Dodaj do ulubionych

Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie !

15.08.15, 12:22
Doskonałe przemówienie Dudy ! Płynne, bez jąkania (jak u KomoRuskiego "yyyyytam", "yyyyyyto"), z charyzmą, zapałem, w wojskowym duchu! Wenderlich z Siemoniakiem z tyłu za jego plecami stoją i słuchają jak zaklęci.

Brawo Panie Prezydencie, takiego jak Pan potrzebuje Polska i Polacy. Czasy się zmieniły ale nawała bolszewicka - kiedyś Tuchaczewskiego i Stalina, a dziś Putina, ciągle grozi Polsce. Dziś budowa solidnej armii i doposażenie jej w sprzęt to konieczność. Swoją mową pokazał Pan że potrafi Pan podnieść na duchu!

Pana wyborcy są z Panem i wspierają Pana.
Obserwuj wątek
    • erka-4 Tak... 15.08.15, 12:25
      ...jest !!!
    • indris Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 12:41
      Dobrze, że tym razem nie wspomniał o niechlubnym udziale w agresji na Irak i jego okupacji.
    • a74-7 Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 12:42
      konkretny,dynamiczny przekaz i podziekowanie dla zolnierzy- spot on !
      Dobrze ze juz preacher Bredzislaw poszedl odszedl do historii,bo nie dalo sie go sluchac .
      • a74-7 Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 12:43
        i jeszcze ta kartka w lapie Bredzislawa…:-/
    • lumpior Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 12:47
      Znaczy, doznałeś wielokrotnej ekstazy? No to teraz do kościółka.
    • axyzaa Niezłomny przemawia, a dzieci na wsiach głodują nt 15.08.15, 12:47

• 141288bs Re: Niezłomny przemawia, a dzieci na wsiach głodu 15.08.15, 19:23
        axyzaa napisała:

> Prezydent jest od inicjowania,rzad od wykonywania
        >
        >
    • wiosnaludzikow Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 12:52
      Po czynach oceniajmy a nie po słowach. Tusk, też z POPiS, też ładnie mówił a w czynach był doskonały jeżeli chodzi o utworzenie samolubnej i cynicznej władzy.
      Po czynach Dudę oceniajmy. Przynajmniej ja tak będę robił. Mówi pięknie ale to tylko mowa. Wałęsa mówił fatalnie w 1980/81 ale zrobił co zrobił.
      • w_v_w Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 16:03
        Raptem 10 dni, podsumowanie bedzie po Dekadzie lat ;)
      • dystans4 Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 20:13
        Wałęsa był wystawiony do roli przez mądrzejszych od siebie. Sam nie zrobił NIC, może prócz napisania wiernopoddańczego listu do Jaruzelskiego w 1982 (podpisany: kapral Lech Wałęsa). Do roli kaprala być może dorósł.
        • wiosnaludzikow Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 21:07
          Przez jakich mądrzejszych drogi dystansie ? Ciekaw jestem kogo masz na myśli. Obserwowałem to wtedy z bardzo bliska. Mam na myśli 1980 do ...,12. 1981 r.
          • w_v_w Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 21:17
            sterowanie bylo dwutorowe Kuron, Geremek,Mazowiecki z drugiej sluzby, ja tak to pamietam a moze to byl jeden tor, ktoz to wie?;)
            • x2468 Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 16.08.15, 09:53
              "Sużby" czyli Kaczyńscy zwani potocznie chomikami(od chomikowania wszelkich dóbr doczesnych). Pamiętamy.
    • snajper55 Gada zamiast składać projekty ustaw jak obiecał 15.08.15, 12:52
      Taki to rezydent. Gada, obiecuje, oszukuje...

S.
      • lumpior Re: Gada zamiast składać projekty ustaw jak obiec 15.08.15, 12:58
        snajper55 napisał:

> Taki to rezydent. Gada, obiecuje, oszukuje...
        >
        > S.
        No i wskazuje kto MUSI to zrobić.Po PrezesiePanu to ma.
    • bogucjusz Nie ejakuluj na forum, od tego są inne miejsca n/t 15.08.15, 12:58
    • indeed4 Nie załamuj ich 15.08.15, 13:14
      oni w większości tutaj dostają zimnych dreszczy, kiedy słyszą Bóg, Honor, Ojczyzna - wierni wychowankowie GW...
      • x2468 Re: Nie załamuj ich 16.08.15, 09:57
        "kiedy zaczynają o Bogu Honorze i Ojczyźnie to znaczy że znowu coś ukradną"
        Co macie zamiar tym razem "zabezpieczyć" Indyku?
      • kolter Re: Nie załamuj ich 16.08.15, 20:07
        indeed4 napisał:

> oni w większości tutaj dostają zimnych dreszczy, kiedy słyszą Bóg, Honor, Ojczyzna - wierni wychowankowie GW...

cieszy mnie ze u tego dudy pada z ust często o tym całym bogu i jego sekcie w czarnych kieckach , kolejne wybory uświadomią wam ze granie takimi hasłami było dobre 30 lat temu .
        Młodzi dziś stawiający na PIS po prostu nie do końca rozumieli co to jest
      • kotek.filemon Re: Nie załamuj ich 17.08.15, 13:15
        Zdecydowanie zakładaj pieluchę na przemówienia bł. dr. Dody. Bo ze wzruszenia różne rzeczy się dzieją...
    • giulia123 niesamowity człowiek!!! 15.08.15, 13:18
      stelmachlukasz napisał:

> Doskonałe przemówienie Dudy ! Płynne, bez jąkania (jak u KomoRuskiego "yyyyytam
      > ", "yyyyyyto"), z charyzmą, zapałem, w wojskowym duchu! Wenderlich z Siemoniaki
      > em z tyłu za jego plecami stoją i słuchają jak zaklęci.
      >
      > Brawo Panie Prezydencie, takiego jak Pan potrzebuje Polska i Polacy. Czasy się
      > zmieniły ale nawała bolszewicka - kiedyś Tuchaczewskiego i Stalina, a dziś Puti
      > na, ciągle grozi Polsce. Dziś budowa solidnej armii i doposażenie jej w sprzęt
      > to konieczność. Swoją mową pokazał Pan że potrafi Pan podnieść na duchu!
      >
      > Pana wyborcy są z Panem i wspierają Pana.

Dla porównania znalazłam w sieci zeszłoroczne dukanie brąka z kartki.. :)
      Brąk przy Panu Prezydencie Dudzie to jak kawał zardzewiałej blachy przy nieskazitelnym diamencie :)
      • indeed4 Re: niesamowity człowiek!!! 15.08.15, 13:25
        > Dla porównania znalazłam w sieci zeszłoroczne dukanie brąka z kartki.. :)

Ale gdzie? Nie widzę żadnego linka.
        • a74-7 Re: niesamowity człowiek!!! 15.08.15, 13:31
          pytasz masz:
          www.youtube.com/watch?v=xNeizcIVs4o
          • indeed4 Re: niesamowity człowiek!!! 15.08.15, 13:34
            Dzięki ;-) Nie da się ukryć - zupełnie inny styl.
            • w_v_w Re: niesamowity człowiek!!! 15.08.15, 16:05
              Nareszcie!!! :D
              • indeed4 Re: niesamowity człowiek!!! 15.08.15, 23:42
                Co prawda daleko mu do ideału, ale przynajmniej jest zdecydowanie, optymizm i energia - po starszawym (nudnym i bez wyrazu) Komorowskim, niektórych z początku nawet może szokować ;-)
                • w_v_w Re: niesamowity człowiek!!! 15.08.15, 23:46
                  ale widac, ze stara sie. czego nie mozna bylo powiedziec o tym naburmuszonym Braku:D
                  • indeed4 Re: niesamowity człowiek!!! 16.08.15, 00:03
                    > ale widac, ze stara sie. czego nie mozna bylo powiedziec o tym naburmuszonym Br
                    > aku:D

To fakt, ale ma jeszcze mnóstwo pracy przed sobą ;-) Przede wszystkim powinien skończyć z teatralnym, egzaltowanym powtarzaniem co chwila "głęboko w to wierzę". Ktoś, kto klepie coś takiego na okrągło zwyczajnie jest nieszczery i nieautentyczny. Nie wiem jak wy - ja, im częściej Duda to powtarza, tym bardziej przestaję w tę jego "wiarę" wierzyć ;-)
                    • w_v_w Re: niesamowity człowiek!!! 16.08.15, 00:14
                      dlaczego piszesz "wy"?

Mnie rowniez razi czeste powtarzanie " w moim przekonaniu" i te idiotyczne "piramidki" z dloni :(

ale ta maniera jest wszechobecna posrod politykow wszystkich opcji :(
                      • x2468 Re: niesamowity człowiek!!! 16.08.15, 10:04
                        Bez kartki prawie jak ten pierwowzór. To samo zakłamanie.
      • lumpior Re: niesamowity człowiek!!! 15.08.15, 13:33
        To przemówienie lepsze od seksu,doznałaś totalnej ekstazy?
    • m.c.hrabia Re: Duda bełkot. n/t 15.08.15, 13:20
    • mariner4 Nastepny twój krok to już chyba 15.08.15, 13:25
      obciągnięcie temu kłamcy?
      M.
    • a74-7 Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 13:25
      wlasnie reporter powiedzial ze dziesiatki tysiecy osob przyszly/przyjechaly na to swieto.
      A w zeszlym toku trzeba bylo manipulowac kamerami ,zeby tlum wydawal sie wiekszy :-)
      • indeed4 Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 13:31
        > wlasnie reporter powiedzial ze dziesiatki tysiecy osob przyszly/przyjechaly na to swieto.

Widziałem ;-) Był w szoku, kiedy młode małżeństwo (z którym rozmawiał) powiedziało, że przyjechali specjalnie na defiladę aż z Podkarpacia...
        • w_v_w Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 16:06
          to na pewno byla ustawka ;)
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 18:05
          To pewnie zupełny przypadek, tak jak udział radnego pisu z Kościerzyny w Solidurnych 2010.
    • cymber.gaj Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 13:28
      stelmachlukasz napisał:

> Doskonałe przemówienie Dudy ! Płynne, bez jąkania (jak u KomoRuskiego "yyyyytam
      > ", "yyyyyyto")

a74-7 napisał:

> konkretny,dynamiczny przekaz i podziekowanie dla zolnierzy- spot on !
      > Dobrze ze juz preacher Bredzislaw poszedl odszedl do historii,bo nie dalo sie g
      > o sluchac .

Biedactwa! Wspanialec Duda tak cudownie przemawia, a wy się nie możecie skupić, bo macie natręctwo nieustannego kopania leżącego Komorowskiego. Nie dociera do was, głąby, że on już dawno przegrał te wybory i dalsze pastwienie się nad nim jest bez sensu. Dręczy was obsesyjny strach, że on za chwilę nagle wstanie i jednak wygra te wybory.
      Polecam wizytę u specjalisty.

www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/uklad-nerwowy/nerwica-natrectw-objawy-i-leczenie_38382.html
      • a74-7 Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 13:34
        cymber.gaj napisał:

> stelmachlukasz napisał:
        >
        > > Doskonałe przemówienie Dudy ! Płynne, bez jąkania (jak u KomoRuskiego "y
        > yyyytam
        > > ", "yyyyyyto")
        >
        A ty mi powiedz dlaczego rzad Brunka mial "natrectwo przez 5 lat "kopania lezacego juz w grobie prezydenta Lecha Kaczynskiego ?

>
        • giulia123 to jest mentalność Kalego n/t 15.08.15, 13:37
          a74-7 napisał:

> A ty mi powiedz dlaczego rzad Brunka mial "natrectwo przez 5 lat "kopania lezac
          > ego juz w grobie prezydenta Lecha Kaczynskiego ?
          >
          >
          > >
        • kotek.filemon Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 17.08.15, 13:14
          a74-7 napisał:

> A ty mi powiedz dlaczego rzad Brunka

Komorowski był premierem?
      • mara571 nie przesadzaj z tym kopaniem, 15.08.15, 13:37
        bo nawet pracownicy Komorowskiej Kancelarii mieli juz tego dosc. Przypomne o incydencie w czasie przemowienia PBK przy okazji odznaczania kolejnych przyjaciol, kiedy nie wylaczono mikrofonu i pracownica skomentowala mowa prezydenta.
      • w_v_w Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 21:03
        bo Bronek, to bardzo "wdzieczny temat":D
    • zapijaczony_ryj Potrafi podnieść na duchu...jak Rydzyk! 15.08.15, 15:46
      stelmachlukasz napisał:

> ", "yyyyyyto"), z charyzmą, zapałem, w wojskowym duchu! Wenderlich z Siemoniaki
      > em z tyłu za jego plecami stoją i słuchają jak zaklęci.
      >
      > Brawo Panie Prezydencie, takiego jak Pan potrzebuje Polska i Polacy. Czasy się
      > zmieniły ale nawała bolszewicka - kiedyś Tuchaczewskiego i Stalina, a dziś Puti
      > na, ciągle grozi Polsce. Dziś budowa solidnej armii i doposażenie jej w sprzęt
      > to konieczność. Swoją mową pokazał Pan że potrafi Pan podnieść na duchu!
      >
      > Pana wyborcy są z Panem i wspierają Pana.
    • ukos To mówiłem ja, stelmachlukasz 15.08.15, 18:32
      stelmachlukasz napisał:

> Brawo Panie Prezydencie, takiego jak Pan potrzebuje Polska i Polacy.

> pokazał Pan że potrafi Pan podnieść na duchu!

Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się dla naszego kraju przemęcza PanPrezydęt Andrzej Duda, naszego kraju tęcza. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki! To mówiłem ja – stelmachlukasz, troll piątej klasy. Niech żyje nam PanPrezydęt sto lat!
      To jeszcze ja – stelmachlukasz, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego parlamentarnego klubu. Niech żyje nam! To śpiewałem ja – stelmachlukasz.
    • porannakawa01 Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 19:10
      Tyś nie ten prosty pisowski dureń co tutaj do niedawna żałośnie zanieczyszczał nasze forum wpisując , że białe jest czarnym i odwrotnie usiłując nas do tej kaczyńskiej bzdury nakłonić?
      Zmieniłeś nick?
      Tamten też bezkrytycznie na kolanach i jak płaszczak leżąc wpisywał pierdoły.
      • m.c.hrabia Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 19:28
        >Tyś nie ten..<

ten sam czub
      • 0zdunka Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 19:32
        każdy człowiek w trzewiach goowno nosi ale tobie poranna poszło już w krew i tworzy zator we łbie co przejawia się tym że ci strasznie z ryja wali
        • kasiora Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 19:44
          " Polska jest piękna......."
          pomylone karki/szufladki ?
        • taniarada Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 19:45
          Czym się różni Duda od Komorowskiego.Kulturą ,wychowaniem .I że nie robi przepałów .Jak na początku prezydentury Komorowskiego.
          • porannakawa01 Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 20:05
            taniarada 15.08.15, 19:45
            Czym się różni Duda od Komorowskiego.Kulturą ,wychowaniem .I że nie robi przepałów .Jak na początku prezydentury Komorowskiego.

Duda jeszcze nie był prezydentem a przepały robił jak olera.
            Do dziś nie wyjaśnił swojego udziału w kradzieżach i wyłudzeniach z kasy sejmowej oraz PE.
            Nie wyjaśnił również swojego udziału w Kaczyńskiej Firmie Ułaskawiającej i w aferze SKOKów.
            Potem jak przygłup brał zlecenia na załatwianie wszystkiego wszystkim a gdy już go wybrali ogląda się, że to ktoś za te jego obietnice odpowiedzialność weźmie a on w tym czasie ślinić dziewczyneczkom rączki będzie.
            • alka7777 Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 22:59
              Kawa i co ci odpowiedzą - Nic bo to matoły ktore nie myślą same ale słuchają co powinny myśleć
            • taniarada Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 15.08.15, 23:52
              porannakawa01 napisała:

> taniarada 15.08.15, 19:45
              > Czym się różni Duda od Komorowskiego.Kulturą ,wychowaniem .I że nie robi przepa
              > łów .Jak na początku prezydentury Komorowskiego.
              >
              > Duda jeszcze nie był prezydentem a przepały robił jak olera.
              > Do dziś nie wyjaśnił swojego udziału w kradzieżach i wyłudzeniach z kasy sejmow
              > ej oraz PE.
              > Nie wyjaśnił również swojego udziału w Kaczyńskiej Firmie Ułaskawiającej i w af
              > erze SKOKów.
              > A gdzie to wyczytałaś na blogu Kowalczyka.Listy ateisty .Każdy mondry na swój sposób
              >
    • piq profesor Dzielska mówi, że ma też swietną dupę... 15.08.15, 21:14
      ...ten p.o. przezydenta Budyń, czekamy, że i wy, tawariszcz łukoil, także wyrazicie uwielbienie dla Doskonałek Krągłości Przenajświętszego i Niepokalanego Zadka z Budyniu oraz Ciasta z Polepszaczem. Wtedy osiągniecie dno, do którego z uporem dążycie.
      • taniarada Re: profesor Dzielska mówi, że ma też swietną dup 15.08.15, 23:48
        piq napisał:

> ...ten p.o. przezydenta Budyń, czekamy, że i wy, tawariszcz łukoil, także wyraz
        > icie uwielbienie dla Doskonałek Krągłości Przenajświętszego i Niepokalanego Zad
        > ka z Budyniu oraz Ciasta z Polepszaczem. Wtedy osiągniecie dno, do którego z up
        > orem dążycie.
        A czym możesz ty zachwycić słonko .Jeśli ty taki mondry ,jak piękny.
      • remik.bz Jednak są mądrzy (np Piq) przeciwnicy Dudy :)n/t 16.08.15, 09:24
        piq napisał:

> ...ten p.o. przezydenta Budyń, czekamy, że i wy, tawariszcz łukoil, także wyraz
        > icie uwielbienie dla Doskonałek Krągłości Przenajświętszego i Niepokalanego Zad
        > ka z Budyniu oraz Ciasta z Polepszaczem. Wtedy osiągniecie dno, do którego z up
        > orem dążycie.
    • ludwik_7125 Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 16.08.15, 07:33
      Uderzyły mnie słowa - Polska jest piękna. Po paru dniach prezydentury kraj podniósł się ze zgliszcz i ruiny.
      • w_v_w Mam zal do Dudy... 16.08.15, 09:07
        Prezydent Duda, zapomnial dodac"Polska jest piekna...bez platfonsow"

kiedys mowiona," Bulgaria, to piekny kraj, ale bez Bulgarow"
    • 0zdunka Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 16.08.15, 08:25
      Komorowski to słowo niecenzuralne, zatrzeć jego nazwisko w przestrzeni publicznej i sprowadzić do ...
      • w_v_w Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 16.08.15, 09:09
        Nie brakowalo ci cepeliady w formie "kotylionow' ?

Bardzo podoba mi sie znaczek flagi w klapie u Prezydenta Dudy :)
        • 0zdunka Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 16.08.15, 09:11
          w_v_w napisał:

> Nie brakowalo ci cepeliady w formie "kotylionow' ?
          >
          >
          > Bardzo podoba mi sie znaczek flagi w klapie u Prezydenta Dudy :)

kotyliony to dla koni po wygranej gonitwie na "Służewcu"
          • w_v_w Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 16.08.15, 09:20
            Byla "pierwsza para", to perszerony - konie pociagowe, im wystarczy podczepiony worek owsa :d
            • 0zdunka Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 16.08.15, 09:28
              w_v_w napisał:

> Byla "pierwsza para", to perszerony - konie pociagowe, im wystarczy podczepiony
              > worek owsa :d

stajenni nie potrafią teraz bez nich żyć, brakuje im wynoszenia ich ciepłem parującego goowna ze stajni , a może jeszcze cóś, ohyda...................
              • w_v_w Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 16.08.15, 09:47
                nalezy im sie solidny kop w doope!!!
    • x2468 Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 16.08.15, 09:20
      Stalin przemawiał zdecydowanie lepiej. Bez kartki. Prawie tak dobrze jak Hitler i Goebels (również) bez yyyyytam, yyyyyyto, Burubara i kartki. W jednym Kunik jest zdecydowanie lepszy od wymienionych panów, a mianowicie w aportowaniu hostii. W aportowaniu jest profesjonalistą. Bierecki z SKOK go nauczył?
    • x2468 Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 16.08.15, 09:38
      Mieli się zachować tak jak ten idiota od "Hicago"?
      anita24.salon24.pl/70324,smieszne-no-to-posmiejmy-sie-wszyscy
      wiadomosci.onet.pl/kraj/amerykanscy-dziennikarze-wytykaja-gafy-lecha-kaczynskiego/rbw4e
    • buldog2 Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 16.08.15, 11:04
      Dytyramby na cześć prezydenta Dudy i PiSu przypominają rozkwit stalinizmu. Wiesz, jak się skończył?
      • dobry-termin Re: Brawa dla Prezydenta Dudy za przemówienie ! 16.08.15, 14:27
        buldog, rozkwit stalinizmu... masz kompleksy polszewickie.
    • kolter duda to duce 16.08.15, 20:04
      ten sam poziom bufonady widać na twarzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka