Dodaj do ulubionych

Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologiczne.

02.10.15, 16:28

info.wiara.pl/doc/2738536.Duda-nie-podpisze-ustawy-o-uzgodnieniu-plci
A nie decyzja osób z problemami natury psychicznej. Brawo Prezydencie Duda...
Obserwuj wątek
    • pogromca_bzdury Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 02.10.15, 17:22
      Może jeszcze wie i potrafi zwerbalizować. co konkretnie jest złego w zmianie obecnie obowiązującego przy uzgodnieniu płci trybu procesowego na nieprocesowy?
    • zapijaczony_ryj Jarozbaw, to kobieto mężczyzna 02.10.15, 18:27
      qwardian napisał:

>
      > info.wiara.pl/doc/2738536.Duda-nie-podpisze-ustawy-o-uzgodnieniu-plci
      > A nie decyzja osób z problemami natury psychicznej. Brawo Prezydencie Duda...
    • sclavus Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 02.10.15, 19:25
      ... to dlaczego, embriony, zygoty i płody nazywa "kościelnie"????
      Przecież, to najzwyklejsza hipokryzja oraz konformizm i oportunizm wobec kościoła!!
      ... fajnego masz prezydenta!! :D:D:D:D:D
    • mariner4 A jego szef? 02.10.15, 19:46
      Wie?
      M.
    • zofijkamyjka Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 02.10.15, 21:47
      przecież nie wprowadził zakazu zmiany płci....
      • mara571 te informacje to klasyczny przyklad manipulacji 03.10.15, 09:19
        medialnej.
        Od lat okreslona jest procedura zmiany plci. Inicjator/ka ustawy ja przeszla. Jej sie nie spodobala, lewackie srodowiska maja hopla na punkcie gender, PEK szukala losow na lewicy i ustawe procedowano.
        A wystarczylo usunac z dotychczasowej procedury proces sadowy, ktory wymaga pozwania do sadu rodzicww.
        • yoma Re: te informacje to klasyczny przyklad manipulac 03.10.15, 09:55
          No i właśnie to chciano zrobić, moja droga Maro.
          • pogromca_bzdury Re: te informacje to klasyczny przyklad manipulac 03.10.15, 11:54
            I właśnie dokładnie to zostało zawetowane. Czyli rzeczywiście manipulacja, ale u zarzucającej manipulację.
            • m.c.hrabia Re: te informacje to klasyczny przyklad manipulac 03.10.15, 11:57
              manipulacja, ale u zarzucającej manipulację.

u niej to norma.
              • pogromca_bzdury Będzie przykro Gowinowi 03.10.15, 12:07
                Nie wiem dlaczego, ale nikt nie pisze, jaką przykrość wyrządził Kaczyński tym vetem Jarosławowi Gowinowi. Jeszcze nie tak dawno mówił on przecież o pilnej potrzebie uproszczenia trybu uzgodnienia płci i o tym, jak dotychczasowy jest upokarzający dla ludzi.
                • katrina1945 nie pleć bzdur pogromco 03.10.15, 12:23
                  pogromca_bzdury napisał:

Nie wiem dlaczego, ale nikt nie pisze, jaką przykrość wyrządził Kaczyński tym vetem Jarosławowi Gowinowi.

- gdzie ty Kaczyńskiego widzisz w tym vecie ?

• sclavus Re: nie pleć bzdur pogromco 03.10.15, 12:56
                    Za plecami pisdudy - malutki, to go nie widać, ale czuć rękę i usta panprezesa - oba prawniki som a się nie dorozumieli o czym jest ustawa i czego dotyczy - to zawetowali bo ta... i bo już :D:D:D
                  • m.c.hrabia Re: nie pleć bzdur pogromco 03.10.15, 13:15
                    gdzie ty Kaczyńskiego widzisz w tym vecie ?

twierdzisz że pad'lina samodzielnie podjął decyzję ?
          • sclavus Re: te informacje to klasyczny przyklad manipulac 03.10.15, 12:50
            Nie przesadziłaś ty aby, z tym "moja droga maro"?? ;)
            ... gdybyś to choć dodała: "nieczysta", to jeszcze, ale tak?? :D
            • yoma Re: te informacje to klasyczny przyklad manipulac 03.10.15, 16:01
              Mam dzień dobroci dla zwierząt :)
          • mara571 rzecz w tym, ze zrobiono wiecej 03.10.15, 12:54
            dopuszczajac wielokrotna deklaracje zmiany plci bez operacji i kuracji hormonalnej.
            • yoma Re: rzecz w tym, ze zrobiono wiecej 03.10.15, 16:02
              Nawet jeśli, no to co?
    • 0zdunka Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 02.10.15, 21:52
      to było wyliczone na przygłupa Brąka że jak na niego trafi to podpisze
    • basiadrian Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 03.10.15, 09:41
      Problemy natury psychicznej to maja wierzący!!!!! Jak można wierzyć w coś czego niema? To tak samo można powiedzieć że krasnoludki lub smerfy są na świecie.
      • yoma Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 03.10.15, 09:56
        Ale czego nie ma, płci?
      • pogromca_bzdury Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 03.10.15, 11:55
        Czego nie ma? Płci czy konieczności sensownego uregulowania trybu jej uzgadniania?
      • erka-4 jak nie smerfy to co to ? 03.10.15, 12:34
        Basia,uwierz,u mnie w domu pod podłogą są smerfy,naprawdę.
        Co prawda nigdy ich nie widziałem,ale muszą być skoro coś tam chroboce nocą,że spać nie jestem w stanie,myszy to nie są,bo kot nie reaguje na chrobotanie.
        • sclavus Re: jak nie smerfy to co to ? 03.10.15, 12:47
          ... a pod czerepem, zagnieździła ci się naegleria fowleri... i też jej nie widzisz!!!
          Widać efekty!!!
      • dobry-termin Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 03.10.15, 12:41
        "...Jak można wierzyć w coś czego nie ma?"
        A czego " nie ma " - racz wyjaśnić...Kolego basiadrian?
    • az43 Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 03.10.15, 09:45
      Dobrze,że napisałeś,że to twój prezydent.To wyjaśnia wszystko.
    • katrina1945 Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 03.10.15, 12:16
      qwardian napisał:

>
      > info.wiara.pl/doc/2738536.Duda-nie-podpisze-ustawy-o-uzgodnieniu-plci
      > A nie decyzja osób z problemami natury psychicznej. Brawo Prezydencie Duda...

- choroby psychiczne leczy się w szpitalu dla psychicznie chorych a nie w Sejmie.
      • sclavus Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 03.10.15, 13:00
        ... w pałacu prezydenckim, tym bardziej NIE!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka