Dodaj do ulubionych

Karolina Lewicka beszta Technicznego

22.11.15, 20:18
A on jej grozi....
Obserwuj wątek
    • aby Karolina Lewicka beszta gościa - ministra kultury 22.11.15, 20:43
      P. Lewicka dała wyjątkowy popis brutalnego chamstwa. Na niestosowne zachowanie tej pani, urągające wszelkim standardom dziennikarstwa, kilkakrotnie zwracałem uwagę kierownictwu TVP w listach na które nie otrzymałem odpowiedzi.
      Z wielką satysfakcją przyjmę wiadomość o usunięciu tej wytresowanej do agresji hieny z posady dziennikarki w telewizji publicznej utrzymującą się m.in. z moich składek.
      • az43 Re: Karolina Lewicka beszta gościa - ministra kul 22.11.15, 20:49
        Bardzo mnie smieszą jęki pisuarów o brutalnym chamstwie.To im dodaje wiarygodności.
        Uwagę to ty możesz zwracać swojemu psu.Kierownictwo TVP nie zajmuje się leczeniem psycholi.
        • mara571 Re: Karolina Lewicka beszta gościa - ministra kul 22.11.15, 20:53
          bardzo kulturalna odpowiedz. Mieszczaca sie w standartach takich osob jak Lewicka.
          • marta596 Re: Karolina Lewicka beszta gościa - ministra kul 22.11.15, 21:03
            mara571 napisała:

> bardzo kulturalna odpowiedz. Mieszczaca sie w standartach takich osob jak Lewic
            > ka.

A w jakich standardach kultury mieści się taka uwaga: Z wielką satysfakcją przyjmę wiadomość o usunięciu tej wytresowanej do agresji hieny z posady dziennikarki w telewizji publicznej utrzymującą się m.in. z moich składek.
            • pol_2015 Re: Karolina Lewicka beszta gościa - ministra kul 22.11.15, 21:07
              bardzo wysokie standardy jak na tę rozgrzaną funkcjonariuszkę propagandy, ale jeśli odczuwasz niedosyt ja mogę ująć to dosadniej...
              • marta596 Re: Karolina Lewicka beszta gościa - ministra kul 22.11.15, 21:32
                Nie wątpię, co do Ciebie nie mam żadnych złudzeń, dlatego Twoja opinia na jakikolwiek temat mnie nie interesuje.Być może nie zauważyłeś, że pytanie odnośnie standardów kultury zadałam osobie, która ponoć na nie zwraca uwagę, ale jak widać wybiórczo, czym mnie oczywiście również nie zaskoczyła.:D
          • az43 Re: Karolina Lewicka beszta gościa - ministra kul 23.11.15, 08:03
            Dzięki temu byłaś w stanie ją zrozumieć.Uważam,że o tym,że Gliński(podobno profesor i minister) jest pospolitym prostakiem i chamem wystarczy pisać prostym językiem.Jeżeli masz takie potrzeby mogę to przekazywać w bardziej kwiecistym stylu.
      • tacx Re: Karolina Lewicka beszta gościa - ministra kul 22.11.15, 20:52
        ty sobie możesz słać te listy do samego kaczora. Obejrzyj najpierw wszystkie wywiady glińskiego jakie dał ostatnimi czasy w TVP. A były ich dosłownie dwa w formie jeden na jeden.. W pierwszym wrzeszczał na Osińską w drugim próbował tego samego numeru z lewicką. Zuch dziewczyna nie dała się chamowi . Wyleci z roboty prędzej niż się spodziewa, ale nie zginie. A tego dziadygę poślemy na zieloną t trawę - w młodości ponoć bardzo ją lubił w Bieszczadach
      • mara571 w 2011 pisano o Lewickiej 22.11.15, 21:08
        " Skąd biorą się w TVP tacy dziennikarze jak funkcjonariuszka medialna Karolina Lewicka? To co wyprawia ta kobieta, to wstyd dla porządnych i profesjonalnych dziennikarzy.Słuchałem jej wczoraj po raz kolejny, słuchałem jej rozmowy o 8 w TVP Info i muszę przyznać, że czegoś tak niechlujnego, tak tendencyjnego nie widziałem dawno. Mówiąc tendencyjnego, mam na myśli Urbanową telewizję. Mówiąc niechlujnego mam na myśli jakąś podwórkową telewizję.Ta pani nie mówi, ta pani pluje słowami, wyrzucająć je z prędkością serii z kałasznikowa.Ta pani jest źle wychowana, ale to cecha wielu dziennikarzy w TVP Info - myślę o notorycznym przerywaniu, wchodzeniu w słowo. Najgorsze, że ta pani jest wyjątkowo bezczelna. We wczorajszej audycji mówiąc o Jarosławie Kaczyńskim, powiedziała o nim, że zaczął ostatnio nawiązywać kontakt z rzeczywistością.
        Kto dał tej pani prawo do oceniania ludzi, do dyskredytowania ich, do wypowiadania podobnie chamskich uwag. Za kogo ta pani się uważa.
        Ta jedna uwaga dyskwalifikuję tę panią jako dziennikarkę. Myślę, że TVP powinna ją przenieść do mycia podłóg.
        Karolina Lewicka jest przykładem niechlujnej, nieprofesjonalnej dziennikarki, wykorzystujacej swoją pracę dziennikarską w TVP Info do prezentowania swoich poglądów poltycznych oraz głoszenia nienawiści wobec PISu.
        Dosć chamstwa, dość prywaty, dość niechlujstwa,. dosć Lewickiej w TVP! Czekam na głos Komisji Etyki Mediów i kierownictwa TVP w sprawie tej skandalicznej wypowiedzi. Pewnie się nie doczekam, ale cuda się zdarzają. Sęk w tym, że funkcjonariuszka medialna Lewicka to wierzchołek góry lodowej w telewizyjnej "świątyni" prywaty, politycznej poprawności oraz nienawiści do poglądów innych niż oficjalnie obowiązujące. "

piotrusoan.salon24.pl/329988,funkcjonariuszka-medialna-lewicka
      • 141288bs Lewicka jak bazarowa przekupa 22.11.15, 21:50
        z przyzwyczajenia do platformianych standardow,zadaje pytanie i sama na nie odpowiada,a zaproszonemu kaze potakiwac. Wyjatkowo paskudna szuja,ktora nie powinna byc w mediach
        jakichkolwiek.
      • x2468 Re: Karolina Lewicka beszta gościa - ministra kul 22.11.15, 23:14
        Twoje składki pajacu ważniejsze od moich? Bardzo lubię słuchac tej niezwykle mądrej kobiety. W pisie takiej inteligentnej i pięknej nie znajdziesz.
      • zapijaczony_ryj Nie każda wylizuje politykom jak Lichocka! 23.11.15, 10:11
        aby napisał:

> P. Lewicka dała wyjątkowy popis brutalnego chamstwa. Na niestosowne zachowanie
        > tej pani, urągające wszelkim standardom dziennikarstwa, kilkakrotnie zwracałem
        > uwagę kierownictwu TVP w listach na które nie otrzymałem odpowiedzi.
        > Z wielką satysfakcją przyjmę wiadomość o usunięciu tej wytresowanej do agresji
        > hieny z posady dziennikarki w telewizji publicznej utrzymującą się m.in. z moic
        > h składek.

Na tym polega właśnie rzetelne dziennikarstwo.Pytać i drążyć, tyle, że na przygłupa to za dużo!
    • pkt4a Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 22.11.15, 20:44
      gdzie to sie odbywa to besztanie ?
    • lumpior Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 22.11.15, 20:46
      Rozkoszy i radości PiStaliby doznają u Rydzyka.
    • pol_2015 Re: Funkcjonariuszka Lewicka dostała sraczki :)) 22.11.15, 20:55
      nieustający ból d... mocnoctrzyma resortowych...
    • fiu-bzdziu2010 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 22.11.15, 21:52
      dziwię się, że Vicepremier do tego minister Kultury, okazał taki brak kultury wobec dziennikarki
      to straszenie, że zrobią porządek z telewizją publiczną, przyrównywanie dziennikarki do prokuratora z Pałacu Mostowskich pokazuje bute i słabość intelektualną ministra
      żenujące to było, wstyd profesorze
      • pol_2015 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 22.11.15, 21:57
        za taką gościnność powinna dostać z liścia
        • 141288bs Re: Karolina Lewicka, 22.11.15, 22:05
          jest bekartem aktywistow ZMP-owskich.
        • fiu-bzdziu2010 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 22.11.15, 22:22
          to gość powinien się wstydzić za kulturę języka wobec dziennikarki
      • 141288bs Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 22.11.15, 22:02
        fiu-bzdziu2010 napisała:

> dziwię się, że Vicepremier do tego minister Kultury, okazał taki brak kultury w
        > obec dziennikarki
        > to straszenie, że zrobią porządek z telewizją publiczną, przyrównywanie dzienni
        > karki do prokuratora z Pałacu Mostowskich pokazuje bute i słabość intelektualną
        > ministra
        > żenujące to było, wstyd profesorze
        - wiem czemu udajesz,ze pewnych rzeczy nie rozumiesz - ten nawyk pozostanie ci na zawsze,
        to skutek twojej 8-letniej kariery w propagandzie
        • pol_2015 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 22.11.15, 22:06
          wzorce czerpali od Goebbelsa, a maksyma tego mistrza wiadomo jak brzmi...
          • kotek.filemon Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 22.11.15, 22:21
            O, tylko dwa pisgłupy próbują tu rzeźbić w goofnie. Pardąsik, przeoczyłem niezawodną maruś.
            • pol_2015 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 22.11.15, 22:36
              bardzo trafnie ująłeś środowisko agory
              • kotek.filemon Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 22.11.15, 22:42
                To nie wina Agory, że goofno z PiS się im po forum kręci. Oczywiście mogliby np. zrównać się w pluralizmie wypowiedzi z Flądrą czy wpotylice, ale jakoś nie chcą. Poza tym, gdzie byście się podziali, sieroty pisowskie....
      • czekam.na.lewice Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 23.11.15, 03:45
        Zachował się bardzo opanowanie jak na to co go spotkało w studio. Gliński. Wpisz swoją odpowiedź
        • al-szamanka Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 23.11.15, 21:14
          czekam.na.lewice napisał(a):

> Zachował się bardzo opanowanie jak na to co go spotkało w studio. Gliński. Wpis
          > z swoją odpowiedź

Ale tak właśnie zachowują się ludzie na poziomie, którzy są skonfrontowani z prymitywizmem.
      • m.maska Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 23.11.15, 20:58
        fiu-bzdziu2010 napisała:

> dziwię się, że Vicepremier do tego minister Kultury, okazał taki brak kultury w
        > obec dziennikarki
        > to straszenie, że zrobią porządek z telewizją publiczną, przyrównywanie dzienni
        > karki do prokuratora z Pałacu Mostowskich pokazuje bute i słabość intelektualną
        > ministra
        > żenujące to było, wstyd profesorze

A ja sie dziwie, ze prof.Glinski nie wstal i nie trzasnal drzwiami... bo czasy przesluchan tych, ktorzy nie mysla jak funkcjonariusze, na szczescie sie skonczyly.
        Takie chamstwo w telewizji jakie reprezentuje Lewicka to chyba tylko w Polsce jest jeszcze mozliwe.
    • buldog2 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 22.11.15, 22:16
      Kiedy to było i gdzie (TVP Info?), chętnie zobaczę.

--
      Sztandar PiS dumnie powiewa - © xyz_xyz1, PiS.
      • fiu-bzdziu2010 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 22.11.15, 22:21
        TVP Info - 20,15
        • pol_2015 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 22.11.15, 22:39
          wtyczka WSIoków razem z Rumunem?

Niesłychanie się w czasie zgrali...
          • nachlany_wolak Dla ciebie znów pachnie wszystko sPiSkiem 22.11.15, 22:52
        • buldog2 Karolina Lewicka 22.11.15, 22:50
          Słucham rozmowy. Oczywiście:
          - Gliński bredzi w wielu miejscach,
          - nie odpowiada na pytania,
          - uważa, że powinno być tak jak w PRL-u: polityk nie odpowiada na pytania dziennikarza, dziennikarz zgaduje, czego polityk chce i tak prowadzi rozmowę (widzieliśmy coś takiego w TV IVRP: Wildstein u Prezesa, pamiętamy "rozmowę" Kaczyńskiego i Tuska prowadzoną przez K. Strzyczkowskiego itp.),
          - sugeruje, że to prowokacja, wroga wewnętrznego, bo kogóż innego.

Tyle z grubsza, nie widziałem całości.
          Wymowa rozmowy jest optymistyczna: w TVP Info są ludzie nie tylko błyszczący inteligencją i wiedzą, ale i charakterem.
          • fiu-bzdziu2010 Re: Karolina Lewicka 22.11.15, 22:55
            będzie niestety pierwsza do odstrzelenia, jak przejmą media, a szkoda,
            pozostaną Ziemce na kolanach
    • szwampuch58 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 22.11.15, 22:45
      "i to siEm skonczy" rzekl przedstawiciel ekipy"teraz k...my".....powoli nabieram pewnosci ze moze miec racje,wszystko sie skonczy co nie kacze
    • kieprze_paczynskich Porażająca bezradność intelektualna 22.11.15, 23:19
      tego, jak mu tam, Glinskiego.
      • fiu-bzdziu2010 Re: Porażająca bezradność intelektualna 22.11.15, 23:24
        bezradność intelektualna poparta butą, tak to jest jak ktoś nie daje rady intelektualnie to zaczyna atakować personalnie
        • kieprze_paczynskich Re: Porażająca bezradność intelektualna 22.11.15, 23:28
          To nawet nie był atak personalny, nie dał rady wydusić nic poza skowytem skargi i jakieś groźby.
          • fiu-bzdziu2010 Re: Porażająca bezradność intelektualna 22.11.15, 23:38
            wszystko było u Glińskiego, poza jednym - klasą polityka
            jedno wielkie miotanie się TEchnicznego od straszenia, że zrobią porządek w telewizji, po porównanie dziennikarki do prokuratorki z czasów minionych

• buldog2 Re: Porażająca bezradność intelektualna 23.11.15, 00:37
              Zachował się jak niedorobiony sekretarz POP, czy jakiej innej jaczejki.

--
              Sztandar PiS dumnie powiewa - © xyz_xyz1, PiS.
      • x2468 Re: Porażająca bezradność intelektualna 22.11.15, 23:24
        Na kapo w pis się nadaje.
    • giulia123 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 22.11.15, 23:42
      1zzarda napisał:

> A on jej grozi....

No właśnie. Napisałes prawdę: Lewicka BESZTA..
      To nie jest telewizja publiczna. W telewizji publicznej wicepremier rządu a najpewniej zwykły obywatel nie mógłby zostać ZBESZTANY.
      Tej propagandzistce w doopie się poprzewracało!!!
      Ja sobie nie życzę, żeby takie ścierwo jak ta lewicka było opłacane z moich podatków.
      Niech się zatrudni w jakimś TVNie i tam będzie urządzała cyrki i tam będzie obrażała swoich gości. Oczywiście o ile pozwoli jej na to pracodawca.

A w telewizji publicznej, to może to chamidło najwyżej sprzątać kible (oczywiście nie obrażając pań sprzątających). A i to wątpię by ten lewus do czegoś się nadawał.

Polacy mają dość tych resortowych bękartów w telewizji publicznej!!!

vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/minela-dwudziesta/wideo/22112015/22458025
      • fiu-bzdziu2010 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 22.11.15, 23:48
        brawo Lewicka, w końcu pokazała prawdziwą twarz profesora od kultury
      • buldog2 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 23.11.15, 00:39
        Właśnie tak należy rozmawiać z politykami, którzy stawiają się na piedestale, jak sekretarze PZPR.
        Polityk odpowiada na pytania przedstawiciela społeczeństwa, nie wygłasza społeczeństwu kazań, jak Gomułka, Jaruzelski, Bierut czy Kaczyński.
        • 141288bs Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 23.11.15, 06:00
          Czy ta lewicka potrafi rozmawiac?...to co wczoraj demonstrowala bylo szczekaniem glodnego pudelka.
          • fiu-bzdziu2010 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 23.11.15, 09:51
            to profesorek nie potrafił odpowiedzieć na proste pytania dziennikarki , NIE DAŁ RADY, to przeszedł do obrazania

wielki wstyd profesorze
            • 141288bs Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 23.11.15, 10:06
              fiu-bzdziu2010 napisała:

> to profesorek nie potrafił odpowiedzieć na proste pytania dziennikarki , NIE DA
              > Ł RADY, to przeszedł do obrazania
              >
              > wielki wstyd profesorze
              - ty to nazywasz dziennikarka?...to jest bekartem po aktywistach PZPR
              • fiu-bzdziu2010 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 23.11.15, 10:12
                w tej rozmowie profesorek NIE DAŁ RADY, to zaczął coś smęcić o prokuratorce

wstyd, żeby minister kultury, tak niekulturalnie zwracał się do dziennikarki
        • giulia123 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 23.11.15, 23:20
          buldog2 napisał:

> Właśnie tak należy rozmawiać z politykami, którzy stawiają się na piedestale, j
          > ak sekretarze PZPR.
          > Polityk odpowiada na pytania przedstawiciela społeczeństwa, nie wygłasza społec
          > zeństwu kazań, jak Gomułka, Jaruzelski, Bierut czy Kaczyński.
          >

Co ty oszołomie bredzisz?????
          Ten bękart resortowy lewicka jest twoim zdaniem "przedstawicielem społeczeństwa"?
          Przedstawicielem społeczeństwa jest Pan minister Gliński a nie ta rozhisteryzowana idiotka.
      • behemot17-13 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 23.11.15, 04:59
        >Ja sobie nie życzę, żeby takie ścierwo jak ta lewicka było opłacane z moich podatków.
        Niech się zatrudni w jakimś TVNie i tam będzie urządzała cyrki i tam będzie obrażała swoich gości. Oczywiście o ile pozwoli jej na to pracodawca.
        Ja sobie nie życzę, żeby cham z tytułem profesora był opłacany z moich podatków. Niech się zatrudni w jakiejś Republice a Hejke na pewno zada pytania, na które Gliński kulturalny zresztą i bez, będzie chciał odpowiedzieć. Na pasku będzie oczywiście wynik sondy - tak, zgadzamy się w 98% ze słowami p. Glińskiego.
    • adamszem Targowica robi w portki 23.11.15, 05:46
      Już ją zbeształ jej własny szef. Pewnie narobił w międzyczasie w portki ze strachu. To i tak mu nie pomoże. Dla TARGOWICY miejsca w polskich mediach byc nie może!
      • az43 Re: Targowica robi w portki 23.11.15, 08:04
        To co Rydzyk będzie robił?
      • ukos Z Uralu nadajesz, putlerski trollu? 23.11.15, 12:29
        adamszem napisał:

> Targowica robi w portki
    • 1zzarda Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 23.11.15, 07:35
      Ani krzty wazeliny....Za to odwaga godna podziwu...Ciekawe jak długo popracuje
    • mao111 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 23.11.15, 08:33
      Cham opity władzą.
      • fiu-bzdziu2010 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 23.11.15, 10:15
        myślał pewnie, że dziennikarka będzie na kolanach, a tu jak śmiała zadawać mu pytania i oczekiwać odpowiedzi
        • giulia123 Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 23.11.15, 23:21
          fiu-bzdziu2010 napisała:

> myślał pewnie, że dziennikarka będzie na kolanach, a tu jak śmiała zadawać mu p
          > ytania i oczekiwać odpowiedzi

Ona zadawała pytania, na które sama sobie odpowiadała.
          Wyjątkowo nierozgarnięty, chamski tuman z tej lewickiej.
    • volupte Re: Karolina Lewicka beszta Technicznego 23.11.15, 12:19
      twitter.com/A_Mleczko/status/668717000299044864 Przestroga:-)
    • ukos On już nie Techniczny, awansował na Karbowego 23.11.15, 12:27
      Dokładnie na Karbowego z Czworaków, jak go ktoś adekwatnie opisał.
      • psiogon Karolcia kontra minister 23.11.15, 23:40
        Dwa razy wysłuchałem tej rozmowy i bez dyskusji więcej chamstwa było po stronie pani redaktor.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka