man_sapiens 08.10.15, 19:10 Martwię się o Gowina. Jak on da radę ze swoim sumieniem? On słyszy krzyki zabijanych zarodków - to co dopiero będzie z rykiem zabijanych żołnierzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edd.y Martwienie sie 08.10.15, 19:14 Martw sie o siebie. Moze troche martw sie o Kopacz:) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Martwienie sie 08.10.15, 19:28 ty zaś pomartw się o Antka Macierewicza - ma być ministrem zdrowia (jak ktoś napisał) ... w specjalnie utworzonym dla niego ministerstwie: ministerstwie zdrowia psychicznego... (uważaj, żeby cię na konsultanta do siebie nie przymusił!) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Słuch Gowina 08.10.15, 19:26 No, to siedząc w rządzie obok Piechy, całkiem chłopina ogłuchnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Słuch Gowina 09.10.15, 11:09 A jak jeszcze dołączą do nich Chazan z Terlikowskim? Oj, biedny Gowin, biedny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Słuch Gowina 09.10.15, 11:33 A propos Chazana, to wczoraj znowu usłyszałem z ust jego karminów, że aborcja jest morderstwem. I wychodzi mi na to, że jeden wielokrotny morderca - Chazan - robi za moralną busolę prawicy, a drugi wielokrotny morderca - Piecha - będzie ministrem zdrowia. Najwyraźniej nadchodzą dobre czasy dla wielokrotnych morderców. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Słuch Gowina 09.10.15, 11:40 witek.bis napisał: > A propos Chazana, to wczoraj znowu usłyszałem z ust jego karminów, że aborcja j > est morderstwem. I wychodzi mi na to, że jeden wielokrotny morderca - Chazan - > robi za moralną busolę prawicy, a drugi wielokrotny morderca - Piecha - będzie > ministrem zdrowia. Najwyraźniej nadchodzą dobre czasy dla wielokrotnych morderc > ów. Morderców-recydywistów rozmiłowanych w słuchaniu krzyków zarodków i płodów. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Słuch Gowina 09.10.15, 12:13 Polecam do poczytania (ale to z krajów, gdzie etycy zajmują się etyką, a nie nabożeństwami majowymi): www.amirrorclear.net/academic/papers/scourge.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Słuch Gowina 09.10.15, 09:41 Jest się o co martwić. Mamy już jednego, który reklamuje się jako niezłomny, Gowin z kolei twierdzi, ze nie nie zna uczucia strachu. Strach się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Słuch Gowina 09.10.15, 10:13 A więc jest gorzej, niż można się było obawiać... Myślałem, że tylko wstydu nie ma, a okazuje się, że i strachu nie zna. To wygląda na pełnoobjawową psychopatię. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Słuch Gowina 09.10.15, 10:11 man_sapiens napisał: > Martwię się o Gowina. Jak on da radę ze swoim sumieniem? On słyszy krzyki zabij > anych zarodków - to co dopiero będzie z rykiem zabijanych żołnierzy? Nie ma sie co martwic. Taki bedzie z niego Minister jak z Glinskiego premier Odpowiedz Link Zgłoś