erte2 09.06.15, 08:39 Dlaczego prezydent-elekt nosi stringi? Czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pkt4a Re: bielizna 09.06.15, 08:42 może szydło wie , ona na wszystko ma oko i wszystko co jest związane z tą kukielką ogarnia Odpowiedz Link Zgłoś
smutny.gej Re: bielizna 09.06.15, 09:20 Skoro tak bardzo sie interesujecie bielizna meska moze zechcecie obejrzec moja. Serdecznie zapraszam. Mozecie przyjsc we dwoje z zonami lub mezami. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: bielizna 09.06.15, 09:28 .. do mnie tez,wogule nieuzywam majtek z moja ladna pupa byloby to Sfientokractfo ! Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: bielizna 09.06.15, 12:41 xystos napisał: > .. do mnie tez,wogule nieuzywam majtek > z moja ladna pupa byloby to Sfientokractfo ! Pomysl o ortografii > Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: bielizna 09.06.15, 09:53 smutny.gej Pomyliłeś adresata. Udaj się do pewnej willi na Żoliborzu i tam znajdziesz pełne zrozumienie... Odpowiedz Link Zgłoś
smutny.gej Re: bielizna 09.06.15, 10:04 Wedlug mojej opinii masz duzo cech kobiecych. Chetnie je u ciebie uwypukle:) Zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: bielizna 09.06.15, 10:42 Podaj adres, odwiedzimy cie a moze nawet razem do stołu usiadziemy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Wiadomośc Radia Erewań 09.06.15, 10:32 erte2 napisał: > Dlaczego prezydent-elekt nosi stringi? Czy ktoś wie? Tak to prawda, Radio Erewań potwierdza. Z malutkimi poprawkami: Nie prezydent -elekt tylko Pani premier, nie nosi tylko zdjęła i nie stringi tylko biustonosz. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wiadomośc Radia Erewań 09.06.15, 11:02 Radio Erewań to twoja ulubiona stacja, zazwyczaj stamtąd dobierasz swoje "informacje". Potem na forum te twoje kłamstwa trzeba prostować w kikludziesięciu przynajmniej postach. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Wiadomośc Radia Erewań 09.06.15, 11:17 remik.bz remisiu ptaszyno - tak naprawdę gó.wno mnie obchodzi co nosi (lub nie) prezydent-elekt. Ale widzisz - to jest tak samo jak ze słynnym krzesłem Prezydenta Komorowskiego. Bo nie było ważne że nie było żadnego krzesła, że Prezydent nie popełnił żadnej gafy, że cała ta historia ( i histeria) była wyssanym z palca brudnym hejtem. Chciałem tylko pokazać że jeśli się uda zmobilizować dostateczną ilość szuj i sku...synów to z każdej bzdury można uczynić fakt medialny, każde kłamstwo uczynić bronią w walce politycznej. Tyle że się przeliczyłem, bo po naszej stronie po prostu nie ma szuj i sku...synów. Wazyscy sa w PiS-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Wiadomośc Radia Erewań 09.06.15, 17:34 volupte napisał: I to jest lemiża wada:-) Prawda. Bo, jak kiedyś powiedział nieżyjący już Jerzy Markuszewski (znakomity reżyser radiowy, wyrzucony z Trójki w latach '70. za członkostwo w KOR-ze) o relacjach ówczesnej opozycji z SB: "My z nimi w szachy, oni z nami w dupnika". Niestety, tę wadę posiadamy - nie umiemy grać w dupnika. Nie wychodzi nam to, nie potrafimy być wystarczająco chamscy i bezczelni, nie będziemy przekręcać nazwiska "Duda" na "Dupa", nie będziemy wyć na pogrzebach i uroczystościach państwowych.... Bo nie. Bo do tego się nie zniżymy. Czy to oznacza że przegraliśmy już nieodwołalnie i z kretesem? Nie wiem, ale przypominam że jednak to KOR okazał się zwycięski bo na dłuższą metę finezyjne szachy dają lepsze rezultaty niż prymitywny żołdacki dupnik. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 [...] 09.06.15, 11:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wiadomośc Radia Erewań 09.06.15, 11:35 Wmówiono ci że to była wtopa, szczujku, więc łązisz i powtarzasz te brednie. Zacząłbyś myśleć samodzielnie i wreszcie napisałbyś coś merytorycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Wiadomośc Radia Erewań 09.06.15, 14:37 Gtxl jest najmądrzejszy i jako wyborca SLD zawsze pisze ciekawie i merytorycznie o zamierzeniach Leszka Millera Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wiadomośc Radia Erewań 09.06.15, 14:39 Merytoryka aż mu kipi spod pokrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Wiadomośc Radia Erewań 09.06.15, 15:08 adam111115 napisał: > Gtxl jest najmądrzejszy i jako wyborca SLD zawsze pisze ciekawie i merytoryczni > e o zamierzeniach Leszka Millera Yeeepsssie hejterze z obozowym numerkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wiadomośc Radia Erewań 09.06.15, 15:15 I znów merytorycznie było rysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Wiadomośc Radia Erewań 09.06.15, 15:18 Yeeepsssie hejterze z obozowym numerkiem. Mnie to nie przeszkadza ale wiesz że możesz takimi porownaniami szokować i zasmucać byłych więźniów KL jeśli tacy tu wchodzą? A przecież jesteś prawdziwym...... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_olgierd_pasikonik Re: Wiadomośc Radia Erewań 09.06.15, 11:38 > Tyle że się przeliczyłem, bo po naszej stronie po prostu nie ma szuj i sku...synów. Wazyscy sa w PiS-ie. Owszem, przeliczyłeś....liczba sk....synów podobna, ale przeciętne IQ tego z PO o 18 punków niższe. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wiadomośc Radia Erewań 09.06.15, 11:43 Ale za to uczciwość większa. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Wiadomośc Radia Erewań 09.06.15, 11:51 18 punktów ? A czemu nie 30 czy 50 ? Robiłeś badania czy cuś? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Wiadomośc Radia Erewań 09.06.15, 12:19 dr_olgierd_pasikonik napisał: Owszem, przeliczyłeś....liczba sk....synów podobna, ale przeciętne IQ tego z PO o 18 punków niższe. Taka freudowska pomyłka? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Wiadomośc Radia Erewań 09.06.15, 14:30 ... pisięta tak twierdzą bo ich IQ jest porównywalne z numerem ich butków... A ktoś z takim IQ, jest całkowicie oderwany od rzeczywistości... :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
smutny.gej Moja proPOzycja 09.06.15, 12:13 POdwojny erte, moze wspolna kawa? Wyjasnie ci to i owo. Owo dokladniej. Najwyrazniej masz kryzys tozsamosci. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Moja proPOzycja 09.06.15, 12:32 Ty ...ty...niegrzeczna. Chcesz byc brana przez organa? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: bielizna 09.06.15, 11:01 erte2 napisał: > Dlaczego prezydent-elekt nosi stringi? Czy ktoś wie? Widziałeś te stringi? jakiego koloru były? czy miał jaja pod tymi stringami. erte2 - dobry człowieku, to już chyba demencja starcza u ciebie postępuje. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: bielizna 09.06.15, 11:03 Widziało te stringi tak wielu jak wielu widziało w Japonii jakieś krzesło na które rzekomo właził Komorowski. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_olgierd_pasikonik Re: bielizna 09.06.15, 11:35 Wyobrażenie sobie stringów na pupie prezydenta i prezydenta na krześle to nie to samo.......... Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: bielizna 09.06.15, 11:44 Dokładnie, nie idzie za tym taki sam hejt. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: bielizna 09.06.15, 12:36 Jaka jest różnica między hejtem a walka wyborczą? Otóż jeśli ktoś powie że prezydent-elekt Duda jest plastikowy to to jest hejt. Jeśli zaś ktoś napisze że prezydent Komorowski to Komoruski to to jest oczywiście walka wyborcza. Jeśli ktoś wypomni semickie pochodzenie Agaty Dudy to oczywiście jest to hejt. Natomiast ciągłe wyśmiewanie postury Anny Komorowskiej to zwykła walka wyborcza. Stringi Dudy to hejt. Równie nieprawdziwe krzesło Komorowskiego to normalna walka wyborcza. Itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Ortografia 09.06.15, 12:43 A "bul" to hejt czy walka wyborcza? A moze polanalfabetyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ortografia 09.06.15, 12:48 gelati napisał(a): > A "bul" to hejt czy walka wyborcza? A moze polanalfabetyzm? To mniej wiecej to samo co obiaT Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 [...] 09.06.15, 13:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ortografia 09.06.15, 14:18 gtxl.1 napisał(a): > Ale z ciebie "pisda" dębowy..... Ja ciebie tez lubie Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Ortografia bulu:) 09.06.15, 12:54 I hate to bul. Bul, bul, bul... Zatopiony:) Odpowiedz Link Zgłoś
pemire Re: bielizna 09.06.15, 12:54 Otóż jeśli ktoś powie że prezydent-elekt Duda jest plastikowy to to jest hejt. Jeśli zaś ktoś napisze że prezydent Komorowski to Komoruski to to jest oczywiście walka wyborcza. Ze strony pełowiaków landowana był a pisownia Dudy jako Dupy... >Jeśli ktoś wypomni semickie pochodzenie Agaty Dudy to oczywiście jest to hejt. hehehehehe , hehehehehehe, a jakie zdanie ma wyborcza na to komu wypomina się z heitem, a komu bez heitu? Rozumiem, że Lis zachował się jak Wojewódzki, który tylko pariodiował prawdziwych Polaków gwałcących Ukrainkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: bielizna 09.06.15, 15:45 Czarne.Takie są najbardziej seksy. W końcu szedł do biskupów więc musiał się odpowiednio ubrać. Biała koszula i do tego czarne stringi. Biskupi byli wniebowzięci. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: bielizna 09.06.15, 13:01 erte2 napisał: > Dlaczego prezydent-elekt nosi stringi? Czy ktoś wie? Lubi byc dobrze ubrany Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: bielizna 09.06.15, 13:59 kosel_maruvi napisał: > erte2 napisał: > > > Dlaczego prezydent-elekt nosi stringi? Czy ktoś wie? > > Lubi byc dobrze ubrany "Tysz"....kolejny powód- by cioolom i hejterom z PO dać możliwość odreagowania. Niech się poczują lepiej...niech się dowartościują. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: bielizna 09.06.15, 14:24 gtxl.1 napisał(a): > > Lubi byc dobrze ubrany > > "Tysz"....kolejny powód- by cioolom i hejterom z PO dać możliwość odreagowania. > Niech się poczują lepiej...niech się dowartościują. forum.gazeta.pl/forum/w,28,157875918,157877444,Re_Wiadomosc_Radia_Erewan.html > > > Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: bielizna 09.06.15, 14:33 gtxl.1 napisał(a): > "Tysz"....kolejny powód- by cioolom i hejterom z PO dać możliwość odreagowania. > Niech się poczują lepiej...niech się dowartościują. Z ciebie synek to wesoly karlus. Lotosz od sciany do sciany. Sympatyzowales z SLD i poplynal, podobal ci sie Ruch Palikota i jest juz historia. Teraz nagle polubiles PiS wiec mozna przewidziec jak sie to skonczy. Zle mu zyczysz ? > Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: bielizna 09.06.15, 15:07 pis_da_deby napisał: > gtxl.1 napisał(a): > > > "Tysz"....kolejny powód- by cioolom i hejterom z PO dać możliwość odreago > wania. > > Niech się poczują lepiej...niech się dowartościują. > > Z ciebie synek to wesoly karlus. > Lotosz od sciany do sciany. > Sympatyzowales z SLD i poplynal, podobal ci sie Ruch Palikota i jest juz histor > ia. > Teraz nagle polubiles PiS wiec mozna przewidziec jak sie to skonczy. > Zle mu zyczysz ? > > > Synek...to mi mówiono około 55 lat temu.....to po pierwsze. Dalej jestem zwolennikiem SLD, nigdy nie sympatyzowałem z Ruchem Palikota, nigdy nie będę sympatykiem PiS, bo nie pozwala mi na to mój światopogląd. Już nieraz ci mówiłem "synek", że jestem antyklerykalny, i ateista. Nigdy nie będę popierał żadnych partii bogoojczyźnianych jakimi są dla PO i PiS. Zrozumiał "dębowy synku"? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: bielizna 09.06.15, 17:14 gtxl.1 napisał(a): > > Synek...to mi mówiono około 55 lat temu.....to po pierwsze. Nie przejmuj sie synek. Poczuj sie mlodszy > Dalej jestem zwolennikiem SLD, To sie chwali nigd y nie będę sympatykiem PiS, To co piszesz swiadczy o czyms innym ale synki juz tak maja > Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: bielizna 09.06.15, 13:31 erte2 napisał: > Dlaczego prezydent-elekt nosi stringi? Czy ktoś wie? Nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie usiasc do stolu. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: bielizna 09.06.15, 14:01 pis_da_deby napisał: > erte2 napisał: > > > Dlaczego prezydent-elekt nosi stringi? Czy ktoś wie? > > Nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie usiasc do stolu. > Zapytaj wielebny twoich kolegów, oni się na tym znają najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: bielizna 09.06.15, 14:21 gtxl.1 napisał(a): > pis_da_deby napisał: > > Nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie usiasc do stolu. > Zapytaj wielebny twoich kolegów, oni się na tym znają najlepiej. > Na tym to znaczy na czym ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: bielizna 09.06.15, 15:09 pis_da_deby napisał: > gtxl.1 napisał(a): > > > pis_da_deby napisał: > > > > Nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie usiasc do stolu. > > > Zapytaj wielebny twoich kolegów, oni się na tym znają najlepiej. > > > Na tym to znaczy na czym ? > > Na tym, na czym sam się znasz....wielebny. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: bielizna 09.06.15, 16:46 gtxl.1 napisał(a): >> > > > Nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie usiasc do stolu. > > > > > Zapytaj wielebny twoich kolegów, oni się na tym znają najlepiej. > > > > > Na tym to znaczy na czym ? > > > Na tym, na czym sam się znasz....wielebny. > Az tak ? Zgroza ale skad ty wiesz hajerze na czym ja sie znam ? Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: bielizna 09.06.15, 14:40 Coś taki agresywny? ObiaT ci nie smakował? Napisz nam o planach Millera, jako jego wyborca powinieneś coś wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: bielizna 09.06.15, 14:52 adam111115 napisał: > Coś taki agresywny? ObiaT ci nie smakował? Walczy dzielnie z hejterami Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: bielizna 09.06.15, 15:09 adam111115 napisał: > Coś taki agresywny? ObiaT ci nie smakował? Napisz nam o planach Millera, jako > jego wyborca powinieneś coś wiedzieć Tobie hejterze? ty jesteś bezmózgowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: bielizna 09.06.15, 15:16 Podziwiam merytoryczność rysia. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: bielizna 09.06.15, 15:22 Z Rysia taki wyborca sld jak jego reakcja na 2,39 proc Magdy. już nawet heniek bardziej przeżył Palikota Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: bielizna 09.06.15, 15:31 adam111115 napisał: > Z Rysia taki wyborca sld jak jego reakcja na 2,39 proc Magdy. już nawet heniek > bardziej przeżył Palikota Teraz się gnojku odsłoniłeś całkowicie......wielokrotny nickowcu. To mój ostatni wpis....teraz podam ci adres gdzie możesz pisać....PiS na Berdyczów. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: bielizna 09.06.15, 16:43 gtxl.1 napisał(a): > adam111115 napisał: > > > Coś taki agresywny? ObiaT ci nie smakował? Napisz nam o planach Millera, > jako > > jego wyborca powinieneś coś wiedzieć > > > Tobie hejterze? ty jesteś bezmózgowcem. Wlyz synek na ryczka to sie pogodomy. Tylu tu hejterow a tylko ciebie wycinaja. Jakas zmowa czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: bielizna 09.06.15, 15:07 noo dobra,teraz wezmy sie za Pana Prezesa sadzicie ze w dalszym ciagu spi bez pizamy ? teraz gdy ma mlodego kota Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: bielizna 09.06.15, 15:55 Praktyczna ta Szydło. Na czarnych nie widać brudu. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: bielizna 09.06.15, 17:33 kaczydud napisał: > pewnie mu Szydło kupiła Nie kupila tylko udziergala szydelkiem. Podobno uczyla sie tego w Koniakowie Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: bielizna 09.06.15, 17:36 pis_da_deby napisał: > kaczydud napisał: > > > pewnie mu Szydło kupiła > > Nie kupila tylko udziergala szydelkiem. > Podobno uczyla sie tego w Koniakowie > Czyli nici w zyci Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: bielizna 09.06.15, 19:32 Sąsiad, czynownik pis twierdzi że Kunik nosi różowe. Właściwie były sąsiad bo właśnie sprzedał działkę i las jakiemuś Niemcowi. Nie będzie miał czasu na przyjemności, ma pracować dla Kunika. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczaduda Re: bielizna 09.06.15, 19:20 bo nie musi sam w tyłek wchodzić , to jemu wchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: bielizna 09.06.15, 19:28 MODERATOR! NIE ŚPIJ! :) GW TO PODOBNO NIE TABLOID KOSZ !:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gelati [...] 09.06.15, 19:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: GW to plynne guano 09.06.15, 20:45 To po hcuj tu siedzisz debilu? Wynies się na forum gazety Putina codziennie Odpowiedz Link Zgłoś