Dodaj do ulubionych

Słuch Gowina

08.10.15, 19:10
Martwię się o Gowina. Jak on da radę ze swoim sumieniem? On słyszy krzyki zabijanych zarodków - to co dopiero będzie z rykiem zabijanych żołnierzy?
Obserwuj wątek
    • edd.y Martwienie sie 08.10.15, 19:14
      Martw sie o siebie. Moze troche martw sie o Kopacz:)
      • sclavus Re: Martwienie sie 08.10.15, 19:28
        ty zaś pomartw się o Antka Macierewicza - ma być ministrem zdrowia (jak ktoś napisał) ... w specjalnie utworzonym dla niego ministerstwie: ministerstwie zdrowia psychicznego...
        (uważaj, żeby cię na konsultanta do siebie nie przymusił!)
    • witek.bis Re: Słuch Gowina 08.10.15, 19:26
      No, to siedząc w rządzie obok Piechy, całkiem chłopina ogłuchnie...
      • ave.duce Re: Słuch Gowina 09.10.15, 11:09
        A jak jeszcze dołączą do nich Chazan z Terlikowskim? Oj, biedny Gowin, biedny ;)
        • ave.duce Re: Słuch Gowina 09.10.15, 11:14
          ps. Terlikowski jako głos sumienia...
        • witek.bis Re: Słuch Gowina 09.10.15, 11:33
          A propos Chazana, to wczoraj znowu usłyszałem z ust jego karminów, że aborcja jest morderstwem. I wychodzi mi na to, że jeden wielokrotny morderca - Chazan - robi za moralną busolę prawicy, a drugi wielokrotny morderca - Piecha - będzie ministrem zdrowia. Najwyraźniej nadchodzą dobre czasy dla wielokrotnych morderców.
          • ave.duce Re: Słuch Gowina 09.10.15, 11:40
            witek.bis napisał:

> A propos Chazana, to wczoraj znowu usłyszałem z ust jego karminów, że aborcja j
            > est morderstwem. I wychodzi mi na to, że jeden wielokrotny morderca - Chazan -
            > robi za moralną busolę prawicy, a drugi wielokrotny morderca - Piecha - będzie
            > ministrem zdrowia. Najwyraźniej nadchodzą dobre czasy dla wielokrotnych morderc
            > ów.

Morderców-recydywistów rozmiłowanych w słuchaniu krzyków zarodków i płodów.
          • kotek.filemon Re: Słuch Gowina 09.10.15, 12:13
            Polecam do poczytania (ale to z krajów, gdzie etycy zajmują się etyką, a nie nabożeństwami majowymi):

www.amirrorclear.net/academic/papers/scourge.pdf
    • man_sapiens Re: Słuch Gowina 09.10.15, 09:41
      Jest się o co martwić. Mamy już jednego, który reklamuje się jako niezłomny, Gowin z kolei twierdzi, ze nie nie zna uczucia strachu.
      Strach się bać.
      • witek.bis Re: Słuch Gowina 09.10.15, 10:13
        A więc jest gorzej, niż można się było obawiać... Myślałem, że tylko wstydu nie ma, a okazuje się, że i strachu nie zna. To wygląda na pełnoobjawową psychopatię.
    • kosel_maruvi Re: Słuch Gowina 09.10.15, 10:11
      man_sapiens napisał:

> Martwię się o Gowina. Jak on da radę ze swoim sumieniem? On słyszy krzyki zabij
      > anych zarodków - to co dopiero będzie z rykiem zabijanych żołnierzy?

Nie ma sie co martwic.
      Taki bedzie z niego Minister jak z Glinskiego premier

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka