qwardian 02.10.15, 16:28 info.wiara.pl/doc/2738536.Duda-nie-podpisze-ustawy-o-uzgodnieniu-plci A nie decyzja osób z problemami natury psychicznej. Brawo Prezydencie Duda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pogromca_bzdury Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 02.10.15, 17:22 Może jeszcze wie i potrafi zwerbalizować. co konkretnie jest złego w zmianie obecnie obowiązującego przy uzgodnieniu płci trybu procesowego na nieprocesowy? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Jarozbaw, to kobieto mężczyzna 02.10.15, 18:27 qwardian napisał: > > info.wiara.pl/doc/2738536.Duda-nie-podpisze-ustawy-o-uzgodnieniu-plci > A nie decyzja osób z problemami natury psychicznej. Brawo Prezydencie Duda... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 02.10.15, 19:25 ... to dlaczego, embriony, zygoty i płody nazywa "kościelnie"???? Przecież, to najzwyklejsza hipokryzja oraz konformizm i oportunizm wobec kościoła!! *** ... fajnego masz prezydenta!! :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
zofijkamyjka Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 02.10.15, 21:47 przecież nie wprowadził zakazu zmiany płci.... Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 te informacje to klasyczny przyklad manipulacji 03.10.15, 09:19 medialnej. Od lat okreslona jest procedura zmiany plci. Inicjator/ka ustawy ja przeszla. Jej sie nie spodobala, lewackie srodowiska maja hopla na punkcie gender, PEK szukala losow na lewicy i ustawe procedowano. A wystarczylo usunac z dotychczasowej procedury proces sadowy, ktory wymaga pozwania do sadu rodzicww. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: te informacje to klasyczny przyklad manipulac 03.10.15, 09:55 No i właśnie to chciano zrobić, moja droga Maro. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_bzdury Re: te informacje to klasyczny przyklad manipulac 03.10.15, 11:54 I właśnie dokładnie to zostało zawetowane. Czyli rzeczywiście manipulacja, ale u zarzucającej manipulację. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: te informacje to klasyczny przyklad manipulac 03.10.15, 11:57 manipulacja, ale u zarzucającej manipulację. u niej to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_bzdury Będzie przykro Gowinowi 03.10.15, 12:07 Nie wiem dlaczego, ale nikt nie pisze, jaką przykrość wyrządził Kaczyński tym vetem Jarosławowi Gowinowi. Jeszcze nie tak dawno mówił on przecież o pilnej potrzebie uproszczenia trybu uzgodnienia płci i o tym, jak dotychczasowy jest upokarzający dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina1945 nie pleć bzdur pogromco 03.10.15, 12:23 pogromca_bzdury napisał: Nie wiem dlaczego, ale nikt nie pisze, jaką przykrość wyrządził Kaczyński tym vetem Jarosławowi Gowinowi. - gdzie ty Kaczyńskiego widzisz w tym vecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: nie pleć bzdur pogromco 03.10.15, 12:56 Za plecami pisdudy - malutki, to go nie widać, ale czuć rękę i usta panprezesa - oba prawniki som a się nie dorozumieli o czym jest ustawa i czego dotyczy - to zawetowali bo ta... i bo już :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: nie pleć bzdur pogromco 03.10.15, 13:15 gdzie ty Kaczyńskiego widzisz w tym vecie ? twierdzisz że pad'lina samodzielnie podjął decyzję ? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: te informacje to klasyczny przyklad manipulac 03.10.15, 12:50 Nie przesadziłaś ty aby, z tym "moja droga maro"?? ;) ... gdybyś to choć dodała: "nieczysta", to jeszcze, ale tak?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: te informacje to klasyczny przyklad manipulac 03.10.15, 16:01 Mam dzień dobroci dla zwierząt :) Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 rzecz w tym, ze zrobiono wiecej 03.10.15, 12:54 dopuszczajac wielokrotna deklaracje zmiany plci bez operacji i kuracji hormonalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
0zdunka Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 02.10.15, 21:52 to było wyliczone na przygłupa Brąka że jak na niego trafi to podpisze Odpowiedz Link Zgłoś
basiadrian Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 03.10.15, 09:41 Problemy natury psychicznej to maja wierzący!!!!! Jak można wierzyć w coś czego niema? To tak samo można powiedzieć że krasnoludki lub smerfy są na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 03.10.15, 09:56 Ale czego nie ma, płci? Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_bzdury Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 03.10.15, 11:55 Czego nie ma? Płci czy konieczności sensownego uregulowania trybu jej uzgadniania? Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 jak nie smerfy to co to ? 03.10.15, 12:34 Basia,uwierz,u mnie w domu pod podłogą są smerfy,naprawdę. Co prawda nigdy ich nie widziałem,ale muszą być skoro coś tam chroboce nocą,że spać nie jestem w stanie,myszy to nie są,bo kot nie reaguje na chrobotanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: jak nie smerfy to co to ? 03.10.15, 12:47 ... a pod czerepem, zagnieździła ci się naegleria fowleri... i też jej nie widzisz!!! Widać efekty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-termin Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 03.10.15, 12:41 "...Jak można wierzyć w coś czego nie ma?" A czego " nie ma " - racz wyjaśnić...Kolego basiadrian? Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 03.10.15, 09:45 Dobrze,że napisałeś,że to twój prezydent.To wyjaśnia wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina1945 Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 03.10.15, 12:16 qwardian napisał: > > info.wiara.pl/doc/2738536.Duda-nie-podpisze-ustawy-o-uzgodnieniu-plci > A nie decyzja osób z problemami natury psychicznej. Brawo Prezydencie Duda... - choroby psychiczne leczy się w szpitalu dla psychicznie chorych a nie w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Mój prezydent wie, że płeć to pojęcie biologi 03.10.15, 13:00 ... w pałacu prezydenckim, tym bardziej NIE!! Odpowiedz Link Zgłoś