Dodaj do ulubionych

Upodlenie pad*liny.

13.11.15, 14:24
Trzeba i wielkiej odwagi, i determinacji, by czegoś takiego dokonać. Trzeba być wizjonerem – dodawał.

– Ale jest druga strona tego medalu. Wszyscy w Polsce wiedzą, że to pan jest liderem PiS. Trzeba być wielkim człowiekiem, wielkim patriotą, absolutnie przekonanym do realizacji swojej idei, budowy silnej Polski, idei którą ma PiS, żeby mimo oczywistych, jak u każdego człowieka własnych ambicji, oddać pałeczkę władzy w ręce ludzi, z którymi do tej pory pan blisko współpracował – mówił Andrzej Duda.
Jestem dla pana pełen podziwu, myślę nie tylko ja. Myślę, że tak uważa zdecydowana większość Polaków – perorował prezydent wyraźnie wzruszonym głosem. – Świadectwa wielkość są jednoznaczne – ocenił. –

i toto podobno jest prezydentem ,
ciekawe czy na prywatnych pokojach wylizał rowa prezesowi?
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Upodlenie pad*liny. 13.11.15, 14:28
      "wazelina" perfekcyjna,brrrr i toto jest prezydentem tego kraju
    • pol_2015 Re: ale... 13.11.15, 14:33
      doopka ostro boli co?? a to zaledwie początek :))
      • szwampuch58 Re: "a to zaledwie początek " 13.11.15, 14:51
        rzekles,siara z obciachem dopiero przed nami
      • rccc teraz placzki nie beda nadazac z rozwojem wypadkow 13.11.15, 14:51
        Mam nadzieje ze z PO sie wyodrebni grupa patriotycznie nastawionych poslow, ktora poprze uchwalenie nowej konstytucji
      • kotek.filemon Re: ale... 13.11.15, 15:47
        Weź ty wreszcie poszukaj sobie proktologa i przestań skamleć na forum...
    • witek.bis Re: Upodlenie pad*liny. 13.11.15, 14:46
      Jeśli "świadectwa wielkości są jednoznaczne", to nie widzę powodu, żeby ta wielkość nie została potwierdzona odpowiednią ustawą.
      • gelati Tak przyjemnie was czytac:))) 13.11.15, 15:02
        Zycze kolejnych, wqrviajacych was dni. POmarszczycie sie szybciej i moze walniecie w dywan.
        Milego dnia :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).
        • wsk175 Re: Tak przyjemnie was czytac:))) 13.11.15, 15:06
          Cieszy ciebie fakt, że prezydentem został bezmózgi wazeliniarz? głupek na posyłki?
          • kotek.filemon Re: Tak przyjemnie was czytac:))) 13.11.15, 15:48
            Jak dla niego to swój chłop.
            • x2468 Re: Tak przyjemnie was czytac:))) 13.11.15, 17:30
              Cieszy się że pojawił się wreszcie ktoś głupszy od niego.
    • witek.bis Brawo Budyń! 13.11.15, 15:04
      Po tym hołdzie wszyscy zapomną o tamtym słynnym "Panie Prezesie, melduję wykonanie zadania!", a sam Lech Kaczyński awansuje z rankingu prezydentów z miejsca ostatniego na przedostatnie. "Wielki Ojciec Narodu" na pewno to doceni.
    • rccc po 10 IV 2010 Jaroslaw Kaczynski wyrosl na najwiek 13.11.15, 15:07
      najwiekszego polskiego polityka od 1989 roku
      Zgadzam sie ze slowami prezydenta.
      • witek.bis Re: po 10 IV 2010 Jaroslaw Kaczynski wyrosl na na 13.11.15, 15:12
        Z tego, co sam mówił, po 10 IV 2010 zaczął ćpać i przez to przegrał wybory... Ale widać w PiS-ie teraz taki trynd, że kto najbardziej naćpany, ten największy. Wybór Członka-Kuchcińskiego na marszałka i Psa-Terleckiego na szefa Komuny Parlamentarnej Hi_PiS zdają się to potwierdzać.
        • rccc Re: po 10 IV 2010 Jaroslaw Kaczynski wyrosl na na 13.11.15, 15:19
          wcale nie uwazam, ze wybory Kaczynski przegral - cud nad urna pomogl uzurpatorowi Bronkowi
          • witek.bis Re: po 10 IV 2010 Jaroslaw Kaczynski wyrosl na na 13.11.15, 15:24
            A więc gdyby nie był naćpany, to może nie dałby się tak wyrolować? Dałby Bóg, żeby jego przykład odstraszył dzieciaki od tych dopalaczy...
            • rccc Re: po 10 IV 2010 Jaroslaw Kaczynski wyrosl na na 13.11.15, 15:32
              zajelo troche czasu, aby Polacy zorientowali sie, ze rzadzacy manipulowali przy urnach - po samorzadowych i do europarlamentu juz ciezko bylo robic cuda
              W 2010 i w 2011 nie dalo sie uchronic przed oszustwem

Ciekawe jak ty bys zareagowal po tragicznej smierci najblizszych - jesli bys dal rade bez lekow to oznaczaloby, ze jestes niesamowicie silny
              • nachlany_wolak Przy urnach manipulował PiS. Zapomniałeś już? 13.11.15, 15:34
              • witek.bis Re: po 10 IV 2010 Jaroslaw Kaczynski wyrosl na na 13.11.15, 15:45
                Podobnie jak wszyscy Polacy, traciłem już najbliższych i - jak większość Polaków - nie zacząłem po tym ćpać. Inna sprawa, że Prezes miał jakiś świetny towar, bo zachowywał się po nim jak normalny człowiek. Krótko mówiąc - szkoda, że odstawił.
                • l_zaraza_l Re: po 10 IV 2010 Jaroslaw Kaczynski wyrosl na na 13.11.15, 22:14
                  Pewnie klasyka czyli nasienie byków aby nie od razu było widać niedostatek męskości, barbiturany żeby jakoś zasnąć (pomimo całego qrestwa jakie się uczyniło lub niedostatecznej jego ilości, gdy świadomość, że jeszcze jakieś niedobitki osobników niezgodnych z wytycznymi, funkcjonują) i amfa, żeby zwlec się koło południa. Możliwe, że teraz także morfina aby znieczulić odbyt bo gdy PAD tylko lizał, było milusio ale teraz, gdy wlazł cały, nawet prezes musi odczuwać lekki dyskomfort.
            • l_zaraza_l Re: po 10 IV 2010 Jaroslaw Kaczynski wyrosl na na 13.11.15, 21:58
              witek.bis napisał:

> A więc gdyby nie był naćpany, to może nie dałby się tak wyrolować? Dałby Bóg, ż
              > eby jego przykład odstraszył dzieciaki od tych dopalaczy...

A ja nie wiem czy tam jakieś prezsskoki nie maczają w tych dopalaczach bo one tak majom, że im więcej przeciw czemuś krzyczom tym bardziej w tym umoczone som.
          • nachlany_wolak W głupocie jesteś prymusem 13.11.15, 15:31
      • wsk175 Re: po 10 IV 2010 Jaroslaw Kaczynski wyrosl na na 13.11.15, 15:14
        Największego miał podobno Hofman,,,,,,,,,,,,,,
        • rccc Re: po 10 IV 2010 Jaroslaw Kaczynski wyrosl na na 13.11.15, 15:21
          Donald jest wiekszym, sadzac po wypowiedzi Bartusia Sienkiewicza
          • nachlany_wolak Obojętnie o co chodzi winien jest Tusk 13.11.15, 15:29
      • szwampuch58 Re: suuuusznie 13.11.15, 15:46

• wagonetka Duda uczył się od Zoszczenki 13.11.15, 15:08
      ale ja też podziwiam prezesa za to, że umiał zbajerować tak wielu ludzi
      • gelati Kaczyński to geniusz POlityczny 13.11.15, 15:11
        U was, PeOwiacy, tez swieci slonce?
        Slonecznie POzdrawiam.
        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).
      • vagabunda66 A kto wie o Zoszczence? 13.11.15, 15:28
        PiSiory?
        Wątpię.
        • gelati Bajka La Fontaine:) 13.11.15, 15:37
          vagabunda66 napisał(a):

> PiSiory? Wątpię.<

Zoszczenko? Michail ? Nigdy nie slyszalem:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).
          Kolejne moralne i intelektualne zwyciestwo dogorywajacego PO. POzamiatane!
        • wagonetka prezes na pewno wie 13.11.15, 15:56
          w końcu sam poszedł jego drogą uprawiając kult brata i matki :-)
    • yoma Re: Upodlenie pad*liny. 13.11.15, 15:23
      Gdzie toto tak?
      • gelati Kaczyński to geniusz POlityczny 13.11.15, 15:28
        W przytlaczajacej czesci wojewodztw:) Dwa Pozostale biora srodki antydepresyjne.
        Wzrosla tez liczba samobojstw. Rozwazasz?
        • kotek.filemon Re: Kaczyński to geniusz POlityczny 13.11.15, 15:49
          Drodzy szefowie działu propagandy PiS. Czy moglibyście na FK oddelegować osobników mniej upośledzonych umysłowo?
          • gelati Re: Kaczyński to geniusz POlityczny 13.11.15, 15:52
            Jestes echem mojego tematu. Milo mi. I wesolo:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).
          • yoma Re: Kaczyński to geniusz POlityczny 13.11.15, 15:52
            Powiem ci, że odkąd mam w sygnaturce co mam, jest jakby o ułamek procenta lepiej... :)
            • gelati Re: Kaczyński to geniusz POlityczny 13.11.15, 16:07
              Nie jestem z Warszawy. Nie wiem co jest na Nowogrodzkiej. O Grodzkiej slyszalem.
              Ja tez chetnie POwtarzam temat:) I ciesze sie, ze ty. Milego dnia. Lece:)
              • sclavus Re: Kaczyński to geniusz POlityczny 13.11.15, 16:50
                ... tylko się nie potknij... bo mogą ci te resztki, które można do rozumu przyrównać (na siłę!) wypaść z główeńki...
              • x2468 Re: Kaczyński to geniusz POlityczny 13.11.15, 17:33
                Leć i uważaj na pancerne brzozy.
          • ketepud Re: Kaczyński to geniusz POlityczny 13.11.15, 17:26
            Nie da rady, bo ci osobnicy na forach tzw."niepokornych" są za inteligentni i zostaliby bez pracy.

kotek.filemon napisał:
            >Drodzy szefowie działu propagandy PiS. Czy moglibyście na FK oddelegować osobników mniej upośledzonych umysłowo?<
        • sclavus Re: Kaczyński to geniusz POlityczny 13.11.15, 16:43
          A co tu mają województwa, gupku gupi???
          ... przecie to były wybory parlamentarne a nie samorządowe!!
          (wymieni wojewodów w tych szesnastu? - ale, żeby miał z tego pożytek, musiałby "odwołać" :D i sejmiki wojewódzkie)
          Śmiech pusty ogarnia, jak "wy" odreagowujecie te osiem ostatnich lat... :D:D:D
    • axyzaa Kaczyński stał niezgodnie z precedencją państwową 13.11.15, 16:58
      Ryszard Kalisz ‏@RyszardKalisz

Dzisiaj w Pałacu Prezydenckim Jarosław Kaczyński stał niezgodnie z precedencją państwową jako pierwszy (przed Marszałkiem Sejmu).
      • m.c.hrabia Re: Kaczyński stał niezgodnie z precedencją pańs 13.11.15, 17:01
        Przynajmniej wiadomo kto rządzi, a kto PAD*liną, a kto SZ*matą.
    • axyzaa Re: Upodlenie pad*liny. 13.11.15, 17:00
      Zbigniew Hołdys ‏@ZbigniewHoldys
      Głębiej dupy wylizać nie można.
    • axyzaa Re: Upodlenie pad*liny. 13.11.15, 17:01
      Konrad Niklewicz ‏@konradniklewicz

Wszystkie poprawki mniejszości odrzucone. Jak to było? "Będziemy szanować opozycję"? #pakietdemokratyczny he he
    • axyzaa Re: Upodlenie pad*liny. 13.11.15, 17:02
      Adam Ozga ‏@aozga
      Trudno dawać nowej władzy 100 dni, jeśli już pierwszego dnia przymierza się do Trybunału Konstytucyjnego

Nieskorodowane politycznie noże PiSu świetnie będą się nadawały do podrzynania gardeł.A.Michnik
    • axyzaa Re: Upodlenie pad*liny. 13.11.15, 17:04
      Darek Ćwiklak

PiS właśnie przegłosował zmianę Regulaminu Sejmu umożliwiającą eliminację PSL z Komisji ds. Służb i znoszącą rotacyjne szefostwo tej komisji
      • l_zaraza_l Re: Upodlenie pad*liny. 13.11.15, 17:18
        axyzaa napisała:

> Darek Ćwiklak
        >
        > PiS właśnie przegłosował zmianę Regulaminu Sejmu umożliwiającą eliminację PSL z
        > Komisji ds. Służb i znoszącą rotacyjne szefostwo tej komisji

Ja nie rozumiem jak może być tak, że ugrupowanie zasiadające w Sejmie, mające mandat od wyborców, może nie mieć wicemarszałka albo przedstawicielstwa w jakiejkolwiek komisji. Czy to jest zgodne z Konstytucją?

Wszyscy przyzwoicie posłowie powinni pie...ąć zabawkami i wyjść z tego bajzlu. Ich obecność sankcjonuje to, co się dzieje. Nawet jeśli głosują przeciw to jednak biorą w tym udział.
    • axyzaa Re: Upodlenie pad*liny. 13.11.15, 17:05
      Rafał A. Ziemkiewicz ‏@R_A_Ziemkiewicz

Tusk nie ma po co wracać.
      • kotek.filemon Re: Upodlenie pad*liny. 13.11.15, 22:16
        A Ziemniakiewicz to będzie budził te lisy reżimowe o 6 rano czy jednak faję ma za miętką?
    • axyzaa Re: Upodlenie pad*liny. 13.11.15, 17:06
      Jarosław Kurski ‏@JaroslawKurski

To się nazywa trójpodział władzy a la PiS. Mają już całą władzę ustawodawczą i wykonawczą. Teraz biorą sądowniczą.
    • axyzaa Ewa Łętowska 13.11.15, 17:08
      Weszliśmy na drogę załatwiania doraźnych interesów przy pomocy ustaw.

Cezary Michalski: Jak pani ocenia działania prezydenta i PiS w kwestii Trybunału Konstytucyjnego? Najpierw niezaprzysiężenie zaproponowanych przez parlament nowych sędziów Trybunału, teraz projekt ustawy pozwalającej w praktyce ograniczyć niezawisłość TK?

Ewa Łętowska: Można tu jedynie powiedzieć tyle, że w państwach o dojrzałej i dobrze funkcjonującej demokracji cały ten ciąg decyzji i działań wokół Trybunału Konstytucyjnego nie miał prawa się w ogóle wydarzyć.

www.krytykapolityczna.pl/artykuly/opinie/20151113/letowska-figielki-konstytucyjne-wokol-trybunalu?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
    • axyzaa Błaszczak-pułk specjalny będzie wozić polskich VIP 13.11.15, 17:12
      KontrwywiadRMF
      ‏@KontrwywiadRMF

Mariusz Błaszczak odpowiada na pytania słuchaczy: Wojskowi piloci i pułk specjalny powinni wozić polskich VIP-ów
    • axyzaa Polish teacher: How many migrants must be pushed 13.11.15, 17:15
      (CNN)To the teacher, the assignment was a simple question of physics. To critics, it was a tasteless assignment about death at sea.

A teacher in the eastern Polish city of Bialystok gave the size of a boat and the number of people on board.

The students' assignment? To calculate how many Syrian refugees had to be thrown overboard for the boat to stay afloat and reach Greece.

The teacher, Grzegorz Nowik, said it was a matter of holding the students' attention.

"Pupils are not interested when I explain the lift of a wooden block floating on water," he said. "I told them it was a joke while saying words to be written down."

edition.cnn.com/2015/11/12/europe/poland-physics-teacher-migrants-overboard-quiz/
    • axyzaa Najkrótsza nowelizacja ustawy ever 13.11.15, 17:17
      pbs.twimg.com/media/CTst7QcWEAAuGSy.jpg
    • axyzaa JoeBiden ominie Polskę 13.11.15, 17:19
      JoeBiden na początku grudnia poleci na Ukrainę-poinformował Biały Dom. Nie ma międzylądowania w Polsce i spotkania z nowymi władzami PL
      • m.c.hrabia Re: JoeBiden ominie Polskę 13.11.15, 17:26
        z nowymi władzami PL

protokół nie przewiduje spotkań z prezesami faszystowskich partyjek ,
        a ze SZ*matami nie ma sensu.
        • axyzaa Re: JoeBiden ominie Polskę 13.11.15, 17:30
          m.c.hrabia napisał:

> z nowymi władzami PL
          >
          > protokół nie przewiduje spotkań z prezesami faszystowskich partyjek ,
          > a ze SZ*matami nie ma sensu.

Mam nadzieję, że się nie gniewasz, że robię sobie w twoim wątku przegląd prasy i tweetera, ale tytuł wątku wydaje mi się najbardziej adekwatny do treści które zamieszczam.
    • axyzaa Jarosław Kurski PAD złożył hołd Prezesowi, 13.11.15, 17:24
      Jarosław Kurski ‏@JaroslawKurski

PAD złożył hołd Prezesowi, potwierdzając realna hierarchię władzy w Polsce. Bardziej straszno niż śmieszno.
      • axyzaa Re: Jarosław Kurski PAD złożył hołd Prezesowi, 13.11.15, 17:29
        axyzaa napisała:

> Jarosław Kurski ‏@JaroslawKurski
        >
        > PAD złożył hołd Prezesowi, potwierdzając realna hierarchię władzy w Polsce. Bar
        > dziej straszno niż śmieszno.
        >
        >
    • axyzaa A tymczasem, w innej galaktyce Gmyz robi rosół 13.11.15, 17:40
      telewizjarepublika.pl/Kuchnia-polska-odc-98-20152016-katarzyna-adamiak-sroczynska,video,2001.html#.VkYRzuJT75t
      Cezary „Trotyl” Gmyz ‏@cezarygmyz 26 min.26 minut temu

Odcinek o kuchni prezydenckiej
    • axyzaa Występ Bunita z podkładem muzycznym - koniecznie! 13.11.15, 17:57
      audycje.tokfm.pl/audycja/PIWO-Program-Informacyjny-Wesoly-Opiniotworczy/94
      Link Lizuta z Tadlą, Blumsztajnem i Legierskim
    • axyzaa PSL nie dostanie przewodnictwa żadnej komisji 13.11.15, 18:00
      Kasia KolendaZaleska ‏@KolendaK

PSL nie dostanie przewodnictwa żadnej sejmowej komisji. Ostateczne ustalenia w poniedziałek. Dorżnąć ludowców? @FaktyTVN @tvn24
      • l_zaraza_l Re: PSL nie dostanie przewodnictwa żadnej komisj 13.11.15, 20:31
        W poprzednim sejmie Palikoty wytypowały na swoja wice Wandę Nowicką. Potem była awantura o premię cichaczem i Palikoty chciały Nowicką odwołać i dać kogoś innego. Wszystkie ugrupowania były przeciw i Nowicka była wice bez koła a Palikoty nie maiły swojego.
        Chciałoby się powiedzieć, że wszystko wraca ale tak jak wtedy uważałam, że było nie OK wobec Palikotów tak teraz uważam, że to co się dzieje, jest nie OK wobec PSLu i ich wyborców. PSL przekroczyło próg wyborczy i jest w Sejmie. Nigdzie nie jest napisane, że wice należy się tylko 2. i 3. miejscu albo, że nie należy się najmniejszemu ugrupowaniu.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Upodlenie pad*liny. 13.11.15, 18:05
      Bardzo niesprawiedliwa ocena. Pan prezydent nie będzie przynajmniej hurtowo podpisywał pisowskich ustaw bo w przeciwieństwie do poprzednika nie będzie notariuszem. No i będzie ogłaszał referenda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka