Dodaj do ulubionych

Skąd PiS bierze tych matołów?

15.11.15, 09:28
Waszczykowski, Szymański, Ziobro, Gowin, o ten to się w tej sitwie odnalazł, Macierewicz, no i premierka o mimice twarzy jak u krasuli, wpierw była Fotyga o twarzy nieposkromionej, która to twarz żyła swoim życiem, to teraz w drugą stronę poszli, żadnej mimiki u Szydło nie stwierdzono, no i ta maniera mówienia nosowo bez akcentowania, mnie się wydaje, że oni robią łapanki w miejscach odosobnienia ludzi słabszych na umyśle, i to z tych miejsc pochodzą ci wielcy patrioci, tak mi się wydaje.
Obserwuj wątek
    • ketepud Re: Skąd PiS bierze tych matołów? 15.11.15, 09:43
      Pierwsze prawo grawitacji kwantowej, to wyjaśnia: goowno do goowna zawsze się przyciąga z siłą proporcjonalną do zawartości goowna w goownie.
    • czekam.na.lewice Re: Skąd PiS bierze tych matołów? 15.11.15, 09:55
      U czan-dra napisał:

> Waszczykowski, Szymański, Ziobro, Gowin, o ten to się w tej sitwie odnalazł, Ma
      > cierewicz, no i premierka o mimice twarzy jak u krasuli, wpierw była Fotyga o t
      > warzy nieposkromionej, która to twarz żyła swoim życiem, to teraz w drugą stron
      > ę poszli, żadnej mimiki u Szydło nie stwierdzono, no i ta maniera mówienia noso
      > wo bez akcentowania, mnie się wydaje, że oni robią łapanki w miejscach odosobni
      > enia ludzi słabszych na umyśle, i to z tych miejsc pochodzą ci wielcy patrioci,
      Pisz, pisz więcej V kolumna PiSu.
      > tak mi się wydaje.
    • 3xp0 Re: Skąd PiS bierze tych matołów? 15.11.15, 10:01
      Oni takie matoły a ty mądrala musisz pisać na gó...anym portalu.
      I to cię pewnie złości, dlatego tyle jadu z ciebie cieknie.

czan-dra napisał:

> Waszczykowski, Szymański, Ziobro, Gowin, o ten to się w tej sitwie odnalazł, Ma
      > cierewicz, no i premierka o mimice twarzy jak u krasuli, wpierw była Fotyga o t
      > warzy nieposkromionej, która to twarz żyła swoim życiem, to teraz w drugą stron
      > ę poszli, żadnej mimiki u Szydło nie stwierdzono, no i ta maniera mówienia noso
      > wo bez akcentowania, mnie się wydaje, że oni robią łapanki w miejscach odosobni
      > enia ludzi słabszych na umyśle, i to z tych miejsc pochodzą ci wielcy patrioci,
      > tak mi się wydaje.
    • axyzaa Re: Skąd PiS bierze tych matołów? 15.11.15, 11:53
      To widać po zestawach ludzi zapraszanych do programów politycznych. Już nawet kukoli można znieść (poza tym durniem od Ciechana, który w swoim domu ma swoje portrety, na których jest przebrany za huzara), bo na razie nie delegują nazioli, ale PiS zawsze do zestawu da takiego, ale element pisowski zawsze jest tak dobrany, ze zniechęca do włączenia radia/telewizora. Np Gosiewska w zestawie (obojętnie, która) powoduje, ze nie dowiem się co ma do powiedzenia Borowski.
    • szwampuch58 Re: Skąd PiS bierze tych matołów? 15.11.15, 12:02
      "oto jest pytanie"
    • xystos Re: Skąd PiS bierze tych matołów? 15.11.15, 12:05
      Czandra wroc do swoich mantr,fucha Stanczyka ci nieprzystoi,zaiste.

ZEN
    • ave.duce Re: Skąd PiS bierze tych matołów? 15.11.15, 12:22
      Zapomniałeś o "grającym brodą" naczelnym pajacu pana prezesa ;)

4.bp.blogspot.com/-kWBO0A0CrYk/VWMkQCKmyhI/AAAAAAAAAHs/ek5YaD6nNak/s400/Duda.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka