derff 20.05.15, 17:32 Dla mnie to strzał a 10. Jużsie zarejestrowałem i idę 31 na stadion Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panire Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 20.05.15, 17:37 Balcerowicz stracił wpływy na salonach władzy więc chce zgarnąć kilka procent, żeby ściągnąć platformę w swoją stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 20.05.15, 18:00 Barcerkowi te wpływy sa potrzebne jak zeszłoroczny snieg. Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 09:42 Szykuja sie chlopaki na goraca jesien, kiedy to platorma prawdopodobnie padnie na morde. Zagranie polegajace na zgrabnym przejeciu wladzy przez platormersow. Idzie nowe, tylko jakby juz troche opatrzoe - platorma bis. volupte napisał: > Barcerkowi te wpływy sa potrzebne jak zeszłoroczny snieg. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 15:46 Ze śmietnika historii wraca nowa Mumia Wolności? Odpowiedz Link Zgłoś
piq wolę, jak czymś się zajmują ludzie coś umiejący,.. 20.05.15, 17:56 ...cokolwiek, niż ta banda, która musi być w polityce, bo nic innego nie umie. Bardzo chętnie dam na nich głos. Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: wolę, jak czymś się zajmują ludzie coś umieją 21.05.15, 09:50 A ja wrecz przeciwnie. Czas sie pakowac chlopaki i zwijac manatki. Rozkradliscie juz wszystko, co bylo do rozkradzenia i tylko ziemia oraz lasy nam pozostaly Adieu platormo....zegnaj na zawsze. Dosc rzadow POpaprancow. piq napisał: > ...cokolwiek, niż ta banda, która musi być w polityce, bo nic innego nie umie. > Bardzo chętnie dam na nich głos. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 20.05.15, 18:01 Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 20.05.15, 18:08 nic , Balcerowicz już miał " króliczka " był szefem partii i co no ?.........wiadomo a teraz znowu chce go ganiać . Petru ,to taka wyszczekana odmiana Hofmana , dużo gada mało robi , w PKP był cały dzień i pokazał co potrafi . będzie z tego mumia .... Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 20.05.15, 18:52 nie przypuszczalam, ze przyznam ci racje...druga "mumia" ale kreci sie jeszcze Wladek Frasyniuk.Oby nie wskrzeszali prof. G. i Mazowieckiego R.I.P :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 20.05.15, 18:55 .Oby nie wskrzeszali wieprza o ruletki. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 18:04 ...w tym poplochu, kto wie, kto wie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 20.05.15, 18:10 widze ze gazjetkowe juz agitke robia do zmiany marynarki, bo stara platformiana mole rabia az milo :-) Wot I przebierance lub jak kto woli partia przegrancow. Kto siem na to nabierze ??? F.u.c.k, the loosers! Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 20.05.15, 18:29 Ja bardzo źle myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
green.olive Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 20.05.15, 18:34 To zwykła podmianka Odpowiedz Link Zgłoś
niezalezny.ekspert Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 20.05.15, 18:39 Ja też, działają kilku dni i wg najnowszego obiektywnego sondażu mają już około 7% poparcia. To więcej niż PSL, Korwin i SLD razem wzięci - jest potencjał w tej partii. Ona nas poprowdzi i oborni przed PISowszczyzną, i Kaczoryzmem. Mysle że cała nomenklatura PO może się tam ukryć. Potrzebujemy czegoś co zgarnie młodych, trzeba przejąć elektorat gnijącego PO i elektorat "oburzonych" czyli Kukiza Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 17:30 Wysłuchałbym chętnie zdania WSZYSTKICH pozostałych inteligentnych osób na FK. Kilku jeszcze brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-termin Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 20.05.15, 19:01 Co myślą Polacy...? Szykuje się zmiana na nową partię która będzie chciała wymienić ludzi platformy. Co na to Polacy, myślę że nie dadzą się już więcej nabrać na dotychczasowe sztuczki służb. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 20.05.15, 19:16 Niepotrzebnie Petru podpiera sie Balcerowiczem Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Po wolcie Platformy w sprawie OFE... 20.05.15, 19:29 ...Bank Światowy postawi na bardziej zaufanych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Spiski, wszędzie spiski, panie! n/t 20.05.15, 23:17 instant.crush napisał: Re: Po wolcie Platformy w sprawie OFE... > ...Bank Światowy postawi na bardziej zaufanych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Spiski, wszędzie spiski, panie! n/t 21.05.15, 15:51 taziuta napisał: > instant.crush napisał: > Re: Po wolcie Platformy w sprawie OFE... > > > ...Bank Światowy postawi na bardziej zaufanych ludzi. Spiski,piski by się dorwać do koryta czyli państwowej miski! Odpowiedz Link Zgłoś
10x10 Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 20.05.15, 21:22 A kto to ten Balcerowicz? Jakiś bokser, kolarz...? Odpowiedz Link Zgłoś
jaszogun Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 20.05.15, 21:23 to co on: pbs.twimg.com/media/B_gNHEGWQAAJOHq.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 20.05.15, 21:46 Kanapa własnej adoracji dla zasłużonych? Jaki elektorat to kupi, spóźnili się circa 20 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 06:08 Petru, dlugo sie zastanawial, to taki drugi zaciag platfonsow, "eklektyzm" zbior szumowin. mialam Petru za madrego faceta, mylilam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 20.05.15, 22:21 Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic rzydoski plan "B" Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Posłuchajcie... 20.05.15, 23:10 rdc.pl/informacje/nie-jestem-antysystemowy-nie-chodzi-o-bunt-tylko-o-zmiany-posluchaj/ Ja jestem za! Idzie zmiana i powinniśmy się cieszyć, że Sejm zostanie przewietrzony. Cieszę się nawet z tego, że trochę ludi od Kukiza może wejść do Sejmu. Prawdą jest, że dotychczasowy układ zalatuje stęchlizną. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Posłuchajcie... 20.05.15, 23:35 Do kogo to mówisz ? Do trolli? :-) Odpuść sobie, zarejestruj sie i przyjdz. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Posłuchajcie... 21.05.15, 08:24 ciekawe czy mlodzi kupia pomysl z ta Nowa" partiOM Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Balcerowicz "feniksem" upadajacych platfonsow 21.05.15, 08:45 Ciekawe, dlaczego platfonsy wczesniej nie wykorzystaly tego "geniusza", teraz siegaja? Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Szkoda, że jesteś anonimem 21.05.15, 09:47 inaczej byśmy na ciebie głosowali, całodobowy wPiSywaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Obawiam się mocno, że 21.05.15, 08:33 "gęba" przyprawiana latami Balcerowiczowi przez "geniuszy" ekonomicznych przygarniających fachowców - cha, cha, cha - typu Zyta G. czy Szydło Beata będzie trudna do odklejenia. Pospólstwo chce mać - natychmiast i dużo ! A skąd - niech się martwią inni - oni bendOM dudnić. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Obawiam się mocno, że 21.05.15, 08:51 ..zeby cokolwiek w polsce na lepsze sie zienilo- - zrubcie rewolucje na miare tej.francuzkiej wykopcie z parlamentu wszystkich co juz byli - zacznijcie budowac demokracje bezposredniom My.naszym Slowianskim Braciom Polakom pomozemy zbrojnie spot zydowskiego dyktatu sie uwolnic. ltn.H.Xystos ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Na razie nic nie myślę 21.05.15, 08:45 Wydaje się, że Balcerek będzie obciążeniem dla tej przyszłej partii. Chodzi o jego idee fixe na punkcie oszczędzania. Ludzie chcą poczuć, że mordercza praca całego pokolenia nie poszła na marne. Przypomnę, że Niemcy w dziesięć lat potrafili z morza ruin postawić swoją gospodarkę na topie Europy. Nasze 25 lat zostało zmarnowane. W dużej przyczynie za sprawą rządów koalicji POPSL. Rządów Tuska i następcy Balcerka - Ciężkiego Kretyna Rostowskiego. Poczekam na solidny program, ale tyle tego qrestwa już było i wszystko okazywało się słowem, a nie czynem. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Na razie nic nie myślę 21.05.15, 11:23 Niemcy mieli Adenauera, Erharda i Kiesingera więc musiało im isć do przodu , jak przyszli ,,czerwoni" to sie zawaliło, a my od poczatku mamy lekko czerwonych. Wolnosci gospodarczej było tylko 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Na razie nic nie myślę 21.05.15, 16:12 A weź mi powiedz, jak ten stary grzyb przeskoczy nad argumentem "jak będziecie zabierać głosy PO, to wygra PiS". Przecież ten grzyb zapleśniały i ustawiony (jest w NBP) będzie szkodził "swoim" z obecnego rządu. Petru, pokazując się z Balcerem, tylko sobie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Na razie nic nie myślę 24.05.15, 23:03 Nie wiem o kim piszesz. Balcerek nie jest w NBP. To ma być partia gospodarczo i społecznie liberalna , a tacy sa teraz w PO na marginesie. Jeśli w sondażach bedzie wiecej niż 5% , to wtedy wymiecie liberałów z pO. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Na razie nic nie myślę 25.05.15, 08:29 ...zostaw te bajania na zimowe wieczory, analizujac przerzniete wybory przez PO :D Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Na razie nic nie myślę 25.05.15, 08:14 Tam było tak, że szef firmy miał tyle forsy, co sprzątaczka. Zysk inwestowano. Ale to nie w Polsce, pazernej, złodziejskiej i kościelnej. Odpowiedz Link Zgłoś
polskagolyzad5 Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 10:52 pracować 6-80 lat !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 25.05.15, 08:30 ...to bardzo dobry plan, mozna zaliczyc do stazu takze ciaze i zlobek :P Odpowiedz Link Zgłoś
el.commendante Troglodyci i nic więcej. 21.05.15, 11:13 Ich chorej zbrodniczej ultra-neoliberalnej ideologii nikt już na świecie poważnie nie traktuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jotde3 Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 11:42 o ile pamiętam balcerowicz zdaje sie bronił ofe a nie mówił że ofe bierze duza kase za zarządzania na poziomie małpy ( do tego momentu nie miałem do niego zarzutów wbrew reszcie społeczeństwa ale młody byłem i czasu nie miałem sie interesować polityką ) jesli chodzi o rysia petru to głowy nie dam ale zdziwił bym sie gdyby on nie mówił że fran do 3 zł to nigdy nie wróci i że mieszkania będa drogie jak w madrycie ( ciekawe że mu sie spełnia ale w drugą strone ) jeśli sie myle to przepraszam . jeśli coś zrobią to sie bliżej zainteresuje bo generalnie uważam że : gospodarka głupcze ( za klintonem zdaje sie ) i odważni ekonomisci i ci co na nich stawiają jak np. orban na węgrzech są potrzebni a balcerek wydaje sie odważnym być . Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 13:29 Najlepszy sposób na gospodarkę to nie przeszkadzać. Sęk w tym że politycy nijak tego nie moga pojąć i staraja się pomagać a jak wiadomi piekło jest wybrukowane dobrymi chęciami. Odpowiedz Link Zgłoś
lepkie.lapki Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 15:33 Na razie żyjemy w społeczeństwie na wskroś socjalistycznym (taki Donald musiał przejść na socjalizm retoryczny, żeby dorwać się do władzy), więc to stowarzyszenie ma tutaj takie samo znaczenie, taką samą doniosłość jak stowarzyszenie miłośników późnego rokoko. 30-50 lat po wprowadzeniu powszechnego obowiązku nauczania ekonomii od pierwszej klasy szkoły elementarnej - a, to inna śpiewka. Tyle że na wprowadzenie tegoż nie zgodzi się żadna z frakcji wszechpartii socjalistycznej rządzącej w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 19:42 Na razie wciąż obowiązuje przyśpieszony kurs ekonomii socjalistycznej. W dzieciństwie czytałem, że państwo Kowalscy mogą wziąć taką pożyczkę, jaką będą w stanie spłacać. Za to państwo polskie może wziąć tyle ich budowa socjalizmu potrzebuje. Stąd się wzięło słynne PRONCIE POTRZEBUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 15:38 Co ja sądzę o tym? Że jesteś w mniejszości. Balcerowicz nie porwie za sobą ludzi. Poza tym, to myślę, że wkrótce ich ruch ZNIKNIE, ponieważ ten ruch odbiera głosy głownie PO - a pan Balcerowicz z całego serca nie chce szkodzić PO (im mniej głosów na PO, tym pewniejsza wygrana PiS - chyba sam łapiesz ich tok myślenia). Ten ruch może rozpłynąć się we mgle. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 15:39 Już zresztą są głosy "ekspertuf" (znów jakichś ustawionych życiowo, starych grzybów) o tym, że ten Ruch jest niepotrzebny. Wszystko sie rozbija o mitologiczne "bo PiS" Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 15:42 Z martwych wstanie Mumii Wolności! Odpowiedz Link Zgłoś