Dodaj do ulubionych

U Kukiza kandydatów ocenia psychiatra

17.08.15, 20:04
polska.newsweek.pl/psychiatra-przesluchuje-kandydatow-na-poslow-z-ruchu-kukiza,artykuly,368711,1.html

W pisie coś takiego byłoby niemożliwe. Cała czołówka by odpadła. Pamiętam histeryczny jazgot, kiedy jakiś sędzia chciał zbadać psychiatrycznie Kaczyńskiego. Wkrótce stracił posadę.

wiadomosci.onet.pl/kraj/wiekszosc-polakow-popiera-badania-psychiatryczne-dla-prezesa-pis/gfyh3
Obserwuj wątek
    • axyzaa A Kukiza przebadał? 17.08.15, 20:11
      Czy bał się, że jak mu to zaproponuje to ten pociągnie mu w szczękę z glana?

Ja wiem na co Kukiz cierpi, wielokrotnie o tym pisałam. Ten psychiatra na pewno też wie, ale nie za to mu płacą.
      • 1tobi Re: A Kukiza przebadał? 17.08.15, 20:18
        To jedyny sensowny pomysł kukiza . Wszyscy kandydaci do parlamentu powinni obowiązkowo przechodzić .Normalna medycyna pracy.
        • axyzaa Re: A Kukiza przebadał? 17.08.15, 20:27
          1tobi napisał:

> To jedyny sensowny pomysł kukiza . Wszyscy kandydaci do parlamentu powinni obow
          > iązkowo przechodzić .Normalna medycyna pracy.

Zgadzam się. Ale liderów partyjnych też. I jeszcze kwestia tego, kto wybiera psychiatrów. Pamiętajmy, że Chazan też jest ginekologiem położnikiem.

Oczywiście psychiatra musi mieć świadomość, że jak zdiagnozuje jakiegoś pryncypała nie po jego myśli następnego dnia urządzą polowanie z nagonką na niego i jego rodzinę.

"Nie ma niegodziwości, której polityk nie mógłby popełnić, a dziennikarz nie rozdmuchał. Histeryczna przesada to charakterystyczna cecha i jednych i drugich"M.Dobbs
      • inocom Kto jest bez winy niech pierwej rzuci kamieniem. 17.08.15, 20:20
        Re: A Kukiza przebadał?
        • taniarada Re: Kto jest bez winy niech pierwej rzuci kamieni 17.08.15, 21:03
          inocom napisał:

> Re: A Kukiza przebadał?
          Ogólnie to Kukiz w porzo .Nawet śpiewa.Ale wariografem trzeba by przebadać panią Kopacz .I wszystkich członków tego podróżniczego rządu .Co udał się na emigrację wewnątrz kraju.
      • ukos Psychiatra sam Kukiz 17.08.15, 20:39
        axyzaa napisała:

> Ja wiem na co Kukiz cierpi, wielokrotnie o tym pisałam. Ten psychiatra na pewno
        > też wie, ale nie za to mu płacą.
        >
        To, zdaje się, krewny Kukiza, tego samego nazwiska.
        • axyzaa Re: Psychiatra sam Kukiz 17.08.15, 20:44

> >
          > To, zdaje się, krewny Kukiza, tego samego nazwiska.

Ale krewny czy zbieżność nazwisk przypadkowa? Tak, żartowałam.
    • ukos Biorą tylko pobudzonych? n/t 17.08.15, 20:17
      • taniarada Re: Biorą tylko pobudzonych? n/t 17.08.15, 20:38
        Dla Stefka Niesiołowskiego zalecane są dwa razy dziennie wstrząsy elektromagnetyczne .
        • inocom Co to są wstrząsy elektromagnetyczne? 17.08.15, 20:45
          taniarada napisał(a):

> Dla Stefka Niesiołowskiego zalecane są dwa razy dziennie wstrząsy elektromagne
          > tyczne .
          • taniarada Re: Co to są wstrząsy elektromagnetyczne? 17.08.15, 20:54
            inocom napisał:

> taniarada napisał(a):
            >
            > > Dla Stefka Niesiołowskiego zalecane są dwa razy dziennie wstrząsy elektr
            > omagne
            > > tyczne .
            Stymulacja magnetyczna mózgu w leczeniu depresji i oczywiście leki psychotropowe .online.synapsis.pl/Co-poza-lekami-psychotropowymi/Stymulacja-magnetyczna-mozgu-w-leczeniu-depresji.html
    • 13kisiel Re: U Kukiza kandydatów ocenia psychiatra 17.08.15, 20:35
      Stefan na pewno by mnie przeszedł :-)))
      • 1tobi Re: U Kukiza kandydatów ocenia psychiatra 17.08.15, 20:40
        Może przeleciał ?
      • ukos Są jeszcze bardziej od Ciebie? 17.08.15, 20:42
        13kisiel napisał:

> na pewno by mnie przeszedł

Naprawdę?
    • ave.duce Re: U Kukiza kandydatów ocenia psychiatra 17.08.15, 22:10
      Wybiera pasujących do Kukiza - "psychicznych" ;)
    • snajper55 Re: U Kukiza kandydatów ocenia psychiatra 17.08.15, 22:14
      cymber.gaj napisał:

> W pisie coś takiego byłoby niemożliwe. Cała czołówka by odpadła.

Skąd wiesz kogo przyjmują a kogo odrzucają? Może właśnie normalni nie mają szans?

S.
    • wiosnaludzikow Re: U Kukiza kandydatów ocenia psychiatra 18.08.15, 04:12
      cymber.gaj napisał:

> polska.newsweek.pl/psychiatra-przesluchuje-kandydatow-na-poslow-z-ruchu-kukiza,artykuly,368711,1.html
      Pawłowicz ale i Niesiołowski odpadliby po pierwszej rozmowie .
      > W pisie coś takiego byłoby niemożliwe. Cała czołówka by odpadła. Pamiętam histe
      > ryczny jazgot, kiedy jakiś sędzia chciał zbadać psychiatrycznie Kaczyńskiego. W
      > krótce stracił posadę.
      >
      > wiadomosci.onet.pl/kraj/wiekszosc-polakow-popiera-badania-psychiatryczne-dla-prezesa-pis/gfyh3
      >
    • sverir Re: U Kukiza kandydatów ocenia psychiatra 18.08.15, 06:21
      Paweł Kukiz-Szczuciński robi nową specjalizację - pediatrię. Może stąd jego obecność przy przesłuchaniach?
    • wiosnaludzikow Powinni to wprowadzić też inni 18.08.15, 07:58
      ...a może nie byłoby w parlamencie takich niezrównoważonych psychicznie:
      www.youtube.com/watch?v=rxTVzzmo8tw
      www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/pawlowicz-atakuje-reporterke-tvn24-poslanka-pis-pani-jest-idiotka,499425.html
      i wielu innych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka