Dodaj do ulubionych

Przepraszam, ja znowu z tematem od Lisa,

23.06.15, 16:10
tego antysemity jednego tego, ale mam wiadomość o Terlikowskim, toto przegrało w sądzie i nie może nazywać Grodzką "mężczyzną", wg mnie to powinno działać w obie strony, i Terlikowskiego też nie będzie wolno nazwać "mężczyzną", można jak się chce i jak ślina na język przyniesie, ale "mężczyzna" to nie, i to byłoby sprawiedliwe.

natemat.pl/146429,sad-odrzucil-apelacje-terlikowskiego-publicysta-naruszyl-godnosc-anny-grodzkiej
Obserwuj wątek
    • volupte Re: Przepraszam, ja znowu z tematem od Lisa, 23.06.15, 16:15
      To słowo,, mężczyzna" jest teraz obraźliwe? To trzeba,, facet" mówić:-)
      • 13kisiel Re: Przepraszam, ja znowu z tematem od Lisa, 23.06.15, 16:17
        yelita.pl/artykuly/art/grodzka
    • wojciech.2349 zmienił uczes? /bt 23.06.15, 16:17
    • alistair-p Re: Przepraszam, ja znowu z tematem od Lisa, 23.06.15, 16:18
      Nie napiszę jak określiłbym Terlikowskiego.Z ostrożności,gdyby to przeczytał zapewne podałby mnie do sądu i pewnie by wygrał.Zapytam więc tylko tego osobnika czy nie cierpi na jakąś formę paranoi na tle religijno-seksualnym i czy nie słyszy przypadkiem nocami jakichś głosów,które każą mu postępować tak jak postępuje.
      • czan-dra Re: Przepraszam, ja znowu z tematem od Lisa, 23.06.15, 16:31
        Raczej słyszy w dzień, i to przez gniazdko sieciowe mu mówią, w nocy on oddaje się pokucie, razem z żoną.
        • gelati Przepraszam... 23.06.15, 16:42

Slusznie przepraszasz ale nie pisz wiecej o tym "ciennikarzu" z brazowa substancja na nosie.
          Watku nie czytalem.
      • qqazz Terlikowski Terlikowskim 23.06.15, 19:54
        Ale co powiedzieć o facecie który sobie obcina, nazera sie hormonów, robi sobie operację a później paraduje w kiecce? Taż to klasyczny przypadek psychiatryczny. Jak zacznie się domagać nazywania go Napoleonem to też potraktujesz to jako cos całkowicie normalnego?

pozdrawiam
        • man_sapiens Re: Terlikowski Terlikowskim 23.06.15, 21:11
          Na czym, według ciebie, polega bycie mężczyzną?
        • rozbawiony77 Re: Terlikowski Terlikowskim 23.06.15, 22:04
          A pan poseł w spódnicy coś sobie obciął? Pierwsze słyszę. I co z jego partnerką? Rzucił ją?A, i jeszcze jedno: do wszystkich panów tutejszych, twierdzących że pan poseł w sukience jest , jak stwierdził sąd, babką z jajami, a nie będących homoseksualistami, mam jedno pytanie: czy umówilibyście się z panem posłanką na randkę ? Rozbieraną? No, szczerze.....:)))))))
        • 141288bs Ani baba,ani chlop 23.06.15, 22:47
          - jakas tkanka opatulona szmatami
    • a12avenger2 Od kiedy to eunuch/kastrat staje się kobietą? Co z 23.06.15, 19:48
      DNA? Przetransformowało się? Zmutowało?
      Wystarczyłoby przeprowadzić badanie medyczne i analizę genetyczną, a wyszłoby na jaw, czy Terlikowski mówił prawdę.
      • man_sapiens Re: Od kiedy to eunuch/kastrat staje się kobietą? 23.06.15, 21:18
        Jak określisz płeć człowieka z układem XXY, XYY, XXYY? Albo człowieka z genotypem XY ale wykształconymi jajnikami i macicą? Zestawem XX i wykształconym prąciem i jądrami?
        Terlikowski traktuje ludzi jak bydło rozpłodowe. Ty też.
      • alistair-p Re: Od kiedy to eunuch/kastrat staje się kobietą? 23.06.15, 21:33
        To nie twoja wina że wypisujesz takie głupoty.To pewnie twój genotyp,odziedziczyłeś to po przodkach.
      • katrina_bush do "znafcy" od biologii: 23.06.15, 21:38
        a12avenger2 napisał:

> DNA? Przetransformowało się? Zmutowało?
        > Wystarczyłoby przeprowadzić badanie medyczne i analizę genetyczną, a wyszłoby n
        > a jaw, czy Terlikowski mówił prawdę.

do "znafcy" od biologii:

O uksztaltowaniu plci (w tym mozgu) okresie plodowym decyduja hormony.

Takie rzeczy trzeba wiedziec.
      • yoma Re: Od kiedy to eunuch/kastrat staje się kobietą? 24.06.15, 08:16
        Można spytać grzecznie tych, co robią dowcipaski, co im właściwie przeszkadza? Żenić im się z Grodzką ktoś każe? Nie? Więc co?

Pyram poważnie i proszę o uczciwe i rzeczowe odpowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka