Dodaj do ulubionych

Stosując standardy moralne PO

16.10.15, 14:33
to o tej aferze z Zelnikiem możemy jedynie myśleć w kategorii ofiary, nielegalnie nagranej przez Wojewódzkiego.
Poza wszelką wątpliwością jest to, że Wojewódzki chciał wpłynąć na wynik wyborów i w związku z tym powinna zając się prokuratura. Zająć i zbadać jakie służby za tym stoją i dlaczego posługują się cyrylicą.
Obserwuj wątek
    • artexe Re: Stosując standardy moralne PO 16.10.15, 14:36
      tw_wielgus napisał:

> to o tej aferze z Zelnikiem możemy jedynie myśleć w kategorii ofiary, nieleg
      > alnie nagranej
      przez Wojewódzkiego.
      > Poza wszelką wątpliwością jest to, że Wojewódzki chciał wpłynąć na wynik wyboró
      > w i w związku z tym powinna zając się prokuratura. Zająć i zbadać jakie służby
      > za tym stoją i dlaczego posługują się cyrylicą.
      >

Mam nadzieję, że Abgarowicz zawiadomi prokuraturę.
      • tw_wielgus Re: Stosując standardy moralne PO 16.10.15, 14:43
        Tego to akurat cenię. Nie mam pojęcia, jak ma lepkie łapki (bo to niezwykle często spotykana w PO przypadłość), ale przynajmniej gada z sensem. Oczywiście, o ile nie recytuje tekstu przygotowanych przez Misia Kamińskiego.
        • nachlany_wolak Ja cenię twoją połezję 16.10.15, 15:38
    • ayran Re: Stosując standardy moralne PO 16.10.15, 14:37
      Z tego co wiem, nikt nie postulował, żeby stawiać Zelnikowi jakieś zarzuty.
      Czy Wojewódzki chciał wpłynąć na wynik wyborów? Jeśli Zelnik kandyduje, to jak najbardziej tak.
      • tw_wielgus Re: Stosując standardy moralne PO 16.10.15, 14:41
        Z tego co wiem "bohaterom" afery podsłuchowej również nikt nie przedstawił zarzutów.
        Mylę się?
        Ba! Co więcej podobno, ale tutaj będę się na pewno mylić, żaden z nich ( aferałów podsłuchowych) nie startuje z list PO, a pomimo to był to zamach stanu przygotowany przez PiS i to "zamach" pisany obcą czcionką.
        • ayran Re: Stosując standardy moralne PO 16.10.15, 14:54
          Mylisz się w obu przypadkach.
          • tw_wielgus Re: Stosując standardy moralne PO 16.10.15, 15:09
            A mógłbyś mnie oświecić? Szczególnie w pierwszym przypadku, bo ten drugi (zawartość list wyborczych PO) mnie zupełnie nie interesuje.
          • tw_wielgus Czemu zamilkłeś? 16.10.15, 15:21
            Chętnie wysłucham, serio...
            • ayran Re: Czemu zamilkłeś? 16.10.15, 15:38
              Ale już odpowiedziałem na twoje pytanie - i to twierdząco. Zapytałeś czy się mylisz i potwierdziłem, że się mylisz.
              • tw_wielgus Re: Czemu zamilkłeś? 16.10.15, 15:50
                To akurat zauważyłem....:)))
                • nachlany_wolak Gęgacz z Bydgoszczu w akcji 16.10.15, 15:53
                  studioopinii.pl/krzysztof-lozinski-piotr-rachtan-raport-gegaczy-calosc/
                  • cr00t Lubisz kłopoty ? 16.10.15, 17:19
                    Lubisz kłopoty ?

nachlany_wolak napisał:

> studioopinii.pl/krzysztof-lozinski-piotr-rachtan-raport-gegaczy-calosc/
        • erte2 Re: Stosując standardy moralne PO 16.10.15, 16:29
          tw_wielgus
          żuczku, zelnikowi nikt nie stawia żadnych zarzutów. Bo nie stawia się zarzutów szmacie że jest szmatą a gów.nu że jest gów.nem. Taka ich natura, takie właściwości i taka rola na świecie - szmata jest od wycierania podłogi a gów.no od śmierdzenia.
          • tw_wielgus Re: Stosując standardy moralne PO 16.10.15, 16:37
            Żuczku..?! W pieszczotliwy sposób to się możesz dziadziuś zwracać do swojej żony, jak poczujesz pierwsze drgnięcie, po przełknięciu niebieskiej tabletki. I to szybko bo po minucie może być już za późno.
            Jeżeli nie zrozumiałeś ironii (a nie zrozumiałeś, czego dowodem powyższy bełkocik) to nie moją rolą jest Ci wyjaśniać.
            • nachlany_wolak Gęgaczu, to co piszesz to połezja 16.10.15, 16:43
              studioopinii.pl/krzysztof-lozinski-piotr-rachtan-raport-gegaczy-calosc/
    • zapijaczony_ryj Jedno nagranie Be, bo kaczystę nagrali 16.10.15, 14:39
      setki nagrań to cacy, bo nagrywali kaczyści!

I dlaczego mnie to nawet nie dziwi?
      • edd.y Jesienne POlowania 16.10.15, 14:43
        W POlsce POwiatowej odstrzela lisa.
      • tw_wielgus Re: Jedno nagranie Be, bo kaczystę nagrali 16.10.15, 14:45
        Wiesz co? Przestań się ośmieszać swoim ciągłym niezrozumieniem tematu.
        Zdecydowanie lepiej wychodzi Ci ciągnięcie z gwinta i proponuje żebyś w tym kierunku doskonalił swoje umiejętności.
        • zapijaczony_ryj Re: Jedno nagranie Be, bo kaczystę nagrali 16.10.15, 15:18
          tw_wielgus napisał:

> Wiesz co? Przestań się ośmieszać swoim ciągłym niezrozumieniem tematu.
          > Zdecydowanie lepiej wychodzi Ci ciągnięcie z gwinta i proponuje żebyś w tym kie
          > runku doskonalił swoje umiejętności.

TYlko głupek nie wie, ze nie mozna doskonalić umiejętnosci w czymś w czym jsię już osiągnęło doskonałość!!!

A teraz w temacie, cco jest bardziej naganne?
          Nagrać nielegalnie setki razy, czy raz?
          Znasz takie słowo jak "recydywa"?
          Jeśli nie to wklep w wyszukiwarkę i nie obrażaj mnie chamie, bo ja ciebie nie atakuję i nie obrażam!
          • tw_wielgus :))))))) 16.10.15, 16:46
            Macie takich więcej....:)))))))
            • nachlany_wolak W PiSie to ty jesteś jedyny. 16.10.15, 20:42
              www.encyklopedia-solidarnosci.pl/wiki/index.php?title=Rafael_Budzbon
    • m.c.hrabia Re: Stosując standardy moralne PO 16.10.15, 14:50
      tu zostały zastosowane standardy moralne PiS ,czyżbyś miał coś, przeciw moralności tym,
      którzy ci opłacają?
      • tw_wielgus Pytanie do administratora. 16.10.15, 15:14
        Drogi Sea_monster
        Czy miałbyś coś przeciwko temu, gdybym korzystając z okazji zbluzgał tą wszę, która się do mnie przyczepiła i sugeruje jakobym był opłacanym z pieniędzy PiS hejterem? Prośbę swoją motywuję tym że wskazany wyżej syn Paździocha robi to po raz kolejny i w końcu trzeba mu przy..lić bo się nie odczepi.

Z wyrazami nieustającego szacunku
        Tw_Wielgus
        • m.c.hrabia Re: Pytanie do administratora. 16.10.15, 15:21
          Walduś bez krępacji .
          • tw_wielgus Re: Pytanie do administratora. 16.10.15, 15:27
            Wiem że Walduś, ale nie będę się z tobą spoufalał.
        • zapijaczony_ryj Re: Pytanie do administratora. 16.10.15, 15:31
          tw_wielgus napisał:

> Drogi Sea_monster
          > Czy miałbyś coś przeciwko temu, gdybym korzystając z okazji zbluzgał tą wszę, k
          > tóra się do mnie przyczepiła i sugeruje jakobym był opłacanym z pieniędzy PiS h
          > ejterem?

I przy okazji tę wesz co mnie bez przerwy personalnie atakuje:
          forum.gazeta.pl/forum/w,28,159040404,159040554,Re_Jedno_nagranie_Be_bo_kaczyste_nagrali.html
          Prośbę swoją motywuję tym że wskazany wyżej TW robi to po
          > raz kolejny i w końcu trzeba mu przy..lić bo się nie odczepi.
          >
          > Z wyrazami nieustającego szacunku

zapijaczony_ryj
          PS.
          Dodam, ze brzydzę sie kapowaniem, dlatego pozwoliłem sobie wykorzystać post kapusia

pozdrawiam
          • tw_wielgus Re: Pytanie do administratora. 16.10.15, 15:56
            Z tym "brzydzę się kapowniem" to pojechałeś....:))))
            Dawno się tak szczerze nie roześmiałem. Chyba ostatni raz to z tanecznych występów Komorowskiego w Japonii.
            • zapijaczony_ryj Re: Pytanie do administratora. 16.10.15, 16:13
              tw_wielgus napisał:

> Z tym "brzydzę się kapowniem" to pojechałeś....:))))
              > Dawno się tak szczerze nie roześmiałem. Chyba ostatni raz to z tanecznych wystę
              > pów Komorowskiego w Japonii.

Widz, ze ciebie też w łeb ebło to krzesło, którego nie było, czyli podest!
              • tw_wielgus Re: Pytanie do administratora. 16.10.15, 16:45
                Weź głęboki oddech! Na Boga oddychaj regularnie! Usiądź... No już dobrze, już dobrze...
                - Podać Ci "Fakt"? "Superekspess? "Twój Weekend"?
                - "Twój Weekend" - nie? A jasne, dopiero wieczorem?
                - Nie, PiS na pewno nie wygra. Nie ma mowy!
                - Że sondaże? Je..ać sondaże, ja Ci mówię, że wygra pani Kopacz i PO i pan Kamiński i Giertych i pan Dorn....
                No mówię Ci, że zwycieży demokracja.
                Oddychaj - szogunie - oddychaj!
                • zapijaczony_ryj Nie wiem co bierzesz, ale odstaw natychmiast 16.10.15, 16:46
                  tw_wielgus napisał:

> Weź głęboki oddech! Na Boga oddychaj regularnie! Usiądź... No już dobrze, już d
                  > obrze...
                  > - Podać Ci "Fakt"? "Superekspess? "Twój Weekend"?
                  > - "Twój Weekend" - nie? A jasne, dopiero wieczorem?
                  > - Nie, PiS na pewno nie wygra. Nie ma mowy!
                  > - Że sondaże? Je..ać sondaże, ja Ci mówię, że wygra pani Kopacz i PO i pan Kami
                  > ński i Giertych i pan Dorn....
                  > No mówię Ci, że zwycieży demokracja.
                  > Oddychaj - szogunie - oddychaj!
                  • nachlany_wolak Multinickowiec wielgus to nasz bydgoski połeta 16.10.15, 16:53
                    Czekamy od 10 lat na wydanie jego arcydzieła "Noc jak dzień"
                    www.skutecki.pl/mowibydgoszcz/ludzie.php
    • wesolyromekmmv Re: Stosując standardy moralne PO 16.10.15, 14:59
      tw_wielgus napisał:

> alnie nagranej
      przez Wojewódzkiego.
      > Poza wszelką wątpliwością jest to, że Wojewódzki chciał wpłynąć na wynik wyboró
      > w i w związku z tym powinna zając się prokuratura. Zająć i zbadać jakie służby
      >
      Dobre !
      Jednak Zelnik poniżej dna ale Ci od Sowy też :)
      • tw_wielgus Re: Stosując standardy moralne PO 16.10.15, 15:16
        Zelnik dno, bez dwóch zdań, ale tu nie o to chodzi.
        • nachlany_wolak Kłamczoholizm i kłamstwo jako główna metoda 16.10.15, 16:23
    • wiosnaludzikow Pogodzę Was dyskutantów 16.10.15, 15:00
      To standardy POPiS.
      • tw_wielgus Re: Pogodzę Was dyskutantów 16.10.15, 15:17
        Niekoniecznie. Pana Oleksego też nielegalnie podsłuchiwano i sporo mogliśmy się z jego wypowiedzi dowiedzieć:
        "Lewica ma Polskę w dupie"
        • wesolyromekmmv Re: Pogodzę Was dyskutantów 16.10.15, 15:25
          tw_wielgus napisał:

> Niekoniecznie. Pana Oleksego też nielegalnie podsłuchiwano i sporo mogliśmy się
          > z jego wypowiedzi dowiedzieć:
          > "Lewica ma Polskę w dupie"
          Już nie był premierem a poza tym zapadł wtedy na józiulenie:) , którego atak nastąpił po kilku szklaneczkach dobrego trunku.
    • sverir Re: Stosując standardy moralne PO 16.10.15, 15:07
      > alnie nagranej
      przez Wojewódzkiego.

Wojewódzki nagrywał cudze rozmowy?
      • tw_wielgus Re: Stosując standardy moralne PO 16.10.15, 15:21
        Gorzej! Wojewódzki podszył się pod pracownika Kancelarii prezydenta, wiec nie dość, że nagrał bez zgody podsłuchiwanego jego rozmowę z Kancelarią prezydenta to jeszcze dopuścił się oszustwa. Prokurator jak nic.
        • sverir Re: Stosując standardy moralne PO 16.10.15, 17:36
          Wiem, że kpisz, ale i tak sprostuję - nagrywanie własnych rozmów nie jest nielegalne, nawet jeżeli nagrywa się członków PO.
          • inocom To dlaczego pani z infolinii pyta się o zgodę 16.10.15, 20:41
            sverir napisał:

> Wiem, że kpisz, ale i tak sprostuję - nagrywanie własnych rozmów nie jest niele
            > galne, nawet jeżeli nagrywa się członków PO.

na nagrywanie?
            • danillko Bo nie zna prawnych ekspertyz Sverira... 16.10.15, 20:56
              inocom napisał:

> sverir napisał:
              >
              > > Wiem, że kpisz, ale i tak sprostuję - nagrywanie własnych rozmów nie jest
              > niele
              > > galne, nawet jeżeli nagrywa się członków PO.
              >
              > na nagrywanie?
            • tw_wielgus Re: To dlaczego pani z infolinii pyta się o zgodę 16.10.15, 20:57
              I na publikacje bez zgody.... Tym bardzie,j że wszystko zaczyna wskazywać na to, że był to jeden z żartów Wojewódzkiego (rozmowa podobno została zmontowana).
    • nachlany_wolak Ja znam twoje standarty moralne, bydgoski hejterze 16.10.15, 15:36
      niezalezna.pl/tagi/rafael-budzbon
    • nachlany_wolak Na trzy nicki się wPiSujesz 16.10.15, 15:37
    • haen2010 Od dawna wiadomo 16.10.15, 17:05
      Że to zidiociały dewot, typowy przedstawiciel pisowskiej inteligencji. Jedyna konkurencja - prof. Pawłowicz.

O co ten szum?
    • adam111115 Re: Stosując standardy moralne PO 16.10.15, 17:54
      Próbuj, próbuj kisiel. Porównanie godne płatnego pachołka pisu
    • danillko Cyrylicą? A nie tym: א ה מם 16.10.15, 20:51
      tw_wielgus napisał:

> alnie nagranej
      przez Wojewódzkiego.
      >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka