Dodaj do ulubionych

Nowe pytania

10.08.15, 13:13
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18263766,Wiecej_pytan_w_referendum_dot__JOW_ow__Mastalerek.html
Nie wiem co zrobi PO ale ja bym poparł dopisanie tych pytań i zrobił w ten sposób ......dowcip PiSowi. Bo PiS jest przekonany ze PO bedzie sie broniła przed tymi pytaniami co moga potem wykorzystywac w kampanii wyborczej. W sumie te pytania wcale na reke PiSowi nie sa , a licza ze i tak referendum nie osiagnie 50% frekwencji i pewnie tak bedzie. Platformo poprzyj te pytania i tak ta żabe bedzie jadł rząd Jarzbawa.
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Nowe pytania 10.08.15, 13:18
      volupte napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18263766,Wiecej_pytan_w_referendum_dot__JOW_ow__Mastalerek.html
      > Nie wiem co zrobi PO ale ja bym poparł dopisanie tych pytań i zrobił w ten spos
      > ób ......dowcip PiSowi. Bo PiS jest przekonany ze PO bedzie sie broniła przed t
      > ymi pytaniami co moga potem wykorzystywac w kampanii wyborczej. W sumie te pyta
      > nia wcale na reke PiSowi nie sa , a licza ze i tak referendum nie osiagnie 50%
      > frekwencji i pewnie tak bedzie. Platformo poprzyj te pytania i tak ta żabe bedz
      > ie jadł rząd Jarzbawa.

Warto by było dodać pytanie o to, czy Polska powinna wypowiedzieć niekorzystny dla Polski konkordat. Warto też zapytać Polaków o zgodę na wprowadzenia refundowanej przez NFZ aborcji na życzenie.

S.
      • volupte Re: Nowe pytania 10.08.15, 13:27
        Sporo pytań moznaby jeszcze dopisać , ale wystarczy w sumie jedno ; czy chcesz byc zdrowym , pieknym i bogatym.
    • instant.crush Tego referendum nie chce nikt 10.08.15, 13:23
      Całego tego referendum tak naprawdę nie chce żadna siła polityczna. Ani PO, ani PiS, ani SLD, ani PSL. To referendum to nic innego, jak wynik głupoty Komorowskiego, który ze strachu po pierwszej turze zachował się jak niepoważny gó...arz. Jego już nie ma, ale zrobił przed samym odejściem kupę na środku i teraz wszyscy muszą wąchać ten smród.
      • volupte Re: Tego referendum nie chce nikt 10.08.15, 13:27
        Powtarzasz legendy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka