Dodaj do ulubionych

Duda wywinął orła

22.05.15, 10:28
Pisiacka specjalność - "łapaj złodzieja", kiedy się ich przyłapuje na przekrętach - pamiętamy nagonkę na Sikorskiego kiedy wykryto hofmanienie. To się pisiakom popieprzyło, kiedy okazało się, że różne Szczypińskie rozliczały kilometry nawet nie mając samochodu.
W tą tradycję oczywiście wpisał się kandydat Duda. Wczoraj czepiał się prezydenta Komorowskiego o czekoladowego orła, a sam - zabawiał się orłem z chleba. Taka pisiacka tradycja. Czepiamy się innych, ale jak my robimy to samo, to jest OK. To się podobno u nich nazywa "prawo i sprawiedliwość".
Obserwuj wątek
    • pis_da_deby Re: Duda wywinął orła 22.05.15, 10:35
      man_sapiens napisał:

> Wczoraj czepiał się prezydenta Komorowskiego o czekoladowego orła, a sa
      > m - zabawiał się orłem z chleba.

I jaki slodki dziobek przy tym robil

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/wybory-prezydenckie-2015-dudabus-wyruszyl-w-polske,544553.html
    • man_sapiens Re: Duda wywinął orła 22.05.15, 10:41
      A tu jeszcze przekręt z pieniędzmi sejmowymi
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,157697463,157697463,No_panie_prawniku_Duda_daliscie_dudy.html
      Duda jak Stokłosa: prokurator się zbliża, potrzeba mu na gwałt immunitetu.
    • pispisia Re: Duda wywinął orła 22.05.15, 13:20
      to znaczy, że kandydat wyuczony jak papuga klepie trzy po trzy bez zrozumienia treści, żenada totalna, czepiać się czekoladowego a samemu obnosić się z chlebowym orłem. Dzieciakom się czekoladowy bardziej podobał, ale pise same będą decydować , co dzieci mają lubić. Duda blada!
      • tomjani Re: Duda wywinął orła 22.05.15, 14:50
        Psipsiu, a kiefy Brąk wraz z Kupą Wojewódczanym ulepią możeła z psich qp?
        • belphegor-pisu PiSz więcej 22.05.15, 14:53
          lubię czytać twoje idiotyzmy
          • tomjani Re: PiSz więcej 22.05.15, 15:08
            Tfuj! dorobek jest wprawdzie minimalne dłuższy niż Psipsi, ponadto odznaczyłeś swoją aktywność na paru innych forach, m.in. Bydgoszczu jak to Vincent POwiedział - ale również uprawiasz wyłącznie hejterstwo. Więc? Też jesteś trolem, zainteresowanym POdtrzymywaniem rządów mafii?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka