inocom 20.10.15, 19:19 dałby pedelarzowi zarobić, a i wyżywić dziatki Tramwaj to on ma za darmo. Nie sądziłem, że to taka sknera. :) Piechociński na debatę przyjechał TRAMWAJEM! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veglie Re: Mógł przyjechać rykszą 20.10.15, 19:26 Gumofilc pewnie w tramwaju klęczał.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Mógł przyjechać rykszą 20.10.15, 19:37 veglie napisał: > Gumofilc pewnie w tramwaju klęczał.;-) Ty mnie nie drażnij, bo wkraczam na wojenną ścieżkę z MEN. Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Re: Mógł przyjechać rykszą 20.10.15, 20:22 veglie napisał: > Ja nie klęczę. < Rozmawialas z reumatologiem? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Mógł przyjechać rykszą 20.10.15, 22:36 veglie napisał: > Ja nie klęczę. My nie klęczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Gumofilc 20.10.15, 19:51 Flintstone ma POwody do modlitwy. POwinien slome wepchnac glebiej do butow. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Mógł przyjechać rykszą 20.10.15, 19:32 albo przypłynąć pogłębiarką . Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Za tramwaj ma u mnie plus 20.10.15, 23:05 Chociaż nie cierpię tego typa, to za ten gest ma u mnie plus. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Za tramwaj ma u mnie plus 20.10.15, 23:17 jureek napisał: > Chociaż nie cierpię tego typa, to za ten gest ma u mnie plus. W Pradze wszyscy ministrowie mykają z pospólstwem metrem z Hradczan. Nie piszą o tym gazety, że jadą metrem za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Za tramwaj ma u mnie plus 20.10.15, 23:40 inocom napisał: > > Chociaż nie cierpię tego typa, to za ten gest ma u mnie plus. > > W Pradze wszyscy ministrowie mykają z pospólstwem metrem z Hradczan. Nie piszą > o tym gazety, że jadą metrem za darmo. Dokładnie tak jest. Parę tygodni temu szedłem sobie z Malostranskeho Namesti do stacji metra Malostranska i spotkałem na ulicy maszerującego w drugą stronę pana Schwarzenberga. Grzecznie się odkłonił i poszedł dalej. Dosłownie parę metrów dalej jest polska ambasada i widziałem, jak akurat wyjeżdżała z niej wciśnięta na tylnym siedzeniu limuzyny pani premier Kopacz. Schwarzenberg też chyba szedł z naszej ambasady, jemu nie zaszkodziło przejść się pieszo, tylko nasze pożal się boże elity muszą wozić się furami. Pamiętasz ten wypadek z polskim tirem na przejeździe na trasie Praga - Ostrava? Z powodu wypadku linia ta była jakiś czas zablokowana, a pasażerowie musieli przesiadać się do zastępczych autobusów. Jednym z pociągów, które nie mogły jechać dalej, podróżowali ministrowie rządu jadący na wyjazdowe posiedzenie do Ostrawy. Ministrowie wysiedli i ustawili się grzecznie razem z innymi pasażerami w kolejce do zastępczych autobusów. Jakaś gazeta pisała potem, że pasażerowie byli oburzeni tym, że później po tych ministrów przyjechał specjalny autobus i nie zabrał nikogo innego. Jak u nas rząd jedzie pociągiem, to tylko pendoliną i jest to wielkie wydarzenie, a w Czechach jest to po prostu normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Za tramwaj ma u mnie plus 20.10.15, 23:54 W Pradze na tym kapitału politycznego nie zbijesz. Ot i co. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Za tramwaj ma u mnie plus 20.10.15, 23:58 inocom napisał: > W Pradze na tym kapitału politycznego nie zbijesz. Ot i co. Akurat nie patrzę na to pod kątem zbijania kapitału politycznego, ale pod kątem dawania dobrego przykładu. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Za tramwaj ma u mnie plus 21.10.15, 00:02 jureek napisał: > inocom napisał: > > > W Pradze na tym kapitału politycznego nie zbijesz. Ot i co. > > Akurat nie patrzę na to pod kątem zbijania kapitału politycznego, ale pod kątem > dawania dobrego przykładu. Jeśli tak, to jestem z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Za tramwaj ma u mnie plus 21.10.15, 00:01 No widzisz. Tramwajem a mógł jak prawdziwy wuc limuzyną lub przed wyborami palankinem: 4.bp.blogspot.com/-PQagWEHagc0/TZFP-R3_L_I/AAAAAAAAC1w/0MldR994LC4/s1600/palankin.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
inocom A na rower za zimno :) 21.10.15, 00:03 x2468 napisał: > No widzisz. Tramwajem a mógł jak prawdziwy wuc limuzyną lub przed wyborami pala > nkinem: > 4.bp.blogspot.com/-PQagWEHagc0/TZFP-R3_L_I/AAAAAAAAC1w/0MldR994LC4/s1600/palankin.jpg > Odpowiedz Link Zgłoś