axyzaa 13.05.15, 19:37 Brudziński szefem Kancelarii Prezydenta. Dalej się matołki cieszcie z wyniku Kukiza I Budynia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volupte Re: Macierewicz szefem BBN 13.05.15, 19:58 Odpowiedni ludzie na swoich miejscach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Macierewicz szefem BBN 13.05.15, 20:14 Mariusz Kamiński szefem Słodkiego Żygolo w CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Macierewicz szefem BBN 13.05.15, 20:21 Ojciec Dyrektor szefem kaplicy. w Pałacu Namiestnikowskim. Może się jeszcze coś zbuduje, wielkości Pałacu Kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Macierewicz szefem BBN 13.05.15, 20:29 ojciec dyrektor ma lepsze zajęcia, niż się gnieździć gdzieś na placu w Wawie. On ma i telewiżyn pod sobą i radio - naprawdę ma co robić w swoim Toruniu, a nie wyjeżdżać gdzieś hen. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Labedzi spiew pomatolkow 14.05.15, 09:08 zmiencie gacie,smierdzi na odleglosc. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Macierewicz szefem BBN 13.05.15, 20:14 a profesur Pawłowiczówna jaki ewentualnie dostałaby stołekod Preze..tfu od Dudy -- www.se.pl/wiadomosci/polityka/ojciec-andrzeja-dudy-zapewnia-moj-syn-wygra-i-nie-bedzie-suchal-kaczynskiego_602574.html Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Macierewicz szefem BBN 13.05.15, 20:20 pkt4a napisał: > a profesur Pawłowiczówna jaki ewentualnie dostałaby stołekod Preze..tfu od Dud > y > > -- > www.se.pl/wiadomosci/polityka/ojciec-andrzeja-dudy-zapewnia-moj-syn-wygra-i-nie-bedzie-suchal-kaczynskiego_602574.html Rzecznika prasowego KP? Prezesa TVP? Naprawdę, w obliczu tego pierwszego nieszczęścia to już byłoby zupełnie nieistotne. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Macierewicz szefem BBN 13.05.15, 20:24 no też to oglądałam, Marcinkiewicz powiedział właśnie to w tvn24 i może to są potwierdzone informacje, albo i nie? Ej, autorze, nie przypisuj sobie - to Marcinkiewicz przepowiedział, co to za przypisywanie sobie czyichś przepowiedni! Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Macierewicz szefem BBN 13.05.15, 20:30 jane-panzram napisała: > no też to oglądałam, Marcinkiewicz powiedział właśnie to w tvn24 i może to są p > otwierdzone informacje, albo i nie? > Ej, autorze, nie przypisuj sobie - to Marcinkiewicz przepowiedział, co to za pr > zypisywanie sobie czyichś przepowiedni! Bo ja jedyna oglądam TVN24 i wierzę, że mogę sobie przypisywać co chcę, wszystkie złote myśli wszystkich gości mając nadzieję, że nikt się nie zorientuje. Tak, Marcinkieiwcz to powiedział, ja to usłyszałam, uświadomiłam sobie, że to więcej niż prawdopodobne i napisałąm o tym tu, wierząc, ze nie będę musiałą tłumaczyć matołkom, ze sama na to nie wpadłam.. Jak zwykle jeśli chodzi o to forum się pomyliłam. I jeśli chodzi o mnie to koniec bicia piany, więcej co nie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Macierewicz szefem BBN 13.05.15, 20:35 Toć ja żartobliwie tak piszę ;) No ja tak na tego Marcinkiewicza to z krzywą gębą patrzę: jak traktować rewelacje człowieka, który jest tak nielojalny, jak on? No ploteczki fajne on rozsiewa, może nawet prawdziwe (nie sądzę, ale Marcinkiewicz chce się bardzo wpisać w "straszenie pisem"), ale się tego słuchać nie da. Drzewiecki, który był potem, ma więcej charakteru: wykopali go z PO, ale dalej twardo przy swojej formacji. A przecież miałby za co na nich być wściekły. Ale chłop lojalny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Macierewicz szefem BBN 13.05.15, 20:24 Serio, to myślę, że jednak nie. Agentura agenturą, ale na to sobie nie pozwoli, bo się nie opłaca. Im mniej na widoku, tym lepiej. Ale nie wejdzie ten, wejdzie inny, Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Macierewicz szefem BBN 13.05.15, 20:33 dystans4 napisał: > Serio, to myślę, że jednak nie. Agentura agenturą, ale na to sobie nie pozwoli, > bo się nie opłaca. Im mniej na widoku, tym lepiej. Ale nie wejdzie ten, wejdzi > e inny, > OK. Nie zostanie szefem, będzie szarą eminencją, dostanie klucze, swobodny dostęp, będzie sobie mógł wnosić i wynosić co mu się będzie podobało i razem z Dudą i Prezesem będą opracowywać strategię militarną wobec Rosji i UE. Uważasz, że to też się nie ma prawa zdarzyć, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Macierewicz szefem BBN 13.05.15, 20:41 toć on miał już do tego wszystkiego dostęp - bo PiS już rządził. On co miał widzieć, to zobaczył. A co nowego zobaczy? Zapewne niewiele. Parafinowicz potrafi prowadzić kreatywną księgowość jako szef skarbówki - to rząd nie będzie umiał papierów wrzucić w niszczarkę? Heh ;) Ja to STALE jestem zdziwiona, że ludzie wierzą, że "pis przyjdzie i wszystkich powsadza" PiS już był, też po swoich wrogach (po SLD) i NIKOGO nie wsadził. Poza tym to ja jestem zdziwona, że takie zwykłe ludzie jak ty przejmują się skórą jakichś przekrętów na świeczniku - że ich powsadzają. Jak zrobili przekręt to (może, ale mało prawdopodobnie) wsadzą - i wot, cała historia. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Macierewicz szefem BBN 14.05.15, 08:37 PiS nikogo nie wsadził? przecież byli skuteczni i rozprawili się z korupcją, przestępczością, emigracją Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Macierewicz szefem BBN 14.05.15, 03:57 gfx.radiozet.pl/var/radiozetv3/storage/images/media/images/mem7/591087-1-pol-PL/mem7.jpg S. Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: Macierewicz szefem BBN 14.05.15, 08:56 obojętnie kto kim będzie skoro prezes będzie pociągał za sznurki Odpowiedz Link Zgłoś
parine Re: Macierewicz szefem BBN 14.05.15, 09:03 Szczerze to nie ma większego znaczenia jakie pierdzistołki obsadzą. Czy Polacy są zdolni do jakiegoś dyplomatycznego poprawienia stosunków z Rosją? Nie są niezależnie od opcji.. Po prostu polityka zagraniczna i bezpieczeństwo Polski jest całkowicie zależna od woli mocodawców i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Biedne lemingi maja "sztresa" :D 14.05.15, 09:16 ...podniecacie sie pisiorami? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Macierewicz szefem BBN 16.05.15, 08:41 Brudziński nadaje sie najbardziej na ministra kolejnictwa w rządzie PiS/Kukizowcy , zna sie na tym Odpowiedz Link Zgłoś