niegracz 12.10.15, 18:49 Zbliża się ta wiekopomna Chwila warto zawczasu przygotować stosowne hymny, elegie czy fraszki " Wielkie-ś nam uczyniła Pustki - w Sejmie Narodowem Platformo Obywatelska tym z(a)niknięciem Twojem " Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niegracz Re: Elegie na Odejście PO 13.10.15, 20:11 Słucha( i rozumie)PO lecz nie wie Że cienie się nad nią zbierają Powtarza jak niegdyś w Brukseli ja muszę rządzić w tym Kraju Do Łodzi, Zagłębia, Warszawy powrócę zawzięta, uparta.. ja muszę... dla kraju, dla sprawy, dla mas, do roboty, dla partii... \ Raz jeszcze PO się uniosła - Ja muszę .. tam na mnie czekają I legła w ostatnim POdskoku Przed Sejmem gdzie miejsc jej nie dali Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Elegie na Odejście PO 13.10.15, 20:14 Ile potu i krwi cię to kosztowało? Odpowiedz Link Zgłoś
edd.y Re: Elegie na Odejście PO 13.10.15, 20:41 PO to juz POlityczny trup. Trup. Trup. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Elegie na Odejście PO 14.10.15, 20:32 Nie płacz Ewka bo tu miejsca brak na twe babskie łzy PO kadencji hula wiatr wśród straconych dni patrz PO-wcy śliczni prawdy sens roztrwonili w politycznych grach SMS-y puste SOS wysyłają w świat Żegnam was, już wiem, nie załatwię wszystkich swoich spraw Jeszcze raz żegnam was, nie spotkamy się Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Przerywnik przedPOwyborczy 14.10.15, 20:54 szalonehity.pl/mp3_jacek%20zwozniak%20-%20zegarmistrz%20swiatla_6X8pPaBtIFg_pilsudczyk_mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow To rok 1976 , mistrz pisał to komuś innemu ale ... 15.10.15, 06:02 ....dla PO bardzo pasuje fragment: Bo jedna myśl im chodzi po głowie, którą tak streszczę: „Co by tu jeszcze spieprzyć, panowie, co by tu jeszcze?" nie doceniali. A oni myślą w ciszy domowej lub w mózgów truście: „Co by tu jeszcze spieprzyć, panowie, co by tu jeszcze?" Lecz choć im wszystko jak z płatka idzie, sprawnie i krótko, czasem faceci - gdy nikt nie widzi - westchną cichutko, bo mając tyle twórczych pomysłów, tyle zdolności, boją się, by im wkrótce nie przyszło trwać w bezczynności. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Przerywnik: mordo ty moja 16.10.15, 19:36 www.youtube.com/watch?v=KHRleh3lIDg Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Elegie na Odejście PO 16.10.15, 19:40 O której godzinie był wybuch? Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Niech żyje nasz Prezes 16.10.15, 19:41 www.youtube.com/watch?v=xZQKgEecZzE Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz A Wszystko to na Odejście PO 16.10.15, 19:54 pawelooss.wrzuta.pl/audio/4qqeMyHTHUf/piosenka_o_milosci_--_hymn_premiera_donalda_tuska_a_wszystko_to_bo_wszystkich_kocham... Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Elegie na Odejście PO 16.10.15, 20:46 BRAWOOOO!!! Tylu idiotyzmów naraz dawno nie czytałam. Jesteście GENIALNI PiSdaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
danillko 30 szekli 16.10.15, 20:47 30 szekli brzęczy w kieszeni i żaden PiSior tego nie zmieni wedle wytycznych, bo szablon znany sprzedaję Polskę - ICH kraj kochany Bo w POniedziałek tydzień jest nowy w PeO POlecą dziś ze dwie głowy Więc muszę zełgać coś na PiSiory, że kotek Jarka jest bardzo chory We wtorek znowu ktoś zawisł w celi Ciuma głuPOty jakieś pierdzieli Więc aby szybko odwrócić kota rzucam wibrator od Walikota 30 szekli brzęczy w kieszeni i żaden kaczor tego nie zmieni wedle Szetyny tajnej wskazówki wciąż trują jadem PO-młodzieżówki We środę z rana same kłoPOty Tusku nie przyszedł znów do roboty więc szybko piszę ja na kolanie że Donku zasnął PO Nocnej Zmianie W czwartek myślałem że nie dam rady Goowno zalało bandyckie ślady Więc napisałem, że gdzieś w POwiecie Tusku ratuje życie kobiecie 30 szekli brzęczy w kieszeni i żaden Gosio tego nie zmieni kłamać i zdradzać, jątrzyć i lżyć Aby moherom nie dawać żyć W piątek urzędnik znów wziął łaPOwkę Jak z tego wybrnąć zachodzę w główkę Proszę jak prawdę w fałsz się zamienia: On wziął pieniążki "do przeliczenia" Weekend jak łykend ochłonąć warto Wkrótce uderzę nie bitą kartą Więc napisałem ja już gotowca: "Tusku w kosmosie - PiS na manowcach". 30 szekli milutko brzęczy i kac moralniak już mnie nie męczy a kto dorzuci choć ze srebrnika mogę oczernić mu przeciwnika 30 szekli brzęczy w kieszeni i żaden PiSior tego nie zmieni wedle wytycznych, bo szablon znany sprzedaję Polskę - ICH kraj kochany (Podsłuchane w sieci) Odpowiedz Link Zgłoś
pol_2015 Re: na POżegnanie 16.10.15, 20:55 koń ją skopał, byk ją zje...ł nikt jej nawet nie pogrzebał. wiatr jej nawiał liści kupę, śpij spokojnie, ch... ci w d...pę Odpowiedz Link Zgłoś
edd.y Re: na POżegnanie 16.10.15, 20:57 Piekna poetycka tworczosc. Na POhybel PO! Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz POmelo - żegnaj 18.10.15, 19:03 aveduce.wrzuta.pl/audio/ao0L0f3nmYl/20-tercet_egzotyczny___pamelo_zegnaj Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Przemówienie KOPacz na pożegnanie 18.10.15, 19:06 icedog.wrzuta.pl/audio/2KXaLQDuZ5O/elektryczne_gitary_-_to_juz_jest_koniec Odpowiedz Link Zgłoś
edd.y Preludium dla KOPacz na pożegnanie 19.10.15, 12:03 www.youtube.com/watch?v=2GhPUAVgHZc Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Elegie na Odejście PO 19.10.15, 13:13 Dwa razy siem udało,za III POrypało. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota.nie.boli Re: Elegie na Odejście PO 19.10.15, 13:20 Siem POtrojnie nie uda. Bendzie POrazka. POtworna. www.youtube.com/watch?v=c0j5l8euPqE Odpowiedz Link Zgłoś