii doskonale wiecie, jak się jest mentalnym dziadem nawet mając złote pałace. My Polacy mamy tradycje cenienia wolności ponad doraźne korzyści, gdyż jesteśmy wolni mentalnie bez względu na statystyki; wy, kacapi, od czasu mongolskiej dominacji jesteście mentalnymi rabami i macie tradycje wysługiwania się okupantom. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: szanowna tarzyszko, bycie dziadem to stan umy 01.05.15, 22:08 piq napisał: > ...wy tam u was w kacapii doskonale wiecie, jak się jest mentalnym dziadem nawe > t mając złote pałace. My Polacy mamy tradycje cenienia wolności ponad doraźne k > orzyści, gdyż jesteśmy wolni mentalnie bez względu na statystyki; wy, kacapi, o > d czasu mongolskiej dominacji jesteście mentalnymi rabami i macie tradycje wysł > ugiwania się okupantom. Jestem Polką, patriotką. A ty cymbale naucz się pisać po polsku. To tak na początek jak chcesz tu pleść te swoje farmazony. Nie kalecz mojego ojczystego języka tumanie. Odpowiedz Link Zgłoś
piq nie wyglądacie, towarzyszko,... 01.05.15, 23:01 ...po swoich wpisach, ale skoro uważacie się za Polkę i patriotkę to nie piszcie pogardliwie o Polakach. Widzicie, towarzyszko, dojście do poziomu gospodarczego z 1913 roku po 1. wojnie światowej zajęło nam Polakom 20 lat (do 1938). Ciężką pracą całego Narodu. Od końca sowieckiej okupacji i doprowadzania Polski do ruiny minęło zaledwie 25 lat równie ciężkiej pracy. I jeszcze wiele pracy przed nami, żebyśmy mogli dogonić w poziomie życia kraje mniej sponiewierane przez historię i okupantów. A zbieramy się w lepszym tempie od Japończyków po 2. wojnie światowej. Zatem nie pieprzcie tutaj, towarzyszko, swoich dyrdymałów na nasz, Polaków, temat i nie piszcie pogardliwych tekstów z udawaną troską. Nie jesteśmy żadnymi dziadami - chyba że wy, z waszą dziadowską lewacką roszczeniowością. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol ale za to jesteśmy na pierwszym miejsu w ilości 01.05.15, 21:31 lekarzy. co prawda na pierwszym od końca ale zawsze to coś. www.rmf24.pl/fakty/polska/news-nie-ma-nas-kto-leczyc-w-polsce-mamy-najmniej-lekarzy-w-ue,nId,1494862 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: ale za to jesteśmy na pierwszym miejsu w iloś 01.05.15, 21:47 W krzewieniu biurokracji i wypłacania im premii.Kiedy wyklęty lud powstanie?" Fakt" :wstyd ,kompromitacja,żenada ,hańba i frajerstwo.Czyli dalej po staremu.Ciągniemy to dalej na następną kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Idź po prośbie, albo napisz list 01.05.15, 21:57 Jak ci ludzie. wyborcza.pl/duzyformat/1,144506,17836081,Adres_do_raju__Tajemnica_pewnej_Norwezki.html#BoxGWImg Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Idź po prośbie, albo napisz list 01.05.15, 22:55 douglasmclloyd napisał: > Jak ci ludzie. > > wyborcza.pl/duzyformat/1,144506,17836081,Adres_do_raju__Tajemnica_pewnej_Norwezki.html#BoxGWImg Real twojego życia .Wołków z tobą nie wypasałem.Bobasku. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Idź po prośbie, albo napisz list 01.05.15, 23:15 taniarada napisał(a): > douglasmclloyd napisał: > > > Jak ci ludzie. > > > > wyborcza.pl/duzyformat/1,144506,17836081,Adres_do_raju__Tajemnica_pewnej_Norwezki.html#BoxGWImg > Real twojego życia .Wołków z tobą nie wypasałem.Bobasku. Przecież nie do ciebie pisałem, tumanie. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 22:09 Statystyki są nieubłagalne: wgospodarce.pl/informacje/14556-polacy-sa-najwiekszymi-biedakami-europy-sa-bardziej-ubodzy-nawet-niz-grecy Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 22:12 Statystyki są nieubłagalne: masz rację, one wykazują tylko, jak produktywnie pracują Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 22:35 m.c.hrabia napisał: > Statystyki są nieubłagalne: > > masz rację, one wykazują tylko, jak produktywnie pracują Polacy. One pokazuję to jak efektywny jest pararząd platfonsowych oszustów. Ryży oszust poprowadził mój kraj na skra ubóstwa i biedy. Ten oszust reklamował Polskę jak tania siłę roboczą. Przez zaledwie osiem lat zniszczyli polską gospodarkę, polskie fabryki.. A Polaków traktują jak smieci. Dobrze ma się tylko najwierniejszy elektorat zatrudniony w ramach tzw. taniego państwa na biurowych stołkach. No i żyje się lepiej kolesiom, pociotkom i sitwie platfonsowych oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 22:38 One pokazuję to jak efektywny jest pararząd platfonsowych oszustów. Ryży oszust poprowadził mój kraj na skra ubóstwa i biedy. Ten oszust reklamował Polskę jak tania siłę roboczą. Przez zaledwie osiem lat zniszczyli polską gospodarkę, polskie fabryki.. A Polaków traktują jak smieci. Dobrze ma się tylko najwierniejszy elektorat zatrudniony w ramach tzw. taniego państwa na biurowych stołkach. zapomniałaś o trzech wybuchach . Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 22:24 giulia123 napisała: > Statystyki są nieubłagalne: > > wgospodarce.pl/informacje/14556-polacy-sa-najwiekszymi-biedakami-europy-sa-bardziej-ubodzy-nawet-niz-grecy > Wypalaj do Grecji. Odpowiedz Link Zgłoś
lepszejutro Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 22:45 Dlaczego ona ma wypalać? To może ty wraz z takimi mc hrabiami i styropianowymi hrabiami Komorowskimi wypalajcie na Ukrainę albo do USA, tam przecież są wasi druzja. Zakłamujecie platfusy rzeczywistość gorzej niż Goebels i Komuna razem wzięci, bo czujecie już pożar pod korytem. Tacy zoologiczni liberałowie jak hrabia, mający resztę nie umiejącą chachmęcić jak oni za życiowych nieudaczników, to żyli w wieku XVIII, teraz platfusie szczekaczki jest wiek XXI. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 22:49 lepszejutro napisała: > Dlaczego ona ma wypalać? To może ty wraz z takimi mc hrabiami i styropianowymi > hrabiami Komorowskimi wypalajcie na Ukrainę albo do USA Ja dawno temu wypaliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 22:56 douglasmclloyd napisał: > lepszejutro napisała: > > > Dlaczego ona ma wypalać? To może ty wraz z takimi mc hrabiami i styropian > owymi > > hrabiami Komorowskimi wypalajcie na Ukrainę albo do USA > Każdy gdzieś wypalil.Tylko dlaczego bronisz nepotyzm jak Opania. > Ja dawno temu wypaliłem. > Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 08:34 Jak zwykle nic nie rozumiesz.Przecież "wypadaj do Grecji" to życzenie lepszego jutra.Przecież w Polsce jest najgorzej wiec spadając do Grecji, Rumuni, Bułgarii czy na Ukrainę wy piSSięta poprawicie sobie byt. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 08:42 Co za durna wyPOwiedz;wypadaj do Grecji.- Inaczej odniesc sie nie POtrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 22:53 douglasmclloyd napisał: > giulia123 napisała: > > > Statystyki są nieubłagalne: > > > > wgospodarce.pl/informacje/14556-polacy-sa-najwiekszymi-biedakami-europy-sa-bardziej-ubodzy-nawet-niz-grecy > > > > Wypalaj do Grecji. > Śmieszny jesteś człowieku ze swoimy tekstami .Na Madgagaskar będziecie mieli nie długo odlot.A uważasz się za myślącego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 22:43 A jacy mamy byc , nam nikt 270 mld. euro nie podarował, ponad wielomiliardowe dotacje. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 22:48 volupte napisał: > A jacy mamy byc , nam nikt 270 mld. euro nie podarował, ponad wielomiliardowe d > otacje. Za to polski majątek partia oszustów rozdała już kolesiom. Gierkowe długi to jakiś mały pikuś przy długach w jakie wpędziły platfonsy Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 22:54 Policz sobie około 11mld. ludnosci , samych dotacji to ponad 100mld. euro , a jeszcze wycyckali zachodnie banki na 270mld. euro. To jak maja byc biedni? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 22:58 Nie platfonsy tylko tacy jak ty roszczeniowcy. Wszystkie rządy obiecuja , potem częściowo to realizuja i masz co rok kilkadziesiat mld. deficytu. A ten polski majatek to co masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 23:03 volupte napisał: > Nie platfonsy tylko tacy jak ty roszczeniowcy. Wszystkie rządy obiecuja , potem > częściowo to realizuja i masz co rok kilkadziesiat mld. deficytu. A ten polski > majatek to co masz na mysli? My ,wy, oni.Załapałeś się na te miliony z Unii .Bo tak głośno protestujesz.Polskiego majatku już nie ma .Nasz drogi majątek i złoto pożyczone z całego Peru siedzi w Brukselii .Ten nie oceniony majątek. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 23:10 Jeżeli jest w Polsce to jest polski , nawet jak właściciel gdzie indziej. Dla takich jak ty , Polski to znaczy państwowy . Dla mnie państwowy to zmarnowany:-) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 23:21 volupte napisał: > Jeżeli jest w Polsce to jest polski , nawet jak właściciel gdzie indziej. Dla t > akich jak ty , Polski to znaczy państwowy . Dla mnie państwowy to zmarnowany:-) Dlaczego ty przez małe .Dlaczego Ty jesteś tu wyrocznią.Ja nie pracuję w Polsce .Ale wszystko co polskie na pierwszym miejscu.Miliony Polaków wyciska biedę każdego dnia.A Ty tego nawet nie zauważysz . Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 23:28 Nie pracujesz w Polsce to widzisz ja przez pryzmat pisdackich komentarzy , malkontentów i roszczeniowców. Ja widze ta biedę na co dzień w marketach , na parkingach, w ruchu ulicznym itp. , co nie znaczy ze prawdziwej biedy nie ma , ale gdzie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 23:30 volupte napisał: > Nie pracujesz w Polsce to widzisz ja przez pryzmat pisdackich komentarzy , malk > ontentów i roszczeniowców. Ja widze ta biedę na co dzień w marketach , na parki > ngach, w ruchu ulicznym itp. , co nie znaczy ze prawdziwej biedy nie ma , ale g > dzie nie ma. Ile w Polsce wyciągasz ?Tak uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: jesteśmy dziadami Europy 01.05.15, 23:42 taniarada napisał(a): > Ile w Polsce wyciągasz ?Tak uczciwie. Cztery razy mniej niż Niemiec. Ku chwale platfonsowym oszustom, by żyło się im lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 A czego się po latach komuny spodziewałaś? 01.05.15, 23:29 Że w 25 lat przegonimy USA, Japonię i Niemcy? S. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: A czego się po latach komuny spodziewałaś? 01.05.15, 23:33 snajper55 napisał: > Że w 25 lat przegonimy USA, Japonię i Niemcy? > > S. Siemka Snajper.A co ma komuna do Magdalenki ? Bo wskoczyłeś z buciorami .Jak trzeba się szykować do spania. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: A czego się po latach komuny spodziewałaś? 01.05.15, 23:40 snajper55 napisał: > Że w 25 lat przegonimy USA, Japonię i Niemcy? > > S. Nigdy ich nie dogonimy. Niemcy maja dumę, honor i bronią swoich obywateli, swoją gospodarkę. W Polsce rząd ryżego oszusta reklamuje nasz kraj jako tanią siłę roboczą: www.fakt.pl/praca-w-polsce-jest-tania-skandaliczny-spot-zlecony-przez-rzad,artykuly,465464,1.html W Polsce zarabia obca gospodarka, zwalnia się obce koncerny z płacenia podatków. A Polskim przedsiębiorcą rzuca sie kłody pod nogi. Tuskowy pararząd z definicji traktuje polskiego przedsiębiorcę jak złodzieja, dowalając mu coraz to inne podatki. Te 25 lat to gorzej niż bomba atomowa dla polskiego przemysłu i gospodarki. Zobacz ile fabryk niszczeje, ile oddano za bezcen kolesiom. I niewyobrażalne zadłużenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Ano, jesteście. 01.05.15, 23:45 Z mentalnością dziada trudno być kimś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Ano, jesteście. 01.05.15, 23:59 wariant_b napisał: > Z mentalnością dziada trudno być kimś innym. Ano jesteśmy.. Bo tak nas reklamuje ryży oszust: niezalezna.pl/56013-tak-rzad-donalda-tuska-reklamuje-nas-za-granica-zainwestuj-bo-malo-placimy-pracownikom Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Ano, jesteście. 02.05.15, 00:39 > Bo tak nas reklamuje ryży oszust: A co ma do was ryży oszust? To Polak, a nie Wolak. On nie jest dziadem Europy, wy - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Ano, jesteście. 02.05.15, 06:57 W tym problem. Trafnie go okresliles. Wladza, ktora żyje ponad stan, w doopie mając swoich obywateli nie jest nikomu potrzebna. Won z ta armia platfonsowych pasożytów. Odpowiedz Link Zgłoś
prankpl Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 01:51 jak ludzie będą głosować na komora to będzie dalej tak kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 09:25 A jak na PiS to będzie nadal tak wspaniale:-) Odpowiedz Link Zgłoś
piq dziulia, idealna imigrantka?... 02.05.15, 01:51 ...to ty, dziewczyneczko? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17848177,Niemiecka_gazeta_o_Polakach_w_Niemczech__Supermigranci_.html#MT Dzisiaj my Polacy jesteśmy, żabeczko, inni, nie tacy, jak wy, emigranci-uciekinierzy z tamtych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: dziulia, idealna imigrantka?... 02.05.15, 06:54 Nie jestem zlamasie emigrantka. Za to moje dzieci najpewniej beda. Moja ojczyzna zniewolona nierzadem platfonsowych oszustów nie ma im nic do zaoferowania. Ilez mozna na to koorestwo i zlodziejstwo partii oszustow patrzec?? Odpowiedz Link Zgłoś
piq "łatwy patriotyzm" tow. żulii i brak polskich... 02.05.15, 13:22 ...znaków w tekstach może świadczyć, że jesteście, tow. żulia, jest co najmniej emigrantką. Jeśli wasze dzieci chcą opuścić Ojczyznę, którą po komunie trzeba odbudowywać, to znaczy że SĄ ŹLE WYCHOWANE. Moje dzieci mają w głowach, że ich obowiązkiem jest zdobycie jak najlepszego wykształcenia i praca w Polsce dla Polski, bo to jest prawdziwy i trudny patriotyzm, a nie to, że za zarobkiem się jedzie płacić podatki gdzie indziej i pracuje się na obcy kraj. Do dupy wychowaliście swoje dzieci, żulia, a teraz jeszcze otwieracie paszczę, że Polska zła, a my dziady. Między wojnami, towarzyszko żulia, w biedzie i często w głodzie Naród odbudowywał Polskę, nawet mimo, że bywała źle rządzona, bo bywała. Patriotyzm, towarzyszko, nie polega na wyjeżdżaniu w cholerę, gdy trzeba się zawziąć i ciężko pracować. Albo na podpisywaniu folkslisty - bo tak jak wy to myśleli dobrowolni folksdojcze za niemieckiej okupacji - podpisać, bo będzie lepiej i łatwiej. Wasz "patriotyzm", żulia, jest płytki i fasadowy. Pan piq miał wiele możliwości emigracji i natychmiastowej pracy za granicą, bo Pan piq jest zdolny. Ale Pan piq nawet o tym nie pomyślał, bo Pana piqa tak wychowały poprzednie pokolenia, że dla Polski się ciężko pracuje, a nie opowiada, jak to się ją kocha i jaka to jest umęczona. Żałosna jesteście, towarzyszko. I zacznijcie używać ą, ę, ł i innych polskich znaków diakrytycznych, bo zwłaszcza samogłoski nosowe, które zachowały się w niewielu miejscach na świecie i niewielu językach, świadczą o długiej historii polskiej mowy i o pietyzmie, z jakim zachowywały ją PRAWDZIWIE patriotyczne pokolenia przodków. Marsz uczyć się patriotyzmu, towarzyszko, to może zostaniecie kiedyś Polką pełną gębą. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: "łatwy patriotyzm" tow. żulii i brak polskich 02.05.15, 15:48 piq napisał: > Albo na podpisywaniu folkslisty - bo tak jak wy > to myśleli dobrowolni folksdojcze za niemieckiej okupacji - podpisać, bo będzi > e lepiej i łatwiej. Powiedz to ryżemu oszustowi. Moje dziecko zdobywa wykształcenie za granicą. Była to poważna decyzja mojego dziecka dwa lata temu. Zdając sobie sprawę, że platfonsy doprowadzają Polskę do ruiny moje dziecko zdecydowało się na studia za granicą. To odważna i trudna decyzja, ale zdecydowanie uczciwa. Nikt nie będzie mu wypominał, że wykształcił się w Polsce i teraz dla niej nie pracuje. Mam nadzieję, że kiedyś uda się tę sitwę oderwać od koryta i solidnie rozliczyć. I wtedy wrócą do Polski ci młodzi ludzie, którzy wyjeżdżają masowo odkąd oszuści zaczęli niszczyć ten kraj. Chociaż całkowicie popieram młodych ludzi, którzy kształcą się w Polsce i wiedzą, że zaraz po studiach z Polski wyjadą. Tu nie ma żadnych warunków do życia i rozwoju dla młodych ludzi, którzy nie są powiązani z platfonsami. Odpowiedz Link Zgłoś
piq jako dziad ojropy twoje dziecko studiuje... 02.05.15, 20:29 ...za granicą? I ty ośmielasz się pisać o nas jako o "narodzie dziadów"? A zatem twoje dziecko wyjechało z Polski na stałe. To potwierdza moją tezę o łatwym i głupim patriotyzmie żulii: mamusia z tatusiem bulą kaskę na zagraniczne studia, bo ich stać. Ale mamcia żulia opowiada, jakimi to Naród Polski jest dziadami, a dodatkowo wychowała dziecko na kogoś, kto zamiast przykładać rękę do odbudowywania Ojczyzny (bo jeszcze mamy dużo do zrobienia) wyemigruje dla kasy. Do dupy ten twój patriotyzm, kochanie. Jesteś obrzydliwą hipokrytką. Strzępisz twarz po próżnicy, opowiadasz dyrdymały, a jak przychodzi coś poświęcić dla Ojczyzny - wypinasz się na patriotyczne powinności, i twoje dziecko też. To ja już wolę głupawego leminga-słoika, który haruje po 10 godzin na dobę w kraju. I jest większym patriotą niż tacy jak ty, choć nie wyciera sobie Polską i patriotyzmem gęby co minutę. Wy, Płaksy i Smarki, potraficie pierdzielić o Polsce co pięć minut, ale już zrobić coś dla niej - to wam się nie chce. Leming nie opłakuje Ojczyzny 48 razy na dobę, ale robi dla Niej więcej, niż takie pacyny ruskiej agentury jak ty, żulia. O wiele więcej. A teraz możesz spadać, bo muszę sobie troszeczkę popogardzać kreaturami twojego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: jako dziad ojropy twoje dziecko studiuje... 02.05.15, 22:25 piq napisał: > Ale mamcia żulia opowiada, jakimi to Naród Polski jest dziadami, Nie ja opowiadam. Ja przytoczyłam STATYSTYKI. > a dodatkowo wychowała dziecko na kogoś, kto zamiast przykładać rękę do o > dbudowywania Ojczyzny (bo jeszcze mamy dużo do zrobienia) wyemigruje dla kasy. Tęsknię okrutnie, ale cieszę się, że moje dziecko nie będzie niewolniczą pracą za marne grosze opłacało ośmiorniczki i drogie alkohole platfonsowym oszustom. > To ja już wolę głupawego leminga-słoika, który haruje po 10 godzin na dobę w kr > aju. Dokładnie tak jest. Oszuści z PO żyjący w niewyobrażalnym dostatku i rozpasaniu żerują na młodych słoikach. Ale te czasy już się kończą. Młodzież masowo wyjeżdża z tego bagna nieprzyjaznego swoim obywatelom. Kolejny milion z kawałkiem deklaruje wyjazd w tym roku!!! I na kim będą te peowskie śmieci żerować? Pozostaje nam śpiewać "ojczyznę wolną racz nam wrócić Panie" i zrywu narodowego potrzeba aby te bezwstydne świnie platfonsowe odspawać od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
piq widać u towarzyszki peerelowsko-socjalistyczne... 03.05.15, 00:11 ...myślenie. Twoje dziecko, jeśli jest mądre i pracowite, mogłoby w Polsce pracować na własny rachunek i być niezależnym i wolnym człowiekiem. Jak ja. Bywa ciężko, ale daję radę. No ale skoro za granicą jest kasa... a kasa dla was jest ważniejsza od Polski... Gdyby po I wojnie światowej, gdy na terytorium RP 14 mln ludzi było zagrożonych śmiercią głodową, ludzie myśleli jak wy, to by już nigdy nie było Polski. Na szczęście - jak wtedy - jest jeszcze patriotyczna młodzież, nie latająca z popapranymi czarną farbą "narodowymi" biało-pomarańczowymi transparentami, tylko zakasująca rękawy i biorąca się do roboty. Co i wam, i waszemu dziecku, zalecam zamiast idiotycznego biadolenia jak w tym idiotycznym założonym przez was wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: widać u towarzyszki peerelowsko-socjalistyczn 03.05.15, 07:59 piq, o czym ty piszesz o jakiej Polsce,czy ona istnieje? - Sami rzadzacy w sPOsob zrozumiale dosadny mowia o Polsce,ze to "...uj,d...pa i kamieni kupa". Jezeli masz jakies watpliwosci,to zglos sie do Bartlomieja Sienkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj mów za siebie , jak się tak czujesz twoja sprawa 02.05.15, 07:20 giulia123 napisała: > Po 25 latach tej tzw. wolności gospodarczej, po 11 latach w UE jesteśmy tylko d > ziadami Europy. Smutne to. > > www.strefabiznesu.gazetalubuska.pl/artykul/swieto-pracy-i-placy-czyli-ile-pracuja-i-zarabiaja-europejczycy > I nie kłam: www.youtube.com/watch?v=Bj5fz7a-Q9c Czy on ma odwagę spojrzeć w lustro?? ".. człowiek władzy, który myśli, że wszystko mu wolno, którego pazerność nie zna granic.." Chciał w 2005 roku walczyć sam ze sobą?? Bo to Kaczyński w 2007 roku sam się obalił, to dopiero była walka ze soba , jeszcze bardziej trudna niż walka ze słuchawką: Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 08:25 Ty nie jesteś dziadem lecz prawdziwom dziaduwom. Zamiast się dorabiać jak twój partyjny towarzysz wylewasz tutaj pomyje. On potrafi się dorobić a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 08:41 Twój towarzysz partyjny dorobił sie uczciwą pracą. Chyba nie powiecie piSSiaczki że ukradł? upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/af/Gdynia%2C_Centrum_biurowe_ROCOCO_-_fotopolska.eu_%28230922%29.jpg/461px-Gdynia%2C_Centrum_biurowe_ROCOCO_-_fotopolska.eu_%28230922%29.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 08:47 Chcesz powiedzieć że ukradli? polska.newsweek.pl/srebrna-otoczyla-kaczynskiego,95892,1,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 08:54 Wystarczy byc pracowitym niczym piSSiaki: polska.newsweek.pl/rodzinne-przedsiebiorstwo-smolensk,95617,1,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 08:48 - Rok, w którym Waszczyńska dołącza do kancelarii (to wtedy zmienia ona nazwę na HTP Puniewska-Waszczyńska), zamyka czystym zyskiem na poziomie ponad 7,5 mln zł. Kolejne lata działalności kancelarii HTP przynoszą jeszcze większe zyski. Rok 2010 kończy wynikiem blisko 12 mln zł zysku. Potem jednak jest jeszcze lepiej. Zysk na rok 2011 to już 26 mln. Za 2012 - 25,5 mln, a w 2013 - 19,8 mln zł. Jaki udział w tych kwotach mają zyski z działalności prowadzonej wyłącznie na rzecz SKOK-ów? - Takie informacje stanowią tajemnicę spółki i nie są przeznaczone do publikacji Odpowiedz Link Zgłoś
sjs2011 Re: jesteśmy dziadami Europy bo budowaliśmy... 02.05.15, 08:52 Jesteśmy dziadami Europy bo budowaliśmy...przez lata ustrój dla idiotów - zresztą wbrew naszej woli i naszym interesom ale.. teraz schadenfreude Emerytury: Ukraina - około 500-600 zł Rosja - około 1000 zł Polska - około 2000 zł Niemcy - około 4000 zł' Izrael - około 4000 zł Zdrowia życzę ... bo na rozum za pózno Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 09:02 Mogłabyś zając się akwizycją sprzedaży tajnych raportów zamiast jęczeć. Nie byłabyś dziaduwą. lecz poważaną w piSSich kręgach bizneswoman. www.fakt.pl/Macierewicz-sprzedaje-swoj-raport,artykuly,174992,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 09:11 Mogłabyś zając się akwizycją sprzedaży tajnych raportów zamiast jęczeć. nie mogłaby, bo modli się o mannę . Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 09:36 ....zamiast usiąść pod kościołem , jak przystoi dziadówie . Odpowiedz Link Zgłoś
bpos Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 10:02 Tak. A wielu z Twoich oponentów, choćby z głodu zdychało, nie przyzna Ci racji. Taka (historyczna) mentalność. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 11:03 bpos napisał: > Tak. > A wielu z Twoich oponentów, choćby z głodu zdychało, nie przyzna Ci racji. Taka > (historyczna) mentalność. To się nazywa syndrom stockholmski. Ofiara wielbi oprawcę. Oczadziałe lemingi już tak mają. No i kilka srebrników za każdy wpis ma także niebagatelne znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
el_matador9 Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 11:24 obecna strategia Komorowskiego i jego kompana Schetyny zgodna z zalożeniami CIA - eliminacji Slowiąńszczyzny poprzez stały złośliwy sabotaż ekonomiczny, Polsce rozwoju high tech, torpedowanie integracji europejskiej - w tym brak szybkiego wprowadzenia EURO i sabotaż szybkich połaczeń TGV pomiędzy CZ, D i PL ponadto - takie zawieranie przetargów i takie sterowanie ich wojskowymi wynikami bu ostatecznie pogrążyły potencjał naukowo - techniczny słowiańskiego bydła do minimum. ponadto"topienie" sprawy zadlużenia ZUS, wydawanie setek milardów na nie rentowne górnictwo, na roczną wywózkę zagranicznego kapitału w PL na sumę ok.10 mld USD rocznie. co jeszcze- próby zakneblowania mediów TV i internetu przez ściganie krytyki zamknięciem w ciupie sprzeciwiającym się tego "haeomorrh age"zniszczonej do samego wręcz DNA slowiańskiej Polski PO i on sam to czysty KRYMINAŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
el_matador9 Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 11:46 ta kryminalna banda sabotażystów z PO na wiele lat opożniła jeszcze"polski program atomowy" już dawno winny być wybudowane dwie elektrownie atomowe każda o mocy 3000 MW..takie są skutki rządzenia ludzi reprezentujących nie POLSKIE a zdecydowanie obce[Rosja, Izrael i USA] interesy gospodarcze i polityczne.. ludzie na pasku obcej rezydentury. Odpowiedz Link Zgłoś
el_matador9 Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 20:44 kryminalna, na obcym wikcie, bo prowadzona przez obce ośrodki decyzyjne spoza Polski, banda PO-PIS doprowadziła do 3 milionowej emigracji która zupełnie wykrwawiła jeśłi chodzi o zasoby ludzkie i biologiczne ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
prankpl Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 11:18 pamiętajcie, że dotacje UE to tak na prawdę nasze pieniądze i to jest taka ściema Odpowiedz Link Zgłoś
sjs2011 Re: jesteśmy dziadami Europy 02.05.15, 11:20 W czasach RWPGteż wpłacaliśmy pieniądze do wspólnej kasy tylko, że nic nie wracało... Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Zabawny ten odruch obronny 02.05.15, 11:29 Jak statystyki nie pasują do propagandy, to zawsze pozostaje odruch obronny w postaci nawrzucania od wolaków, pisdaków, itd. Odpowiedz Link Zgłoś