09.11.15, 12:30
- To Ewa Kopacz powinna jechać na szczyt UE. Prawo i Sprawiedliwość zapowiedziało, że istnieje możliwość przerwania pierwszego posiedzenia Sejmu, żeby jej to umożliwić - powiedział w trakcie konferencji prasowej Andrzej Duda. - Ja tutaj nie widzę żadnego problemu - dodał

A ja nie widze problemu w tym by budyn sam pojechal
Wyznaczyl termin to niech to teraz naprawi i tyle.
Czego sie boi ?
Obserwuj wątek
    • volupte Re: Clown 09.11.15, 12:34
      A ja chciałbym uzyskać odpowiedź , dlaczego ten Duda nie moze przesunać to pierwsze posiedzenie o kilka dni. Wszedzie pytanie zadaje a odpowiedzi nigdzie nie dostałem.
      • kosel_maruvi Re: Clown 09.11.15, 12:51
        volupte napisał:

> A ja chciałbym uzyskać odpowiedź , dlaczego ten Duda nie moze przesunać to pier
        > wsze posiedzenie o kilka dni. Wszedzie pytanie zadaje a odpowiedzi nigdzie nie
        > dostałem.

Moze ale nie chce
    • m.c.hrabia Re: Clown 09.11.15, 12:42
      Tchórzliwa, śmierdząca PAD*lina .
      nasrał na dywan a teraz sprzątaczki śmieć szuka.
    • axyzaa Może uzgodniliby ze Szczerskim jedną wersję 09.11.15, 12:52
      Szachrajka twierdzi, że dowiedział się o tym szczycie trzeciego we wtorek, a Szczerski kilka dni temu mówił, że 30 października w piątek. No chyba, że Szczerski ryje pod Dudą i specjalnie mu nie powiedział.
      • m.c.hrabia Re: Może uzgodniliby ze Szczerskim jedną wersję 09.11.15, 12:55
        Szachrajka twierdzi, że dowiedział się o tym szczycie trzeciego we wtorek, a Szczerski kilka dni temu mówił, że 30 października w piątek. No chyba, że Szczerski ryje pod Dudą i specjalnie mu nie powiedział

a wczoraj Zybertowicz twierdził ,że kancelaria nie wiedziała o zwołanym szczycie.
        • volupte Re: Może uzgodniliby ze Szczerskim jedną wersję 09.11.15, 12:58
          Zaplatali sie durnie:-)
          • axyzaa Re: Może uzgodniliby ze Szczerskim jedną wersję 09.11.15, 13:01
            volupte napisał:

> Zaplatali sie durnie:-)

Ratuj się kto może... Jak to państwo się nie zawali w ciągu czterech lat to będzie cud.
            • matylda1001 Re: Może uzgodniliby ze Szczerskim jedną wersję 09.11.15, 13:26
              Przed chwilą nadawał z Watykanu, że dowiedział się w czwartek wieczorem. Przynajmniej zeznania by uzgodnili, dupki. To wszystko sprawia wrażenie, że do władzy dorwali się ludzie przypadkowi, których to wszystko przerosło.
    • volupte Re: Clown 09.11.15, 12:58
      Kopacz na tym szczycie to obraza tego szczytu. Po co ma jechac ktoś , kto nie moze zadnych zobowiązań podjąć , nawet nieformalnych. Wszyscy na tym szczycie o tym wiedzą, po co ich obrażać takim lekceważeniem , bo wysyłając osobe niekompetentną zwyczajnie lekceważymy ten szczyt.
    • axyzaa Kancelaria MZS winna, bo nie przewidziała 09.11.15, 12:59
      że Duda i jego dyplomatołki jeśli wchodzą do internetu to tylko po to, żeby zamieścić selfie z tym i owym, albo, żeby twittery zaktualizować. MSZ nie przewidział, że te barany nie monitorują oficjalnych stron instytucji europejskich, i trzeba podesłać im linka, najlepiej z tłumaczeniem na polski.

– Szczyt, który będzie 12 listopada, został ogłoszony praktycznie w ostatniej chwili, bo stało się to bodaj, z tego, co słyszałem, 3 listopada wieczorem. Do nas żadna oficjalna wiadomość nie dotarła. Dopiero w czwartek po południu, na naszą prośbę, MSZ przysłał informację o tym szczycie. To było w czwartek wieczorem. Szkoda, że wcześniej nie dostarczono nam dokumentu, skoro MSZ go miał – oznajmił Duda.
    • szwampuch58 Re: Clown ??,hmmm 09.11.15, 13:05
      Klaun jest artystą, którego głównym celem jest rozśmieszać ludzi,tu mamy przypadek raczej bez komizmu.
      • volupte Re: Clown ??,hmmm 09.11.15, 13:07
        Jak np. ten:-)www.facebook.com/276606355690600/photos/a.280592308625338.72277.276606355690600/1088276327856928/?type=3
    • volupte Re: Clown 09.11.15, 13:17
      Nie taki clown skoro to przeprowadził z sukcesem , a teraz rżnie głupa .natemat.pl/138095,duda-adwokat-biereckiego-kandydat-pis-stoi-za-dwiema-skargami-do-trybunalu-konstytucyjnego-ktore-pomogly-skok-om
    • pispisia Re: Clown 09.11.15, 13:19
      woli łatwe delegacje, winko z Putinem , kolacyjka, deserek, a na Malcie zapowiedzieli dyskusję , a nie balangę
    • zapijaczony_ryj Re: Clown,albo naprawdę słabuje na głowę? 09.11.15, 13:31
      No bo nikt mnie nie przekona, ze ustępująca premier powinna ustalać załozenia dla tych co za dwa dni będą rzadzić.
      Ja bym nie chciał, zey w moim imieniu z moim przyszłym pracodawcą układał się ten , któreg zwonlili, a mnie na jego miejsce przyjęli.
      Ten kto się na taki układ godzi musi być idiotą!
    • titerlitury Re: Clown 09.11.15, 20:36
      Do tej pory zachowywałam wstrzemięźliwość w ocenie PAD. Ale dziś obejrzałam parę obrazków, wysłuchałam kilku wypowiedzi, i niestety nie sposób inaczej ocenić Głowę naszego Państwa, niż jako mało roztropnego kabotyna.
      1) dziś otrzymał od Franciszka encyklikę Laudato Si, czyli dostał prztyczka w nos: encyklika wptost nawołuje do przyjęcia przez wszytkue kraje pakietu klimatycznego ! Dyplomacja Watykanu, to nie są (w przeciwieństwie do naszej nadchodzącej) ludzie z przypadku. To nie był nic nieznaczący gest. Mógł dostać różaniec, ryngraf, Biblię. Dostał pismo którego wymowa jest dokładnie przeciwna do haseł z kampanii PAD.
      2) Franciszek mówił, że trzeba być dobrym, w kontekście imigrantów. Znaczy to tyle, że Polska ma pokazać solidarność i wziąć na siebie część odpowiedzialności. PAD z tym głupkowatym uśmieszkiem tłumaczył, że chodziło o to, żebyśmy przyjęli tylko tych, co nie będą chcieli czmychnąć do Niemiec...
      3) pamiętam jak w kampanii Duda mówił chyba trzema językami, dziś w rozmowie w 4 oczy z gościem który mówi po hiszpańsku, włosku, angielsku i niemiecku był potrzebny tłumacz... To co z tymi językami? Bo znajomość gruzińskiego, czy fińskiego fajna rzecz, ale dla hobbysty...
      4) podejrzewam, że z Maltą było tak: w ogóle się nie zorientowali, że z 12-tym to kompletny niewypał. Zadzwonili na Żoliborz, a wielki strateg wydumał tak: jak Kopacz pojedzie, to się ją potem będzie gonić, że pojechała i ustalała cokolwiek, choć już nie miała kompetencji. Jak nie będzie chciała jechać to puścić plotkę, że ma w d... sprawy kraju, bo się boi, że nie zostanie szefem klubu, czyli przekłada partykularne interesy i rozgrywki wewnątrzpartyjne nad interesy państwa. Double strike! Tak samo było z feralną wycieczką do Smoleńska: jak się zrobiło gorąco, to wmawiali ludziom, że to Arabski na siłę ich do tego samolotu upychał.
      • axyzaa Hołdysa też poniosło 09.11.15, 22:34
        Zbigniew Hołdys ‏@ZbigniewHoldys
        Ku..., jaki ten Duda jest burak.
    • maszmi Re: Clown 09.11.15, 22:58
      nawarzył, to niech wypije

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka