gelimer 20.09.15, 19:43 Jeśli chcą w Polsce zamieszkać, zapraszam. Ale nie zgadzam się by WMUSZALI ich Polsce Niemcy, pod kłamliwym pozorem solidarności europejskiej, która obowiązuje tylko wtedy gdy to Niemcom odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
13kisiel Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 19:48 zaproś ich na początek na imprezę na działce później zapraszaj do zasiedlenia RP :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 23.09.15, 10:49 13kisiel napisał: > zaproś ich na początek na imprezę na działce później zapraszaj do zasiedlenia R > P :-))) > A ja mam coś przeciwko mu*ułmanom! PanzerFausty,resztki z II wś. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 19:57 Ale chyba najpierw powinni nauczyc sie polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 23.09.15, 10:50 volupte napisał: > Ale chyba najpierw powinni nauczyc sie polskiego? .....i jeść schaboszczaki! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 20:13 Dziwne podejście do solidarności masz! Niemcy, kraj niewiele większy od Polski, z populacją prawie 2,5x większą niż w Polsce, z długiem publicznym1,5x większym niż polski ma na swoim terytorium już 800.000 uchodźców/imigrantów (świeżych) a Polska płacze bo Unia "chce", żeby przyjęła 12.000... płacze dalej i stawia warunki: będziemy wybierać! (tylko chrześcijan :D) ... do tego skrajna, ohydna postawa aktualnej opozycji, prezentującej ksenofobię jaką Hitler prezentował wobec żydów... *** Nie zdziwiłbym się, gdyby rzeczywiście przyjechali do Polski uchodźcy z Bliskiego Wschodu, zaczęły się pogromy!! Odpowiedz Link Zgłoś
pol_2015 Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 20:18 sclavus boże ty zaproś ich do siebie... tylko uważaj jak masz jakąś blondynkę w rodzinie to może skończyć się różnie... lepiej od razu zorganizuj im jakąś kozę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 20:32 sklep.mleczko.pl/pl/p/Plakat-czarno-bialy-Obywatelu-24/241 Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 20:46 Pierwsza ofiara pogromu powinien byc sclavus. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 21:01 ... odnoszę wrażenie, że ty mnie pogromisz... ksenofobie, hejterze i ... enculé! Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 21:02 > Dziwne podejście do solidarności masz! Takie samo jak niemieckie. Gdy w kilka lat temu Włosi błagali o pomoc i kwoty podziałów uchodźców między państwa UE to Niemcy to olali. Ale teraz Niemcy skarżą się głośno na brak solidarności innych państw. Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 21.09.15, 06:06 Przecież to Niemcy narobili bałaganu? A teraz co? Mamy imigrantów tu pod strażą trzymać żeby do Niemiec nie uciekli? Już widzę te nagłówki o "polskich obozach". O to Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 20:16 gelimer napisał: > Jeśli chcą w Polsce zamieszkać, zapraszam. Ale nie zgadzam się by WMUSZALI ich > Polsce Niemcy, pod kłamliwym pozorem solidarności europejskiej, która obowiązuj > e tylko wtedy gdy to Niemcom odpowiada. wiesz wstyd mi za Polaków, niech poczuwaja się do odpowiedzialnosci i sami proponują a nie czekaja co im Niemcy każą. Odpowiedz Link Zgłoś
pol_2015 Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 20:19 ooo kolejny ochotnik... zaproś kilku syryjskich byczków do siebie na upojną noc.... Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 23.09.15, 11:06 mama303 napisała: > nie wstyd Ci? Mamusiu, a co powiesz o trosce Polski o repatriantów ze Wschodu? Nie wstyd Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
pol_2015 Re: dajcie ogłoszenie w prasie - muslim party 20.09.15, 20:23 wypasione syryjskie byczki przyjdą do was na chatę, skołujecie jakieś fajne towary, wódę i koks, tylko nie byle co bo pamiętajcie do dość wymagający "uchodźcy" byle czego nie chlają w końcu jakieś zadupie typu polska to dla nich tylko przystanek po drodze do Reichu... Odpowiedz Link Zgłoś
rccc po takiej imprezie pani Wielowieyska 20.09.15, 20:29 moze by sie troche uspokila :D Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: dajcie ogłoszenie w prasie - muslim party 20.09.15, 21:00 oni nie piją. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: dajcie ogłoszenie w prasie - muslim party 20.09.15, 22:46 Nie piją, za to palą. A gdyby wprowadzili swoje porządki, nie mogłabyś nawet wyjść z domu bez zasłony na twarz. Nie mogłabyś także brać udziału w publicznych dyskusjach. Twoja córka, jeśli ją masz, mogłaby być ukamienowana za islamską nieobyczajność. Pewnie mało. Dodam, że skarby polskiej kultury byłyby niszczone, tak jak niszczone są np. posągi Buddy. Polskiej klasyki filmowej też byś nie obejrzała, bo sprzeczna z obyczajem "dzieci Boga". No to dalej, zapraszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: dajcie ogłoszenie w prasie - muslim party 20.09.15, 23:37 No, dobrze, ale... wytłumacz, jak mogłoby to zrobić, 12.000, czy 20.000, czy nawet 200.000 muzułmanów w 38 milionowym kraju? Też uważasz, że państwo polskie, to ch.uj, doopa i kamieni kupa, w całkowitej ruinie i wałęsającymi się, głodującymi dziećmi??? Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: dajcie ogłoszenie w prasie - muslim party 23.09.15, 11:09 sclavus napisał: Też uważasz, że państwo polskie, to ch.uj, doopa i kamieni kupa, To powiedział peowski minister, dlaczego pozbawiasz go wiarygodności? Odpowiedz Link Zgłoś
trevistas Re: dajcie ogłoszenie w prasie - muslim party 21.09.15, 00:15 dystans4 napisał: > Nie piją, za to palą. A gdyby wprowadzili swoje porządki, nie mogłabyś nawet wy > jść z domu bez zasłony na twarz. Nie mogłabyś także brać udziału w publicznych > dyskusjach. Twoja córka, jeśli ją masz, mogłaby być ukamienowana za islamską ni > eobyczajność. > Pewnie mało. Dodam, że skarby polskiej kultury byłyby niszczone, tak jak niszcz > one są np. posągi Buddy. Polskiej klasyki filmowej też byś nie obejrzała, bo sp > rzeczna z obyczajem "dzieci Boga". > No to dalej, zapraszaj. ----------------------------------------------------- > Nalezaloby jeszcze dodac FGM, czyli kobiece obrzezanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: dajcie ogłoszenie w prasie - muslim party 21.09.15, 00:27 Coś ty? Doprawdy?? :D:D:D:D:D *** przeuFielbiam tÓmaństFo!! Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: dajcie ogłoszenie w prasie - muslim party 21.09.15, 00:43 > przeuFielbiam tÓmaństFo!! No ale co cię tak śmieszy? Chcesz powiedzieć, że takie zachowania nie mają miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: dajcie ogłoszenie w prasie - muslim party 21.09.15, 01:09 Doprawdy. Jedna z obrzezanych dziewczyn uciekła stamtąd i jest znaną modelką. Może porozmawiać o wspaniałości tego świata. Z pewnością doceni poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: dajcie ogłoszenie w prasie - muslim party 23.09.15, 11:07 mama303 napisała: > oni nie piją. Nie piją, nie kradną, nie gwałcą, nie zabijają. Potulne baranki. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 20:52 ..ale muzulmanie maja wiele przeciw tobie kezeli niejestes sunnita to niejestes czlowiekiem jestes mniej wart niz pies Mohammeta ,poczytaj o tym zanim co utna glowe. ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 21:02 xystos napisał: > kezeli niejestes sunnita to niejestes czlowiekiem sunnici to jedna ze starszych cywilizacji, akurat to jeden z łagodniejszych odłamów islamu. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 21:07 Kto ci tak naklamal ? Sunnici to ortodoksyjni muzulmani-bardzo rozrywkowi,lagodniejsi tp Shia a wsrod nich Allawici czytales Swiety Koran od lewa do prawa ? ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 23.09.15, 11:17 mama303 napisała: > xystos napisał: > > > kezeli niejestes sunnita to niejestes czlowiekiem > > sunnici to jedna ze starszych cywilizacji, akurat to jeden z łagodniejszych od > łamów islamu. Sunnizm nie jest starszą cywilizacją, to jedna z trzech głównych ortodoksyjnych odłamów islamu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 21:07 ... tak samo, jak katolicy postępowali z katarami??, czy tak, jak katolicy postępowali z protestantami?? (żeby daleko nie szukać) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 22:50 Tak. Katolicy wyrzynali 500-1500 lat temu. Muzułmanie chcą to robić w wieku XXI. Hasło zepchnąć Izrael do morza, czy opinia "Hilter w porządku facet, tylko nie wszystkich Żydów zamordował" - jak najbardziej aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
pol_2015 Re: Uchodźcy czekają na przyjęcie czyli... 20.09.15, 21:04 czego nie zobaczysz w TV www.facebook.com/SyryjczycyWEurpie/videos/768682533253638/ Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Uchodźcy czekają na przyjęcie czyli... 20.09.15, 21:10 Tacy grzeczni...skad u nas ten opor? Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 21:16 gelimer napisał: > Jeśli chcą w Polsce zamieszkać, zapraszam. Problem w tym, że oni nie tylko chcą zamieszkać www.youtube.com/watch?v=rIC-2yi_JeA Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 21:19 ... zupełnie tak, jakbym polskich kiboli widział... Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 20.09.15, 21:31 Trzeba zalatwic publiczne srodki transportu NUR FUR MUSLIMEN ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 21.09.15, 01:06 Nie mamy nic przeciw religii, czego dowodem jest znakomite przez setki współistnienie z Tatarami. Nie chcemy demolowania miast, bicia kobiet, zakazu kobietom udziału w życiu publicznym, islamskiego prawa "dzieci Boga". Stale KŁAMIESZ. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Typowe: 20.09.15, 23:16 nie mam nic przeciwko ............... (można wpisać co się chce) , ALE ... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Typowe: 20.09.15, 23:31 zapomniałaś dopisaać "ale": "nie mam nic przeciwko, ale..." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Typowe: 21.09.15, 00:31 Oh! Pardon... ja bym to jednak postawił przed "tu można wpisać, co kto chce" ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Re: Typowe: 21.09.15, 05:44 Czyli albo mam się zgodzić na dyktat Niemiec, albo nazwiesz mnie ksenofobem? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Typowe: 21.09.15, 17:35 gelimer napisał: > Czyli albo mam się zgodzić na dyktat Niemiec, albo nazwiesz mnie ksenofobem? Nie zgadłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Tylko tyle? 22.09.15, 11:17 Czy jeśli nie chcę przyjąć chleba od kogoś komu nie ufam, jestem niewdzięcznikiem? Czy jeśli nie chcę przyjąć muzułmanów, których lubię od Niemców, którym nie ufam jestem islamofobem? Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: Tylko tyle? 22.09.15, 11:51 gelimer napisał: > Czy jeśli nie chcę przyjąć muzułmanów, których lubię od Niemców, którym nie ufa > m jestem islamofobem? nie, jesteś gernmanogobem Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Re: Tylko tyle? 22.09.15, 12:02 A to nieufność wobec Niemców jest już w gazecie Wyborczej zakazana? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: Tylko tyle? 22.09.15, 12:08 gdzieś napisałam, że germanofobia jest zakazana? Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Re: Tylko tyle? 22.09.15, 21:03 Czyli nieufność wobec Niemców to germanofobia? Bo ja sądziłem, że nieufność to jednak nie to samo co wrogość. No, ale ja jestem tylko pislamistą i moherem. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Typowe: 23.09.15, 11:23 ave.duce napisała: > nie mam nic przeciwko ............... (można wpisać co się chce) , ALE > ... ....zawsze jest coś w zanadrzu.PiZiJu:P(rzezorny)Z(awsze)U(bezpieczony)! Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 W polityce nie ma solidarności ! 23.09.15, 00:28 Liczą się tylko interesy narodowe. Najwyższy czas, by może nie wszyscy, ale przynajmniej trochę myślący, to zrozumieli. Niemcy nie od dzisiaj usiłują wybielić swoją historię i jak się okazuje każda okazja jest dobra. Tylko, że w tym przypadku trochę się przeliczyli, jak zwykle u nich zabrakło wyobraźni. Są w porównaniu z innymi europejskimi krajami lepiej przygotowani do przyjmowania uchodźców, tylko że ich asymilacja w pierwszym pokoleniu jest w Niemczech złudzeniem. Dzieci tych przybyszy, jeżeli uda im się uzyskać lepsze wykształcenie (duży problem !), pojadą dalej za ocean. Chcą przewodzić Unią, ale im to nie wychodzi. Przyczynili się do kryzysu w Grecji, teraz zrażają do siebie inne kraje. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiekk111 "pokojowi" równie groźni !!!!!!!! 23.09.15, 09:38 NIE CHODZI (tylko) O TERRORYSTÓW I EGSTREMISTÓW !!!! Największem oszustwem obecney kampanji propagandowey jest szermowanie tezą ze "nie wszyscy oni są terrorystami". Pewnie że kużwa nie są wszyscy ale NAJWIEKSZEM ZAGROŻENIEM SĄ CI "POKOJOWI"!!!!! Śmiertelnem zagrożeniem dla Naszej Cywylizancji jest KAŻDY Z NICH KTÓRY NIE PODPORZĄDKOWUJE SIE W PEŁNI NASZYM ZASADOM !!! (zewnętrznie i wewnętrznie-mentalnie ) Każdy jest zagrożeniem, kto tu zamieszka i nawet mimo wymuszonych pozorów podporządkowania będzie sączył jad - zwłaszcza swoim dzieciom , których mania nie jesteśmy w stanie mu zabronić ani nawet ograniczyć !!!!! (na domiar złego czestokroć z naszymi obywatelkami co zbłądziły ). Jest każdy kto uzyska obywatelstwo polskie ( a jego potomstwo nawet wcześniej ) i aktem wyborczym dokona tego czego nie zrobi "ekstremista". Jeżeli dalej nie rozumicie w pełni powagi sytułacyjnej to Wam uświadamiam następujące fakta : 1 Nie ma systemu wymuszania na nich nawet tej pozornej uległości zewnętrznej ( przykład: bezkarność czeczeńskich bandytów z Linina -) 2 . Nie ma woli polytycznej do stworzenia takiego systemu 3. Trybunał pros...konstytucyjny uchwalił wyższość religijnych zabombonów nad polskim prawem ------------------------------ com napisał, tom napisał Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 23.09.15, 09:45 każdy zapraszający powinien fundować te zaprosiny z własnych srodków. Nie zapraszał Pan jaos wcześniej głodnych z Somalii? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nie mam nic przeciwko muzułmanom 23.09.15, 10:54 To ci dam.Np panzerfausta albo jakąś bazookę. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Nawet Wałęsa przejrzał na oczy ! 23.09.15, 11:01 www4.rp.pl/Uchodzcy/309219980-Lech-Walesa-Uchodzcy-moga-byc-bogatsi-od-Polakow.html Teraz straci pewnie wykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nawet Wałęsa przejrzał na oczy ! 23.09.15, 11:16 Trzyma z *ydowską diasporą? 1991-Nowy York.Walesa na spotkaniu z *ydowskimi biznesmenami:Przyjeżdzajcie do Polski.Zrobicie tam interesy *ycia! Odpowiedz Link Zgłoś