fajnyrobal 22.01.09, 23:19 co oznacza ,,dziunciu" w wykonaniu mego dziecia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajnyrobal Re: A zgadnijcie 24.01.09, 09:21 Nie. Widzę, że nie chce się wam kombinować. Co za baby... Odpowiedz Link Zgłoś
gruba_mamma Re: A zgadnijcie 01.02.09, 02:47 dzień dobry? siusiu? ciociu? dzidziuś? nic już więcej oprócz "gandzia" nie przychodzi mi do głowy... Fajnyrobalu, napisz co to????????? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: A zgadnijcie 01.02.09, 09:56 Nic z tego, brak wam dziecięcej fantazji. Dziunciu oznacza... dziękuję A teraz następne- co to jest ,,sipy" ? Odpowiedz Link Zgłoś
izabella_g Re: A zgadnijcie 01.02.09, 16:10 prosze? przepraszam? dzień dobry? bo chyba nie siku? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Nie, nie i nie. 01.02.09, 17:39 Może jeszcze kto zgadnie. Mnie swego czasu doprowadzało do szału powtarzane przez turkucia ,,jampy" i nie były to lampy. Ni chusteczki haftowanej nie mogłam wykombinować co to. Wreszcie okazało się, że to oznacza ,,zamknij" Czasami czuję się jak matka Marsjanina Odpowiedz Link Zgłoś